Your ego,my laugh

Jag är helt enkelt liiiite bättre. Så det så!

Lugn dag, härlig ridtur,middag ute med Marcus och nu väntar film + chokladmousse.
Jag är stark,jag klarar mig.
Bättre att ha lite lite självinsikt än att ha ett alldeles för stort ego. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om detta men gör det inte. Det är inte värt det..... vissa människor kommer ändå aldrig förstå. Det är det som är deras brist. empati kanske borde vara ett ord man lär sig i grundskolan.  Ahh,,,slå upp det!

Irritationen når nya höjder

Ja, vad vad det som hände egentligen? Jag vet inte alls faktiskt. men det känns mycket bättre.  Jag har gått från att vara riktigt,riktigt ledsen till att vara pissed off rent ut sagt. Nu ska det vara på lika villkor! "No more messing around with Caroline".  Jag är starkare än det.

Idag när jag var på mitt kära Willys så såg jag att grädden var borttagen, blev nästan lite besviken. Jag får lägga dit en ny!
Jag såg en annan sak också som fick mig att fullkomligt explodera! En kärring som vandrar omkring med någon slags upphöjd korg på hjul. Hon rullar fram till lösgodiset,öppnar locket till en av behållarna, sticker ner sina äckliga rynkiga fingrar, tar upp en godis och stoppade den i munnen. Jag blev så arg så jag kunde inte hålla käften. "Hon snodde en godis,såg du Marcus? Jag ska nog ta och öppna den här paketen med choklad och äta upp här och nu" detta sa jag i en medvetet hög ton. Hon hörde, det vet jag. Men jag tror inte kärringen hade vett på att skämmas. Usch en smäll över fingarna med linjalen skulle hon ha, precis som i skolan på den gamla goda tiden!
Hon ska vara glad att hon inte bor i Iran, där hade de höggt av henne handen, det gör dom nämligen med folk som stjäl!


For you my <3

Marcus, den här är till dig, kommer du ihåg?


Nej, Marcus är ingen loser. Detta är vår låt!

Underbara amerikaner!

Jag har en riktig slapp förmiddag idag. Ska inte iväg till stallet förrän om ett par timmar. Jag sitter här i min soffa,datorn i knät och kaffemuggen jämte,härligt. Tvn står på, vem är i rutan om inte alla amerikaners favorit, Oprah!
Just nu står det en man framför en stor skärm och förklarar hur det går till att tillverka en produkt. Från råvarustadiet till konsument. Han meddelar den hänförda publiken att tillverkarna lägger på massa procent på vägen, att varan blir mycket dyrare i affären än vad den är att tillverka. Amerikanerna spärrar upp ögonen och skakar förvånat och besviket på huvudena. Hur kan detta vara så? Det är ju helt sanslöst.
Jag ler lite här i soffan och tänker för mig själv att jag är nog rätt smart ändå..



Stuck in reverse

Jag har förstått hela tiden, jag är inte född i farstun som min mamma brukar säga.

"Jag ser hur det faller men hinner inte fram.
Jag borde stoppat det i tid, men mina sinnen lydde mig inte.
Jag stängde ute sanningen och fick mitt straff.
Liksom frosten sluter sin barm över all grönska om vintern lika kal är nu min själ
Men hoppet är det sista som överger människan sägs det,
nåväl nu har jag övergett det med."

"Okänd"


Marcus,Misan & Sandra utan er hade jag inte klarat mig. Ni är dom som får mig att le.

Marcus med sin villkorslösa kärlek
Misan med sin charm,envishet och glädje
Sandra med sin humor och troförlitlighet

       


Bara ni finns där så går det!


mmmm

Dagen börjar som anligt med att klockan sätt på nio för att hinna med allt. Klockan tio slår Caroline upp ögonen.. suck.
Frukosten bestod av kaffe och semla inte fy skam, grädden mättar ju för resten av dagen.
Ska alldeles strax iväg till stallet. På schemat står hämtning av ca:500 kg hö! Marcus kan inte hjälpa till idag så Caroline ska köra transporten!? Framåt är väl okej men när man ska bakåt! Usch, det knyter sig i magen bara av tanken. Jaja, det är bara att gilla läget och gasa. Det värsta som kan hända är väl att jag kör rätt in i porten och välter hela ladugården. Undra om de höjer min stallhyra då?

Sköt om er alla där ute, ha en bra dag!


Some explanation

Jag förstår att ni som läser inte alltid vill läsa om mina bekymmer, men jag tvingar er inte. Jag använder som jag förklarat innan min blogg mycket till att skriva av mig i. Alla människor har sina bekymmer, men alla lider inte av ångest över dem. Det är stor skillnad på att känna sig ledsen och på att känna ångest. Någon som aldrig känt riktig ångest eler panikångest kan inte veta hur det är och bör därför inte uttala sig!
Jag har under en tid nu mått bättre, ångesten över att det ska hända Marcus någonting har varit mindre. Tills för en vecka sedan då jag blev orolig när han inte svarade och då var det kört igen. Det räcker med en sådan liten sak så sätter hela cirkusen fart på nytt. Nu är jag orolig för allt! Jag letar fel på katten och på hästen. När hästen igår efter ett ridpass blödde lite näsblod trodde jag bokstavligt talat att jag skulle svimma. Jag letade genast information om det hela och efter det så var jag ju helt säker på att hon skulle dö. Detta går jag nu och oroar mig över konstant + att Marcus inte kommit hem än eftersom han jobbar över. Tanken på att han kan ha varit med om en bilolycka eller annan olycka finns där inom mig hela tiden. Så här är det, varje dag,varje timme,varje minut. Jag oroar mig alltid över något. Varför oroa sig för något som ännu inte hänt kan man fråga sig!? Jag har ingen aning men det gör jag. Varför jag gör dt kan jag inte heller svara på, jag har alltid varit sådan och kommer förmodligen förbli det!

Words

Jag har upptäckt en ny faschination, ord! Jag låg och tänkte på ord inatt när jag inte kunde sova. Det finns så många underbara ord,svåra ord,vackra ord, fula ord m.m.  Idag tänkte jag avslöja vilka ord som jag tycker är fulast respektive vackrast!

Smultronsnår är ett otroligt vackert ord tycker jag. Kan inte riktigt sätta fingret på varför men det låter så fint!

När det gäller det fulaste ordet i svenskan så var det lite svårare men jag kom ändå fram till att hemorrojd är ett riktigt fult och äckligt ord. Speciellt om man utalar det "hemorröjd" som vissa gör! Usch!

Vilka ord tycker ni är fulast/finast??

MR DGASG

Du är så förbaskat bra!


"Magsjuka" & ärtsoppa

Usch, jag sitter här i soffan och verkligen känner att det börjar göra ont i magen. Det är just nu två människor i min "närhet" som har maginfluensa. Hade detta varit för ett par år sedan hade jag flytt fältet. Jag var hysteriskt rädd för att kräkas. Hörde jag ens talas om någon som mådde illa eller hade ont i magen så började jag att kallsvettas. Men nu klarar jag tack och lov av att hantera det. Men nu känner jag att jag visst börjar må lite illa. Inbillningssjukan kallas det.

Jag gjorde ju tydligen bort mig lite när jag pratade om det där med "bilning". Jag har verkligen aldrig hört talas om att det skulle ha med borrning att göra och jag förstår inte alls logiken i det. Men nästa gång jag går till tandläkaren ska jag säga till dem att "snälla bila inte i min tand".  Då kanske man får rabatt med, eller en enkel biljett till Hispan som min mor brukar säga... 

Dagen har flutit på utan större incidenter. Har jobbat,ridit och ätit pannkakor som Marcus gjorde till mig, smaskens. Men jag var tvungen att äta ärtsoppan först annars blev det minsann inga pannkakor klargjorde han. Det gjorde inget för jag gillar ärtsoppa, men det måste vara senap i!

Kom förresten på ett till favoritord, Acetylsalicylsyra! Bara smaka på det ordet, helt underbart.

Ojsan

OOps,,,jag var visst inte så haj på på svenska språket.. Herregud. Bilning=borrning, varför skriver de inte borrning då?! En bilo =en bil, en borr =en borr, så det så!

Underbara Varbergsbostad

Mitt bostadsbolag är verkligen roliga. De skickar ut lappar om allt som ska hända. Detta är väl jättebra absolut. Senast fick jag en där det stod "störande bilning kommer förekomma 26/1" med detta menar de alltså att de kommer köra utanför sovrumsfönstret med något slags fordon. Fine tänker jag, det spelar väl ingen roll. Var de däremot inte meddelar är att de samtidigt ska renovera någonstans i byggnaden. Vilket innebär att man vaknar kl 7.30 av att det borras med någon slags borr in i de tjocka cementväggarna. Undra just vilket som stör mest, en bil som kör förbi eller att det låter som om någon stod och borrade ovanför huvudet på en.. Fundera på det ni!

Going to sleep

Har inte kommit i säng än. Glömde av att jag höll på och kalkade ur kaffebryggaren!
Men nu säger jag och Alice god natt!


Don't speak!

Jaha, så var ännu en måndag överstökad. Den gick fort och har faktiskt varit riktigt trevlig. Ibland verkligen älskar jag mitt jobb! Har dessutom fått reda på en massa smaskiga hemligheter idag. Jag riktigt bubblar över nu så smaskiga är dom. Men jag säger inget, är tyst som en liten mus!

Har även idag funderat en hel del, jag är väldigt bra på det. Jag funderar och filosoferar över livets betänkligheter. Fint ord det där, och avancerat. Jag gillar "avancerade" ord. Så som empatisk,vokabulär,horribelt.. detta är ju egentligen inga konstiga ord men det är ju ingen som förstår när jag använder dom, jag måste vara oerhört gammaldags. Jag får helt enkelt börja prata som man gör här i Varberg och speciellt ute på landet. Ett par exempel.

* "Jag var hemma hos han igår".  Underbart, helt fantastiskt hur denna "han" figurerar överallt och hela tiden.

* "Jag hittar inte nycklen till cyklen". Det kanske är en ny form av ordet cykel! Cykel,cyklen,cykelen (som vissa också säger). Ja så måste det ju vara, mitt dumhuvud!

* "Aj, jag skärde mig".  Oj,oj, det måste gjort ont, men inte lika ont som det gör i mina öron när jag hör det ordet.

Håll i er för nu kommer min absoluta favorit

* "Vad ska man med domma till?". Hallå,DOMMA!? Man kan ju inte säga så!! Hör ni inte hur fel det låter?

Nej, det måste jag säga, jag är enormt tacksam över att mina föräldrar har lärt mig att tala ordentlig svenska. Man kanske skulle starta en språkkurs?


The day after the day before..

Mitt huvud har bankat hela dagen & kroppen har varit skakig. Rödvin är förbannat gott men man blir också förbannat dålig av det. Den obligatoriska "dagenefterångesten" har naturligtvis infunnit sig också! Kan någon vara så snäll att gömma min telefon när jag är full, tack!

Dagen har ändå gått relativt fort. Har naturligtvis hunnit med en ridtur också. Eftersom motivationen var på noll och jag var totalt orkelös så blev det en lugn skrittrunda. Tur man har en snäll häst, jag satt där med helt långa tyglar och försökte rensa skallen lite.
Det är många tankar där inne som snurrar omkring nu, för många. Jag kommer aldrig att bli riktigt klok på det här,jag förstår helt enkelt inte. Men vad jag vet är att det inte går längre,jag kan inte låta detta styra mitt liv. Jag får helt enkelt försöka att fokusera på de människor som jag faktiskt kan lita på och som finns där för mig. Det kommer inte bli lätt men jag måste, för min egna skull. Verkligheten kan vara ett riktigt skrämmande ställe att befinna sig på. Men man har inte så mycket val, man kan inte fly för alltid tyvärr!


Jag känner mig som ett sådant här just nu!

Nu ska jag dra fram glassbyttan och häva i mig lite god yoghurtglass!



Sandy <3

Har varit ute i kväll. Kul! Sandra är helt uhderbar, helt klart min bästa vän.  STOR kram till dig min svarthårige vän :).

...

Mitt internet lade av igår, därför kunde jag inte blogga. Vet inte om jag hade haft så mycket att säga ändå. Känner mig just nu riktigt nere och omotiverad. Konstigt att människors brist på empati kan få en att må så dåligt. Det är också konstigt hur just vissa människor kan ha en sådan brist på empati. För att citera Danny "how can you look yourself in the eyes, a package full of bullshit and lies". Det är det jag känner, det är så förbannat mycket snack från vissa håll men sedan finns dom inte där när man väl behöver dom ändå. Falskhet tror jag att det kallas. 
Jag orkar inte skriva mer, det känns som att jag håller på att gå sönder. Jag hatar att må så här, det kommer aldrig ta slut.
This is my destiny...

Me like

Jag brukar inte gilla så kallad "P3musik". Men den här låten är faktiskt j*vligt bra.


Nu ska jag iväg och rida lektion på min söta häst!
Bye for now

Zzzzzz....

Vill börja med att säga att det är för mig en stor gåta hur Danny kan bli utan en rockbjörn medan krulltotten Ola och falsksjungande Amanda Jensen kammade hem en respektive två var. Men men, de flesta utav svenska folket är väl tondöva kan jag tänka.

I morgon är det fredag vilket betyder helg. Men eftersom jag jobbar varannan lördag så blir det ingen riktig helg för mig. Jag börjar jobba 9.30 på lördagar. Jag är defenitivt ingen morgonmänniska och eftersom jag går upp vid sju för att först åka och släppa ut min egna häst innan jobbet är jag väck sedan. Jag piggnar liksom aldrig till, jag bara längtar hem till sängen igen. Jag älskar verkligen att sova mycket och länge. Minst åtta-nio timmar per natt, annars för jag ont i huvudet och blir lika gnällig som en pensionär. Det värsta är att jag kan verkligen sova hur mycket som helst. Jag testade en gång att inte sätta någon klocka. jag hade kvällen innan lagt mig 23.30 och vet ni när jag vaknade? 14.25!! Ni ser, det finns inga begränsningar där, jag är makalös!
Jag får väl lära mig någon gång, man kan ju inte sova till 10 varje dag. Eller jo, så länge man inte har barn så kan man faktiskt det. Jag får passa på att njuta ett par år till, underbart!



Willys i mitt hjärta <3

Var på willys innan idag, kan meddela att den fellagda gräddpaketen fortfarande ligger kvar. Den är dock uppflyttad ett hyllplan!? Slarvigt!
Det inträffade en rolig incident i mataffären. Marcus petar mig i sidan och viskar "vänd dig om" jag gör då detta och ser något underbart. En barnfamilj med en kundvagn som ser ut som en moped i fronten. Jag lovar att jag knäckte mig! När jag väl börjat skratta åt något kan jag inte sluta. Denna kundvagn förföljde mig sedan hela handlingsrundan. Stackars människor, de måste trott att jag var någon slags psykopat som började asgarva så fort de närmade sig. Men,men, roligt hade jag iallafall, kul att en sådan sak verkligen kan förgylla min dag, lättroad tror jag att det kallas!

En sak som förvånar mig när jag är i matbutiker är hur fräcka folk är. De klämmer på alla äpplen och lägger tillbaka hälften. Ok, om frukten är rutten men bara för att den inte är tillräckligt röd på en sida så kan man faktiskt inte lägga tillbaka den. Vem vet vart de har haft sina händer innan? USCH!
Sen mina damer och herrar har vi det allra värsta! Folk som stoppar ner sina äckliga,snuskiga fingrar i lösgodisbehållarna för att plocka upp en godis och stoppa in i sin mun. För det första, det är ohygieniskt. För det andra, BETALA FÖR DEN!!
Annars kan man ju alltid gå och öppna en burk med gulaschsoppa och häva i sig, varför inte?
En sak som jag däremot finner oerhört underhållande är hur snåla människor kan vara när de ska handla. Det finns olika exempel på detta. De finns dom som tar bort blasten på morötterna och den lilla stjälken på tomaten för att varan ska väga mindre, och sist men inte minst, nästan det roligaste, de som tar med sig egna plastpåsar hemifrån när de handlar....
Det finns verkligen alla sorters människor, både på ont och på gott!


Spring i benen!

Har varit ute och konditionstränat min häst på en nerlagd travbana idag. Det var härligt, det kändes nästan som vår i luften.  Undra just vem som tyckte det var jobbigast att träna, jag eller hon..
Den som säger att ridning inte är någon träning får gärna låna min häst och ge sig ut ett par varv. Du tränar hela kroppen vill jag lova. Haha, tror inte direkt bromsen på min "havremoppe" skulle gå igenom en besiktning, den tar alldeles för dåligt ;). Men det är en underbar känsla att sitta där uppe och bara känna hur oerhört lycklig hon är över att verkligen få springa av sig. Tänk att ett så stort djur som ändå väger ca: 500kg låter mig sitta där och bestämma vad hon ska göra. Tycker det är rätt så coolt när man tänker på det, de skulle lika gärna kunna slänga av oss och trampa på oss om de hade velat. Men de gör dom inte, snälla djur! Jag brukar skoja om det. Jag har ett djur på fem kg sen har jag ett på 500 kg och det man ska vara rädd för är utan tvekan det på fem kg, HON är ilsk! Men hästen, hon är verkligen hur snäll som helst! Har aldrig ens visat en tendens till att vara arg på mig!


Så här svettig och lerig blir man efter ett härligt träningspass på travbanan!


Försökte ta en bild på mig och Misan men det gick inte så bra, hon har för stort huvud:)
Här är vi iallafall tillsammmans med "min" katt Milton.


Jag trodde min häst skulle rulla sig men eftersom hon inte tycker om att bli blöt så struntade hon i det.
I stället var det hagkompisen Karmenzita som stod för underhållningen!

My *

Ville bara meddela för de som är intresserade att min häst går som en j*vla klocka just nu. Det gör mig lycklig om något, hon har aldrig varit så här fin innan! Nu ska det ut och tävlas, watch out!




"Vända kappan efter vinden"

En sak som jag och en av mina vänner diskuterat en del är det här med folk som ändrar personlighet och beteénde drastiskt så fort någon speciell människa är i närheten. Detta är något jag nu tänkte ägna detta blogginlägg åt.

Att man beter sig olika beroende på vem man umgås med är inga konstigheter. Vissa människor gör en gladare än andra t.ex. Men när man helt skiftar personlighet och till och med i vissa fall beter sig illa mot andra i sin omgivning det är då det börjar bli konstigt.
Ofta beror detta nog på att man vill "fjäska" och ställa sig in hos någon. Om man förstår att man har något att vinna genom att vara övertrevlig mot en annan människa. Denna person kanske har stort inflytande någonstans,känner någon speciell eller har en rik pappa. Jag kommer ihåg när jag själv gick i skolan. Vissa elever visste inga gränser när det kom till att fjäska in sig hos läraren, de fanns till och med de som sprang och servade dom med kaffe!? Herregud säger jag bara. Är de så "dåliga" i ett ämne så förtjänar de inte ett högre betyg bara för att de råkar slicka läraren i röven.
Detta beteénde faktiskt ganska tragiskt och grundar sig säkert i någon slags osäkerhet. Man måste på något sätt "hävda" sig själv. Jag kallar det falskhet och det är något jag absolut inte stödjer. Man ska naturligtvis vara trevlig mot sina lärare/anställda/vänner vad det nu än gäller men det finns gränser. Det får inte gå ut över andra så att de blir lidande. Men det är väl som vanligt den underbara egoismen i samhället som styr!

Navelsträng

En sak jag funderat en del över är det här med att flytta hemifrån. Jag kan inte ens i mina vildaste fantasier förstå mig på människor som fortfarande bor hemma när de är vuxna. Enligt mig ska man när man gått ur gymnasiet försöka att skaffa sig en egen bostad. Man måste skaffa sig ett eget liv, utan sina föräldrar.. Jag finner det nästintill perverst när jag hör talas om folk i min egna ålder (25) som fortfarande bor hemma hos mamsen. Det känns som om dessa människor på något sätt stagnerat i sin utveckling. De vill vara som små barn resten av livet. För det mesta har väl föräldrarna inget emot det heller, de vill nte "klippa navelsträngen" som man brukar säga.
Mina föräldrar hade aldrig och då menar jag ALDRIG låtit mig bo hemma tills jag var över 20 och det är jag jävligt tacksam över. Mamma satte upp mig i bostadskön så fort jag var gammal nog och tack vare det så fick jag också en lägenhet när jag skulle flytta hemifrån.
Vissa människor bor säkert kvar hemma för att tjäna pengar också. Detta gör mig riktigt förbannad! Dina föräldrar har redan försörjt dig sedan du föddes nu är det dags att stå på egna ben! Naturligtvis finns det situationer då man måste be sina föräldrar om ekonomiskt stöd men målet måste väl vara att klara sig själv!? Eller har jag fel? Man kanske ska leva med och på sina föräldrar tills de trillar av pinnen, är det det nya? Får kolla upp detta närmre..


Stronger than yesterday!

Tjohoo, finally är jag klar med kundregistret jag skulle göra. Underbart! Nu väntar bara ca:750 fakturor på att göras också. Men det är en ny dag och ett nytt bekymmer!
Allt har känts mycket ljusare idag. Skönt. Har haft en bekymmerslös dag, vilket inte är ofta.
Jag måste lära mig att sluta överanalysera allt hela tiden! Jag känner mig ofta utanför bland vänner och familj ibland med rätta men ibland beror det helt enkelt på mitt dåliga självförtroende. Det här grundar sig antagligen från mellanstadiet då jag faktiskt på riktigt blev utfryst och mobbad. Jag tror inte att man kan glömma sådana saker. Förtränga kan man alldeles säkert men det finns alltid med, någonstans där i bakhuvudet.
Jag har väldigt svårt att känna förtroende och att lita på människor även detta p.g.a vissa saker som inträffat där jag verkligen blivit sviken och nu överdriver jag inte, vissa saker är verkligen helt oförlåtbara. Den enda människa jag någonsin verkligen litat på är Marcus och tro mig, han förtjänar min tillit. Även om han aldrig kan förstå så har han altid funnits där, no mather what! Men jag försöker ändra på detta, jag vill lita på mina vänner, i allafall de som förtjänar det.

En riktigt bra vän är enligt mig:

* Någon som alltid ställer upp när det än gäller, vare sig de är "upptagna" eller om det är mitt i natten. Och med det menar jag naturligtvis om något speciellt inträffat och man verkligen behöver prata.

* Någon som intresserar sig för hur man mår,speciellt när man faktiskt är sjuk så som jag är.

* Någon som man kan skratta och ha kul med men även kan gråta inför.

Jag har aldrig trott på "envägskommunikation" och jag kommer aldrig mer acceptera det heller. Jag har blivit alldeles för stark mentalt för det.  "Nobody puts baby in a corner".


Den bästa vännen på den bästa hästen.

mys

Alltså, jag är så himla trött idag. Vet ej varför det är bara en sådan dag helt enkelt. Jag lyckades till och med somna hemma hos svärmor framför brasan i eftermiddags, då är det illa.  
Jag har även idag blivit serverad mat, helt underbart. Först hos Marcus mamma och sen ikväll av Marcus. Känner mig riktigt bortskämd, härligt! Jag och Marcus har haft en riktig myskväll. Först körslaget där förresten helt fel åkte ut!! Magnus är helt klart sämst. Sen har vi även kollat på en Irene Huss film. Helt okej filmer sådär lite lagom underhållande utan att man behöver tänka för mycket!
 
Har försökt att få gjort lite jobb idag också, det går sådär. Jag har verkligen ingen pli på mig själv när det kommer til sådant! Ska se om jag kanske kan få gjort något nu.

Ha det så bra allihop och som sagt, sätt ner båda fötterna stadigt på jorden!

I like my man ;)

Vad härligt det är att ha en man som vill laga mat! Det är verkligen det tråkigaste jag vet. Jag kan, det är inte det men det är så förbaskat tråkigt. Man lägger ner en massa tid och sen tar det max tio minuter så har man ätit upp det, totalt meningslöst. Stackars mina framtida barn, de kommer få leva på pasta och ketchup eller färdigmat.

Idag har varit en bra dag! Jag har jobbat lite, varit i stallet, ridit lektion på en annan häst vilket är jättenyttigt och utvecklande och jobbigt!
Ikväll har en kompis varit här, vi har ätit god mat, druckit rödtjut och kollat på tv. En perfekt avslutning på veckan alltså.
Det kommer bli en lugn helg. Ska försöka få jobbat, ska rida och umgås med Marcus. Jag älskar helger då man inte har en massa saker planerat. Jag blir alltid så stresssad. Det är något jag bör jobba med mycket. Jag kan inte hantera stress eller rättare sagt jag stressar alltid. Jag måste planera allt jag ska göra i minsta detalj så jag hinner, till vad kan man fråga sig? Svaret är, jag har ingen aning! Hmm..får nog stanna upp ibland och fundera över varför jag stressar och om det egentligen finns någon anledning till det.



Jag och min man innan han följde med mig på en spelning med Danny. Det är kärlek det!

"Blott en dag"

"Solen skiner, himlen är blå, vad det är skönt att leva då. Högt i topp går allas humör och det är det som susen gör".
Med dessa rader avslutade vi varje dag i lågstadiet. Låter som att jag är lastgammal men detta är "bara" 15 år sedan och vi hade en äldre lärarinna. Vi sjöng psalmer också,lärde oss ordentlig skrivstil och fick guldstjärnor stora eller små beroende på hur duktiga vi var. Ibland satt fröken bakom sin kateder och läste för oss ur någon riktigt klassisk bok och alla satt och lyssnade med spänning.
På rasterna var det "snurrgungan" eller "stängerna" som gällde. Jag bodde med gångavstånd till skolan och varje morgon gick jag upp extra tidigt bara för att komma till skolgården innan alla bussarna anlände för att kunna "paxa" snurrgungan. När sedan klasskamraterna anlände blev man mäkta populär och då fick JAG bestämma vilka som fick vara med och snurra. Det var stort! 
Sista dagarna innan skolavslutningen hade alla blombuketter på bänkarna. Det doftade starkt av syrén och liljekonvalj. När väl skolavslutningsdagen kom hade alla tjejer tagit på sig sina allra finaste klänningar och hade rosetter i håret.  Alla gick i led till kyrkan där familjen väntade, man sjöng "Den blomstertid nu kommer" och sedan var man fri i tio hela veckor
Det riktigt pirrar i kroppen bara jag tänker på det, det var en härlig tid!

Knark och ironi

Hörde en intressant intervju på P3 innan ikväll. Sanna Bråding, ni vet hon som spelade Tanja i Tre kronor!? Hon har tydligen åkt dit för knarkinnehav och ska sitta inne i en månad. Inte för att det kanske är en så stor grej men det var saker hon berättade och hur hon sa de på. Hon förklarade så innegående om hur det var att ha olika beroenden och hon hade verkligen haft alla olika sorters. Hon tog inte droger för att bli hög och gå ut och festa runt på Stureplans innekroger utan för att fly undan och slippa känna. Jag kan förstå henne så väl. Jag har aldrig använt mig av sådana allvarliga saker utan det har alltid varit mat. Jag kommer så väl ihåg när jag var liten och hade ångest på kvällarna. Jag smög mig ner i köket och bara åt, jag kunde äta hur mycket som helst och det var underbart,  i alla fall för stunden.
Nu när jag är äldre klarar jag av att hantera detta på ett mycket bättre sätt, men jag kan fortfarande känna hur underbart det är att verkligen trycka i sig en massa choklad, ångesten lättar men det blir ju mycket värre efteråt då det dåliga samvetet kommer i stället.

Idag har i alla fall varit bra mycket bättre än i går. Det finns fortfarande människor som gör mig fruktansvärt illa och frågan är om de ens förstår det själva, jag tror faktiskt inte det. Det går ju inte att påpeka det för dom heller. Men tiden läker ju alla sår sägs det, får hoppas på det! Det är konstigt för hade det inte varit för just den här saken så hade jag faktiskt mått ganska bra just nu, bättre än på mycket länge.

Hästvett och Oprah

Ny dag, nya tag! Satan vad skönt det är att sova! Jag hade lätt kunnat göra det dygnet runt!
Det känns iallafall lite bättre nu, det är skönt. Ska strax ge mig av till stallet där det står stängsling på schemat. Det är ganska dumt att ha hästarna gåendes på en liten leråker när det finns jättestora ytor att utnyttja. Hästar ska ha stor hagar är min uppfattning. Tycker så synd om de som får gå i små rasthagar där de knappt kan röra sig och ibland får de bara vara ute kanske tre-fyra timmar på en dag. Nej, usch det är verkligen inte det ultimata livet för en häst, de ska kunna galoppera runt och känna sig fria! Det enda negativa är att min häst kommer att bli tjock!!! Men det är det värt, bara hon är lycklig.

Satte på tvn nu. Som vanligt är det Oprah på trean. Underbart program! Helt otroligt vilken hysteri en kändis kan skapa. Gwyneth Paltrow är där och lagar paella. Tack vare henne blir detta den mest fantastiska rätt i världen och 100000 tals amerikaner kommer säkert att laga det samma kväll för det gjorde ju Oprah och Gwyneth.

Kom förresten på att jag har en youtubesida om någon skulle vara intresserad. Där finns ju mest hästklipp men ni är välkomna att titta om ni vill!  
http://www.youtube.com/user/Killberry83 .


Ne, nu ska jag lämna min sköna nedsuttna soffa och bege mig ut i diset. Ta hand om er alihop!

Keep running away!

Jag har suttit och funderat över om jag skulle blogga idag eller inte. Risken är att det blir en väldigt negativt inlägg. Den ångesten och uppgivenheten jag känner just nu är inte av denna värld. Jag kan tyvärr inte gå in något närmare på varför.  Jag fick iallafall tagit mig i kragen och duschat innan. Som tur är har jag en underbar sambo som lagar mat åt mig, annars hade jag garanterat intefått i mig något mer än mackor idag. Smörgåsar med prickigkorv eller hushållsmedwurst som det så tjusigt heter är visserligen inte fy skam det heller. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, har ingen motivation. Ni får stå ut med det.

För att citera Danny

"Take,take, take me away, I gott'a get out of here. Need,need,need to erase,rewind and disappear"


Min stjärna!

Artemis "Misan"

       


       


Älskar dig skrutt!





    


En helt vanlig måndag!

Jaha, så var då måndagen till ända. Har varit en helt okej dag. Alla dagar är ju så mycket bättre nu när jag har dannys skiva att lyssna på. Jag höll på att gå under då Marcus släppte bomben att han skulle ha den ena bilen till jobbet, "min" fina bil och den enda som har en  cdspelare. Man kan ju liksom inte direkt lägga in cdskivor på kasettband längre. Jag blev alldeles bestört över detta. Hur skulle jag överleva!? Att köra bil utan att kunna lyssna på Danny (i-lands problem eller?). Men även detta löste Caroline galant så nu kör jag omkring med min ipod i öronen i bilen. Det gäller att inte vara dum!

Har varit en helt vanlig måndag i mitt liv idag. Har ridit. Idag blev det en  barbackatur (barbacka = utan sadel för er som inte är hästintresserade). Regnet stod som spön i backen och vinden piskade i våra ansikten men vi var lyckliga ändå jag och Misan (hästen). Efter ridturen bar det av till jobbet där jag höll fyra lektionen även detta utan några missöden.
Slutade vid 19.30. Bilen var lite missnöjd av hunger så jag bestämde mig för att ge den lite föda. Åker till macken, går ut i pissregnet, kan ju tillägga att jag efter fyra timmar i ett ridhus var relativt kall. Vad tror ni sker? Jo, den jäkla bilen har tanklocket på fel sida!! Oj,oj,oj,,,,då blev Caroline upprörd (återigen ett allvarligt i-lands problem). Jag fick iallafall vänt på den nedrans bilen och den fick sin bensin. Åkte och hämtade Marcus, åkte till Willys. Det verkar förresten vara en slarvig livsmedelsaffär det där! Jag lade ett gräddpaket på helt fel ställe för över en vecka sedan och det ligger fortfarande fel!? Slarvpottor!
Efter att Marcus handlat sig i princip helt pank begav vi oss hemåt och sedan dess har jag suttit pall här på baken i soffan. Bestämde mig också för att inte duscha, jag orkar verkligen inte! Känner jag mig själv rätt så kommer jag förmodligen sitta här en stund till, skinkorna har ju redan somnat så varför väcka dom???


Stay sharp and alert

Det finns säkert de som tycker att jag använder min blogg bara för att gnälla och klaga. Så år dock inte fallet.
Jag försöker att skriva om mitt liv.
Mitt liv är i många avseénden väldigt jobbigt. Detta är något de som känner mig har svårt att förstå, fast ska jag vara ärlig har de flesta nog inte försökt förstå det heller. Utåt sett är jag ju en person som har allt, en underbar pojkvän, en fin lägenhet, en egen häst, ett jobb jag tycker om osv. Jag är fullt medveten om dessa privilegier jag fått i livet,tro mig.
Ändå är det något mörkt som bor där inom mig som gör att jag inte kan förmå mg själv att vara lycklig. Detta år något jag hoppas att kunna ändra på naturligtvis, man måste ju kämpa och ha ett mål.
Jag hoppas på att i framtiden kunna skriva många positiva inlägg här i bloggen berätta om mina framsteg! Men det kommer också att komma dagar då allt känns riktigt åt helvete och då kommer det synas här också eftersom bloggen är ett ypperligt tilfälle till att skriva av sig på också.
Så stay strong och kämpa på allihop, fokusera  på de glädjeämnen ni har i livet, ta ingen skit och sträck på er!

/Caroline

No clue!

Alltså jag förstår inte & det gör så förbannat ont. Ganska ironiskt när man tänker på det. Tänk, man måste vara beredd på att ta konsekvenserna av sitt handlande också!

Marcus <3

Amazing

Om ni inte tror mig, lyssna på det här!
Kan man bli annat än glad??


Nu jävlar!

Jaha, så var det söndagkväll igen. Eftersom jag har så mycket andra tankar som snurrar runt i mitt huvud så har jag inte ens haft den obligatoriska söndagsångesten. Det är positivt!
Har faktiskt hunnit med en hel del idag. Ridit ett långt pass,sprungit, jobbat lite och träffat Sandra. Försöker att komma igång med joggandet igen. Så länge det inte är minusgrader går det finfint för annars så sticker det så i lungorna.
Det är riktigt skönt att jogga, det var absolut det värsta jag visste innan. Jag var en sådan människa som skrattade åt folk som var ute och sprang, jag tyckte nog att de var ganska dumma i huvudet.  Men faktum är att när man mår riktigt dåligt vare sig man är arg, ledsen eller har ångest så finns det inget bättre "botemedel". Det är en så himla skön känsla när man verkligen tar ut sig så att man nästan håller på att spy, man orkar inte ens känna någon ångest. Jag kan faktiskt förstå hur man kan bli träningsnarkoman! Sa jag precis det där!? Herregud! Men jag känner att jag vill förändras. Jag tänker inte banta och träna ihjäl mig för att bli smal. Det är inte jag och dessutom älskar jag choklad alldeles för mycket! Men att bli nöjd med mig själv och känna mig som alla andra, det är mitt mål. Har också satt ett viktmål men det tänker jag inte nämna här.



Focus on the good things!

Ska försöka låta lite mer positiv i dag. Jag får helt enkelt acceptera att saker och ting är som de är. Man kan inte styra andra människors tankar och känslor. Jag får ta tag i mig själv, försöka fokusera på de ljusglimtar som faktiskt finns i min tillvaro.
Tänkte åka iväg till hästen nu. Man blir ju inte så jättesugen på att rida när man kollar ut! Det är ju verkligen helt grått, helt otroligt. Haha, nästan lite komiskt faktiskt.
Har precis ätit en obligatorisk söndags frukost. Ost och skinkfrallor framför tvn. Mysigt!  Idag kollade vi på slalom, inte min grej riktigt men det fungerar. Man kan ju inte kolla på fjortistv jämt.

Ne, nu måste jag fara! See you later alligator!

A pain in the ass.

Fy fan vad dum jag är. Att jag inte insett det tidigare, mitt pucko!  Alla tycker ju så!  Hur kunde jag tro något annat?
Sluta vara så förbannat naiv Caroline. Stå med bågge fötterna stadigt på jorden är du snäll, för du är helt ensam i det här. Ingen kommer någonsin att ändra uppfattning.  You're just a pain in the ass! 


Bra men konstigt eller jag vet inte!

Återigen förstår jag mig inte på människor. Varför kan inte bara alla tycka,känna och framförallt agera så som jag gör? Undra om jag egentligen betyder något för någon annan än Marcus!? Man kan ju analysera ihjäl sig, men man blir ju inte det minsta klokare för det.
Jag har känt mig så konstig i ett par dagar nu. Jag är trött,ledsen men ändå glad på något konstigt sätt. Det är som en helt ny känsla, skitskumt.  Men,men.

Har jobbat idag. Det är konstigt hur mycket lättare det är att gå up tidigt på lördagmorgonen när man vet att man ska till sin egen häst (har utsläppen där på lördagar när jag jobbar). Jag som verkligen avskyr att gå upp tidigt och allt innan kl 10.00 är tidigt för mig. Men när jag ska dit så hoppar jag nästan glatt ur sängen kl 7.00. Det är en härlig känsla at komma in i stallet först utav alla på morgonen och se hästarnas förväntansfulla blickar över att få möta en ny dag. Haha, eller så är det så att de endast vill ha sin mat men det lät iallafall lite poetiskt.
Jobbet gick iallafall bra, fem grupper med olika elever, allt från vuxna till små knattar. Gick över förväntan och fick faktiskt en hel del beröm! Sådant stärker en alltid. Speciellt när det är elever som man känt inte har varit så begeistrade i en innan!

JA :D


He's done it again!




Set your body free

Alltså, det är så bra! Hoppas det blir många spelningar,fy fn vad jag ska shaka loss då!

Biltjuv eller söndagsåkare?

Jag satt och funderade en stund på vad jag skulle blogga om så slog det mig, folks beteénde i trafiken.

Jag är egentligen en ganska tålmodig människa, men när det kommer till bilkörning blir jag fruktansvärt frustrerad. Antingen kör folk som riktiga idioter. De gasar och ligger in i röven på en. Då finner jag det extra underhållande att köra ännu lite långsammare eller att spruta spolarvätska så det hamnar en massa på deras bil.
Om de inte kör som biltjuvar så kör de i slowmotion i stället. Ligger och trycker i 70 på 90 väg. DÅ blir Caroline riktigt irriterad. Jag känner liksom hur jag bygger upp min ilska, det verkligen kokar inom mig. Jag försöker använda mig av olika andningsövningar men det är till ingen nytta.
Eller detta exemplet. Folk som STANNAR innan de svänger. Det är ju rent livsfarligt. Man tror att de ska sakta in litegranna men i stället så stannar de nästan helt innan de svänger. Liksom, varför?? Har er bil så himla dålig svängradie eller vad är det frågan om egentligen!?
Det här med rondeller ska vi inte ens gå in på. I en stad som Varberg som någon rondellkåt vägplanerare designat måste man verkligen förstå sig på rondeller. När sen hela Varberg invaderas av turister på sommaren blir det ren kaos.
Ska man ge sig in i varbergs största rondell när det är mycket trafik så gör man det verkligen med livet som insats.
Ne usch, jag önskar att alla körde som jag i trafiken, då hade det inte sket några olyckor alls ;). Och för guds skull, testa alla över 70 för att se om de fortfarande är kapabla till att köra! Både för deras skull och min!

Kör lugnt /Förarproffset!


Live it or leave it

Det är verkligen inte lätt att veta hur man ska bete sig i livet, vilka beslut man ska ta och hur man ska ta dom.
Jag tror jag är manodepressiv eller något. Ena stunden är jag jätteglad, andra sitter jag bara och stirrar ut i tomma intet, eller så rinner tårarna. Det är något jävla fel på mig! Ingen människa i världen borde behöva må så här och jag önskar det inte ens min värsta fiende.
Jag vill verkligen vara positiv men det går inte & det absolut värsta jag vet är att vara en börda för folk och så känns
det nu.  Vad håller jag på med egentligen?

Marcus,Sandra & Andreas, TACK för att ni finns och ställer upp och står ut! You mean the world to me!

Set your body free

JA! Dannys nya skiva landade på min hallmatta i morse. Den är riktigt bra faktiskt! Man blir på bra humör direkt, precis så som musik ska vara. Antingen vill jag ha låtar som man blir riktigt på hugget och glad utav eller så vill jag ha riktigt deppig musik som man bara kan sitta och gråta till. Sådan är jag.
I morse när jag slo upp ögononen hörde jag det direkt, det snöar. Jag märker det direkt. Det är liksom som en speciell tystnad som bara infinner sig när snön faller. Poetiskt, jag vet.

Pratade precis med en utav mina kollegor. Det var tydligen förenat med livsfara att ge sig ut med hästen idag så hon får vila en dag till. Hovslagaren fick ledigt idag med, vill inte att hon ska behöva ut och sladda på vägarna i onödan. Själv ska jag alldeles strax ge mig iväg. Börjar jobba idag efter två veckors ledighet. Hoppas det går bra, nya gruper idag.

Uppdaterar kanske ikväll!

Dream on....

Puh, jag lyckades rymma från Mrs X fängelsehåla!

Jag har fortfarande snor i precis hela huvudet. Det bara bultar. Smällar man får ta efter ett så långt nässpraysmissbruk som jag har. Nässpray är gott! Mumma
Idag har varit en bra dag. Har spenderat den i Falkenberg hos min mycket goda vän Andreas. Mycket sång och pianospel. Jag är ju alltid helt mesig och blyg i början och vågar knappt ta en ton. Men efter ett tag kom till och med jag igång! Jag kom på hur mycket jag verkligen älskar att sjunga. Det ger mig så himla mycket. Man kan förmedla så mycket känslor genom sin röst.

Jag försöker mitt bästa med att vara positiv men just nu finner jag det svårt, väldigt svårt.Visst man kan långa stunder tränga bort all ångest men någon gång kommer det tillbaka och då känns det, med besked. Jag önskar verkligen att jag var en glad,spontan människa som vågade följa mina drömmar. Men det är inte jag och kommer aldrig att vara. Jag vågar inte ens drömma för jag är så förbannat rädd för att vakna.

"Voices tell me I should carry on, but I am swimming in an ocean all alone"

När jag mötte Caroline.

Någonting med detta inlägget är konstigt. Vad undrar ni.
Detta är inte Caroline som skriver. Vill ni ha tillbaka henne så begär jag minst 300 kr.
Skicka in till : Bingolotto, Box 134, 423 99 Göteborg

Detta är Miss X, gästbloggare. Jag är en farlig krigare som är på besök i Varberg. Hur jag mötte Caroline ska jag ta och berätta. Jag stod i kassan på Willys när jag såg mitt mål. In genom dörren kom en rödhårig tjej med ett stort leende. Jag tänkte direkt "she´s the one". Jag gick ur kön och gick bort till Mejeriavdelningen, där Caroline kom in 5 minuter senare. Jag gömde huvudet i gräddhyllan, rädd för att hon skulle se mej. Hon gick förbi mej, en svag doft av Axe svepte förbi. Caroline gick mot kassan, jag gick efter. Jag vågade till och med stå bakom henne i kön. Hon såg mej ändå inte. Plötsligt händer det. Caroline skulle lägga upp varorna på bandet, då hon tappar ett grönt äpple! Jag böjer mej ner för att ta upp äpplet, jag lägger det på bandet.
"-Ge fan i mitt äpple!" sa Caroline.
"-Förlåt.. jag ville bara hjälpa till...", sa jag.

"-Skojar bara", sa Caroline. Hon tog ett bett i äpplet men tyckte inte det var gott så hon lade äpplet i min korg. Hon tvingade mej att köpa det mosade äpplet!! Som dessutom HON hade ätit av.
Caroline gick vickades med rumpan ut ur Willys, satte sej i sin PMS bil och körde iväg.
Jag sprang ut till min Jeep och drog iväg som bara man kan göra på tvspel. Det dröjde inte länge förrän polisen var efter mej. "Shit pommesfrites!" tänkte jag. Hur ska jag klara detta?
Jag svängde av under viadukten och vidare mot Sörse. Jag körde över räcken och in i påskbergsskogen. Många löpare stannade upp och tittade. "Är vi med i en film" tänkte de. Jag vevade ner rutan och skrek "NEEEJJ! Detta är på riktigt!"
Jag skakade av mej polisen, och stod nu på Caroline parkering. Sakta gick jag mot Carolines trappuppgång där jag möttes av en skrämmande grå katt som hette Oskar. gick uppför trappan, knackade på dörren.

Caroline öppnade dörren. Våra blickar möttes och jag såg rädslan stiga inom Caroline. Vart skulle hon rymma, vart skulle hon ta vägen... Vem kunde rädda henne. INGEN. Jag gick in genom dörren. Caroline stod förstenad och hakan ramlade nästan i golvet. Jag tog upp min väska, och drog fram ett nässpray. "Följ efter mej", sa jag.
Caroline var förtrollad och hennes hungriga ögon kunde inte släppa blicken från nässprayet. Hon var som fången i min fälla. Allt gick som planerat.

Nu undrar ni vart jag har fört Caroline, men ni ser. Det är ju inte svårt att lista ut ifall jag säger det, eller hur?
Följ bloggen, så kanske ni får reda på imorgon. Men som sagt 300 kronor.


Smsa RÄDDACAROLINE till nummer 123 45 (kostar endast 300 kr)
Ring 07979288 8282 och säg "jag vill rädda Caroline" (endast 300 kr)

Fortsättning följer...

Med hemliga hälsningar från Miss X.


Old love

Tänk positivt Caroline, livet är härligt,var glad. Jag försöker intala mig själv. Det går sådär just nu. Det är svårt att hålla glädjen vid liv när man inte har något att se fram emot och allt känns trist. Men det är bara att försöka hitta något litet glädjeämne och sen hålla fast vid det!

Fick en förfrågan om varför inte Brian Littrell var med på min snygginglista. Tror helt enkelt att jag har kommit över honom. Jag var ju i princip besatt av honom i fem års tid. Varje kväll i två år kollade jag på samma Backstreetboysfilm, jag kunde den utantill. Jag har över 200 planscher,kuddar,tröjor you name it. Jag var besatt!
Men här bara för din skull Elin så lägger jag ut en bild på honom :).


Lycka över mögel!

Kan inte ens svälja vatten idag. Men jag fortsätter att försöka vara positiv! Jag hittade nämligen en karta med penicillin i mitt medicinskåp. Lyckan var gjort! Det hör till saken att jag inte tål penicillin, jag för jätteont i magen, men det är smällar man får ta!
Jag har ett väldigt fint medicinskåp. Där finns verkligen något för alla smaker. Mina vänner brukar kalla mig för ett vandrande apotek. Jag tycker det är bra!  Ett exempel: Klassresan till Cypern i trean på gymnasiet. Jag har känsligast hud av alla, men vem bränner sig minst? Jo jag, för jag ligger där med min höga solskyddsfaktor.Vem kommer de andra sönderbrända klantarna till sen tror ni? Jo mig! Jag hade med mig både kylbalsam och kortisonkrämer, det var ett jäkla spring på mitt hotellrum kan jag ju säg! Det gäller att vara förberedd.

Har ni kollat på termometern idag förresten??  Minus 12!! Brrr...svinkallt ju, iallafall för att vara här i södra delarna av landet. Tänkte snart snöra på mig känkorna och bege mig till lilla pållen. Hon gillar ju kylan, kan bli en intressant ridtur.
Ha en bra dag allihop!


Bilden tagen av Marcus

Snorbobba

Hittills har jag lyckats ganska bra med att bli en mer positiv människa. Finner det dock  något svårare idag eftersom jag har ont ihalsen,snor i hela huvudet och värk i kroppen men jag kämpar vidare och försöker finna de små ljusglimtarna i min tillvaro. Idag var jag ute på en ridtur i den kalla vinterkylan. Det var verkligen svinkallt! Men jag och Sandra hade det riktigt trivsamt. Pratade om lustiga saker, sådär som man bara kan göra med sin bästa tjejkompis typ.
Tycker om dig Sandy :)
Det är ett utav de bästa besluten jag tagit någonsin när jag bestämde mig för att stanna i det stallet!

Ikväll blir det nog lugnt, titta på någon film kanske, mysa med Marcus lite!

Suck, nu tar Marcus fram Smoothieapparaten, den bara låter mycket och är i vägen plus att det smutsar ner i hela köket.  Men han gillar ju det & jag gillar ju honom :)


Min och Misans bästa vänner!

Fattar inget, men klagar inte!

Ny dag. Vaknade upp med halsont. Typiskt! Tredje gången på två månader som jag är sjuk nu! Men det gör inget, jag är glad ändå :). Har faktiskt varit glad i två dagar nu Ingen ångest alls, helt otroligt. Fattar ingenting! Tänk att så lite kan göra så mycket. Att känna att det finns någon/några som bryr sig om än är en härlig känsla! Istället för att känna sig sviken hela tiden!
Tänkte lägga ut lite bilder från nyår också, hade verkligen så sjukt kul! 

                                                                                            
Sandy är på gång på dansgolvet                                                Andreas vid sin vita flygel

                                                                 
Me and mr Ljones :)                                                                       Marcus och Simba :)

2009, show me what you've got!

Nu är det nytt år. 2008 var på många sätt ett väldigt bra år.

* Jag köpte min häst, min allra bästa vän blev min för alltid

* Jag och Marcus har haft det bra, mycket mindre bråk, mer lycka

* Jag har fått mer ansvar på jobbet

* Jag har blivit SÅ fruktansvärt mycket bättre på att säga ifrån när jag tycker att jag blir orättvist behandlad eller utnyttjad

* Jag har hittat en ny vän i Sandra som jag  verkligen tycker jätte mycket om


2009 kommer bli ännu bättre!

Jag ska verkligen försöka att bli en glad människa som tänker positivt på saker och ting. Jag förtjänar att vara lycklig! Jag tror aldrig att jag egentligen tillåtit mig själv att känna lädje eller lycka. Men som det känns nu så vet jag att jag kan klara det bara jag har vissa personer som finns där och stöttar mig längs vägen.
Jag måste också tänka på att bli mer självständig! Jag kan inte leva mitt liv genom andra, mitt liv styrs av mina val och beslut, inte andras. Vill jag så kan jag. Visst kommer jag stöta på svåra val och motgångar, men jag kan klara det också. Jag är stark, annars hade jag inte orkat så här länge.

En annan sak jag också ska ändra på är att jag ska lägga min energi på de människor som gör mig glad och som uppskattar min vänskap. Inte på de som utnyttjar mig och som inte finns där när jag mår dåligt.

Så 2009, here I come, bring it on!

Ok, här kommer det ni alla väntat på!

Okej nu är det dax. Nummer ett på listan och enligt mig världens allra snyggaste kille :).

JARED LETO!!
Han är bara så helt otroligt snygg, helt perfekt! (fast Marcus är ju finast såklart)











Herregud

Jag vet inte vad jag ska skriva, fy fn säger jag bara. Kommer aldrig bli återställd känns det som! Jag ska bli nykterist, det är det enda rätta! Dricka ramlösa,cocacola och på sin höjd kanske lite kaffe. Låter bra va!? Kommer nog hålla det, eller inte. Jag kan ta bakfyllan eftersom det är så extremt sällan som jag dricker. Det är den förbannade ångesten jag inte klarar av. Jag har legat och skakat,gråtit,svettats,frusit bara p.ga ångest.  Men,men jag hade iallafall riktigt,riktigt kul och det är kanske det viktigaste. Nu ska jag sova om det nu går!

Det trodde ni inte va?

Goddag. tänkte blogga ett längre inlägg sen när Marcus är klar med datorn. Men nu nöjer jag mig med att lägga upp bilder på killen som blir nummer två på min lista!


Tatataaaaa....

Världens trevligaste och bästa Danny Bananny












RSS 2.0