Stupid girl

Trött,arg och besviken.
Varför fortsätter man att tro på människor? Jag måste vara världens mest naiva jävel.
Det finns dock inga ursäkter för att nonchalera andra människor. Tragiskt är ordet enligt mig, riktigt tragiskt!

God natt

sleten

Käre barn vad trött jag är. jag är inte van vid att rida på riktig längre, jag brukar ju bara lulla omkring men idag har jag ridit två hästar. Två helt olika hästar men båda är charmiga på sitt sätt!
Den gamla damen Carmen gav mig ett gott skratt då hon betedde sig precis som Misan. Hon ville bara springa och fort skulle det gå. Hon var lycklig och jag var minst lika lycklig. Sandra verkade dock inte tycka det lät rolig att hennes häst var busig men jag försäkrade henne om att allt var under kontroll :)

Nu vankas det tacos!


Pms in your ass

Jag är som vanligt lite lätt irriterad. Varför kan inte alla människor vara så perfekta som jag ?? (obs ironi)
Världen hade varit bra mycket enklare om alla försökte underlätta så mycket som möjligt för varandra. Om alla bara kunde ta och förstå en jävla gång för alla att gaspedalen sitter till höger, SPECIELLT om man är så dum i huvudet att man kör ut mitt framför en bil. Gasar man inte upp i hastighet tillräckligt fort i en sådan situation så får man en PMS-bil i tryckandes i röven! Om man däremot möter en häst, DÅ sitter bromsen i mitten!!!
Om alla människor dessutom försökte sig på konsten att tänka efter före de öppnar käften så skulle världen också se bra mycket trevligare ut. Man ska inte heller kasta sten i glashus som det så vackert heter.

Slutligen kan jag passa på att meddela att Soraya skötte sig mycket bättre idag. Min häst kan verkligen hoppa och hon är otroligt vacker att se på. Känner mig nästan lite stolt över att hon är min men jag trivs bäst på backen. Louise får sköta den farliga biten tills vidare för i helgen ska jag rida pensionerad ridskolehäst, nämligen Karmenzita. Det känns tryggt,lugnt och sansat (jag försöker intala mig själv detta, trots att så inte alls alltid är fallet med denna 21-åriga dam). Men kul ska det bli,jag gillar Carmen, hon är fräsig!


fun stuff

Kolla den här, lite rolig :)

http://i.imgur.com/CLvcc.gif

We're going to the country

Nu har jag varit utan nässpray i tre dygn. Naturligtvis har jag börjat nysa en massa och nysningar leder till snor-snor leder till nästäppa. Enkel matematik det där men jag kämpar på!

Som jag berättade igår så ska Soraya säljas. Idag så skulle Louise rida henne. Jag var nervös, men Louise verkade lugn. Soraya var inte lugn! Hon trodde nog att hon hade hamnat på en rodeotävling för som hon höll på! Louise ramlade till slut av med buller och brak och Soraya tog tillfället i akt till att rusa runt typ 25 varv i full kareta och bocka. Barn stog och kollade på och såg vettskrämda ut och jag skämdes.
Jag tänkte att nu är det kört och förväntade mig absolut inte att Louise skulle sitta upp igen (jag hade då rakt inte gjort det). Men joho då, upp hoppar hon och nu har fröken Soraya sprungit av sig och sköter sig riktigt bra.
Hon hoppade även ett par språng och hoppa kan hästen må jag säga. Man såg verkligen hur lycklig hon var. Det är nog hopphäst hon ska vara. Nu ska Louise rida henne ett tag så får jag förhoppningsvis sålt henne sedan!
Dumma häst, hon vet inte vad hon går miste om!


bilden är tagen utav Mats Hildingsson


Nasin i mitt <3

Jag vill egentligen inte hålla på att klaga i min blogg men det här är inte rättvist och jag mår verkligen inte bra.
Soraya har fått sin sista chans, hon tog den inte så nu ska hon säljas. Det är inte meningen att jag ska ha någon häst tror jag, jag kanske har gjort mitt inom ridningen...

En annan sak som gör att jag inte mår bra är att jag har en enorm abstinens.
Som de flesta som känner mig vet så är jag beroende av nässpray och har varit i många år.
Nu har det gått två dygn sedan jag använde detta underbara medel och det märks. Jag är irriterad,har huvudvärk,darrningar. Haha, jag är ju värsta junkien!
Jag kände helt enkelt att det var nog nu, när näsan blöder kanske man kan ta det som ett tecken!?
Nej, en frisk näsa vill jag ha!

Help

Nu ska jag iväg till stallet och idag ska det ske, jag ska rida min häst. Hjälp vad jag är nervös men jag ska bita ihop! Om vi inte ses igen så ska ni ha tack för den här tiden!

På återseende (hoppas jag)

20010919 <3

När folk får veta hur länge jag och Marcus varit tillsammans så får jag oftast reaktionen "oj, herregud, hur har ni stått ut med varandra så länge?".
Jag vet inte hur man ska svara på det. För mig handlar det inte om att "stå ut" med Marcus, jag anser att det är ett privilegium att få tillbringa sin vardag så länge tillsammans med någon som man verkligen älskar.
Jag vet att det fanns otroligt många som iallafall i början utav vårt förhållande inte ville något hellre än att det skulle ta slut mellan oss, jag var inte bra nog helt enkelt. Men tji fick dom. Tydligen har jag vissa bra egenskaper som gör att Marcus älskar mig så mycket att han orkar med alla mina problem.
Vi känner varandra utan och innan och oftast vet vi vad den andra tänker utan att någon säger det.  Visst händer det att vi i bland blir fruktansvärt trötta på varandra, men det går över och kärleken är starkare.

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att leva ett liv utan Marcus, han är min allra bästa vän och jag älskar honom. Det råder inga tvivel om att han är mannen jag vill tillbringa resten av mitt liv tillsammans med.


"Du är min man" ;)


Weekend

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera här nu för tiden, jag har helt enkelt lite skrivkramp.

Helgen har varit både bra och dålig.

Ikväll har dock allt varit toppen. Först var jag ute och åt på restaurang med Marcus och en god vän. Det blev grekisk mat och lite rödtjut till det, tummen upp! Vi smidde planer, fina planer. Man får ju drömma eller hur?
Efter maten så åkte vännen hem och jag och Marcus begav oss till bio Capitol (hur bonnigt låter inte det då) där vi såg "Flickan som lekte med elden". Den var bra men den första var bättre enligt oss!

I morgon kommer mannen med gummiklubban igen och sedan ska jag upp i sadeln igen. Hur i herrans namn ska detta gå? Hon kommer få denna chansen med, går det inte sedan så ger jag upp!

ARGH

Jag är så irriterad nu att skulle någon stå i min väg så hade den åkt på en jävla smäll.



Nu går skam på torran land

Nu är måttet rågat. Man går inte säker någonstans! Jag ser poliser överallt, senast nu ikväll fick jag reda på att de har "span" på min parkering. Jag fick dock inte reda på vad de spanade efter men mina och Marcus spekulationer kom fram till att det säkert är någon kriminell rackare som smugglar knark eller sprit i något garage.

I morgon kommer tandläkaren till Soraya. Om hon inte blir lättare att rida efter hans och kiropraktorns besök så kommer jag att sälja henne igen. Så är det och det kommer bli hennes förlust i såfall för så mycket bättre än vad hon har det nu kan hon inte få det!

...........

Jag har som sagt inte så mycket att skriva om just nu. En del undrar vad som händer med Soraya och svaret är att jag inte vet. Hon är ingen enkel häst och hon testar mig rejält! Jag tror hon är för svår för mig helt enkelt men vi får se.

Ja, så mycket mer än det finns det inte att säga. Life goes on...

Fuck it!

Det var längesedan livet kändes såhär meningslöst.
Jag förstår inte riktigt vad jag har gjort för ont för att förtjäna allt detta? Min bästa vän dör, jag lånar pengar köper mig en ny häst, den nya hästen är elak och dessutom oridbar.
Jag känner bara för att lägga av helt, jag har ingen lust längre.

Misan <3


Förbannade orättvisa värld

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag är så trött på min otur hela tiden. Nu står jag med en häst som är obrukbar. KUl! Jag orkar inte gå in på några detaljer men så är fallet.
Livet är bra orättvist!

Som ni ser, jag har inget att skriva. Jag är precis som Sandra trött på människor som inte gör som dom säger. Kan ni inte stå för det ni kläcker ur er så knip igen matintaget! Säger man dessutom att man ska göra en sak får man bannemej göra det också annars hör man av sig!  Opålitliga mäninskor är inget för mig!

YEAH

Till Sandra:

Jag var hemma hos dig och smygfilmade Yoshi innan!


Big things happenin'

Igår var Caroline hos Farbror doktorn. Det var en snäll man som sa många vettiga ord till mig. Bla att jag måste börja äta mer fisk för fisk är nyttigt. Blä och nej tack sa jag till det. Jag äter bara fiskpinnar och då kan det ju i princip kvitta. Han sa även till mig att sluta röka omedelbums. annars kan man få Kol och lungcancer. Nehe,va? Är du säker på det? Hmmm,,,jag är faktiskt inte åtta år gammal jag VET det,vem vet inte det liksom?  Man kan få cancer av allt, det är farligt att leva. Men överlag tycker jag farbrodern var ganska trevlig. Sköterskan å andra sidan var mindre trevlig, hon stack mig i armen och tog massa blod. Men sådant klarar jag galant, man är väl en viking!?

Idag skedde det spännande saker på väg till Tvååker.
Först blev jag omkörd av en polisbil i full kareta, naturligvis hade den inga blåljus på som vanligt. När jag sedan kör förbi pendelparkeringen vid motorvägspåfarten så står det två civilpolisbilar där med massa poliser runt omkring som höll i, håll i er nu, K-PISTAR! Det kändes ungefär som om jag var med i en gangsterfilm eller något. Oerhört spännande. Utanför banken i lilla Tvååker står sedan tre beväpnade poliser, jag höll på att köra av vägen, vilket kanske inte hade varit någon jättesuccé i sammanhanget.
Det visade sig sedan att det funnits en hotbild mot bankkontoret i Tvååker. Är någon förvånad? Inte jag iallafall. Ala konstigheter sker i Tvååker!


DUMMA DIG

skithäst, det är allt jag har att säga. Idag kan jag även tillägga att hon varit ute på en egen tur då hon slet sig från mig och helt sonika sprang hem. SUCK! men jag ger mig inte, jag ska vinna. Jag är envis!

I morgon ska jag göra något farligt, jag ska hoppa! Men inte på min galna häst. Mer än så säger jag inte :)

Long time

Att aldrig något bara kan vara bra. Jag tycker jag förtjänar att ha en bra häst som fungerar men tydligen inte!

Idag har det gått tre månader sedan min prinsessa lämnade mig. Tre låånga månader. Jag skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka, med dig kände jag mig alltid trygg!



Min finaste och jag för ett år sedan

Hästar för hela slanten

Mossa mossa alla mänskobarn (citat ur ett hemskt barnprogram som gick på radion tror jag när jag var liten, kommer dock inte ihåg vad det hette).

Det är lite jobbigt just nu och jag lider av bloggtorka. Det går inte så bra med Soraya i ridningen tyvärr. Jag är 100% säker på att hon har ont någonstans eftersom hon beter sig som hon gör. Jag hoppas verkligen att det går över när tandläkaren har gjort henne och kiropraktorn har kollat henne igen, tills dess tar vi det lugnt. 
På marken går det för övrigt alldeles utmärkt. Man märker att hon börjat få förtroende för mig, nu hör man ett dovt "muller" när man ropar på henne i hagen, det värmer. Hon är fin min häst och hon är nog egentligen väldigt snäll men hon har ju inget val än att "bråka" när man rider, hon måste ju visa på något sätt att det gör ont!

Jag måste bara lägga ut det här videoklippet, hysteriskt roligt! Visst det är lite synd om hästarna men de dog nog inte av den lilla stunden ;)


You're not so special as you think you are.

Igår var min födelsedag. Det kändes som en helt vanlig dag. Jobbade på förmiddagen, var i stallet och sedan hos Anders på kvällen och kollade på fotboll. Naturligtvis blev jag "väckt" av Marcus skönsång på morgonen :) Det är det bästa med att fylla år.

Det är konstigt hur besviken man kan bli av människors beteénde. Den här gången var det nog dock droppen. Man kan inte tro att man kan bete sig hur som helst utan att det får konsekvenser. Att medvetet såra en annan människa för att man helt enkelt anser att man är för upptagen och viktig, det är inte bara elakt utan patetiskt också.

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till mina föräldrar och ha lite kalas och äta tårta!


en tönt som inte kan säga R

Idag har jag och Soraya galopperat ute i skogen för första gången, det gick över förväntan. Hon höll sig iallafall på marken. Tur att vi gör framsteg annars hade jag nog sålt henne.

Jag undrar en sak, vad håller Peter Jihde på med? Han må vara "skicklig" på det han gör (detta påstår iaf min goda vän och tillika programledare Andreas). Däremot är han fruktansvärt töntig och tråkig att titta på. Han försöker vara rolig men lyckas ju aldrig!? Han är riktigt patetisk om ni frågar mig. Sätt dit en rolig programledare med lite utstrålning istället!

En sista sak innan jag går ,tror du att du är för mer än alla andra eftersom du beter dig som du gör? Man kan inte flyta ovanpå hela livet, för eller senare sjunker alla....
Nej, jag menar inte dig Sandra!


Bajjamajja

Jag blir så trött på allt krångel. Är min häste registrerad som holländsk ridponny så kan dom väl för fn inte påstå att hon är ett renrasigt halvblod? Idioter.  Jag vill då inte betala 9000 om året för henne i försäkring, det har jag inte råd med. SUCK! Ska man nu behöva ringa runt till 100 olika personer för att få ordning på detta.

I går gjorde jag det! Jag red en runda alldeles själv på min halvgalna häst. Vi stötte på en del hinder på vägen men överlag skötte hon sig exemplariskt! Det blev massa klapp och beröm hela vägen och jag tror att Soraya var nöjd hon med!

Det blir ingen födelsedagsfest för mig i morgon. Jag känner mig som en mobbad 10-åring där ingen vill komma på hans/hennes barnkalas. Men det är väl bara att bita ihop och ha kul ändå. Jag har ju faktiskt ettan,tvåan,fyran och barnkanalen som kan underhålla mig! Vilken pangkväll det kommer bli!

Nu väntar lunch på Stinas.

/Caroline (som inte alls är sur)

Scared to death

Idag är en sådan där konstig dag då allt känns, ja konstigt. Jag får sådana dagar ibland. Allt är liksom fel på något sätt. Kanske kan det bero på att jag bestämt mig för att rida ut själv på Soraya idag och rädslan över att inte komma hem helskinnad är påtaglig. Nu måste jag skynda mig, det vankas middag på Stinas!

Idioti på hög nivå

Jaha, idag tog jag mod till mig och ringde till farbor doktorn. Då säger tantan att de inte har några tider förrän i november! WTF, är dom knäppa eller? Det enda dom ska göra är att sticka in en nål i min arm och suga ut lite blod, hur svårt kan det vara?! 

Idag har jag även insett hur många idioter det verkligen lever i den här världen. Själviska,snåla och osympatiska idioter.

Jag har även ridit alldeles själv på soraya i ridhuset *stolt* . Hon försökte inte ens slänga av mig. Duktig tjej. Dock kände jag att en kolla utav hennes mun var på sin plats så det har jag fixat nu. Lilla Soraya ska gå till tandläkaren :)

BTW, fotboll är en livsviktig grej bara så alla vet!


Sadness

I morgon blir det jag som ringer och beställer en tid hos läkaren, så här kan man inte må! Nu får det vara nog!

Idag har det hunnits med en uteritt på Soraya. Sandra var snäll och lånade ut sin mörka,glänsande springare så lillasyster linnea kunde följa med. Det gick bra,Soraya skötte sig men nervös är hon. I morgon väntar det ett pass på ridbanan igen, får se hur detta går.

I natt drömde jag om Misan. Det är första gången sedan hon dog konstigt nog. Tack och lov för det! Drömmen var så verklig och idag har saknaden varit större än någonsin. Jag kommer aldrig hur mycket jag än letar hitta en lika personlig och godhjärtad häst som hon var. Hon kommer för alltid att äga en stor del av mitt hjärta.
Just nu saknar jag allra mest att bara hålla om henne och borra in mina näsborrar i hennes tjocka brunbjörnspäls. Älskade lilla häst, varför blev det just du?


Misan för ett år sedan iklädd favoritpyamasen som hon även fick med sig som täcke i Trappalanda


Tänkvärt!

Mycket text men otroligt läsvärt främst för oss hästmänniskor!

http://www.djurensratt.se/portal/page/portal/djurens_ratt/aktuellt/hast/hastrapport.pdf

Sorken är en lynnig sak

Min nya häst är ta mig fan den knäppaste jag mött men ack så vacker! När hon väl sköter sig och går som hon ska är hon som en dröm att sitta på. VILKEN HÄST! Jag hoppas verkligen att jag kommer vinna hennes förtroende för då kommer jag att ha en kanonhäst!

Visste ni förresten att Carmen är till salu?
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=285317
OBS: Det är inte Karmenzita för er som inte fattar det :)


Today is the day

Blåsten har avtagit något iallafall utanför mitt fönster. Poetiskt, jag vet.
Idag har jag vaknat upp med nya krämpor, satan jag börjar verkligen bli gammal. Min axel vill inte röra på sig utan att göra fruktansvärt ont.  Pensionärsvarning eller!?

Idag ska det ske, det blir premiär i ridhuset med Soraya. Jag får nog ta ett lugnande piller eller något för att klara av det, men jag ska göra det, jag tänker inte ge upp! Hon är fin, hon kan om hon vill och hon är min. Därför kan jag inte ge upp!



I'm blowing away

Skadeglädje är den sanna glädjen! Jag mår gott :)

Annars mår jag inte så gott just nu, ska uppsöka en läkare till veckan så jag får utrett vad felet är. Jag avskyr läkare, alla förutom min pappa, han är snäll! Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och gå dit för att tappa ur kroppen på blod.

I morgon har jag gett mig fn på att rida Soraya i ridhuset, hon ska bannemej inte få bestämma över mig mer nu. Hon var helt knäpp igår. Jag blir snart knäpp på riktigt. Hur svårt kan det vara att bete sig normalt? SKITUNGE!

Nu ska jag vila mig, jag börjar bli gammal! Gammal och grå, grå som Gandalf

**

Fan också. Vart finns Du när jag behöver dig som mest?

Lucky luke

Det känns konstigt, jag är konstig.
Jag vill ha med mig Sandra till stallet i morgon och rida med Rajsan och ha kul. Sen ska vi se på när mannen Mats får till det!  




my girl in action
Sandra som tagit bilden

Weekend

Nu är det helg igen och jag är ledig, härligt!
I eftermiddag ska jag rida min häst, fyttifan vad nervös jag är men det ska gå bra har jag bestämt. Hon kommer ju ha med sig sin käresta ut,det känns tryggt.
Det är något konstigt med hästarna jag köper. Helt plötsligt blir Carmen lesbisk och helt hysteriskt kär. Jaja, det är tur att hon är lycklig den gamla damen.

I helgen är det Km och det känns oerhört tråkigt att inte kunna vara med. Jag har ju ingen häst som är redo för detta. Hade jag varit någon annan så hade det säkert löst sig, men nu är jag inte det....

Jag känner mig fortfarande lite konstig, både psykiskt och fysiskt. Det är väl sådant som kommer och går. Jag är ju lite annorlunda!

Ha en bra kväll allihop.



Här är en helkroppsbild på surpuppan

Bajjamajja

Jag är trött, vad är det med mig?  Jag borde inte vara det.

Jag har varit ute och promenerat med  Soraya idag, pigg var ordet. Hur i herrans namn ska det gå när jag sitter upp i morgon? Jag är rädd men ska väl överleva.

Nu blev allt jobbigt och krångligt. Suck! Varför kan det inte bara vara lätt någon jävla gång?

RSS 2.0