Stay close

Så sant som det är sagt!




Så typiskt svenskt

Jag har tänkt en del den sista tiden på hur förbannat korkade vissa människor är och framför allt kanske hur mycket missunnsamhet det finns i vårt samhälle.
Det värsta jag varit med om var väl den sk. Vännen som missunnade mig och Marcus Molly genom att ifrågasätta varför vi skaffade henne. Helt ofattbart hur man kan säga något sådant. Bara för att hon själv inte lyckas med det hon vill... 
Varför inte vara glad gör andras skull ist? Visst, det kan sticka i mina ögon med när vissa får uppleva mina drömmar och visioner men jag missunnar dom inte det!

In the middle of the night

Det är mitt i natten och jag borde sova men det går inte. Molly kommer vakna runt kl sex men sömnen vill inte infinna sig. Tankarna snurrar runt i huvudet och ångesten bultar inom mig. Det är som det brukar med andra ord.
Ibland skulle jag vilja vara som min sambo, han somnar  typ 10 sekunder efter han lagt huvudet på kudden om inte innan. Helt otroligt!

Har haft en rätt bra dag. Tagit en blåsig  uteritt på min fina men dock något fjompiga häst, hämtat mollsan på dagis, massa bus och lek med min fina dotter och en liten promenad med Cajsa är vad jag åstadkommit.

Helgen blir lugn. Måste vila min rygg känner jag, har så förbaskat ont i ländryggen, lyfter fel skulle jag tro + att jag är för tjock!
Dags att röra på sig lite kanske?




Småbarnsliv

Alltså jag älskar att vara mamma men just nu är det svårt att behålla tålamodet!
Igår var det över 40 graders feber och då var det mycket mys och gos och såklart en hel del gnäll vilket är helt förståeligt men idag.....
Tempen är 36,5 och hon är helt omöjlig! 
Vägrar göra någonting utan saker hon inte får. Vill inte äta mat bara dricka nyponsoppa, dock åt hon faktiskt middag. Vila vill hon rakt inte och skrika i falsett är skitkul!
Jag är tröttare än tröttast och ser säkert tom mer sleten ut än ( jag nämner inga namn). 
Hon är underbar min dotter men vilket humör! Ja, hon har nog ärvt det efter mig, det är de röda generna ;)

Nu tror jag bannemej hon somnade, helt otroligt! Bäst att passa på att vila de små gröna jag med!

Blurred lines

Varför är jag en människa som känner så himla mycket hela tiden? Varför lägger jag ner så mycket tid på att tänka efter och analysera allting?
 
Just nu denna stund känner jag mig både ledsen och besviken. 
"I just can't crack your code" verkar det som hur mycket jag än försöker. Det är ett omöjligt uppdrag och jag förstår helt enkelt inte. 
 
Just nu är jag också så fruktansvärt trött. Jag och min dotter ville Inte riktigt samma sak i natt. Jag röstade för att sova, hon var mer inne på att babbla....
Men till slut gav hon upp och var mig till lags, då var klockan runt 03.00... Sen pigg och upp igen vid 07.30. 
Tur hon är söt trots sitt häftiga temperament;)


 

Tiden går

Stallet är härligt, vädret är fint. Sandra mockar bajs. Jag är trött, är det åldern månntro?
Jag hade en lugn och skön födelsedag och ett fint kalas igår. Även om det kändes oerhört tufft att fira en dag som igår. 
Jag tänker på er <3

Dagen idag blir också lugn, ska ta en tur med fina Sandra i skogen på våra bruna vänner. 

Ta hand om Er!

10/10

Oj klockan är över 0.00 vilket innebär att dagen jag bävat för är här. Jag vill inte bli gammal:( 
Vart har alla år tagit vägen? Jag känner mig fortfarande som 16...

Just nu ligger jag och hunden Cajsa och väntar på Gabriel. Stackaren var tvungen att åka iväg på ett fryslarm och tömma frysar mitt i natten. Han är helt otrolig den mannen, jag har aldrig träffat någon med en sådan arbetsmoral och driftighet som han har. Det gör mig stolt!

Molly är här och ligger och sover, hon "pratar" i sömnen på sitt alldeles egna lilla språk och med skitrolig dialekt. Låter nästan som värsta breda Göteborskan :p
Hon är i en himla rolig ålder nu. Härmar sånt hon ser och garvar åt det mesta! Underbara unge!

Nehepp dags att stänga ögonen och försöka sova även om det nog inte kommer lyckas eftersom inte G är hemma än.
Vi ses på andra sidan strecket

 
Söt som socker <3


Unfair

Livet är orättvist!

Det händer saker jag inte förstår mig på. Saker som jag inte rår på och som kanske inte egentligen rör mig heller men berör mig väldigt starkt.
Jag kan inte skriva mer än så men just nu finns några människor ständigt i mina tankar och jag känner verkligen med Er.  

Livet är nyckfullt och du vet aldrig vad som kommer att hända. Ta hand om dig och ta hand om de du älskar!

RSS 2.0