Point zero

Det är tråkigt just nu. Det mesta känns grått och trist. Dessutom känner jag för tillfället att jag inte vet riktigt vart jag har människor. Det är inte lätt alltid att veta det, det finns så oerhört många som "vänder kappan efter vinden".

Idag har jag iallafall varit i stallet men eftersom jag har noll motivation just nu och det verkade min kompanjon Sandra också ha så struntade vi helt enkelt i att rida och åt mat istället. Det var gott och med lite extra krydda från Santa Maria så hade vi riktigt kul ;). Fast det är å andra sidan väldigt svårt att inte ha roligt när man är med Sandra och hon är på bra humör. Hon är så jävla rolig och oftast utan att ens veta om det!

Nej nu måste jag krypa till kojs annars äter jag bara något och nu måste jag hårdbanta. Jag har slitit som tt djur sista tiden och gått upp (!?) i vikt i stället. Helt sjukt så nu tar jag verkligen i med hårdhandskarna!
Dessutom kommer hovisen i morgon och sätter på nya skor på pållen, nu åker även snösulorna och broddarna åt fanders. Nu är det vår!

Intresseklubben antecknar

Jaha ser man på, jag överlevde den här söndagen med!
Jag har som vanligt något vettigt förutom att rida och sköta om min knäppa häst. Det verkar som att hästarna på stall Strömmaåsen överlag har väldigt stor livsglädje för tillfället! Det bockas och studsas och brallas på alla håll och kanter tycker jag.

Dagens träningspass på marken (alltså inte hästryggen) bestod utav en fyrakilometers joggingtur. Det var jobbigt så ini h..vete idag rent ut sagt. Det är tur jag är så förbannat envis annars hade jag gett upp efter en kilometer. Jag är liksom inte gjord för att anstränga mig ;)

Dagens tv-tittande blev naturligtvis Minuten på ettan. Vem vill missa när Danny har ett snöre med en jojo fastsatt på sin bakdel och ska slå ner tomburkar? Inte jag iallafall ;). DET kallas underhållning mina damer och herrar, dessutom på hög nivå!

Nej, nu är klockan mycket och jag och Pyret ska sova. Marcus ska sitta uppe och spela poker så vi hoppas på storvinsten!

Nattinufsan


Fuckin' sunday

Det är ingen höjdardag idag, det känner jag så fort jag vaknar. Jag vill ingenting, känner verkligen inte för att åka till stallet, vill inte ens klä på mig riktiga kläder. Det är typiskt för söndagar, det är nästintill obligatoriskt faktiskt. Det konstiga är väl bara att jag inte jobbar så jag borde inte ha söndagsångest längre.

Helgen har annars varit bra tycker jag. Har umgåtts och träffat trevliga människor. Ätit god mat och druckit gott till.

Min häst hade något slags ryck igår när jag red. Man trodde ju annars att det var en av Lollos hästar som skulle stå för den biten men nej,nej. Enya lekte rodeo en hel långsida med mig och jag fattade ingenting men lyckades iallafall klamra mig fast för glatta livet. Hon gör iofs väldigt snälla bocksprång eller bakutsparkar men jag är en feg dressyrtant och så är det. Så nu hoppas vi på att det ska bli mjukt i marken och isen ska försvinna så att Enya kan få galoppera av sig all överskottsenergi.

Nej, nu får jag resa arslet ur soffan och åka ut till Tvååker. Jag är ju barnvakt åt Carmen idag med!

In the club

Nu kan ni titta och njuta ;)


A quicky

Jag ska skriva lite snabbt bara för jag måste iväg och rida min lilla häst!

Igår var jag och Sandra på Gbg horseshow, vi besökte dock bara mässan. Mycket folk och mycket dyra saker. Jag köpte en hjälm och tyglar och massa godis till min fina lilla springare.

På kvällen var vi hos goda vänner och åt god mat, lite för god. Jag åt nämligen lösgodigs för första gången sedan oktober. Jag börjar tröttna på den här skiten med motionoch diet. På två månader har jag gått ner ett jävlalitet sketet kilo. Trots att jag äter nyttigt i princip alltid och motionerar 6-7 dagar i veckan. Orättvist är vad det är!

Nu måste jag åka för jag ska träffa Lollo för ett ridpass. Undra om hon tar sin mer eller mindre knäppa häst idag ;)



Dangerous stuff

Vilken huvudvärk jag fick helt plötsligt. Det måste vara träningen, farliga grejer det där. Bättre att sitta i soffan och äta semlor egentligen fast då blir man tjock som en sumobrottare. Det är som att välja mellan pest eller kolera. Jag har dock lärt mig att leva med den konstanta träningsvärken. Jag får ju till viss del skylla mig själv eftersom jag aldrig stretchar.

I morgon bär det av till den stora staden som jag inte tycker om. Men i morgon är den okej (och ibland vid andra tillfällen med), i morgon ska nämligen jag och min partner in crime Sandra till Göteborg och göra slut på pengar. Hur många kvadrat som helst fyllda av hästsaker, kan det bli bättre? Knappast!
 

Some boosting to me!

Fy faderullan vad jag är duktig. Man ska inte skryta men idag måste jag. Först lyckades jag koppla in en elektrisk makapär alldeles själv och tror ni inte till allas förvåning att den faktiskt fungerade!? Det har nog aldrig hänt innan.

Jag har även ridit dressyr i 40 minuter UTAN stigbyglar för att jag skulle få lite träning tänkte jag (jag gick även till och från ridhuset för de var män som lekte motorsågsmassakern i skogen).
Men när jag kom hem så blev jag lite sugen på att springa en sväng. Marcus hade inte tid så jag tog med mig Danny och sprang iväg. För er som inte fattar ironi kan jag förtydliga att Danny naturligtvis inte hade teleporterat sig hit till Sörse och sprang jämte mig utan jag lyssnade på hans musik i lurarna.
Jag är så oerhört stolt över mig själv för jag sprang 5,5 kilometer!! Ja, jag höll på att avlida på kuppen och jag hade håll nästan hela vägen men jag sprang ta mig fan hela vägen!

Så, nu har jag skrutit tillräckligt mycket för ett år framöver men det är min blogg så jag får skriva vad jag vill!

Changing lanes

Nu har jag försökt fixa en ny header. Den blev inte speciellt bra men jag orkar inte lägga ner mer energi och photoshop förstår jag mig inte på alls. Den får vara där så länge iallafall tills jag bett proffset göra en ny ;). Den förra jag hade var fin men jag kände att Enya förtjänade en plats i rampljuset nu hon med.

Idag har varit en bra dag, jag har faktiskt mått bättre än på länge. Känt mig riktigt glad. Kanske beror det på det trevliga meddelandet från Dagny jag hade fått på Facebook när jag vaknade, eller på att min pojkvän varit lite extra snäll, eller att Enya var extra söt i solen idag eller så är det helt enkelt en kombination av alla sakerna :). Det enda negativa med dagen är att vi sett klart alla avsnitt av Solsidan och nu känner en hel del seperationsångest!

Nu, kaffe och en bit mörk ckoklad!

I miss it

Jag har en riktig "saknardag".
Jag saknar en av mina bästa vänner som bor i ett annat land, jag saknar gamla tider, jag saknar Misan, jag saknar att kunna vara riktigt glad, jag saknar våren (men inte sommaren), jag saknar Stockholm och jag saknar att kunna äta vad jag vill.

Dags att sova tror jag, jag saknar att sova



Gamla tider

 
haha, känner ni igen mig? Femton år och coolast i stan om ni frågade mig ;)


Ännu äldre tider

This day

Oj,oj, oj vad jag var duktig och spänstig idag när jag var ute och sprang. Snabbt gick det med, idag sprängde jag 7km/h vallen och löpte runt på 6.55 per kilometer. Det tar sig sa han som hmmm,,gjorde vadå?

Jag har också ridit ett dressyrpass på Enya. Glad, pigg, pigg och pigg var hon, men jäkligt fin och samarbetsvillig faktiskt. Det kan nog bli bra men mycket träning och ungeför 50 ton tålamod för det får man inte ha ont av när man håller på med hästar.

Det är roligt att så många har hittat tillbaka till min blogg, vad vill ni läsa om egentligen? Enya,Marcus,Dagny eller vill ni helt enkelt bara läsa mina gnällmemoarer som jag spyr ut med jämna mellanrum?

Jag avslutar inlägget med att lägga ut en bild som jag stulit från en vän, fast nu kanske hon inte är min vän längre efter det här ;)
Fotograf är iallafall Sandy McBeth Strandberg



Han ser ju iallafall inte spysjuk eller döende ut, alltid något ;)

Dream on

Om jag fick leva precis det liv som jag ville så skulle jag och Marcus bo i en fin och stor lägenhet i centrala Stockholm. I ett äldre hus med mycket charm, stuckaturer i taket och kristallkronor. Jag skulle vara smal som en sticka och rik som en troll. Marcus skullevara pokerproffs och jag skulle shoppa på stan.
På fritiden skulle vi äta mat på dyra restauranger och dricka champagne.

När vi sedan skaffar barn skulle vi köpa oss en villa på Djursholm, en helt nybyggd naturligtvis.  
Varje sommar skulle vi spendera i vårt semesterhus i Saint Tropez. Vi skulle också ha en våning i New york.

Man vet aldrig,man vet aldrig!


You can't know where life will take you. It' s a journey you never can be prepared for and never can predict.


............

Ni behöver inte gå in här och tro att det ska stå massa smaskiga saker om er för det kommer inte hända bara så ni vet.
Så, bra nu har vi klarat ut det.


Da weekend

Det har varit en bra helg som spenderats i trevligt sällskap. Jag har druckit vín,ätit kärleksgryta,sjungt Singstar och träffat Dagny. Låter inte helt fel va? Så skulle alla helger se ut!

Jag har inte så mycket mer att skriva för jag har noll fantasi Eller så sitter jag helt enkelt inne med snaskiga saker som jag inte villl dela med mig av ;). Dessutom tror jag inte att ni som läser min blogg är så värst intresserade av att få höra om Dagny jämt och ständigt. Det är ju inte ni som är fjortisar utan jag ;)


Fjant

Du behöver inte prata med mig alls då om det inte passar. Låt Nummer tio på dannys skiva verkar vara skriven till dig!

jaha

Jag är trött som jag vet inte vad. Jag kunde inte sova i natt som vanligt då det är dagarna runt fullmåne. Någon ner än jag som har problem med det? Idag har det varit en helt okej dag. Inget direkt superspännande som hänt. Red en kall tur tillsammans med trevliga vänner och snälla men inte helt normala hästar. Kvällen har sedan spenderats i soffan med god mat och säsong ett utav solsidan. Fantastiskt roligt program där jag verkligen känner igen mig. I morgon blir det party, party!

Bicycle

Jag tror minsann att det blåser lite mindre idag, det är alltid något. Magen verkar må lite bättre också men den är fortfarande inte helt förtjust.
Som jag visste så skulle jag må dåligt när jag struntade i att träna och åt "dåliga" saker så jag var uppe och körde ett träningspass innan frukost idag. Det var jobbigt som fn men nu är det gjort och jag behöver inte känna den pressen mer idag.

Nu ska jag försöka ta mig till stallet!

storhetsvansinne?

En viss känd person verkar ha åkt på en släng utav hybris. Det kanske inte är helt lätt att hålla båda fötterna på jorden alltid. Det gäller att behålla sin ödmjukhet och att inte glömma av att man en gång varit som alla andra, att man har börjat någonstans. Du är faktiskt bara en vanlig människa som äter och skiter som alla oss andra!

Mag-uppror

Jag tyckte så synd om mig själv att jag köpte någonslags choklad och kolakaka och vräkte i mig tillsammans med en massa grädde. Ja, vad ska jag säga ner än att "somliga straffar Gud med en gång"! Min mage är i totalt uppror eftersom den numer inte är van vid att äta sådan skit. Det kommer jag nog inte göra om på ett tag. Jag är inne i en rejäl svacka med träning och mat för tillfället. Jag kan helt enkelt inte motivera mig själv till att träna 6-7 dagar i veckan som jag gjort innan. Det blir som en ond cirkel. Jag mår dåligt så jag tränar inte och när jag inte tränar så mår jag dåligt. Dumt, jag vet! Jag har nog fan trögast ämnesomsättning i världen för hur mycket jag än kämpar så händer det ju knappt någonting!

En liten önskan

Kan inte Danny komma hit och sjunga en trudelutt för mig i mitt vardagsrum!? Någon som kan ordna det så vore det toppen. Jag bjussar på en kopp kaffe och en ridtur om ni fixar hit honom!
Tack på förhand!

Det är inte lätt när det är svårt

Alltså nu är det lite för kallt tom för min smak. Det behöver ju faktiskt inte blåsa full storm samtidigt som det är minusgrader. Jag trodde på riktigt att jag skulle frysa ihjäl innan när jag var ute och red. Enya betedde sig dessutom som en sprattelgubbe pga alla som blåste omkring.

Jag är för tillfället nere i en väldig "down-period". Jag kan inte sätta fingret på varför riktigt, jag bara är sån. Det är inte så att någon på något sätt behöver tycka synd om mig jag vill bara förklara att det för tillfället känns som att världen går under så att ingen tror jag är sur eller liknande.

Jag vill ha sol nu och 10 grader varmt och så vill jag ha något att se fram emot!


...........

Jag har massa bra inlägg jag vill skriva men orden vill inte fastna på "pappret". Min hjärna känns lika degig som en lussekattsdeg för tillfället.

En timme senare och jag har fortfarande inte kommit på något vettigt att skriva om. Det kanske är ett tecken på att jag ska låta bli.

God natt


Today

Det har varit en dag full av känslor fram och tillbaka. Men till slut så vill jag säga att det hela känns bra. Nu är det klart och jag ska ta tag i mig själv och försöka må bättre. Nu handlar det bara om mig och mina bekymmer.
Jag ska träna på att bli en mer tolerant människa också. Det tar alldeles för mycket energi att vara arg,irriterad och ledsen över saker. Jag vet vad jag tycker och tänker och det viktigaste anser jag vara att jag själv mår bra över mina beslut.
Men lite kommer jag säkert irritera mig, det är helt enkelt sådan jag är!!


Visste ni detta?

Fem sanningar du kanske inte visste om mig

* Jag avskyr när människor låter när de äter. Smaskande människor får mig att må illa. Om de dessutom låter när de sväljer sin dricka så gör det det hela 100 gånger värre och då kan jag i princip bli helt galen. Oftast försöker jag dock tygla detta men inombords håller jag på att explodera.


* Jag har haft en piercing i naveln som jag tog själv när jag var fjorton år. Den åkte däremot ut väldigt fort för mamma fick reda på det och tvingade mig att ta ut den. Tur var väl det för den var inte snygg och jag har fortfarande ett fult ärr där. 

* Jag har väldigt bra luktsinne och har dessutom ovanan att lukta på ALLT,  vare sig det är parfym eller något riktigt äckligt. Jag kan därför inte äta mat som jag tycker luktar illa. Det är därför jag i princip aldrig äter fisk eller skaldjur. Det luktar enligt mig rutten tång. Det ger mig kväljningar.

* Jag har varit totalt besatt av pojkbandet Backstreet boys. Jag klädde hela mitt rum med planscher,kuddar,flaggor, ja allt som fanns. Jag kollade på samma film med gruppen innan jag skulle somna VARJE kväll i mer än två år. Jag köade åtta timmar utanför skandinavium för att få en bra plats till konserten, jag var till och med så besatt att jag skickade ett brev till en utav medlemmarnas bror som bor i Kentucky.

* Jag har bacillskräck och klarar inte av offentliga toaletter utan håller mig hur länge som helst om jag är ute. Det är i princip bara hemma och hos mina närmaste jag kan använda toaletten utan att få värsta bacillskräcken. Skulle jag mot förmodan vara tvungen att använda en offentlig toalett så skulle jag aldrig drömma om att sätta mig ner på den och sedan öppnar jag dörren med armen eller tröjan fär att inte få massa bacilusker på mig. Det är pga bacillskräcken som jag avskyr disktrasor med. Jag kan bara ta i min egna och den byts ut ofta, diskas i diskmaskinen och sköljes ur med skållhett vatten och diskmedeln efter varje gång den använts.

Booring

Just nu så skäms jag över att vara svensk. Det är så dåligt att jag nästan mår fysiskt illa. En avdankad elvisimitatör och en lillgammal dansbandsbrutta med riktigt dåliga låtar går vidare och kvar står en utav sveriges största musikaliska genier. Det säger rätt mycket. Innan någon börjar klaga på danny och bla bla så vill jag bara säga att jag tyckte inte hans låt var superbra heller. Men se på honom som artist och jämför med Brolle. Det är som att jämföra en Ferrari med en Dacia eller för er som inte kan bilar en svart-vit tjocktv på 20 tum mot en 50 tums ledtv med full hd;-). Men om man ser det positivt så låt någon utav de här två som gick vidare idag vinna hela skiten. Det kommer resultera i att vi inte ens får vara med i den stora för vi åker ur i kvalet. Vi behöver aldrig vara rädda för att åka på att hålla den stora festivalen någon gång heller. Så snälla svenska folket, rösta lika illa som ni gjorde i dag och fortsätt vara lika tråkiga och halvt tondöva. Och tack snälla brolle och sanna för att ni just är sådär tråkiga och typiskt svenska,tack vare er så kanske vi kan spara in lite skattepengar!

Lovely weather

Vilket fantastiskt väder det har varit idag. Man blir ju alldeles lycklig! Jagt har spenderat dagen nästan bara utom hus och det har varit jätteskönt. Dock ska jag väl tillägga att jag hade mina fotvärnare på mig och de gör underverk.

Var ute på en trevlig uteritt med goda vänner. Enya fick följa med trots att hon för tillfället har tre bröst. Detta vare att Carmen fick ett utbrott på henne härom dagen. Hoppas bara att det stannar vid ett extra bröst inga mer skador för det orkar jag inte med nu. Hon verkade i vilket fall som helst inte besvärad av det.

Nu fick jag bråttom, som vanligt, får skriva mer sen

Ha en trevlig kväll.rösta på Christian Walz!

Slow mover

Min kropp har gått in i någotslags sparläge för tillfället. I går struntade jag helt i träningen och i dag fick jag verkligen tvinga mig själv att trampa på cykeln. Det var fruktansvärt och tårarna sprutade av ilsk så jobbigt var det. Träning är förenat med smärta utan tvekan. Jag får bara försöka fokusera igen så jag når mitt mål.

Jag har naturligtvis varit i stallet idag med. Det är alltid roligt att vara i stallet med Sandra, det är så mycket action. Idag tex lekte hon att hon var Ronja Rövardotter och hade några vårtjut för sig! Det ekade över hela Tvååker. Carmen hade också vårkänslor, vi behöver inte kommentera dom vidare ;)

Nu kommer maten! Underbara tacosalladen!!

Ha en bra helg, sup och svälj!

En syndares bekännelser

Jag har ätit en semla och den var fantastiskt god. Dock tror jag den hade varit ännu godare om jag köpt den på Bergendals i tvååker! I dag gjorde jag något man aldrig ska göra,jag tappade humöret mot min häst. Hon riktigt jävlades med mig och då tappade jag det. Jag smällde till henne med spöt två gånger + att jag var alldeles för hård i handen. Det anses säkert inte vara så farligt utåt men jag avskyr det sättet att rida på. Ett spö ska vara en hjälp inte ett tortyrredskap eller en bestraffningsmetod. Det finns gånger man måste ta till ett spö tex i situationer där hästen beter sig på ett sätt som kan vara farligt. Men detta var inte en sådan situation, utan hon jävlades bara helt enkelt. Usch vad jag skäms. Med jag tror jag är förlåten för hon slickade mig i hela ansiktet när vi kom tillbaka till stallet:-) I morgon hoppas vi på ett väder utan massa vind,då kanske vi kan rida ut med kakan!

I hate to say goodbye

Ibland tar livet oväntade vändningar. Det är inte lätt att veta om jag gör rätt eller fel val och detta är det svåraste beslut jag någonsin behövt fatta. En del utav mig känner mig otroligt lättad och en annan del oerhört ledsen. Jag har mött så mycket underbara människor som jag verkligen kommer att sakna och jag vet att det är ömsesidigt och det gör mig nästan ännu mer ledsen. Det känns som att jag sviker dom men jag måste göra detta för att orka.

Ni som inte vet vad jag pratar om kommer veta det inom ett dygn, jag garanterar er! Rykten sprids verkligen som en löpeld.

Bloggtävling :)

Jag är med och tävlar om ett ursnyggt pannband hos Tess Klinstestam



Vill du också vara med och tävla?
Gå in på:
  http://tesskliintestam.blogg.se/2011/february/bloggtavling-vinn-ett-snyggt-pannband.html

Howdi

Jag är idag lite smått irriterad över lata bönder. För fjärde gången (som jag sett) har det nu sprungit runt lösa kalvar vid hagarna i stallet. För tredje gången har min häst också fått ett broddtramp. Förra året var det inga lösa kalvar och inte heller några broddtramp, ja ni förstår ekvationen va!?
Jag vet och har varit tvungen att inse att det inte hjälper att överbeskydda sin häst, det gjorde jag med Misan och hon försvann ju ändå. Men när det beror på yttre faktorer som faktiskt kan åtgärdas genom något så enkelt som ett ordentligt staket så anser jag att det är en självklarhet. Det anser dock inte bonden.
Marlene var dagens räddare i nöden som rattade runt sin traktor, gjorde en rivstart så gruset sprutade och styrde i full fart mot kalvarna hängandes på tutan.




Bild tagen från www.ryttartorpet.se

Break a leg

Bryt ihop och kom igen heter det va? Ja det första är nära och det andra kommer jag förhoppningsvis göra med råge. Men fy sjutton vad nervös jag är!

Sweat n' cold

Jag har idag konstaterat att det är inte ultimat att kolla på "snyftprogram" samtidigt som man försöker träna och ta ut sig allt man kan. Den där klumpen man får i halsen av sorgliga saker gör inte att spykänslan blir mindre direkt. Jag lyckades dock hålla nere tacotallriken och avslutade 1 mil och två kilometer på träningscykeln på 30 minuter. Puh!

I dag har jag förutom att svettats även frusit halvt ihjäl. Det var nog den kallaste ridturen jag varit med om. Stark motvind + att det piskade ISKALLT regn i ansiktet. Inte skönt! Carmen lekte vildhäst på prärien eller liknande men Enya skötte sig fint.

Nu ska jag gå och samla vatten för i morgon kommer det tydligen att vara avstängt. Det känns lite coolt, som om man levde in da ghetto eller något! Eller kanske i Afrika och måste gå tre mil fram och tillbaka med en krukjävel som väger 25 kilo på huvudet! Nej, jag är tacksam att jag bor i sverige. Här bajsar vi i vårt dricksvatten så bortskämda är vi!



Det här hade varit jag & Sandra om vi bodde i Afrika

livet är en gåta

Jag blir så förundrad över människor som mår bra av att trycka ner andra. Vad får man ut av det? Jag förstår inte heller varför vissa anser sig stå över allt och alla när de egentligen är väldigt små på jorden. Jag har gett mig själv ett löfte. Från och med nu ska jag inte uträtta mig för saker jag inte när bra utav. Jag kommer också bara umgås med människor som vill att jag ska må bra. Jag har faktiskt många sådana fina runt omkring mig. Jag känner att jag måste förändra mitt liv annars kommer jag aldrig må bättre. Jag vill vara den där glada och roliga caroline igen. Hon finns där inne någonstans. Jag vill kunna leva ett vanligt svenssonliv med villa och vovve men för guds skull ingen volvo!! Jag vill ju även kunna skaffa barn någongång i framtiden. Därför måste jag verkligen må bättre. Man vet aldrig om de beslut man tar är de rätta men som en klok vän till mig sa "det som känns rätt för dig är rätt för dig"

Fantastiskt!!

Dagens dressyrträningen började mer eller mindre kaotiskt. Men jag lyckades efter mycket om och men lugnat ner min häst.
I början var hon spänd som en fjäder och allmänt jobbig att rida på, dessutom red jag som en kratta. MEN helt plötsligt hände det något! Hon släppte och började jobba på ett helt annat sätt. Det var en sådan fantastisk känsla att jag tappade talförmågan. Jag hade absolut ingenting i handen och man kände att hon verkligen trampade under sig.
Detta var som en total uppenbarelse för mig, en helt ny känsla. Ja, jag började till och med gråta av gläjde för jag trodde verkligen inte att hon skulle kunna bli så otroligt fin. Allt jobb har verkligen gjort nytta och det känns så otroligt skönt!
Nu vet jag vad jag ska sträva mot och hur det verkligen ska kännas.



<3


Guldkväll ;)

Vilken bra kväll! God mat,trevligt sällskap,bra  film och Danny på tv. En ultimat kväll kan man nog säga!
Danny var ju som vanligt helt suverän, enligt mig är han sveriges bästa entertainer! Även om en låt inte är den bästa så gör han att den blir hur bra som helst. Jag är så himla glad att han gör något själv utan de där bihangen. Nu hoppas jag på en turne som jag kan följa slaviskt ;)

Annars har dagen varit helt okej. Hade en mer eller mindre kaotisk uteritt tillsammans med Matilda där våra djur tydligen trodde att det var vildhästar eller något för de gick mer på tvären än rakt fram. Vi får innerligt hoppas att de sköter sig bättre på dressyrträningen i morgon.
Jag har även joggat en tur i rejäl motvind, fick för mig att jogga en runda i Tvååker. Det gick bra men jag trodde seriöst jag skulle både få en hjärtinfarkt och kräkas innan jag kom fram. Men jag är inte den som ger mig utan jag spran hela "Annarundan" som den kallas i hästkretsar!

Så här glad blev Danny över att jag röstade på honom ;)



Bilden kommer från http://www.facebook.com/#!/DannySaucedoOfficial


YEAH!

Jag ska fatta mig kort för jag känner att jag måste sova. Dock måste jag berätta att min vikt nu äntligen har ändrat första siffra ;). Nu är det bara att fortsätta kämpa vidare! Jag ska bli lika fit som Danny förstår ni ;)

Abstinens

Fy fn säger jag bara, börja inte äta sådana här mediciner om du inte verkligen måste. Det är helt sjukt hur kroppen reagerar när den inte får "giftet". Det går inte att förklara för någon hur det känns men jag önskar det inte ens min värsta fiende. När man läser om det så verkar det vara många som misslyckas med att sluta också just för att för att det är så jävligt. Men jag har gett mig fn på att jag ska fixa det här. Det jag är mest rädd för är att jag inte ska klara av att köra bil, det hade ju varit katastrof. Rida är det nog knappast något som kan hindra mig ifrån, det skulle möjligtvis vara maginfluensa då!

Nu ska jag försöka sova bort det hela. Typiskt att jag ska behöva må så här när jag faktiskt är riktigt glad på många andra sätt!
Nej nu räcker det med självömkan. Bit ihop Carran, you can do this!

Så underbart!

Jag gillar inte skryt och jag brukar undvika det men nu måste jag. Min häst blir bara mer och mer fantastisk och idag var hon så underbar att rida att jag blev tårögd. Hon var mjuk och samarbetsvillig,flyttade undan perfekt för skänkeln och framförallt, hon jobbade ordentligt med ryggen! 
Enya kommer aldrig bli någon dressyrstjärna och inte jag heller för den delen utan för mig är det framstegen som räknas och dom finns där.
Hon är en helt annan häst mot hur hon var innnan och lägg där till en helt underbar personlighet.
Nej, den hästen byter jag inte bort mot 100 Grand prix hästar.

Jag villl också berätta att jag är väldigt glad för en väns skull också. Den hästen kommer bli minst trettio år har jag ju sagt ;)

Me meself and the junkie

Jag vill bara vara snäll och varna alla jag känner. Om jag de närmsta dagarna verkar yr,förvirrad,arg,ledsen eller bara allmänt störd så är det en ävergående fas. Jag håller på att sluta med en medicin jag ätit de sista åtta åren. En medicin som äe fruktansvärt beroendeframkallande vilket också gör att kroppen mår rent ut sagt skit när den inte får sinlilla tablett. Det går att likna vid en alkolist som inte får sin sprit, ja ni fattar. Därför kan jag kanske verka som ett monster den närmsta tiden så ta inte åt er!


Dagens partytips

Jag har aldrig varit något fan utav Robyn men den här skivan är så grymt bra! Den ska spelas på hög volym med mycket bas i bilen. Jäklar vad snabbt man tar sig från A-B då. Den är också toppen att lyssna på när man ska ut och springa!





Den bästa låten!



Ups and downs

Jaha, så var denna dagen snart till ända. Den har varit upp och ner som en jäkla berg och dalbana. Det kan iofs bero på att både mitt liv och min sinnesstämning håller på och pendlar mellan total förtvivlan och en hel del framtidstro.
Nu har jag iallafall tagit ett litet steg på vägen mot det stora och det känns superskönt!

Idag har min kropp fått vila från allt vad träning heter men vet ni vad, jag får abstinens!
JAG soffpotatisen,den chokladälskande latmasken vill inget hellre än att ta mig ut och jogga!!
Det måste ju ha slagit slint totalt uppe på hjärnkontoret alltså. Men någonslags spärr har jag ju ändå för det anses nog inte vara helt normalt att ge sig ut halv tolv en onsdagsnatt i spöregn! Men i morgon, då ska det springas!!

Satan

Just nu önskar jag att jag bara kunde krypa in i min egna röv och försvinna för all framtid. God natt

Mr D

Har suttit och tittat på träningsvideos med Danny i huvudrollen. Där ligger man i lä kan jag ju säga. Herregud, hade jag kört ett sådant pass så hade jag utan tvekan avlidit! Om det är någon som vill se så hittar man som här http://www.youtube.com/user/aldrigvila

På tal om Danny så är det ju melodifestivalen på lördag. Jag gillar inte det spektaklet egentligen men nu är det ju så att Mr Saucedo ska vara med där. Glöm inte att titta och tänk på fjortiscaroline!

Är tvungen att lägga ut den här bara för att bevisa att det faktiskt hände ;)


Steps

Det är dags att ta ett steg, ett steg mot en annan riktning.
Ett litet steg för mänskligheten men desto större för mig.

The A-team

Min häst var helt amazing idag. Eller ja med våra mått mätt var hon det.  Det känns som att skrittarbetet verkligen har gjort nytta. Hon var trots sin överskottsenergi väldigt mjuk och fin. Hon har börjat jobba på ett helt annat sätt och det är en riktigt härlig känsla. Det är fortfarande mycket jobb kvar med henne, hon har väldigt lätt för att stressa upp sig och springa iväg men vi har kommit en lång bit på vägen. Dessutom är vi bästa vänner och det kommer man långt med anser jag. Hon kanske har den sämsta traven i världen, jag ger inte upp henne ändå. Det är hon och jag, vi är ett team och så enkelt är det!


RSS 2.0