Tragedy

Haha, ja jag säger då det vad tragiskt men samtidigt underhållande!

Idag är det Valborg vilket förr i tiden för ca tio år sedan betydde att man festade och drack sig full.
Nu för tiden när man är vuxen betyder det inte mer än att det är massa boråsare i stan och att det eldas lite här och var.
Min dag har iaf varit kanon! Jag har varit med Molly och myst och sedan varit ute och firat min duktiga sambo som fick högsta betyg på sin hemuppgift <3

Hoppas på att morgondagen bjuder på en härlig ridtur och bra shopping;)

God natt


Min dag

zxxc<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<   c f      n j.                                                                                                                                                      j                            bzxa qb avb n  v                zx cg n                                  
x
X
 
                        z   
Det var vad Molly hade på hjärtat idag!

Have a break, have a kit kat

 
Goddagens!
Käre jösseness (konstigt uttryck) vilken slapp dag jag har idag. Gabriel jobbar, medryttaren har hästen och Molly är hos sin pappa. Jag tillägnar dagen med att varva mellan att kolla på dressyr i efterhand på SVT play och plocka upp flyttkartonger.
Tja, det var väl i princip det jag hade att säga!

Zleepy head

Jag är trött, varför är jag så trött hela tiden?
Det kanske är åldern?!

Äntligen börjar vi komma i ordning lite i vårt nya hem efter att ha tillbringat all ledig tid tillsammans med att skura bort andra människors smuts. Jag som dessutom är bakterierädd utan dess like har äcklats något enormt. Men men, det som inte dödar det härdar sägs det ju ;)

Idag är det söndag och Molly-dag. Det är hästhoppning på tv och vi fortsätter att göra i ordning vårt hem!
Vi har även gjort ett enormt framsteg, Molly somnade för första gången själv i sitt egna rum här hos oss, lycka!!!!


Könsneutralt eller inte..

Jag bara måste kommentera det här med ordet "hen". Jag tycker det är så urbota löjligt så det finns inte! Varför liksom? Kan någon vettig människa förklara för mig vad det är bra för?

Flickor är flickor och pojkar är pojkar. Det är skillnad på oss vare sig vi vill det eller inte, det är bara att acceptera!
Däremot tycker jag absolut att man kan klä sitt barn i vilken färg man vill och att barnen ska få leka med dockor eller bilar vilket kön de än tillhör.

Jag anser att det på stora hela har gått alldeles för långt inom det här området i samhället. Mänskligheten består av två olika kön av en anledning, annars hade vi dött ut.
En "hen" för mig är dessutom detsamma som ett "det", alltså en transa, någon man inte kan se vilket kön den tillhör och det vill iaf inte jag bli jämförd med!


Me

Jag har den senaste veckan verkligen överträffat mig själv! Det känns konstigt att säga men jag är faktiskt stolt över mig själv!
Jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle göra och framför allt har jag bevisat för mig själv att jag faktiskt kan klara mig själv och jag kan må bra själv!
Jag kunde tom njuta av att gå i Malmö och shoppa på egen hand!
Ensam kanske är rätt stark och prata kan man göra ändå, för av mig själv får jag de bästa svaren ;)


Oh happy day

Mitt liv är faktiskt riktigt härligt att leva nu. Ja, ni läste rätt!
För trots att jag fortfarande längtar tillbaka till mitt gamla hem och trots att de förra hyresgästerna inte städat ordentligt här och trots att vi pga detta inte kunnat göra i ordning så mycket vilket innebär stress så har jag de senaste två veckorna haft ett helt annat lugn inom mig än tidigare.
Alla i min närhet mår bra och alla relationer fungerar som de ska.
Det är som det ska helt enkelt!
Jag vet att jag säkert får äta upp det i morgon för någon gång går det ner igen. Men just nu är det idag!


Sadness is beautiful, loneliness is tragical..

Så, här ligger jag! Ensam i ett nytt, främmande och smutsigt hem. Känns väl sådär....
Antalet nätter jag sovit ensam i mitt liv är lätträknade. Jag skulle tippa på kanske 25-30 nätter under alla 29 år.
Anledningen är väl helt enkelt den att jag inte trivs ensam. Det är så tyst och tomt och så finns det ingen att dela tankar och känslor med.
Jag är inte direkt rädd när jag är ensam utan det känns mest olustigt!
Nu är jag ju dessutom på ett "främmande" ställe där jag inte känner någon trygghet vilket gör det hela ännu lite jobbigare.
Nej, någon enstöring blir jag inte och ska jag vara ärlig så är just ensamhet min allra största "fobi" och det sorgligaste jag vet. Varje gång jag ser en annons där någon söker vänner så blöder mitt hjärta! Alla förtjänar en vän, gammal som ung, snäll som dum!


My precious

Idag blir världens goaste lilla tjej 10 månader. Hon är verkligen en härlig liten unge med ganska så bestämda åsikter. Kan undra vad hon fått det ifrån ;)
Hon säger titta och försöker säga katt men det blir mest att. Klappa händer är roligt men det absolut roligaste är nog ändå att leka häst uppe på någons axlar, då skrattar hon så att hon kiknar.
 
Till helgen flyttar vi in i vårt nya hem där Molly ska få ett alldeles eget rum. Rosa såklart med rosa fjärilar ;). Förhoppningen är ju såklart att jag ska kunna ha Molly lika mycket som Marcus, det är på gång, det går framåt sakta men säkert.
 
 
 En liten Molly <3
 
 
 
 

What's possible?

Is it possible that the choices we make in life actually is impossible to make right?

Is it possible that some people actually are unable to feel sympathy for others?

Is it possible to run your own life and don't give a shit about other peoples coments?

Is it possible to live a whole life without doubts and regrets.....?


Cheapy

Jag glömde visst en form av ordet billig igår, billigastast! Den är nog bäst beskrivande!

Det är helt otroligt vilken dålig självkännedom en del har. Nästan skrämmande!

Idag har vi varit på Ikea, Chilli och Rusta för att shoppa loss till nya lägenheten (nej inte för mina föräldrars pengar så ingen mindre vetande får för sig något sådant;)

Nu går ögonen i kors så det får bli lite sömn!


You are

Billig, billigare, billigast......


Wrinkle, wrinkle

Ja käre barn, vad ska man säga? Ibland är livet som en såpopera känns det som! Förutom att folk inte dör och mikrochip inte opereras in i tänderna ;)

Jag har för tillfället några i-landsproblem.
Nummer ett är att vi står utan diskmaskin i två veckor, hjälp! Hur ska detta gå!?
Om det är något relationsråd jag kan ge ut så är det just, skaffa en diskmaskin!!!!!
Jag lovar, ni slipper massa bråk!

Mitt andra problem är att jag börjat få någon slags 30års-kris. Detta troligtvis pga att jag nyligen upptäckte rynkor på mig själv.
Jag, rynkor, vad fn liksom....

Annars är det rätt lugnt för tillfället! Det är vår, hästen är söt, Molly är helt underbar, Chevan är utplockad så mannen är nöjd, frid och fröjd så att säga!


RSS 2.0