Give a fuck or not

Vart vänder man sig när man känner att man vill ge upp? 

Det enda jag längtar efter är att få hämta Molly på dagis i morgon annars kan det kvitta. Jag vill inte vakna och ha ångest, äta min tråkiga yoghurt och jag vill inte åka till det kalla stallet ( även om enya är mysig och söt). Jag vill inte prata och vara käck, inte låtsas vara glad och positiv. 
Jag vill bara ligga ner och känna mig som den värdelösa, fula, feta och oälskade människa jag faktiskt är. 

Platt fall!

Vad var det jag sa? Tur jag njöt igår för nu känns allt helt åt skogen igen.

Känslan när man kommer på att den enda träningsformen man faktiskt tycker är rolig inte alls passar en.
Känslan när man känner sig mest värdelös på jordklotet. 
Känslan när man känner för att bara lägga sig ner för att aldrig mer gå upp! 

Platt fall mina damer och herrar, platt fall!

Because I'm happy!

Jag sitter i soffan ensam med en kaffekopp och Harry Potter på tvn. Molly sover och Gabriel är iväg och jag känner mig så avslappnad och tillfreds med livet.
Jag vet inte när det hände sist och hur länge det varar men jag njuter verkligen! 
Hela lägenheten är i princip färdigstädad, stjärnorna är uppsatta och Molly har fått flytta in sitt rum igen.

Jag vet inte om det är zumban som får mig att må så bra eller om det är alla julkänslor eller kanske en kombination ;)


Bild från vår myskväll ❤


You aint nothing bout a hound dog

Jag ligger som vanligt vaken och de andra två sussar gott. Jag har värk i typ hela kroppen efter gårdagens zumbapass (ja ni läste rätt).
Jag försöker göra mitt bästa för att tappa lite (läs massa) kilon, vi får väl se hur det går. Att dansa eller vad jag nu gjorde var iaf riktigt kul så det får nog bli fler gånger, om nu Sandra vill synas med mig igen förstås ;)

Dagarna bara rinner iväg och tja, livet är rätt okej faktiskt! Jag ser fram emot jul och snö men jag vill inte ha slask eller blåst. Jag vill spendera tid i snön med min häst och min dotter. Jag vill köpa julklappar och hänga upp stjärnor. Jag vill dricka glögg äta pepparkakor och lussekatter med saffran, skit med! Det är ju onyttigt :(
Nu förstördes allt, varför är det så gott att äta och varför blir man så deppig av att inte kunna äta onyttiga saker? Livet tappar liksom en del av sin mening enligt mig. Vem blir exalterad och njuter av att äta en morotsstav liksom?




Confusing but amusing

Livet är märkligt på många sätt. Ibland vill man inte ens delta i det och ibland bara bubblar man inombords av lycka (iaf är jag sådan). 
Jag har haft en riktigt bra dag tillsammans med de två jag tycker allra mest om. Långa promenader, mys inne, fika hos mor och far och bus på lekplatsen.
Nu ligger jag här och lyssnar på min snarkande sambo och snusande dotter och känner sådan oerhörd glädje över att ha dom båda i mitt liv!
❤❤❤❤


Innan idag på lekplatsen



The truth is out there...

Jag vet att det ni gör inte borde påverka mig så mycket längre och jag vet att det inte inte är mig det är fel på. Det är fler än jag som reagerar vilket är både skönt och smärtsamt. Det smärtsamma är att det är så uppenbart hur ni verkligen känner.

Jag har min familj Gabriel och Molly ❤
Jag har mina vänner och mina djur ❤
Jag klarar mig!
Men nu tänker jag sluta kämpa så hårt och låta er hållas.
Jag vet att det är omoraliskt och innerst inne så vet ni det nog med. Synd bara att det nu är för sent och inte går att rädda......

RSS 2.0