This is what I'm made of

Som jag skrev igår är jag rätt "anti" saker som man enligt normen "ska" tycka om. Däremot är jag rätt gammaldags av mig på många sätt.

Jag tycker att killen är den som ska fria och helst ska giftermålet ske inom ett år. 

Jag anser att sex är något man har med den man älskar och inget man går från " säng till säng" för.

Abort kan vara nödvändigt i vissa fall men ska absolut inte ses som ett preventivmedel som vissa verkar anse.

Man börjar inte äta innan alla har satt sig till bords. Man talar inte med mat i munnen, slafsar inte och lämnar inte bordet innan alla ätit upp.

God språkkunskap är viktigt och något som det slarvas för mycket med! 
Inget domma, cyklen och nycklen här inte (ryser). Kan finna många hemska exempel men jag nöjer mig med dessa just nu;)

Man ska vara artig. Säga tack för maten, tack till expediten i kassan, hålla upp dörrar för nästkommande, ge sin sittplats till bättre behövande osv. Sunt förnuft kallar jag det. ( nej Sandra man ska inte svära åt tanter ;)

Jag kan nog komma på många fler saker fast vissa håller jag för mig själv för att inte skapa värsta debatterna och bli utpekad som både det ena och det andra. 

Detta är alltså saker som jag tycker och tänker och som på många sätt glömts av i dagens alltmer slappa och frigjorda samhälle. Finns säkert fördelar med det också även om jag har svårt att se dom! 

This is the shit

Äntligen är det lite normala temperaturer och man kan andas igen. Den där värmen gjorde mig galen och deprimerad! Jag vet att det finns fler som jag där ute även om det är tabu att känna så.

Det är mycket som man "ska" göra och tycka om i samhället. 
Man måste vara feminist om man är kvinna, man ska gilla öl om man är man,  man ska älska solen och stranden, skaldjur ska man tycka om, man måste dricka alkohol på semestern och framför allt så måste man visa hela världen att man gör dessa grejer!
Själv är jag inte vidare förtjust i något av ovanstående och det står jag för!



In the summer

Det är så varmt att jag mår illa! Jävla skitväder rent ut sagt.

Sommaren hade varit kul om man hade haft något att göra och se fram emot som de flesta verkar ha. För mig är det dock bara helt vanliga dagar.
Gabriel har ju mest sina otaliga bilträffar han ska fara runt på och sånt är jag inte det minsta intresserad av. I helgen var var han dock hemma även om det var någon jättestor träff i Västerås. Men vem fn vill åka dit liksom? Bor ju bara riktiga puckon i den staden och det tror jag även G håller med om ;)

En tripp till Dalarna och bröllop är däremot inplanerad och det ska bli skönt. Om det bara inte vore för de där förbannade paddorna som finns överallt däruppe. Dom + myggen + att de äter mycket hästkorv är det enda negativa med Dalarna! 

Nej, nu ska jag öka hastigheten på fläkten och ta en kall dusch! 

You make me feel

Jag har det egentligen jävligt bra. Jovisst jag har en kal fläck i huvudet och tappar en massa hår och min viktnedgång har helt stannat upp trots att jag sliter som en slav och knappt äter någonting men....

Jag har en helt fantastisk man hemma! Varje dag berättar han för mig hur mycket han älskar mig och hur vacker han tycker jag är. Det bästa av allt är att jag känner precis likadant för honom! 
Vi har verkligen haft våra motgångar men vi tog oss igenom dom och jag törs nog säga att vi är mer förälskade nu än någonsin. 

Om bara det där håret kunde börja växa tillbaka nu också!


Min man ❤



RSS 2.0