afraid

Nu är steg ett avklarat och i morgon väntar ett jobbigt samtal till. Jag känner att jag måste reda ut det här nu, för min väns skull och för vår skull.


<3

make a u-turn

Det känns ungefär som när man gick på dagis och man blev "utbytt" för att någon annan hade en ny fräck leksak.
Det är å andra sidan inte speciellt oväntat att det blev så här. Det är mest tröttsamt och det verkar ju utan tvekan vara min lott i livet att råka ut för gång på gång.

För att tala om något positivt så var jag ute på en underbar hösttur på min härliga lilla häst idag. Jag satt med ett stort flin hela rundan för hon var så söt. Taktade,sprang fort-fort, gick med huvudet rakt upp i luften och öronen spikraka framåt. För vissa låter detta säkert inte alls vidare kul men för mig är det en underbar känsla att känna att hon är så pigg,glad och lycklig. Jag älskar verkligen den lilla hästen !!


Children in mind

Man kan inte vara nöjd med allt som sker. Svenska folket har sagt sitt och det är tydligen så här det ser ut vare sig man gillar det eller inte. Nu önskar jag bara att allt tjat kan avta lite för min hjärna orjkar inte ens höra namnet "Sverigedemokraterna" en gång till.

Just nu springer min kära sambo omkring med en ljusstake som han tillverkade i skolan på typ åttiotalet. Han vill jättegärna att vi ska sätta upp den någonstans. Han är lika stolt över den som ett barn som gjort nummer två på pottan för första gången. Vad säger man!? Han är kreativ min man iallafall ;)

Årsdag och valdag

Idag firar jag och älsklingen nio år tillsammans. Tänk att vi stått ut så länge ;) Jag hoppas personligen att det blir 100 år till tillsammans med världens bästa människa <3

Det är ju val idag, är väl ingen som missat detta. Det verkar ju gå rätt okej. Sahlin blir inte statsminister och det var enligt mig prio ett. Jag har inte sett röken av henne nu under valvakan,,,,undra varför ;) Jag tänker inte börja diskutera mer politik här nu, vill inte ha några påhopp eller ovänner. Vi lever i ett land där man tyvärr inte får tycka och tänka som man vill! (Nej jag röstade inte på SD om någon nu tror det).

Regression

Jag blir lite rädd när jag kollar på tv och ser programmet "kungarna av Tylösand" ,finns det verkligen så seriöst korkade,oförståndiga och äckliga människor? Svaret är ju uppenbarligen ja! Jag vill inte gå in mer ingående på vad det är som äcklar mig eftersom det finns barn som läser min blogg...

Jag vill också återigen prata om bilkörning. Jag undrar om det finns något parti som vill införa böter för "långsamkörning"? Det partiet har i såfall min röst direkt på stört. Det finns inget mer irriterande än bilister som kör UNDER hastighetsbegränsningen. Om det finns någon där ute som är en sådan person som kör för långsamt så skulle jag gärna vilja ha en förklaring om VARFÖR ni gör detta? Anser man sig inte klara av att köra i angiven hastighet kanske man inte borde ge sig ut på vägen alls!? Detta naturligtvis med undantag för halka eller skyfall!

Jag vill avsluta med att beklaga mig över människor som ska kallas vuxna som regredierar till fjortisstadiet. Pinsamt är ordet,pisamt!


..........

Ibland undrar jag vad meningen är med allt. Den som vet kan väl meddela mig tack!

Höst i luften

Det är typ mitt i natten och här sitter jag och dricker kaffe!
En del säger ju att man inte kan sova om man dricker kaffe sent men det har jag då aldrig märkt av!

Jag har inte uppdaterat så mycket om Enya nu det sista men allt rullar på. Vi har börjat träna för en ny tränare som heter Anna Jemsby. Eftersom hon vill att jag ska rida Enya på ett helt annat sätt än min andra tränare så har det nog blivit lite kortslutning i båda min och enyas hjärna. Men det går framåt och på fredag ska vi träna igen.

För mig är det allra viktigaste med en tränare att hon är kunnig,lugn och ödmjuk. Jag vill inte ha någon som står och gapar i mitten, det fungerar inte på mig. Då blir jag i stället arg och tvär. Alla är vi olika!
När det kommer till tävlingar så har vi inga mer inplanerade. Vi tar det lugnt,tränar lite och har roligt tillsammans!



Life can be great when you are around people and animals you love <3

My horse and me

Hej

Tiden går snabbt när man har roligt eller kanske rättare sagt när man stressar bort det! Livet som en arbetande,sambo och hästägare med extrema kontrollbehov är stressande! Allt ska klaffa till 100% om inte ångesten ska ta överhanden.
Man väljer ju dock vad man prioriterar i livet och att ha häst är verkligen inte bara en hobby, det är en livsstil. Man måste oavsett humör,sjukdom och festligheter ta hand om sin häst. Den klarar sig inte utan din dagliga tillsyn och omtanke. Är man inte beredd att offra vissa andra saker så ska man inte ha häst!


Jag avslutar med att lägga in ett klipp och visa just hur underbart det kan vara att ha häst!



Dark clouds

Jag har en stor orosklump i min mage och det känns inte bra alls :/
Jag hoppas verkligen att min otur är över och att det inte är så som jag befarar. Jag orkar inte en gång till!

Sad but true

Jag blir ledsen, varför måste vissa hästar bara behandlas som tävlingsmaskiner med sparkar,slag och onödig utrustning?
Tänker inte prata mer om ämnet nu men kan inte bara vissa människor tänka till lite ?! För att förtydliga mig så vill jag också säga att jag inte syftar på någon av er i min närhet,verkligen inte!

Min kropp är trött och värker. Den har fått anstränga sig nu i ett par dagar och det är det sannerligen inte van vid. Men jag ska försöka motionera den mer. Fast jag är nog för lat.

I morgon ska jag kolla på ny bil. Min vackra,underbara trotjänare kommer gå i graven och stora tårar kommer rulla ner för mina kinder. Jag vill inte, men jag har inget val! Hon mår inte bra och då är det dags att vandra vidare....


RSS 2.0