Butt pain

Jag är öm i baken efter att ha spenderat sex timmar de senaste två dagarna i sadeln. Men det är förbaskat roligt! Vilken tur att jag faktiskt har ett roligt jobb/fritidsintresse. Tänk om jag valt att ägna livet åt att jaga en boll i stället! Gud så tråkigt!

Jag håller på att leta ihjäl mig efter en räkning, jag har verkligen noll koll på papper och det samma gäller Marcus. Det ligger betalda räkningar och viktiga papper utspritt överallt i lägenheten, vi sätter aldrig in ett enda papper i pärmarna. Slarviga helt enkelt. Men det är ju så förbenat tråkigt att hålla på med.

Nu måste jag sova, ska upp i ottan och hjälpa fröken Strandberg att flytta. Vad gör man inte för sina vänner!?

QUE?

Det är så mycket jag inte förstår mig på, så många saker som människor gör som för mig är helt oförståeligt. Jag anser dock inte att alla saker nedanstående är fel bara att jag inte förstår mig på det ;)

* Att döda djur (helt oförsvarbart att göra det för skojs skull) ÄCKLIGT!

* Spela eller supa bort alla sina pengar. Jag skulle aldrig klara av att vara helt pank!

* Att inte jobba bara för att man är lat. (tänk på de som jobbat ihop pengarna)

* Att gå upp klockan sju på helgen för att man vaknar av sig själv. Detta är det konstigaste jag vet. Hur i hela fridens namn kan man tycka om att gå upp ur sin sköna säng så tidigt på morgonen?

* Dricka te. Jättekonstigt! Varmt vatten med lite lukt!? Vad är det roliga?

Jag kan komma på massa mer saker men just nu hinner jag inte!



Osocial

Blogga,blogga.blogga!

Jag har blivit oerhört osocial känner jag sedan jag skaffade mig min nya mobil. Den har allt och allt annat finns att ladda ner helt gratis. Jag fastnar framför den minimala skärmen i flera timmar och till slut känns hjärnan som ett ruttet russin!
Igår satt jag t.ex i två timmar och stirrade på twilight bilder för att försöka hitta fem fel! Iq-befriande, svar ja!

Sedan vill jag avsluta detta korta men oerhört innehållsrika blogginlägg med en uppmaning till mina facebookvänner. Snälla, sluta skriva era politiska propaganda på er statusuppdatering. Det får mig att vilja rösta på motsatsen!

A day i my ordinary life

Jag har inte blåst bort men det var med nöd och näppe jag klarade mig!

Dagen har bestått av

* Tripp nummer ett till Tvååker för låta hästarna slippa storm och regnrusket en stund. Marcus satte även i fönstret i enyas box igen

* Bio med Marcus, Avatar i 3D. Helt okej film, lite för overklig för min smak men vackert gjord och ett fint budskap

* Tripp nummer två till Tvååker för att hoppa in och jobba extra en timme. Gick bra, eleverna var snälla och bet mig inte

* Hem och tvätta och skjutsa Marcus på pokerkväll

* Promenad 40 minuter, jag har noll kondis

* Tripp nummer tre till Tvååker för att ta in hästarna som redan var inne märkte jag. Men de fick sin mat och verkade nöjda

* Hämtade Marcus och sedan hamnade jag här.

Ja, så kan en dag i mitt oerhört intressanta liv se ut.

Bjuder på en bild med!

Meuw

Alltså min häst idag, jag säger bara WOW! Hon var så fruktansvärt fin. Samarbetsvillig,mjuk och helt fantastisk. Jag var så lycklig efteråt att jag seriöst fällde en tår. Hon är så vacker min lille prinsessa.

Jag har även kommit på något nytt som verkligen stör mig. Människor som har på vindrutetorkarna det på högsta hastighet på sina bilar när det typ kommer en droppe regn. Nu kan man ju kanske tycka att jag ska skita i det, att det inte är mina problem men det stör mig något fruktansvärt! 
Slutligen  vill jag bara meddela alla bilister som ska vara nära mig i trafiken att blinkersen sitter till vänster om ratten och gaspedalen är den till höger och inte den i mitten!

rooompa

Herregud vad det regnar hela tiden. Helt sanslöst. Men det är en väldigt bra känsla att veta att min lille häst står i tryggt förvar i sin box och slipper vara ute! Jag säger inte att det är något fel med att ha hästen ute, men jag skulle inte kunna sova gott om natten om jag visste att Enya stod ute med rumpan vänd mot vinden.

Å andra sidan är ju jag tydligen en hemsk människa som rider min häst sex hela dagar i veckan. Oj,oj,oj,,,min stackars lilla häst.
Tror mest att det är en del människors sätt att döva sitt egna dåliga samvete över att de själva inte orkar rida sina hästar.
Någon undrade hur jag lägger upp det och så här ser enyas schema ut för en vecka (oftast).


måndag: Uteritt ca en timme i alla gångarter
tisdag: Klätterrunda i skogen endast i skritt 45 minuter
onsdag: dressyrpass i paddocken, ca: en timme
torsdag: Uteritt ca en timme i alla gångarter
fredag: Skrittur på långa tyglar ca en timme, ibland barbacka
lördag: uteritt ca en timme i alla gångarter eller ev ett dressyrpass i paddock, det varierar lite
söndag: vila

Låter tufft va!? Jag tror minsann att hon håller på att avlida av överansträngning. Alla gör som de vill och vad som är bäst för deras hästar. Enya verkar trivas med upplägget och jag med så varför inte? Jag tycker hon verkar väldigt vålmående!



roooompa

Nerd

Nu har jag köpt en ny mobil och är därför lite frånvarande ;). Nej jag skojade bara lite. Riktigt så illa är det inte men det finns väldigt mycket roliga saker att pyssla med.
Det är otroligt hur mycket grejer man kan göra. Jag har t.ex en katt som heter Tom. Han måste man mata och gosa med regelbundet annars börjar han gnälla. Verkligen supertöntigt, jag vet!

Vilken ska jag välja?

Jag har ett stort I-lands problem! Jag ska köpa en ny mobil och har bestämt mig för att köpa en X10 mini. Problemet är bara att jag inte vet om jag ska ha den med eller utan tangentbord!? Behöver man ett tangentbord eller räcker det med touchen? Ett ytterligare dilemma är ju att den med tangentbord inte finns i den färgen jag vill ha. Ja ni ser ju, jag har ju stoooora problem, help!


My life,my problems

Det går till en gräns sedan brakar det bara loss. Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre, det verkar ingen läkare veta heller. Naturligtvis finns det ingen som kan förstå, det är bara jag och mina bekymmer. Jag kan bara inte inse att jag inte kan göra något åt det ändå, händer det så händer det. Varför oroa sig, men jag fungerar inte så, min hjärna fungerar inte så.
Att Marcus har stått ut såhär länge är totalt ofattbart men jag är otroligt tacksam.



Du är min prins älskling och jag älskar dig så <3

Enya

Jag har haft en bloggpaus, men nu blev jag lite sugen igen.

De flesta som läser den här bloggen vet ju att jag skulle tävla i söndags med Enya. Första gången den lilla busan var ute på en tävling. Som ni allra flesta vet så gick det ockå över förväntan. Vi blev placerade på en femteplats och Enya fick en fin plakett. Jag förstod ingenting och gör det nog fortfarande inte men jag är så otroligt stolt över min lilla häst. Hon är verkligen helt underbar och jag tycker om henne så mycket att det gör ont ibland. Jag ser fram emot att träffa henne varje dag för hon ger mig så otroligt mycket.

Ibland tror jag att det är Misan som skickat Enya till mig, hon visste att vi skulle finna varandra precis så som jag och Misan gjorde. Ingen kan någonsin kan ta misans plats i mitt hjärta, men Enya har fått en egen bit nu!

Se så vacker hon är <3





Foto: Min duktiga elev med det fina namnet, Enya Sturesson :)

no motivation

Vardagen är tillbaka och det känns väl ändå okej.
Just nu går mycket energi åt till att bekämpa mina dumma hjärnspöken. Kn man inte bara operera bort dom, eller köpa en ny hjärna i Ullared? Tänk vad skönt det hade varit om man kunde byta ut vissa delar som man inte var nöjd med.

Äh, jag bara babblar en massa strunt. Jag är trött och har egentligen ingen motivation till att blogga. Jag har en massa jobbiga beslut som måste tas och samtal som ska ringas.

..........

Jag orkar inte, jag vill inte. Det här blir min nedgång,mitt fall...

RSS 2.0