Rainy days

Nu är jag sådär trött igen. Kanske är för att jag inte dricker något kvällskaffe längre.

Idag har jag och Matilda varit oerhört duktiga och ridit i pissregnet. Det var blött och kallt och inte allt för uppkattat av fru Enya tills vi kom till favoritbacken, då var livet på topp igen.
Efter ridturen var vi ännu lite mer duktiga och ägnade oss åt persedelvård.

Det är mycket som är spännande nu, det är som en dokusåpa det hela...

Nu blev jag sugen på pepparkakor, dags att sova!




Bjuder på en bild på min katt

Stop being such a stuck up

Jag kommer inte skriva ett långt och detaljerat inlägg nu för jag är alldeles för trött och irriterad för tillfället.
Jag vill inte ha människor i min lilla idylliska hästvärld dom beter sig illa och tror att alla ska anpassa sig efter dom. Nej usch och tvi för sådant. Tur det finns fina människor med sunda värderingar också, annars hade jag nog flytt fältet!

Nu måste jag sova, jag är ju fortfarande jet-lagad ;). Lettland ligger ju en hel timme framför! ;)

One step closer

Jag ser att det är många kloka människor med sunda åsikter som läser min blogg. Detta gillar jag skarpt! Det får mig att känna hopp om mänskligheten!

Idag har varit en mycket bra dag på många sätt och vis. Positiva besked,mysig tur i skogen på den bästa hästen, plankstek på favoritrestaurangen och till slut lite äkta fjortisfilm på bio. En komplett dag skulle jag vilja säga!

Nu måste jag sova och drömma om romantiska vampyrer;-).

Förresten,jag såg att Amanda åkte ur Idol. Helt riktigt men kan inte alla rösta ut Molly nu?! Visst tjejen sjunger fantastiskt för det mesta men hon är ju ungefär lika gammalmodig som ett par spetsgardiner med volanger!

Hej hej, hemskt mycket hej!

Jag blev lite fundersam igår. Varför ska man vara "vänner" på Facebook om man inte ens vill heja på mig när man möts i verkliga livet? Jag brukar i alla fall heja på mina vänner, men vem vet tiderna kanske har förändrats så radikalt att man inte hejar på sina bekanta längre? Från och med nu ska jag ta bort alla på min Facebook som inte har vett nog på att hälsa!

Idag har jag ridit lite dressyr för första gången på en månad. Först var Enya stel och kände för att hänga i bettet vilket inte jag tyckte var en dra idé alls men efter lite övergångar och förvänd galopp så blev hon fin fin att rida! Då skulle jag kunnat sitta där i en timma till och bara njuta.

Håll tummarna i morgon för då är det en stor dag!


Upp och hoppa

Tack för alla peppande kommantarer angående dessa energi-tjuvar. Skönt att vet att det inte bara är jag som har sådana runt omkring mig även om jag såklart hade föredragit att de inte existerade alls.

Nu är det måndag igen och den här veckan är så fullmatad med olika saker att jag känner mig stressad av bara tanken. En del spännande och skrämmande saker, men det är bara att bita ihop så fixar sig väl det med.

Nu ska jag ta tag i dagen och åka till stallet. Blir nog en ridtur med Sandra och Carmen.

Ha en bra dag alla snälla människor ;)


Spar på energin!

Jag är dålig på att uppdatera och jag ber om ursäkt för det om nu någon bryr sig. Förresten kan jag inte alls byta rad när jag bloggar från mobilen, det kommer iaf inte med sedan. Teknikens under eller?

Jag har haft en bra dag idag. En jättemysig uteritt och så träffade jag trevliga människor och djur i stallet. Däremot kan jag inte riktigt slappna av för det finns riktiga "energi-tjuvar" i min närhet. Hur gärna jag än vill ignorera dom och helt enkelt bara glömma deras existens så sitter det ändå där i bakhuvudet och gnager. Det upptar till och med min tid så mycket att jag spenderade en timma in på småtimmarna med att fundera och fördöma dessa människors beteende.
Jag förstår inte vitsen med att vara otrevlig och tro att man skulle vara bättre än någon annan. Det är väl mycket bättre att vara ödmjuk och hjälpsam? Nej,nu får jag ta mig samman och tänka på de fina,roliga och speciella människor som jag faktiskt har i min närhet.

Det finns förresten ett bra ordspråk som passar in på dessa energi-tjuvar, faktiskt i dubbel bemärkelse. Nämligen "stor i orden, liten på jorden" ;-).

Lost somewhere over there

Ibland blir jag bara så himla ledsen och besviken på människor. Jag förstår bara inte,varför?

Just nu är jag till råga på allt också inne i en "ingen tycker om mig-period". Jag har sådana perioder från och till utan att jag egentligen vet varför. Det bara känns som om hela världen är emot mig och avskyr mig. En sak har jag dock gjort bra, jag har nämligen kommit på alldeles själv hur man byter rad om man bloggar från mobilen. Det ni, det är high tech;-)

A little bit happier

Mår lite bättre nu. Har äntligen fått en tid till en specialist så nu hoppas jag att det blir ordning och reda till slut.

Enya är glad och pigg och har varit lika fräsch efter hoppträningen som innan. Jag var lite orolig över att hon skulle vara väldigt trött och mer stel i bakkärran men det verkar inte så. Däremot har hon fått hemska skav av sadelgjorden bara för att dumma jag bytte till en i läder. Nu gjorde jag ju detta för att vara snäll för att den vanliga behövde tvättas men det blev som sagt var inte så bra :(. Jaja, man lär sig av sina misstag!

Idag har vi haft finbesök i stallet utav enyas ägare och hennes dotter. Jag slutar aldrig att förvånas över hur fantastiskt snäll den lilla hästen är. Åhhhh,,,vad jag är glad att jag har henne, nu blev jag sugen på att åka dit och bara borra ner min näsa i hennes mjuka päls men det får nog vänta tills i morgon!

Här kommer några bilder på mig och Enya från Km:et.






,



Visst är hon fin!

RSS 2.0