My partner

Oj så längesedan det var jag bloggade. Jag har inte orkat helt enkelt eller rättare sagt så har jag försökt att fokusera på annat.
Det har inte hänt så mycket heller för den delen.
Jag rider,äter nyttigt och tränar så mycket jag orkar. Men jag är bra trött på det nu. Jag vill helst av allt bara äta Ben & Jerry glass och sitta i soffan.

Jag bjussar på någraa bilder med. Generöst jag vet. Jag försökte matcha så gott det gick. Jag blir så stolt, det märks så stor skillnad på henne. Skönt att man kan lyckas lite med något man gör!






BIG LETTERS

Hmm, undrar om jag någonsin kommer bli bra vän med den här datorn. Den gör liksom inte som jag vill. Varenda gång jag ska skriva bokstaven a så kommer jag åt caps lock tangenten. Jag gillar iofs caps lock men inte i nästan varje ord kanske. Stora I-lands problem kallas det. DEt positiva i hela saken är dock att mitt dataanvändande minskar eftersom jag inte orkar bråka med den!

Nej, nu måste jag sluta sitta här och glo. Dags för en ridtur i det något bllåsiga och blöta västkustvädret. Underbart, allt blir så farligt då!

New toys

Det har inte varit vår dag idag. Speciellt inte Marcus dag. Hur höga är oddsen på en skala för att man ska fastna i laddkabeln till datorn så att datorn ramlar ner och går sönder? Inte speciellt höga skulle jag tro. Detta hände iallafall idag så vår fina LG har fått somna in och Marcus fick köpa en ny kompis. Den är stor som ett hus men Marcus ser nöjd ut, tur det!

Idag har jag börjat med min nya diet. Den såkallade "sunda förnuftet dieten". Jag har ätit frukt och det var verkligen hur gott som helst! Magen verkar dock ifrågasätta vad jag håller på med, den är inte helt med på noterna. Jag har inbte tränat idag heller för jag har en sådan förbaskad träningsvärk sedan igår. Vet dock inte om det är träningen för Annika eller joggingturen som resulterat i att mina muskler har så ont att jag vaggar fram.

Changing lanes

Jag har bestämt mig för att byta "diet" som jag går på. Jag är så trött på alla ägg och allt fett så jag vill kräkas. Så nu gör vi om det helt och går bara på det sunda förnuftet. Mindre socker,mindre fett och fortfarande ett lågt intag av kolhydrater.
Det ska bli spännande att se hur kroppen reagerar på detta och framförallt ska dt bli fantastiskt att få äta frukt igen!

Bye,bye ägg och bacon till frukost, hello havregrynsgröt!

Sugarbaby

Alltså, den som påstår att man bara kan äta en liten bit av mörk choklad har uppenbarligen inte varit lika chokladtokig som jag. Jag har nämligen precis ätit upp en halv chokladkaka med 86% choklad. Jag skulle lätt kunna äta upp en halv till.

Något jag inte heller kan förstå är människor som inte tycker att man kan äta sötsöker till frukost. Vad fan man kan väl äta godis morgon, middag, kväll och natt om det inte hade varit för att figuren blir lidande. Jag hade gärna tagit en bit kladdkaka med grädde till frukost om mitt BMI hade tillåtit det.

Det märks inte att jag är besatt av allt med hög sockerhalt va? Nej, jag tänkte väl det! Dreglet bara hänger i mungipan av blotta tanken.

RSS 2.0