Today is gonna' be the day

Jag känner mig helt oval idag. Tänk vad man kan förändras på ändå relativt kort tid. För mindre än ett år sedan rörde jag aldrig på mig förutom när jag red och jag tog bilen till affären som ligger 500 meter bort. Numer blir jag alldeles stingslig om jag inte får gå ut och röra på mig ordentligt iaf sex dagar i veckan.
Just nu när det är så varmt innan så känner jag mig pluffsigare än någonsin. Det känns typ som att jag gått upp mina femton kilo igen. Jag orkar helt enkelt inte röra på mig som jag brukar.

I morgon blir en riktig glassardag (hoppas jag). Först en tur till stranden för lite sol och bad, sedan bär det av ut med pappas cab till Ge-kås. Jag hoppas på lite turister,inga maneter, inget kladdigt salt på kroppen, inga impuls-köp, ingen trötthet, inte för varmt och en glad sambo. Känns kanske som att jag har liiite för höga förväntningar men who knowes?


Can you fix me?

Sometimes life just give you a big fat punch in the face...



It sucks

Jag förstår att många undrar vad som är mitt problem och varför jag är så negativ. 
Jag vill inte gå in på detaljer jag har bara en stor klump inombords som för tillfället tar överhanden. Jag kan inte koncentrera mig på något annat än den här stora klumpen, den tar all min energi.
Ni som läser här inne får gärna tycka att jag är världens mest tråkiga människa, det är helt okej. För vet ni vad, det är faktiskt min blogg och ni kan alltid välja att inte läsa den. Mår jag dåligt så skriver jag det här, det är mitt sätt att få ur mig saker och ting.


F You

Jag orkar inte. . .
Jag skiter i det här nu och går och lägger mig. Skit på dig världen, well fuck you!

.....

Smart Caroline, Smart!

tankar om natten

Jag ska försöka mig på att skriva ett inlägg från mobilen. Det kan ofta resultera i diverse svordomar eftersom mobilen inte alltid samarbetar. Dessutom går det inte att göra ett radbyte så all text står i en klump. Jag fascineras så utav människor och hur olika man är och hur olika man värderar saker och ting. Självklart så tycker man ju att de saker man själv tycker och prioriterar är de rätta men så tycker ju alla. Men vad är det som får oss att tycka så? Handlar det om uppfostran eller är man bara född att bli som man är? Om jag tar ett exempel. Jag älskar djur och vill helst inte ens döda en liten insekt. Mina djur är mina bästa vänner och jag älskar dom verkligen. Jag är emot jakt och skulle aldrig någonsin sympatisera med en jägare. Sedan finns det en annan typ av människa som gärna springer ut i skogen och skjuter vilt omkring sig på allt han ser. Kommer han åt en herrelös katt knäpper han gärna den med. Personen kanske har egna djur men ser dom bara som just ett djur och de har inget större värde. Vad är det som gör att vi värderar så olika? Mycket intressant tycker jag! Hur blir man den man är? Hur blev jag såhär?

Sweet dreams

Min kropp värker i varenda liten muskel. Varför? Jo för att jag och Marcus var ute och sprang innan, 7,5 km blev det minsann. Inte illa jobbat för en tjockis som jag om jag får säga det själv.
Vågen visar nu på -15 kilo. Det var ett utav mina delmål. Jag har 3,2 kg kvar till nästa och 8,2 till det slutgiltiga målet. Jag tänker inte skriva ut vad jag väger om nu någon hoppades på det.

Jag har även ridit en dressyrpass på Enya idag. Testade att rida henne på ett tredelat eggbett. Fick en bra känsla till en början med sedan började hon hänga och bli tung i handen. Får helt enkelt använda mig utav hennes älskade tredelade mässingsbett med rörliga ringar. Förutom att hon blev lite tung gick hon dock fint som snus. Hon är en duktig liten minihäst!

Nu ska jag gå och knyta mig, hoppas jag drömmer lika bra drömmar som i natt. Jag och Danny var ute på joggingtur nämligen ;)

Natti..


Living in the moment

Måste man tänka så mycket? Jag tänker på allt hela tiden. Jag tänker på problem som kan komma att uppstå och som har uppstått för flera år sedan. Hur lär man sig leva i nuet? Att gå omkring och vara rädd för saker som kanske,möjligtvis, eventuellt kan komma att inträffa tar ju bara enormt mycket energi. Ändå kan jag inte släppa det, jag grubblar,tänker och funderar både i vaket och i sovande tillstånd. Jag behöver vakna upp, ordenligt och vara glad över det jag har i stället. Kan någon kanske ge mig ett hårt slag i huvudet så att allt faller på plats? Hör av er i såfall.

Min vän och jag

Idag har jag hoppas lite med lilla Enya, eller ja hoppat och hoppat. Nu för tiden känns femtio centimeter som värsta höjdhoppningen.
Enya var riktigt trevlig att hoppa idag faktiskt. Jag tillhör ju en av de hemska ryttarna som betslar upp sin häst vid hopping, hon har nämligen (håll i er nu) ett tredelat med PLATT mittdel. Hahaha, men det räcker på henne och något skarpare vill jag inte sätta i munnen på henne då jag bara tror det skulle göra mer skada än nytta.

Tack till min älskling som följer med och fotograferar. Tack även till syster-yster som fanns där som moraliskt stöd!







Käre värld vad jag älskar den lilla hästen <3

My little pony

Det var längesedan jag skrev något om hur det går med Enya.

Vi triv fortfarande lika bra ihop och det går bara framåt för var dag skulle jag vilja säga. Hon har fått fina beröm av tränaren också som tyckte hon rörde sig avsevärt mycket bättre bak än vad hon gjort innan. Vi siktar på att vara med på KM till hösten men det beror på hur hon känns nu i sommar.
Jag rider knappt någon ren dressyr på henne längre, vi är mest ute i skogen och har mysigt och jobbar litegrann när vi känner för det. Det verkar passa henne alldeles ypperligt och mig med för den delen :)
Idag körde vi t.ex en uteritt barbacka, har tänkt lägga in en dag i veckan då jag rider henne barbacka för hon jobbar så otroligt bra då. Synd bara att hon är sanslöst obekväm att sitta på, man får skavsår både här och där ;)



A big failure

Jag känner mig verkligen som världens mest misslyckade människa. Vem försöker jag lura egentligen? Jag har inte åstadkommit någonting i mitt liv. Människor tycker i regel inte om mig och jag är uppenbarligen rätt värdelös på det mesta. De människor jag själv tycker om vill inte vara med mig, jag är nog inte så rolig som jag själv trodde.

Trots detta anser jag kanske att människor bör tänka sig för innan de talar eller så tala inte alls.

NEJ, jag vill inte att någon ska tycka synd om mig, det är inte synd om mig. Jag har själv gått och blivit den person jag är idag. Jag har bara mig själv att skylla.

Catch me if you can

Vilken bra helg det har varit! Jag har en väldigt snäll pojkvän som följde med mig ut på äventyr, duktig är han med!

Some people just know how to make you smile :)



Grrrr.... nr2

Jag har en fundering. Varför måste människor ta saker som inte är deras? Trots att det tydligt syns att sakerna tillhör någon annan. Grrrr..... irritation, andas Caroline, andas.

Nu ska jag åka ut i regnat och rida min häst men klagar inte, för nu är det inte så äckligt varmt längre. Underbart! Sedan blir det golv hela eftermiddagen, obs jag spelar inte, bara går med och är bolletare ;)



Grrr

Hej, hopp!

Hoppas att ni överlevt värmeböljan där ute. Nu går det ju iallafall med nöd och näppe att andas igen.

Livet går sin gilla gång i övrigt. Enya är söt och snäll iallafall mot mig. När någon annan hoppar upp blir hon som en liten djävul. Man verkligen ser på henne hur roligt hon tycker det är att jävlas med den som sitter på. Tur för henne att hon inte beter sig så med mig på ryggen!

Nu blev jag jävligt förbannad över en sak och orkar inte blogga mer. Varför kan bara inte människor sköta sin del av avtalet? Fy fan så trött jag blir!

Same but different

Nu är sommaren här med allt vad det innebär. Och ja, vad innebär det egentligen? För typ 90% av befolkningen är det ju helt fantastiskt underbart på alla sätt och vis. Det skrivs minst tio inlägg om dagen på Fejjan om hur fantastiskt härligt det är. Men alla är vi olika och alla tycker inte lika.

För mig innebär sommaren (när det är riktigt varmt ska tilläggas annars kan jag med uppskatta den)

* Svettningar, sömnlöshet, ångest, en häst som lider vilket leder till att jag spenderar vissa dagar i bilen fram och tillbaka till stallet för att rädda henne undan blinningar och hetta.

Man måste inte älska sommaren, man är inte konstig för det. Att man sedan bor i en av sveriges mest populära semesterorter gör ju inte saken bättre. Jag gillar inte turister, iallafall inte när dom är överallt och kör i slowmotion. Min resväg till stallet ska ta femton minuter, är det då en turist i vägen så får den skylla sig själv! Jag bor här, jag är viktigast och bäst, jag ska fram först. Nja inte riktigt så illa kanske men jag känner mig nästan som en turist-rasist i mellanåt.

Nu ska jag ut och kolla så min häst inte håller på att avlida, och än har det inte ens börjat på riktigt. Giv mig styrka!

Hmmmm

Jag skulle egentligen skriva ett jättelångt och argt inlägg om äckelpäckel-gubbar men jag har ingen energi till det. Ni får helt enkelt se fram emot det istället ;)

Det heter förresten ett pommes frites och inte en pommes frites ;)

Misfits

Urk vad jag är trött på människor som vänder kappan efter vinden och slickar röv. Jag har verkligen ändrat uppfattning om vissa människor den sista tiden. Tänk om de ni slickar röven på får veta vad ni sagt om dem innan, tanken lockar mig, big time!!!!


Kära Facebook

Ilskan har ladt sig lite sedan gårdagen, nu är jag mest trött. Jag får väl helt enkelt inse att världen är ful utav egoistiska idioter. Alla kan inte vara så bra som jag ;).

Jag förstår inte varför en del måste skriva ut i detalj på Facebook vad de själva eller deras barn gör varenda minut. Jag är inte intresserad av att er unge har skitit eller ätit eller har ont i magen. Kan ni inte bara fundera en extra gång över vad ni egntligen skriver INNAN ni skriver det. I stället kan ni ju skriva när er unge verkligen gör något i era ögon spektakulärt te.x tar sina första steg eller liknande. Det kan jag uthärda att läsa och har ni tur kanske jag tom trycker på "gilla" knappen.

Facebook är ett i mina ögon fenomen. Helt plötsligt har man koll på vad i princip halvt främmande människor gör varenda minut av deras vakna liv. Vissa uppdaterar ju så fort de handlat eller varit utanför dörren. En del har tom börjat med den styggelsen att "checka in" varje gång de besöker något ställe. Man har helt enkelt stenkoll, mycket mer än vad man egentligen kanske skulle vilja ha. Frågan är bara om det är på gott eller ont?


URGH!!!

Jag har varit arg idag, rent förbannad rent ut sagt. Det finns få saker som gör mig så upprörd som orättvisor och människor som tar för givet att man ska ställa upp och göra en massa saker för dom men de behöver aldrig göra något tillbaka. Kommer undan med det gör dom också, jämt! Nej, usch, fy och tvi vad tröttsamt.

Nu ska jag sova, sova bort mina aggressioner. Hoppas att de lagt sig tills i morgon, och att jag vaknar upp till en rättvis dag i en rättvis värld!

God natt!

RSS 2.0