Minnernas television

Vi har köpt en ny tv, eller ja rättare sagt Marcus har köpt en ny. Den är stor, hur stor som helst! Jag kommer ihåg på den gamla goda tiden, då var en 32" tv det fräckaste man kunde ha, nu är det alldeles för litet.
Det var en upplevelse att ens välja den här tvn. Ska det vara plasma,LCD eller LED? 50 Hz eller 100 hz? Hd ready eller Full HD och framför allt, hur många tum???
Hur som helst så lyckades vi till slut hitta en tv som matchade alla Marcus krav och nu står den här. Hur stor som helst, jag kan inte ens titta på den för jag får ont i huvudet! Men stor är den och det är ju ju som sagt det som är huvudsaken ;)



Ps: om ni vet någon som vill ha en fullt fungerande 32" tjock-tv så säg till :Ds

Cykla på ett och två

Jag lär mig verkligen aldrig att inte lita på folk men jag får skylla mig själv den här gången men visst känns det skit! Jag förstår inte om det är jag som inte har något vett alls och inte kan se hur människor är eller om det är så att en viss typ av människor dras till mig.

I julhelgen har jag frossat i en massa onyttiga saker som jag egentligen inte alls får stoppa in i min lilla mun. Jag har mått riktigt illa för min kropp är inte van vid ala kolhydrater. Men fy satan vad gott det är. Nu är iallafall vardagen tillbaka och då är det slut på allt vad skumtomtar och risgrynsgröt heter. Mitt mål är att gå ner 13 kilo till under nästa år. Det SKA gå, det har jag gett mig fn på! Det ska trampas på den där förbaskade motionscykeln tills jag blir alldeles blå!

Oj, nu har tiden gått för fort igen, måste ge Marcus datorn för han ska bli miljonär!

Julen är här och där

Nu är julen över och den har varit jättebra! Jag har haft helt underbara ridturer med goda vänner. Det är faktiskt helt fantastiskt att vara ute och rida nu. Både jag och Enya är överlyckliga över att kunna galoppera fram i snön. Jag kan nog faktiskt ärligt talat säga att jag aldrig känt sådan lycka på hästryggen innan.

Jag vill också påpeka i detta blogginlägg att julen inte är någon tävling. Det är inte den som får dyrast och mest julklappar som är bäst och mest älskad. Den är inte heller en högtid som man ska spendera genom att supa sig full. Ett barn ska aldrig behöva se sina föräldrar packade, det är en rättighet!
Julen handlar egentligen inte om julklappar utan om glädje och gemenskap. Alla människor har inte en massa pengar över som de kan köpa julklappar för!


Diket, here I come

Jag har precis druckit saffransglögg. Det var faktiskt riktigt gott trots att det var sådan där farlig glögg med alkohol i! Jag gillar saffran, det känns så lyxigt. Visste ni att det har ett dyrare kilopris än guld?


I morgon ska jag köra bil med transport, det kommer gå åt skogen i detta väglaget, kanske ska kolla upp numret till assistanskåren nu på direkten!
Så om ni är ni ute på vägarna runt Tvååker/Himle i morgon och ser en bil med transport efter så håll er för guds skull undan bara ett tips såhär innan jul!
Men vad gör man inte för att kusen ska få lite gammalt torrt gräs att knapra på !?

Jag är störd!

Alltså jag måste jobba på det här. Man kan inte få ångest och känna sig som världens sämsta häst"ägare" bara för att man inte rider hästen sex dagar i veckan. Jag hade bestämt mig för att inte rida idag när det är tio minus och snorhalt ute. Visserligen är hon broddad och kan ta sig fram men jag tyckte det var onödigt. Känner jag dock mig själv rätt så kommer jag aldeles strax åka ut till stallet och rida en sväng ändå för att slippa det dåliga samvetet. Jag blir tokig på mig själv! Jag kanske borde lyssna på läkaren och börja med som han uttryckte det, Cheeee gong!

Hmmmm,,,vilket ser roligast ut?



eller


Jag är tråkig,jag vet!

Fy satan vad dålig jag är på att skriva i bloggen, men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Livet går sin gilla gång eller vad det nu heter. Jag är fortfarande sjukskriven. Dagarna ser ut som så att jag kör bil,rider,fikar,kör bil, tränar och sover. Känns bra att ha lite tid nu och tänka på mig själv, jag tror jag behöver det!
För övrigt kan jag tillägga att det inte är den roligaste tiden att ha häst på men hästen själv verkar tycka att livet är riktigt toppen förutom att det är alldeles för lite gräs i hagen!

Nej, nu ska jag lyssna på Musikhjälpen!

Coop har allt man behöver!

Tack för era uppmuntrande ord om muskler :). Jag anser dock att när man är så fet som jag och ändrar sin kost radikalt + tränar som aldrig förr så ska det bannemej ge resultat. Därför åkte jag till min hederliga gamla våg på Coop forum. Det var den vågen jag använde innan jag köpte mig en egen. Det är dock lite pinsamt att använda deras provexemplar inne i butiken, jag känner mig som en kriminell. I allafall så visade vågen att jag faktiskt hade gått ner ca: 3,5 kg på en månad så jag får väl vara lite nöjd iallafall. Det är ju inte Biggest loser direkt men skam den som ger sig! Nu är det bara att fortsätta kämpa!!

.............

Hur jävla motiverad blev jag efter att ha cyklat på den där förbannade träningscykeln en mil om dagen och gått på djävulsdieten i över en månad och jag har GÅTT UPP TVÅ HEKTO!!!!!! SKITTTTT!!!

Aggressioner

Seriöst alltså. Jag är så inihelvete trött på empatilösa, ointelligenta idioter att jag allvarligt talat vill slå ner någon!!
Jag orkar inte med allt skitsnack!
Jag är sjuk och jag kan inte hjälpa det. Världen kan väl för helvete inte gå under för det? Jag har inte dåligt samvete för jag har ingen anledning, däremot finns det andra som borde ha det!
Jag tänker aldrig mer ställa upp för någon annan de jag verkligen tycker om och litar på!
Ska nog sluta skriva nu för jag är så förbannad att jag inte finner rätt ord!

Fight

Jag skulle bara säga att jag lever.

Jag sover,vaknar,rider,tränar,äter,sover....
Så ser det ut för tillfället och det är allt jag orkar med!

Hoppas ni har det bra och att ni är snälla så att tomten kommer!

RSS 2.0