Trötthet

Jag är så förbannat trött hela tiden. Trots att jag äter mina järntabletter och har börjat äta kosttillskott. Någon som har ett bra tips på hur man blir pigg? Obs:Kaffe hjälper inte det minsta på mig!
Har haft fullt upp idag. Började dagen med att fika med en gammal klasskompis, är alldeles för dålig på att höra av mig till henne usch får så dåligt samvete. Vi hade en trevlig fikastund i allafall. Sedan åkte jag vidare till hästen där jag spenderade fyra timmar, tiden går så snabbt när man är i stallet. Red ut på en långrunda bara jag och lilla hästen, helt underbart! Åkte därefter till affären och sen hem. Hann precis hem och duscha sen bar det av ut till Svärmor för en god middag med kalkon. Klockan 21 hade vi bokat biljetter till att se den nya Bond filmen. Vilken besvikelse! Rörig handlng, alldeles för lite biljakter, inte Bond helt enkelt. Men Daniel Craig var lika läcker i allafall!
Nu blir det sängen, upp vid 7.30 i morgon för att släppa ut de små hästarna, vad gör man inte för de älskade djuren?
God natt på er & trevlig helg!




Underbart!

JA!
Äntligen! Nu kan man se bara Danny utan de där andra tråkmånsarna, me like :D


Min morgon!

En vanlig vardagsmorgon i mitt liv.

Klockan ringer, absolut inte tidigare än 10.00. Jag sätter mig käpprakt upp i sängen och trycker bort det förskräckliga alarmsignalen. Katten hoppar upp på sängen och säger till mig att det är dags att gå upp.  Magen knyter sig, den nu så familjära ångesten är här precis som varje morgon. Tankarna snurrar runt i mitt huvud, lever han eller har han krockat, kommer han hem till mig igen eller blir jag ensam för alltid? Jag vill göra som alltid, ta upp mobilen, slå det så välkända numret och höra hans röst. Samtidigt så hör jag en röst i mitt huvud som säger till mig "ring inte,kontrollera inte,låt honom vara annars blir du aldrig frisk". Jag hör detta, jag vet detta så väl men det gör väl inget om jag ringer en gång till, eller skickar ett litet sms? Jag funderar fram och tillbaka lite medan jag sätter på mitt morgonkaffe, ångesten pulserar hela tiden genom min kropp. Jag startar datorn, sätter mig till rätta i soffan och tar upp mobilen. Jag sitter och stirrar på displayen, ångesten eskalerar och jag trycker fram det välkända numret. Signalerna rullar fram, den älskade rösten hörs i andra änden och all ångest rinner av mig.  Jag lägger på och går ut i köket för att hämta min efterlängtade kaffekopp. Jag vet att ångesten än en gång har vunnit över mig men jag bryr mig inte för just nu är jag ångestfri ända fram till lunchdags då han sätter sig i bilen igen och samma procedur måste upprepas igen och sen är det kväll och han ska köra hem................. det tar verkligen aldrig slut!


Humor på hög nivå!

DETTA mina damer och herrar är humor :P


Vad ska man göra?

Jag vet inte med någonting längre, eller det kanske jag aldrig har gjort!? Jag är så fruktansvärt besviken på många människor i min närhet. Förstår inte varför jag blir det, varför jag ens bryr mig, men jag är sådan. Ok, visst jag har Marcus vilket jag naturligtvis är enorm lycklig för. Men jag behöver ju er med!? Jag kan inte bara förlita mig på honom hela tiden, det varken kan eller orkar han. Jag tror helt enkelt jag måste sätta ner foten nu. Det får bli en förändring annars är ni ute ur mitt liv för gott.... tragiskt men sant!
 

HAHA

I dag har jag vågat göra det som jag dragit ut på länge. Jag skickade i väg mailet.... Har dock inte fått något svar! Vi får väl se hur allt blir. Dagen har varit lång och jag har frusit. Att stå still i fyra timmar i ett ridhus med stålhätteklädda skor är inte att rekomendera. Har inte tinat än! Just nu sitter jag och kollar på Alexander Schulmans videoklipp. UNDERBART, humor på hög nivå  XD. Hahaha!

Lycka?

Tänk vad en liten sak kan göra mycket!
Jag kommer hem från stallet och sätter mig framför datorn. Marcus fixar i ordning i köket och gör kvällsmat. Han fixar varsin tacos,kokar kaffe och efteråt överraskar han med en efterätt som han har piffat till bara för min skull. Då blir jag alldeles varm i kroppen och känner för en sekund något som faktiskt kan kalas för lycka! Trodde inte ens jag kunde känna så längre.



Sunday bloody sunday!

Jag hatar söndagar, har alltid gjort. Ångesten slår emot som en vägg när man inser att det är den sista lediga dagen och i morgon börjar arbetsveckan. Söndagar spenderas mest i tv soffan och framför datorn.  Ska väl hinna med ett tripp till Mis också och rida lite dressyr. Vädret är ju verkligen skittråkigt. Men det tillhör söndagar det med.
Igår var Sandra här och kollade på film och drack lite vin. Det var mys. Men det verkade inte lika mys att cykla hem i det vädret, urk!
Nu ska jag åka till svärmors restaurang och äta lite söndagsmiddag!
Have a nice bloody sunday everybody.

Läs!

Den här killen är ju verkligen störtskön, varför har jag inte läst det han skriver tidigare?

http://www.1000apor.se/blogs/alex


Ge-kås, varuhuset med stort V?

Nu är det helg! Det är skönt, en ledig helg dessutom :)
Aggressionerna jag hade härom dagen har lagt sig, nu är jag mest trött... 
Igår besökte jag ju det underbara varuhuset Ge-kås. Det räckte med att jag gick innanför dörrarna så kom huvudvärken.
Så sjukt mycket människor som trängs och springer omkring och är helt hysteriska. Det är som om alla människor lämnar all hyffs och respekt utanför dörrarna och så fort de stiger in innanför de stora glasdörrarna förvandlas de till  shoppingkåta monster. Jag kommer nog aldrig förstå storheten med det varuhuset. Vissa saker är bra men 95% är ju bara ren skit!  Jaja, fick iallafall köpt mitt efterlängtade hästtäcke. Misan blev finfin.

I dag har jag redan hunnit med allt jag ska,  himla skönt att slippa stressa mer. 
Ikväll blir det tacos och kanske en bra film!


ARG!!

Vet inte vad det är med mig! Jag är så arg, på allt! Människor i trafiken, speciellt de som kör UNDER hastighetsbegränsningen!! Hallå, du behöver liksom inte ligga och puttra i 60 på en 70 väg.. Speciellt illa är det på väg till och i Tvååker, herregud säger jag bara. Sen är jag trött på folk som tror att de är bättre än andra hela tiden trots att de egentligen har noll koll på läget. Jag tror ärligt talat inte jag har haft sådana här agressioner innan någonsin. Jag skulle behöva en sån där säck som man slår på tror jag! Så kan jag sätta några väl valda ansikten på den också :P Nu ska jag hoppa in i duschen....


Min kväll + irritationsmoment

Woho, jag lyckades klistra in en youtube klipp :). Inte illa för en gammal tant som jag.

Sitter här i min ensamhet,eller ja katterna är ju hemma. Men Marcus är iväg och vinner pengar på trav. Har varit duktig i kväll och tvättat all vår tvätt. Nu är det bara den tråkigaste biten kvar, att vika och lägga in allt, suck! 
Annars är u onsdagar en bra dag eftersom Greys anatomy kommer. Världens bästa tvserie utan tvekan! Snygga män och fina intriger, mumma :).
 
I morgon blir en lång dag. Fixa glasögon,åka till Ullared, köpa spån,köpa hö,rida! Hoppas det inte är för mycket folk på Ge-kås bara. Jag får verkligen panik på alla människor som antingen går i slowmotion eller parkerar sina kundvagnar mitt i vägen! Eller det absolut värsta av allt, föräldrar som stjäl en chokladbit och ger sina ungar som sitter i kundvagnen. Vad fn, snorungen får väl vänta tills dom kommer ut som ala andra människor!? Blir arg bara över att tänka på det....

YES :D

Wie, underbart! Det bästa på länge :)
Danny goes solo again <3


????

Allt är konstigt idag. Jag fattar ingenting. Inte ens en av mina allra närmaste bryr sig, vad fan?  Jag är van vid att folk inte förstår, men det är en sak, det kan man inte kräva, Men att folk som står en nära iallafall försöker lyssna och VILL lyssna det kan man faktiskt kräva. Jag blir så fruktansvärt ledsen och besviken.

Que pasa?

Jag vet ingenting. Jag ska tydligen vara frisk nu!? Japp, enligt min läkare så finns det iaf inget mer som han kan göra! Känns ju fantastiskt,verkligen! Eller inte. Jag mår inte ett dugg bättre, kommer väl aldrig göra det heller men det suger att få det så svart på vitt som jag fick idag. Har verkligen inget fortroende för psykvården i Sverige. Har mött alldeles för många puckon. Ahh,,,jag är förbannad. Som jag brukar säga, "never trust anyone else but yourself".
god natt!

25 års fest

Festen igår var rolig. Alltid kul när man träffar sina gamla vänner. Blir ju inte så ofta längre när alla bor på så olika ställen.
Vi drack massa drinkar och pratade,lyssnade på bra musik,var riktigt trevligt! Alltid roligt när man har med någon ny också :).  Sandra är ju social till skillnad mot en viss annan person . 

Vaknade upp i dag kl 13.30 (!). Herregud hur länge kan man sova egentligen? Mådde ialafall riktigt bra när jag vaknade, SKÖNT! Mådde ännu bättre efter dagens första kopp kaffe :) Städade av det mesta igår så det var inte så farligt det heller, gick riktigt fort. Det enda jobbiga är röklukten som aldrig går ur vardagsrummet bara för att någon fick för sig att röka på balkongen med dörren öppen..grrr. Så nu får det bli vädring och tända doftljus dygnet runt :P



Höstmys

"Solen lyser himlen är blå, å vad det är skönt att leva då. Högt i topp går allas humör och det är det som susen gör"


Guten tag

Är lite mindre trött idag,har börjat äta mina järntabletter igen.
Har tagit det ganska lugnt idag. Jag har en tendens att stressa alldeles för mycket hela tiden. Stress är verkligen inte bra, måste lära mig att ta det lugnare. Red dressyr på Mis i dag. Hon var ganska fin men hade som vanligt alldeles för mycket överskottsenergi. I morgon ska jag rida ut med Mats & Sand, myspys.


Trötthet

Hej alla barn :P
Min motivation är noll så  också min fantasi just nu. Är bara trött hela tiden och fryser eller så svettas jag och så har jag konstant huvudvärk. Känns inte så kul, kanske har brist på någonting, f¨r börja äta mina järntabletter igen kanske,, Jaja, nog med klag. Dagen har varit som en helt vanlig tisdag. Stallet vid 10 tiden, skrittade ut med Mis. Träffade jägare som var läskiga :) Sen bar det av till jobbet och hade lektioner mellan 13.15-17.30, gick helt okej men som sagt är min motivation = noll. Åkte hem och åt mat och sen har jag suttit pall i soffan och kollat på Ugly Betty och House.
Nu blir det bingen.


Vi

Lägger in en bild från gårdagens tävling.

Till vänster min syster Linnea och Thalia,till höger jag och Artemis

Måndag

God morgon :) Är segare än vanligt idag, måste vara vädret. Eller åldern :P. Dagen började ju inte något vidae då jag med stor förväntan sätter mig i soffan och trycker igång videon för att se dagens inspelade "Våra bästa år" avsnitt.  Jag spolar och spolar men de välkända ansiktena dyker inte upp? Klickar in på Tvguiden.se och döm om min förvåning, de har bytat sändningstid. Ända sedan jag började följa serien 96 så har den sänts 10.40 men nej då, nu ska den sändas kl 7.00. Irriterande!


Idag är det jobba som står på schemat. En privatlektion + mina fyra vanliga lektioner, Känner mig inte så motiverad men det brukar komma när man står där i mitten av manegen :) Ska naturligtvis hinna med hästen också, en liten uteritt har vi planerat.  Ha en bra dag allihop!

............

Har väl inte så mycket att skriva om dagen. Är besviken och trött. Men absolut inte på min häst, hon var superduktig! Nu blir det inget mer tävlande för oss skulle jag tro. Har ingen lust! Nu ska vi ha kul tillsammans min bästa vän och jag!
Har jag bara henne & Marcus klarar jag mig. Det bästa med djur är att de aldrig är falska och utnyttjar en. Sådana människor har jag haft alldeles för många i mitt liv, alldeles för många....

Kalas

Haft kalas idag. Då blir man trött. Fick många fina presenter. Mest till hästen :)
Jag fick

* Pengar
* Presentkort på nya glasögon (behövligt!!)
* Ett äkta pärlhalsband, jättefint!
* Ett silverhalsband med hjärta på av Marcus
* En tröja som tyvärr var lite för liten och inte fanns i större :(
* Presentkort på en massage :)
* Benskydd, både fram och bak från Eskadron
* Vintertäcke
* Ett broderat schabrak
* Mascara,smycken och lite smått och gott från syster yster

Har säkert glömt något, men är iallafall väldigt glad :)



Min dag!

Jaha, så var den stora dagen i princip till ända. Har varit en lugn dag i höstrusket. Min häst var mer knäpp än vanligt idag. Bådar ju verkligen gott inför vår tävlingspremiär på söndag! Jaja, det löser sig, någon ska ju komma sist också ;).
Har fått många fina grattis idag. Tack ska ni ha allihop. Satt även och pratade minnen med en gammal bekant idag. Minnen från ungdomsåren :P Var riktigt roligt, blev lite nostalgisk!
Roligaste åren hittills i mitt liv tror jag när jag var 14-16, önskar man kunde leva om dom!
Nu i kväll har min goda vän Sandra varit här med presenter :). Blev jätteglad och hon blev nog lite glad hon också tror jag för att jag bjöd på kladdkaka! Det är aldrig fel, får jogga lite extra i morgon!
Nu ska jag se om jag kan få min sambo till att göra något roligare än att kolla på poker.
Nattinufsan på er!

Depplåtar

Jag är sådan att när jag mår som sämst vill jag ligga i min säng och lyssna på sorgliga låtar som får mig att riktigt frossa i ledsamheten. Kanske är konstigt men sådan är jag :) Tänkte iallafall lista ett par av mina favorit depplåtar!

1. Queen- Too much love will kill you

2. The Goo goo dolls- Iris

3. Kent-Socker

4. Eva Cassidy- Fields of gold

5. Coldplay-Fix you



The D-day

Jaha, så var dagen här. När jag vaknade i morse av Marcus skönsång fattade jag först ingenting. Sen kom verkligheten ikapp. Nu är jag gammal! Det känns så iallafall. Men visst är det jätteroligt att få presenter, det tycker väl alla :) Fick en jättefin tröja och ett halsband av älsklingen!
Nu ska jag bara sitta här en stund framför tvn och slappa, sen blir det iväg till hästen. Sista träningen inför söndag!


Misan <3

Min bästa vän och jag! 


Du är min stjärna!


Present??

Kan någon snälla köpa dessa till mig??? Please :)


Åldersnojja?

Vad är det för fel på mig idag? Eller ja, det är väl alltid något som är fel :P
Men idag är jag extra knäpp, kanske är åldrsnojja inför i morgon? Fyller ju som vissa kanske vet 25  år i morgon. Har aldrig känt av någon rädsla inför att bli gammal innan men nu gör jag det! Kommer ihåg ett samtal som jag och min sambo Marcus hade när vi precis blivit tillsammans vid 17års ålder. Vi sitter och pratar seriöst om framtiden tillsammans då han säger att  -Ja vid 25 tycker jag att vi ska vara gifta och vid 26 är det väl lagom att skaffa barn.
Tyckte det lät som en superbra idé då, men nu.....nej tack. Eller gifta mig skulle jag kunna tänka mig men barn??  Jag är ju ett barn själv. Jag vill ju vara fri, kunna vara hos hästen hur ofta och länge jag vill,äta ute varje dag och sova länge på morgonen. Hmm, undra om man någonsin blir vuxen? Nej tack, jag vill vara 16 för alltid!!


Tv i mitt hjärta!

Mina bästa tv-tips!

1. Greys anatomy: Min absoluta favorit. Alltid ett snyfftigt slut, bra intriger och snygga människor

2. Uggly Betty: Detta är underhånllning! Finns det någon mer godtrogen och vänlig människa än Betty Suarez?

3.
Desperate houswives: Här finns någon för alla att tycka om. Allt från den perfekta Bree Hodges, till världens mest klantiga människa Susan Delfino.

4. Days of our lives: Missa ett års avsnitt och du kan fortfarande hänga med utan problem. Serien som aldrig tar slut. Perfekt för den som har mycket tid över på dagarna!

Vill bara vara.....

Kanske inte är det bästa att börja blogga när man är på ett sådant pissigt humör som jag är idag, men på något sätt tror jag det kan hjälpa att skriva ner allt man känner. Nästan allt.....
Det känns som om allt bara går emot mig just nu! Jag menar det är aldrig speciellt lätt att vara jag men just nu tar det fan priset.  Jag kommer att ha magsår innan jag är 30, no doubt in my mind. Om jag ens blir 30....
Varför händer allt detta just nu? Kan någon vara så himla snäll att ta bort min mobil från mig när jag har intagit alkoholhaltiga drycker? Jag känner mest för att dra något gammalt över mig som man så fint kan uttrycka det. Jag vill bara vara som alla andra men det kommer aldrig att ske. Jag vill inte vara ett överkänsligt psyko som inte klarar av att ta en motgång utan att känna paniken stiga inom mig. Men jag har varit det i snart 25 år och ser inte direkt att det skulle sluta nu. Jag får väl sitta här och gnälla för mig själv för ingen kommer någonsin att kunna förstå, inte ens jag själv!

RSS 2.0