Massa ggggggggggggg

Det är alltid så här... När jag är skittrött och verkligen måste sova då blir jag helt plötsligt superpigg och sömnen är ett minne blott. 
Nu har jag liksom legat här i snart två timmar och både man och barn sussar sött men jag rotar runt på bloggar och Familjeliv i stället. Totalt intelligensbefriande men ändå tidsfördrivande!

Det är vår i luften och det är härligt. Ridturerna är underbara och hästen glad. Hon har fått massage och ska få det två gånger till och jag känner faktiskt redan skillnad. Det är en skön känsla när man känner att man verkligen gör något bra för sin bästa vän:)

Molly verkar pigg och glad så nu hoppas vi på att hon håller sig frisk resten av veckan. Det har varit lite väl mycket sjukdomar sista tiden!

Nej, nu ska jag räkna får! 




Im addicted to you

Jag har mycket tankar som snurrar för tillfället och egentligen massa åsikter att blogga om men jag orkar inte lägga tid på att skriva ner dom.

Dagarna flyger förbi och dagarna ägnas åt häst och dotter mestadels. Molly är just nu krasslig så idag har vi varit hemma och hon har lärt sig en ny mycket spännande sak, att öppna ytterdörren..  Mamman tycker dock inte alls att det är lika roligt eftersom vi bor på andra våning med en trappa precis utanför dörren!
Så nu blir det att låsa den ALLTID! ( tvångstanke here it comes)

Jag har även startat " operation bli av med mina beroenden". Mina tre laster är ju nässpray, socker och nikotin. Det jobbigaste kommer utan tvekan bli nässprayen som varit min vän i nöden i princip varje dag i femton års tid....
Hur kan man andas genom munnen?

Nej nu ska jag försöka göra samma som busungen på bilden nedan <3. 





Zzzzzzzz

Jag bloggar inte för jag vet inte vad jag ska skriva... Jag kan inte vara så privat här längre som jag varit tidigare. 

Just nu är jag bara så förbannat trött! Både på det psykiska och fysiska planet. Jag vill helst bara åka iväg för mig själv någonstans och bara vara. 
Jag vill sova och bli uppassad, inte ta något ansvar över något. Tänk vad skönt, iaf i ett par dagar.

Nu ska jag sova och drömma mig bort!

F***

Fuck this shit!

RSS 2.0