Your Pain is personal

Ligger i sängen och har ont i magen. Har haft det hela dagen, störande verkligen, speciellt när man inte vet varför... hoppas det är bättre i morgon.

Har haft en rätt bra dag idag, inga större irritationsmoment eller problem liksom, och samvetet känns bra när jag både hunnit rida och springa. Slog nytt personbästa i dag tom (inte för att det går så snabbt ändå).

Annars finns det inte så mycket mer att tillägga mer än att min mor har väldigt klok inställning till mycket och jag har lärt mig av henne 😉

Får skriva mer i motron för nu måste det sovas 😴


" hej jag heter Caroline och jag har en ätstörning"

Äntligen är den här dagen till ända. Jag har mått så vidrigt dåligt idag så orden räcker inte till. Men just det, är ju min inställning det är fel på! Synd att jag inte förstått det innan så hade jag sluppit att leva med ångesten i de här 25 åren. Alltså, jag blir så jävla trött. Har man inget bättre att kläcka ur sig är det faktiskt bättre att vara tyst.
Jag hittade faktiskt en väldigt bra bild innan, precis så här är det.

 

Just därför är jag inte längre mörkrädd, jag skiter i clowner, bryr mig inte om ifall bromsarna på bilen tar dåligt eller om däcken känns i obalans. Jag bryr mig helt enkelt inte ett dugg om vad som händer med mig. Är min dotter med är det naturligtvis en annan femma men nu pratar jag om mig själv.

Jag har gett upp tanken på att må bra, på att ens må okej. Jag finns, jag andas, jag gör det jag ska och varje kväll gråter jag mig till söms för att jag inte vill mer. Jag vill inte må dåligt mer, jag vill inte ha ont längre. För det är faktiskt ren smärta man känner när hela ens själ trasas sönder bit för bit. Jag kanske inte är ensam men i mitt mående känner jag mig ensam.
Jag får det att låta som att jag är så jäkla duktig som har tränat och gått ner nästan 25 kg. Visst, jag har gått ner dom kilona men till största delen har jag bara struntat i att äta överhuvudtaget plus tränat på fastande mage. Att känna riktig hunger är en bra känsla för mig,en belöning för att då är jag duktig.
De dagar jag gått helt utan att äta har jag känt mig riktigt stolt över mig själv. Ja, jag vet hur det låter...
Allt började i julas då jag blev som jag anser "psykiskt misshandlad" då ångesten var så brutal att jag spydde upp allt jag stoppade i mig vissa dagar. Sen i mars började dom riktiga problemen och sedan dess har jag varken kunnat eller tillåtit mig själv Att äta riktigt.
Men det gäller nog mest att ändra min inställning tror jag,tror det skulle lösa alla mina problem.....

 

The Wall is getting closer

Äntligen är hon hemma igen min söta och bestämda lilla unge. Det hinner bli många meningsskiljaktigheter på en kväll haha. 
Men vi somnar alltid som bästisar och det hoppas jag att vi alltid kommer göra. Livet är nyckfullt och man vet aldrig när det tar slut och för vem. Man ska verkligen aldrig ta någon eller något för givet. 

Min kropp har börjat strejka precis som min knopp. Jag har ett väldigt stort problem och det är att säga "nej" när någon ber mig om något. Jag gör saker jag egentligen inte vill eller orkar göra. Jag har alltid varit sådan, bara kolla på förra året vi den här tiden då jag for som en jojo fram och tillbaka till stan för att hälsa på en "vän" som låg på sjukhus. I princip varje dag i tre månader gjorde jag detta men det var inget värt och personen svek mig som vanligt...
Antingen slutar det på det viset eller så går jag mentalt "in i väggen", det håller i vilket fall på att gå utför eftersom jag alltid ska vara så förbaskat vänlig och hjälpsam.... 
Nä, dags att skärpa till sig på den fronten! Ingen tackar en och speciellt inte om man går in i väggen....

Prince charming

Jag har delvis haft en riktig pissdag men den blev bättre sen när jag fick sitta på min vita drömprins 😍😍 Den hästen är verkligen underbar, har inte träffat en så speciell häst sedan Misan 💜

Jag har insett mycket saker den sista tiden bla hur mycket jag låtit mig själv bli utnyttjad. Det är egentligen ingen annans fel utom mitt egna för jag har inte sagt ifrån. Jag behöver inga otacksamma människor i mitt liv och att "vända kappan efter vinden" har plötsligt fått en helt ny innebörd hos mig.

Godnatt världen


Im to tired for my own good

Elementet på och ligger under två täcken men ändå är jag som en isbit. Hur fasiken ska det gå till vintern?
Jag ligger och känner mig väldigt fet för tillfället. Skulle sprungit idag men efter att ha varit ute i typ åtta timmar så var jag alldeles för kall. Men att det ska vara så svårt att gå ner de där sista 10 kilona. Vet ju iofs att det bara är att äta mindre och röra sig mer men mat är tråkigt och bröd är inte så nyttigt att leva på.
Får väl börja springa två ggr om dagen ist.

Idag red jag dressyr på min häst. Hon har verkligen energi till två. Efter 30 minuters intensiv ridning hade hon kommit ner på en mer lagom nivå och så fin hon var att rida då 😍. Förstår dock inte varifrån hon får all sin energi, det är ett mysterium. Men man får vara glad för det för motsatsen hade varit värre.

Imorgon ska jag upp i ottan och ta ut kusar, så godnatt alla 😀


All about nothing

Det är helt sanslöst. Klockan är knappt 22 och jag håller redan på att somna, pinsamt 😅

Tänk vad fort livet kan ändra sig ändå. Från att knappt gå utanför dörren till att knappt gå innanför haha. Måste säga att jag föredrar det senare. Även om jag aldrig kommer bli frisk eller må bra så är det betydligt bättre att vara ute och röra på sig och träffa andra människor.
På tal om människor, det är falska varelser. Men sanningen kommer alltid fram till slut, alltid. Det är en del i det som så vackert kallas karma och det är väl inte mer än rätt egentligen.

Imorgon åker äntligen alla gamla saker iväg till tippen, Molly ska rida lektion, jag ska rida dressyr och så ska jag springa. Hoppas det blir en bra dag utan motvind ;)

Over and out


Oldie but goldie

Jag känner att jag börjat bli riktigt gammal. Jag somnar vid 23 på kvällarna och vaknar typ vid åtta på morgonen. Visserligen är jag ju vaken minst fem ggr per natt också, tänk att få sova en hel natt någon gång, det hade varit något!  

Dagen har verkligen gått i ett och när jag till slut var hemma vid 20.30 så väntade städ, tvätt och äta också. Men nu är jag färdig med allt så nu ligger jag nerbäddad under två täcken i mollys säng. Jag brukar lägga mig i den i stället när jag saknar henne för mycket. 
På tal om saknad, idag var första gången på typ en vecka som jag verkligen saknat honom. Han må vara en jubelidiot men han kan också vara fantastisk. Finns så mycket jag skulle vilja berätta för honom, så mycket saker jag är stolt över. Kanske den dagen kommer någon gång, vem vet 😊




In The Woods, The Woods

Gokväll!
Jag blev makalöst trött helt plötsligt. Men jag är nog inte lika trött som min stackars häst (förlåt Enya, ska inte göra om det😥). Råkade spendera 4.5 timme i "mitt" stall.. Tjoff säger det bara så har tiden flugit iväg. Men häst är bäst så enkelt är det!
Ska verkligen försöka att hinna rida alla dagar nu när Molly är hos sin pappa.

Annars, inget direkt nytt under solen. Mockat lite mer bajs än vanligt, pratat lite mer än vanligt, ridit lite (läs mycket) mer än vanligt och duschat lite längre än vanligt 😉
Det sker liksom inte så mycket spännande men jag är så glad för det. "Less is more" när det kommer till drama och stress (och vitlök).

Hörs imorgon :)
Godnatt

Lukta på bajs är obligatoriskt


It's never to late to apologize

Det finns en sak som gör mig nästan ännu mer upprörd än oträttvisor och det är när människor inte kan erkänna sina brister och misstag utan skyller det på andra. Dessa människor kan inte heller be om ursäkt eftersom dom ju aldrig någonsin kan göra Något fel, men gör man inte det kan man aldrig heller bli förlåten.
Jag undrar ibland om dessa personer verkligen ser på sig själva på det viset, som ofelbara och fulländade? Vilket fantastiskt liv man måste leva då om det bara är alla andra som gör fel hela tiden.
Bara en tanke så här på kvällskvisten.

Jag har överlag haft en bra dag idag och med det menar jag inga större ångestattacker, inget gråtande och inget behov av starka medikamenter. När det håller sig på en jämnt jävlig nivå liksom, det är en bra dag för mig. Jag har sprungit, andats häst, pratat, unnat mig ett par riktigt grymma sportlurar, lagat mat, städat, tvättat, myst med mollan och varit på stan.
I morgon ska jag ge mig ut en lång tur i skogen på min bruna och tjocka häst. Det var längesedan det hanns med men i morgon ska det ske var tanken.

Nu ska jag smyga in till mitt lilla troll och sova, i morgon åker hon till sin pappa och det känns tungt, tur det finns hästar 💜


Lost for words

Jag finner inte mycket att säga, jag är mållös och det har nog aldrig inträffat innan.
Ibland tror jag nästan att jag lever inne i serien jag tittar på för det är så surrealistiskt allting. Men det finns bara en sak att göra så det är inte mycket att be för. Allting har ett slut, tydligen även 25 år av vad man trodde var vänskap.

Samtidigt så händer det bra saker, jag träffar nya människor, jag har bättre fysik än någonsin tidigare, Molly och jag har det riktigt bra och ekonomin kommer
Förhoppningsvis stabilisera sig nu snart.
Jag har mycket bra i mitt liv, mycket mer än många andra och jag måste försöka fokusera på det istället för allt det tråkiga och jobbiga. Det är dock lättare sagt än gjort.


All that she wants

Intensiv och faktiskt bra dag idag.
Molly har varit hemma hos en kompis i ett par timmar och dessutom helt själv. Hon tog det hela med ro, men hennes hönsiga mamma var desto mer nervös. Nu var hon iofs hemma hos några jag känner väl och som har flera barn själva så jag visste ju att hon hade det bra men det där med att klippa navelsträngen är svårt (säger hon som varje natt går in och lägger sig i sin dotters säng för att sova haha).
Under tiden dom lekte så hann jag både fixa i stallet och springa en runda, i ösregn och djupa vattenpölar ska tilläggas.

Fick även köpt nya batterier till min våg som inte funkat på en vecka vilket får mig att tappa motivationen till livet totalt. Jag var beredd på att ha gått upp 1-2 kilo för att jag knappt tränat något men ost hade jag gått ner nästan 2 kilo så nu känns det lite roligare igen 👍

Nu hoppas jag på en bra vecka där jag hinner springa mycket, rida mycket, vara med mollan och umgås med människor som är vänliga och sprider positiv energi 😊


Always see the truth behind the lies

Jag är trött och förbannad, mest det sistnämnda. Jag är torr om fötterna med det är också irriterande. 
Det har blåst halv storm idag och hel storm i stallet. Det var det kallaste jag varit med om på mycket länge och jag är så glad över att min häst för komma in i sin box över natten. Jag förstår inte hur man kan sova annars om man inte har ett vindskydd eller liknande då förstås då är det en helt annan sak (kan ju vara därför det är lag på det också). 
Jag har även invigt mina nya löparskor som verkar funka bra men satan var jobbigt det var idag! 

Nä nu ska jag smida planer. 
" the worst enemy you can have is the one who got nothing to loose".

Do you wanna ride?

Blaha, blaha, ungefär så känns det idag. Förmiddagen var bra då Molly var glad över att få leka med sin kompis och det gick jättebra. Hon är ju rätt försiktig av sig och gillar inte riktigt när jag försvinner bortom synhåll men till slut så kunde jag tom vara ute och hon inne själv med kompisen så det tar sig :)
Resten av dagen behöver vi inte nämna, men till det positiva så har jag inte behövt ha kontakt med så många människor och jag fick en förfrågan om att börja träna i tvååker med en bekant så det funderar jag lite på.

Imorgon är det dags för mollys andra ridlektion. Nu har vi fått fixat både hjälm och stövlar så vi får väl se om det blir en ridtjej av henne eller inte. Tänkte egentligen hon kunde börjat med någon billigare hobby typ trädkramning eller liknande men det kan man ju ta nästa termin ;)
Så länge hon inte vill spela moderatbandy eller döda djur som hobby så är det mesta helt okej, kickboxning eller liknande får hon gärna skippa också. Men egentligen är alla dom sakerna nästan okej bara hon inte lyssnar på Håkan Hellström, det hade jag bara inte kunnat acceptera. Som tur är vill vi just nu iaf lyssna på samma musik nämligen "Ustin bibe" ;)
Haha hon är bäst min unge, tur man lyckats med en sak i livet iaf!

 

Slam dunk da funk

Jag är ingen våldsam person, jag har lagt handen på en människa en gång i mitt liv och det hade denne verkligen gjort sig förtjänt av det. Men just nu ser jag fanimej rött. Det är precis som om någon sitter där uppe och jävlas med mig eller kanske det är som i Truman show? Något är det ju iaf som händer så fucked up som människor beter sig.
Jag känner ärligt talat för att stänga av min mobil och inte gå utanför dörren på åtminstone en vecka. Hade det inte varit för Enya så hade jag mycket väl kunnat tänka mig att stänga av skittelefonen nu när Molly är här.
För ju mer jag ser eller inte ser ju mer förbannad blir jag.

Jag är definitivt ingen ängel själv men jag utsätter iaf inte människor medvetet för smärta och jag sparkar inte på folk som redan ligger. Däremot skulle jag vilja sparka på en del tills det att som ligger men det är en annan femma.

Godnatt


Giving up without giving back is not an option

Mycket snack och liten verkstad är säkert vad ni tänker om mig. Lugn, bara lugn, jag jobbar på det.
Det kanske inte händer i år, kanske inte nästa år men det kommer. Jag är en bättre spion än FBI och jag vet det mesta och det jag vill veta tar jag reda på. Jag tål mycket skit men så länge jag lever så ska han inte kunna slappna av helt. Någon gång kommer det få konsekvenser and only God knows when.

Idag har jag och min bästa bilkompis varit på långtur. Det gick undan, tvååker-Malmö 1h35 min haha, min stackars bil fick verkligen bekänna färg men den är bäst och har fortfarande adrig kostat en krona.
Råkade bli ett väldigt långt stopp på stadium och plånboken nästan 2000 kronor fattigare men det är det värt. Eftersom jag tydligen haft helt fel skor när jag springer vilket har lett till ett överbelastat knä så var jag nu tvungen att köpa mig ett tredje par... suck
Mitt ex hade iaf rätt i en sak och det var att jag pronerar, det tyckte dock inte damen i den lokala sportbutiken så därför köpte jag inga sådana skor. Nu har det dock visat sig att jag visst gör det och riktigt mycket också så ja, där var dryga 2500 kronor åt helvete. Tack för det liksom.
Blev även lite andra träningsprylar så nu kommer jag regera på mina joggingrundor.

Materiell kärlek 😍😍


Tack för att du förstörde det lilla hopp jag en gång hade inom mig.

Jag har haft en av dom värsta dagarna på väldigt länge idag . Tårarna vill inte sluta rinna. Jag vill inte skriva ut här vad den största anledningen till mitt mående är för jag skulle bara få skit för det då men jag är oerhört besviken.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, det var inte såhär livet skulle bli.
Jag tror inte det är speciellt normalt att man tänker på att ge upp typ 10 ggr per dag....

Jag älskar min dotter till månen och tillbaka flera ggr om och för hennes
Skull fortsätter jag andas, en dag i taget även om jag egentligen bara vill somna utan att behöva vakna igen.
Det låter egoistiskt och hemskt men jag har egentligen inte velat leva en enda dag sedan han lämnade mig. Det var det som till slut fick mig ge upp. Hans lögner och svek var det som krossade den delen av tron på livet och kärleken som jag hade kvar. levde för och pga honom.

Just nu ligger jag i mollys säng, hon är dock inte här. Det är helt mörkt och tyst. Dags att sova, tur det finns mediciner som hjälper till med det så man får lite paus från verkligheten!


We are shadows

Jahopp, grattis till mig på min dag. Har spenderat kvällen i min ensamhet med en micromat. Känner jag mig tragisk? Svar ja! Jag kom hem vid 20.00 och bara fullkomligt bröt samman....

Jag fick iaf ett fint uppvaknande av min älskade dotter. Hon är så fin och så kärleksfull, önskar hon vore här nu med. Hon sjöng för mig och gav mig presenter, jag blir alldeles rörd av att tänka på det. Jag var också ute på en av de härligaste ridturerna på väldigt länge. Vi trotsade jägarna och gav oss ut i dom djupa skogarna.

Dagen har också bjudit på extrem besvikelse och dubbelmoralen är ett faktum. Nu får det dock vara bra, för gott. Det är inte värt det överhuvudtaget.

Nä nu vill jag sova så den här dagen övergår i en annan dag. På onsdag blir det dock en ännu värre dag. Kul att köra 40 mil ensam..... Men det får gå som det går liksom.
Godnatt


You are The reason my heart is still beating

Jag har verkligen inte åstadkommit mycket bra i mitt liv men med tanke på den glada och välmående fyraåringen som ligger i rummet jämte och sover så har jag iaf gjort något väldigt bra.
Hela dagen igår och även i morse så är det enda hon pratat om att hon inte vill åka härifrån utan stanna en natt till hos mig. När jag frågade varför så sa hon det finaste jag någonsin hört ""för att jag vill vakna upp med dig på din födelsedag, du ska inte vara ensam". Då kunde jag inte hålla tårarna borta. Så snäll och söt och klok. Där har jag lyckats till 100% och det kan ingen ta ifrån mig 💜


My fear and weakness

Vad är egentligen poängen med alla dessa meningslösa känslor? Hade jag fått en enda önskan så hade det varit att jag aldrig hade träffat honom. För samtidigt som jag spenderat de bästa dagarna i mitt liv med honom så har han också visat mig hur det är att få sitt hjärta totalt jävla demolerat och få veta att hela han bara är en lögn. 
Nej, jag vill inte ha tillbaka honom,  den hjärtlösa narcissistiska person han blev och fortfarande är vill jag aldrig ha i mitt liv igen och skulla jag någonsin stöta på honom igen så skulle det inte sluta väl. 
Men samtidigt kan en liten del av mig inte sluta hoppas på att det goda han en gång hade i sin själ ska hitta tillbaka ut igen. Tyvärr tror jag att det redan är för sent. 
 
Det är ingen som vet allt som försiggått i mitt liv sen han lämnade mig och det är nog tur. Vissa saker berättar jag helt enkelt inte för någon, inte ens läkare osv. Anledningen är nog främst för att jag fortfarande befinner mig på samma mörka plats som tidigare. Dom flesta tror nog att det är bättre för jag verkar nog rätt välfungerande, jag tränar, rider, tar hand om mitt barn, skrattar och pratar osv. Det kallas för en fasad... Bakom den gömmer sig så mycket annat.
 
Den som vet mest om allt är en människa  som kommer vara en speciell person för alltid. Han  lämnade inte min sida på flera månader av rädsla för att jag skulle välja att ge upp. Jag vet att han hatar personen som förstörde mig lika mycket som jag själv gör (om inte mer) och jag vet att jag bara behöver lyfta luren.... 
Miss you 💜
 
Jag vet inte vad som kommer hända i framtiden och ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte direkt heller. Jag vill att min dotter ska få vara frisk och få växa upp till en lycklig människa , det är den enda. 
Resten får bli som det blir.  
 
 
Its a big black cloud over my town, wherever you're at I bet she's around. 
 
 

Party

Jag fryser om mina fötter vilket är otroligt irriterande. Dom måste ha precis lagom temperatur annars går det inte att sova.

Jag fyller snart år, en födelsedag jag gärna hade hoppat över om jag ska vara ärlig. Jag önskar mig att någon följer med mig till Malmö nästa onsdag, ett par nya träningsskor av märket saucony (helst personligt levererade av killen på stadium pulse), ridstövlar och en kram.
Ska jag nämna de mer orealistiska önskningarna så önskar jag mig ett telefonsamtal som aldrig skulle inträffa, att människor slutade såra mig, en vit drömhäst vid namn Danny och en date med Jensen Ackles. Egentligen har jag en ännu större önskan men den håller jag för mig själv och den är egentligen inte så orealistisk...


Pay back

Det måste vara jobbigt att vara världens fitnessfjant och så har man ett barn som är tjockt och dessutom fult😅. Men i föräldrars ögon är säkert alla barn söta.

Jag är extremt trött så det får blir ett snabbt inlägg. Det har varit full rulle från 07-17.30 idag så jag känner mig lite mör. Har dessutom promenerat 4 km och sen sprang jag samma runda :)

Visste ni förresten att det är väldigt inne med gröna vindjackor? Kanske för att det inte är det.... Haha jag orkar inte.

Dags att spåna vidare på lite saker, jag ger mig inte förrän rättvisa har skipats.

Natti


Åsna

Ligger och bloggar från min gamla mobil, måste ha en iPhone igen alltså. Allt är så mycket enklare och bättre liksom. 

Jag har inte så mycket mer att komma med mer än att jag känner mig glad över ett roligt samtal nu ikväll från en saknad person, glad över en härlig ridtur igår på min andra hästfavorit, och glad för att min lilla tjej är här igen. 
Jag känner mig dock trött,  så jävla trött på vissa andra saker men det tar jag inte här. Kan dock säga så mycket som att min gräns nu har blivit överskriden och tålamodet tagit slut. 

Over and out, peace 😀✌️





RSS 2.0