Dreams

I morse vaknade jag och var så in i hvete förbannad! Som tur var det snabbt övergående då jag förstod att allt bara var en dröm (dock kände jag mig lite arg på stackars Sandra ända tills jag träffade henne och hon var snäll igen och inte kastade smällare på mig).

Det är konstigt det där med drömmar för på ett sätt så upplever man ju faktiskt de mest absurda saker bara att det är i en annan dimension liksom. 

Jag hörde för längesedan att man inte känner något när man drömmer, det där är skitsnack! Jag drömmer ibland att jag blir huggen av knivar och det gör förbaskat ont!
Man ska tydligen kunna styra sina drömmar så inatt önskar jag att drömma om lycklig kärlek, romantik och grädde!





13-14/12-14




Endagidecember

Den som säger att livet inte är en berg och dalbana har förmodligen aldrig startat själva åkturen!

Hej i vintermörkret och rusket!
Vem kan få julstämning i det här? Dagarna flyger i väg. Igår var jag och Molly hemma hos en vän och hennes dotter. Vi fikade och dom lekte tillsammans, jag har världens bästa unge helt enkelt 💕. Så glad och go och lite busig förstås! Hon charmar de flesta, det har hon ärvt efter mig ;)

Idag har jag varit ute i skogen och galoppat snabbt på min bästa bruna vän. Hon är lurvig, snabb och glad och jag älskar henne! 

I mellan dessa roliga saker händer det typ ingenting. Mörkt, grått och tråkigt överallt! 
God natt!

Hey biatch!

Känner mig arg, så arg att jag på riktigt kände för att trycka till en liten fjortis idag. När jag tänker efter så känner jag mig faktiskt fortfarande rätt sugen på det. Jag ska dock inte göra det, inte än iaf ;)

Helgens magsjuka är över och jag känner mig relativt fit for fight igen. 
2 kg lättare och med en konstant blyhjälm av varierande grad på huvudet tar jag mig nu an vardagens utmaningar igen. 
Men först ett pass sömn! 






Bullshit

Nu har jag en sådan där dag igen. En dag där jag känner att ingen bryr sig om mig, där jag känner mig ensam. Fast jag har anledning att känna det också.

Jag sitter här för mig själv med huvudvärk och kramp i magen stirrandes ut i tomma intet. Tvn står på fast utan ljud. Hjärtat bultar i kroppen och ögonen svider. Telefonen är tyst, ja allt är tyst. 
Vad finns det att le för i denna gråa, kalla värld?

Sean Banan for president!

Allt är konstigt, världen är upp och ner! Hänger vi kanske upp och ner just precis nu? 
Det tåls att fundera över!

Dags att sova och se vad morgondagen erbjuder för kaosartade inslag.... Ingenting kan förvåna mig, ska månen trilla ner, ska Sean Banan bli vår nästa statminister? Det återstår att se..... Jag väntar med spänning! 




RSS 2.0