:)

Nu är den här dagen över och det är jag glad över. Kvällen var super! Jag och Sandra var uppe i Göteborg för att kolla på världens bästa Danny. Makalöst bra! Den kille har något extra (nej inte en extra kromosom;).

Nu måste jag sova för ögonen går i kors!



Bilden kommer från www.gp.se


Grown ups

Trots oron över morgondagen har detta varit en bra dag på många sätt.

Jag är tillbaka på banan kan man säga och det känns oerhört skönt, jag har verkligen saknat det!

Jag är även så himla glad över att ha hittat en vän där som jag verkligen kan vara precis hur barnslig jag vill tillsammans med, någon som delar min humor. Det är så fantastiskt härligt att få känna sig som femton igen, iallafall för en stund. Jag kommer aldrig sluta vara barnslig, det är då man blir gammal på riktigt!
I morgon bär det dessutom av mot nya äventyr vilket jag verkligen kan behöva efter det jag behövt gå igenom innan på dagen.

Nu ska jag sova och lyssna på vinden utanför. Det är så härligt, speciellt när jag vet att min häst är inne i sin box och myser. Jag skulle aldrig kunna få ro i kroppen om hon vore ute i det här!


No sense at all

Fy fan vad trött jag blir. När ska vissa individer börja använda det lilla de har som sitter mellan axlarna? Nu har det gått för långt och snart kommer jag inte kunna hålla min fula och stora trut stängd längre. Översittarfasoner accepterar jag inte speciellt inte när människor och/eller djur jag tycker om blir lidande!

Det spelar ingen roll vad man kan på ett papper om man inte ens har ett sunt förnuft när det kommer till handling!

Finally

Yeah,nu finns den även på Hajen! Världens bästa (enligt mig) energidryck och hjälp på traven. Spring och köp, den är värd varenda krona!


Hard stuff

Jag försöker se till det positiva idag istället för att oroa mig för allt som finns att oroa sig för. Men just nu är det mycket och viktiga saker som står på spel och jag ser inte alls fram emot måndag. Går det åt helvete vet jag inte vad jag gör...

Det positiva är att jag nu ska åka ut med min fina vän Sandra till min fina häst Enya.
"Livet har sina goda stunder"

Marcus <3

F*ck

Okej, jag kan inte hålla mig längre, jag är så inihelvete irriterad rent ut sagt så nu skiter jag i om någon läser detta och tar åt sig.
Jag förstår inte vad det är med människor? Vad är det som gör att vissa är så fruktansvärt otacksamma och själviska? Är det genetiskt eller handlar det om uppfostran? Någonstans har det ju brustit rejält i alla fall.
Det finns två personer där ute som verkligen förtjänar varandra. Grattis till dom!

Jag blir dessutom jävligt trött på mig själv för att jag är för feg för att säga ifrån. Jag orkar helt enkelt inte med konsekvenserna.

Nu ska jag ta ett låååångt andetag och lugna ner mig. Det är bara jag som förlorar på att vara så upprörd.


Aloha

Tjobre!

Jag försökte mig på att spela lite poker, men blev inte miljonär idag heller. Typiskt! Jag har verkligen inte tålamodet att sitta och glo på skärmen så länge heller.

Jag vet inte vad jag ska skriva om. Eller jag har massa saker som irriterar mig men skriver jag det här så blir det väl en miljon olika förvecklingar och människor som blir sura. Jag kan iaf säga så mycket som att jag tycker synd om vissa hästar och jag upphör aldrig att förvånas över hur olika vi hästmänniskor anser att man ska ta hand om sin häst. Jag anser inte att jag på något sätt är någon expert på området men jag tror nog att min häst är en rätt så välmående (och bortskämd;) individ. Nog sagt om den saken.

Nu ska jag kolla på Dr Ray när han ska operera bröst!


Destiny

Ny dag, nya tag. Livet är jävligt oförutsägbart men ändå så fruktansvärt förutsägbart. Undrar bara om man någonsin kommer få någon medvind??

Jag önskar att jag kunde vara som ala andra "normala" människor. Inte stressa dygnet runt, inte orora mig för ALLT hela dagarna, kunna jobba, leva normalt helt enkelt. Jag har dock börjat inse att jag aldrig kommer klara det, jag får helt enkelt leva med det och acceptera det.

Idag står det uteritt med Enya på schemat. Jag försökte mig på att tömköra igår, haha Enya var inte imponerad alls! Hennes små stofasoner kom fram och när vi gick från stallet så fattade hon absolut
inte hur man skulle göra utan hon gick sicksack och försökte vända hela tiden. När vi däremot gick tillbaka hemåt då förstod hon precis hur man skulle göra och började till och med arbeta lite. Busted säger jag bara!?

Dags att sätta fart, vi hörs!

Lucky you

Besvikelse är en jobbig känsla, bara att ta nya tag. Någon gång ska väl något bra och roligt kunna hända mig också...

Judgement day

Jaha, då var det dags, Domedagen är här! På lördag 18.00 så smäller det tydligen och världen går under.
Spännande! Jag kommer sitta som på nålar hela lördagen och bara vänta...

Jag sitter just nu och kollar på ett utav mina absoluta favoritprogram, Plastikdoktor 90210. Jag tycker verkligen det är superintressant att se när de karvar i människor och det får ju mig att inse hur många operationer jag skulle behöva för att ens få lov att bosätta mig inom det postnummerområdet. Jag skulle nog behöva en "hel-rekond" om man säger så!
Min absoluta favorit i programmet är Dr Robert Rey, han ser så underbart plastig och feminin ut samtidigt som han faktiskt kan vara lite snygg ibland. Hmm,,,konstig beskrivning där och det är svårt att förklara. Jag slänger in en bild på honom så får ni helt enkelt avgöra själva vad ni tycker!



Dr Robert Ray

Nej, nu ska jag fortsätta att ladda inför jordens undergång! Massa saker man måste göra innan ju ;)

Choices

Jag är trött, det har varit en omtumlande dag men det verkar som att det kommer lösa sig bra och det är jag otroligt glad över.

Jag har massvis av saker att fundera över och beslut att fatta. Livet är fullt av svåra val men just nu är det lite svårare än vanligt.

Jag gillar inte förändringar som är av den negativa sorten. I dag fick jag reda på att en sådan kanske kommer att inträffa. Varför kan bara inte vissa människor fatta att de inte är störst,bäst och vackrast och att de inte står över alla andra!?

Nu ska jag lägga mig och fundera vidare!


Tjobre

Okej, jag ska ta mig i kragen och skriva ett blogginlägg nu :)
Frågan är bara om jag ska skriva ett positivt eller negativt, vi kör på ett positivt!

Den senaste tiden har Enya känts så himla fin. Mer samarbetsvillig än vanligt och mycket mjukare i munnen än innan. Idag fick jag det också bekräftat när jag lektion, hon var helt fantastisk! Gjorde allt jag bad henne om och lite till, så fruktansvärt roligt!! Jag gick där ifrån med ett stort leende på läpparna. Enya verkade också nöjd då hon la sitt huvud på min axel precis som "det där gjorde vi bra morsan".
Hon är verkligen bäst min lilla häst :)


Jag älskar dig min fina vän <3

Hey ya!

Jag orkar inte riktigt blogga för tillfället, har ingen lust. Men jag lever och livet går sin gilla gång. Jag oroar mig över allt precis som vanligt. Jag oroar mig nog tom lite mer än innan, man kan aldrig vara orolig nog!

Jag har dessutom bestämt mig för att bli nykterist efter nästa helg. Efter två dagars bakfylla har jag helt enkelt insett att jag är för gammal för sånt här. Dags att bli vuxen nu kanske.

Nu ska jag kolla på Big brother och förlora ett par hjärnceller till.
Vi hörs snart igen!

RSS 2.0