😱


Underneath my skin

" Jag gav dig allt jag kunde och lite till och du tackade mig genom att spotta rakt pÄ min sjÀl".

Ligger pÄ min sÀng, fryser om fötterna och kÀnner mig sentimental. Om det Àr nÄgot jag skulle kunna Àndra pÄ mÀnniskor sÄ Àr det att dom inte skulle lÄta mig Àlska dom nÀr dom ÀndÄ bara lÀmnar mig. Jag vill aldrig Àlska igen, nÄgonsin.

Jag förstÄr att jag inte Àr speciell, jag Àr i princip alltid andrahands-valet Àven om jag i sÀrklass Àr den som gjort mest ur alla aspekter. Jag Àr vÀl helt enkelt lÀtt att utnyttja och svÄr att Àlska, inte vet jag.
Jag mÄr inte speciellt dÄligt över den vetskapen just för tillfÀllet,men det hade inte varit fel att fÄ veta att man betyder nÄgot nÄgon gÄng eller att man gör nÄgot bra. Jag hade behövt det för jag skulle aldrig nÄgonsin ge mig sjÀlv nÄgon cred för nÄgot.

NĂ„gon ser iaf ut att njuta av livet đŸ˜œ


Maybe the truth hurts but the lies do not heal the damage

Ni vet kĂ€nslan nĂ€r man inser att man Ă€r nĂ„got Slags sista hands val, en stand-in som duger nĂ€r livet suger riktigt jĂ€vla hĂ„rt? Den kĂ€nslan har jag kĂ€nt alldeles för mĂ„nga gĂ„nger i mitt liv. Jag blir ledsen varje gĂ„ng trots att jag Ă€r medveten om att det kommer ske. 
Jag vill vara en snÀll mÀnniska, jag vill stÀlla upp och jag vill hjÀlpa till, trist bra nÀr der Àr mÀnniskor som betyder mycket för mig som gör sÄ.

PĂ„ tal om mĂ€nniskor man bryr sig om, att bli ignorerad och kĂ€nna sig som att man verkligen inte Ă€r vĂ€lkommen Ă€r inte heller kul. Jag har sagt ifrĂ„n sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger nu utan resultat sĂ„ nu skiter jag i det. Jag hĂ„ller mig pĂ„ min kant med min dotter, jag har fattat vinken nu sĂ„ att sĂ€ga... 

För övrigt kan jag konstatera följande: att mĂ€nniskor som parkerar utanför stallet Ă€r jĂ€vligt irriterande, att alkohol gör att folk helt tappar vettet, mĂ„nga fler djur vansköts Ă€n vad man kan tro, jag har gĂ„tt ner 24 kilo, jag saknar fortfarande dig hela tiden varje dag, Molly har Ă€ntligen börjat tycka det Ă€r kul i stallet, jag har vĂ€rldens snĂ€llaste hĂ€st, ett svin Ă€r alltid ett svin, jag behöver tanka och jag borde sova nu! 

Strange things

Och sÄ ligger jag hÀr igen med den dÀr förbannade klumpen i magen och trycket över bröstet. Idag har det verkligen kÀnts som att jag bara Àr i vÀgen och aldrig Àr tillrÀcklig. Hur mycket jag Àn gör sÄ uppskattas det inte och jag bara kÀnde hur luften helt gick ur mig.
DÀrför kommer jag Àgna mig Ät det jag vill i morgon, rida min hÀst, pussa pÄ min dotter och kanske springa lite om jag hinner.
Det finns en annan hĂ€st som ocksĂ„ ligger mig oerhört varmt om hjĂ€rtat men jag mĂ„ste slĂ€ppa det kĂ€nner jag, dock Ă€r han speciell "min" vackra prins 💜

Jag har Ă€ven fĂ„tt trĂ„kiga nyheter idag. Även om jag lĂ€nge varit rĂ€dd och beredd pĂ„ att deta skulle hĂ€nda sĂ„ blir jag Ă€ndĂ„ illa berörd och ledsen.
Jag vill sÄ gÀrna hjÀlpa alla och att alla ska mÄ bra. Jag försöker att finnas dÀr nÀr det Àn gÀller och för vem det Àn gÀller men tyvÀrr sÄ rÀcker inte alltid det.
Jag kÀnner mig dessutom pÄ nÄgot sÀtt som en dÄlig medmÀnniska eftersom jag ÀndÄ just för tillfÀllet Àr inne i en bÀttre period dÀr jag faktiskt fungerar rÀtt normalt.
Jag vet att jag inte borde kÀnna sÄ egentligen men jag kÀnner massa saker jag inte borde alltid sÄ detta Àr vÀl inget undantag.

Kan nÄgon förresten förklara varför jag har 10 xbox-spel i mitt förrÄd? Det Àr ett stort mysterium!
Ett Ànnu större mysterium Àr hur mitt ena ex filt har hamnat i mitt andra ex kÀllarförrÄd? Sug pÄ den karamellen!


Running away

Har ont i magen för att mĂ€nniskor Ă€r sĂ„ förbaskat dumma och fjantiga. En del vĂ€rre Ă€n andra.  Det Ă€r helt otroligt verkligen hur mycket idioti man kan stöta pĂ„ en vanlig dag i livet.  

Har varit hemma med en krasslig Molly idag, har Ă€ndĂ„ gĂ„tt helt okej (förutom ett raseriutbrott frĂ„n barnets sida). Jag har tom tillverkat eget potatismos *stolt* 😉. Mamma var snĂ€ll och kom och passade mollan en stund sĂ„ jag kunde springa. Jag har fĂ„tt sĂ„ sjukt dĂ„lig kondis igen bara för att jag inte hinner springa sĂ„ ofta lĂ€ngre. Fyra kilometer fick rĂ€cka idag och det var riktigt svinjobbigt 😅. Det dĂ€r mĂ„let jag har kĂ€nns vĂ€ldigt lĂ„ngt borta för tillfĂ€llet... Men, men jag har andra saker att vara stolt över och jag Ă€r vĂ€ldigt glad att jag fimpade dom dĂ€r ciggen 👌






Lonely roads

Vissa kvÀllar Àr sÄdana hÀr kvÀllar. DÄ ensamheten Àr hemsk och tÄrarna aldrig vill sluta rinna.
Jag Àr en snÀll och hjÀlpsam mÀnniska och jag har ett alldeles för stort hjÀrta. Ett hjÀrta som tyvÀrr Àr vÀldigt sargat.
Jag kommer aldrig vara kapabel till att lita pÄ nÄgon igen, jag har inget annat val Àn att leva ensam fastÀn jag egentligen inte vill det.

Jag har alltid tyckt att det Ă€r tragiskt med ofrivillig ensamhet. Jag Ă€r vĂ€ldigt glad att jag just nu har en tillflyktsort dĂ€r jag alltid kĂ€nner mig vĂ€lkommen, kĂ€nns nĂ€stan som en familj 💕

Utöver detta sÄ har jag ont i magen och det smakar Àcklig vitlök i min mun.

Nu somnatr jag.


Thank you för making my day

Jag Ă€r lite i chock. TĂ€nk att mĂ€nniskor fortfarande kan överraska positivt. Jag kĂ€nner mig faktiskt riktigt varm i hjĂ€rtat och glad â˜ș. 
Det behövdes kan jag sĂ€ga för Ă€ven om min Ă„ngest för tillfĂ€llet Ă€r hanterbar sĂ„ Ă€r det sĂ„ mycket krĂ„ngel hela tiden pĂ„ olika plan. Det tar sĂ„ himla mycket energi tyvĂ€rr. 

Idag trĂ€ffade jag Ă€ven en söt liten tant som "kĂ€nde" mitt ex. Hon sa till mig att Ă„ka upp och dra honom i örat för det var hans största misstag i livet att ge upp mig. MĂ€nniskor med sĂ„ stort hjĂ€rta som jag Ă€r tydligen svĂ„ra att hitta enligt henne och snygg Ă€r jag med 😂 Haha, vad Ă€r det med mig och pensionĂ€rer nu för tiden? Rolig var hon iaf! 

I morgon ska jag springa och rida vad som Ă€n hĂ€nder liksom. Det gĂ„r inte att sitta hĂ€r och gĂ„ upp kilona igen. Dessutom Ă€lskar jag att springa đŸ˜đŸƒđŸ»đŸ‘Ÿ




Higher pulse

AlltsĂ„ det Ă€r inte bra för mig att jag hetsar upp mig 😅. Har haft hög puls hela kvĂ€llen bara för att jag blev upprörd. KĂ€nner mig ocksĂ„ vĂ€ldigt stressad över att fĂ„ vissa saker gjorda i tid och att allting ska klaffa. Jag vet inte om det ens gĂ„r att lösa allt men det Ă„terstĂ„r att se.  

Jag har haft en helt okej dag, jag har varit sĂ„ himla effektiv, kĂ€nns som om jag haft vĂ€rsta superkrafterna hela dagen typ. Hann tom mocka, borsta och rida pĂ„ under 1.5 timme, det Ă€r nytt rekord för mig 😅. Kan sĂ€ga sĂ„ mycket som att min hĂ€st inte har ont nĂ„gonstans iaf.... Hon var heelt crazy nĂ€r jag red. Men det Ă€r kul, det Ă€r sĂ„ hon ska vara! 

Har dock tyvĂ€rr inte hunnit springa vilket Ă€r trĂ„kigt men jag fĂ„r ta igen det pĂ„ onsdag. FĂ„r vĂ€l springa tvĂ„ rundor eller nĂ„got.  

Nattinuffsan 




Damn donkey

Ännu en helg Ă€r över. Inte för att jag mĂ€rker direkt skillnad pĂ„ om det Ă€r helg eller vardag, förutom att överdelen av kroppen fĂ„r vila lite pĂ„ helgen 😅. 
I morgon kör vi igen, 7.30 ringer klockan :). TĂ€nk vad annorlunda mitt liv ser ut nu Ă€ndĂ„, kan inte ens Komma ihĂ„g senast jag sov lĂ€ngre Ă€n till nio. Det Ă€r mĂ„nga saker som förĂ€ndrats och en del mĂ€nniskor som jag inte pratat med pĂ„ lĂ€nge skulle nog bli vĂ€ldigt förvĂ„nade :) 

Nu lĂ€ngtar jag efter att springa! Försöker hinna med det varannan dag men med bĂ„de barn och hĂ€st utöver allt annat sĂ„ Ă€r det svĂ„rt att hinna med. Till vĂ„ren ska jag nĂ„ mitt mĂ„l! TĂ€nkte skriva mer om allt det en annan dag. 

Vill avsluta detta inlĂ€gg med att gratulera. Det mĂ„ste vara skönt att vara tillsammans med nĂ„gon som inte Ă€r upptagen lĂ€ngre Ă€ven om det ju Ă€r lite av din grej..... 




You just suck

Jag har under mitt 33-Äriga liv haft fyra stycken personer av det manliga klientelet som betytt mycket för mig.
Den ena Ă€r min kĂ€ra pappa som jag inte kan sĂ€ga nĂ„got ont om överhuvudtaget, han Ă€r bara bĂ€st 💜
De andra tre kommer jag inte namnge men de flesta (inklusive dom sjÀlva) vet nog vilka jag syftar pÄ. Dessa tre killar (för jag kan verkligen inte kalla dom för mÀn) har svikit mig pÄ alla plan som gÄr. Idag kÀnde jag verkligen att botten Àr nÄdd. Jag tappade den sista tron pÄ den manliga delen av mÀnskligheten. Man kanske skulle lÀgga sin röst pÄ Fi i nÀsta val ÀndÄ.
Men, det sjukaste av allt Àr inte hur svinigt dom har betett sig utan att jag utan att tveka hade stÀllt upp till 100% för dom vad det Àn gÀllde Àven nu efter allt som sagts och gjorts. Varför betyder inte jag nÄgot för dom som jag gjort allt för?

Nu börjar den förmodligen viktigaste och svÄraste kampen hittills i mitt liv och jag ger mig inte!

Two of my girls 💜đŸ’Ș


The road so far

AlltsÄ Gud om du ger mig den hÀr mannen och den hÀr bilen sÄ Àr allt förlÄtet, jag lovar.
Detta Ă€r den enda snygga amerikanaren som nĂ„gonsin tillverkats 😍😍(finns dock en till variant av samma Ă„rsmodell som ocksĂ„ Ă€r snygg).

Jag satte ut en annons igĂ„r som fick överraskande respons. Folk har gillat, kommenterat och tom skickat privata meddelanden för att skriva hur rolig och "klockren" annonsen var. Det var ju kul att höra och jag blev av med Ă„bĂ€ket pĂ„ kuppen 😉

Annars har det inte hÀnt sÄ mycket mer. Fick beröm av en gubbe i 80-Ärs Äldern pÄ gymmet idag. Han var sÄ himla imponerad av mig tydligen. Jag var sÄ duktig som sprang sÄ lÀnge pÄ löparbandet. Haha söt gubbe!

Nu mÄste jag sova!


Pain in my body

Vet ni vad som Àr irriterande? NÀr nÄgon inte har vett pÄ att vara tacksam. Man stÀller upp till 150 % trots att man egentligen inte borde eller orkar och vad fÄr man tillbaka? Sura miner för patetiska saker. SÄdant gör mig förbannad, speciellt nÀr det ocksÄ Àr saker man inte ens har "rÀtt" att bli sur för.
Men det Àr inte min förlust utan mer en vinst.

Jag har hittat min mirakelmedicin, voltaren t! I snart tvÄ veckor har jag haft sÄ ont i min ena axel att jag tom grÄtit av smÀrtan. Den har varit konstant och genererat i huvudvÀrken frÄn helvetet. Jag har knaprat Alvedon och Ipren konstant smattrar smörjt med diverse medel utan lindring. SÄ tog jag en (EN) voltaren och dÄ slÀppte nÀstan allt...
Hur Àr det möjligt?
Jag tackar gudarna för voltaren, nu ska bara hĂ€sten bli bĂ€ttre med 👐👐


Ingen vill veta vart du köpt din tröja

Jag vet, jag Àr ett obotligt fall. Tror de flesta insett det vid det hÀr laget. SÄ, hur gÄr man vidare? Eller gÄr man ens vidare? JÀvligt svÄrt att veta faktiskt. Jag menar alltsÄ om man bara förlikar sig med tanken pÄ att det Àr sÄ hÀr livet ska se ut i typ 50 Är till?.....

Har varit pĂ„ roadtrip med min miniupplaga idag. Min bil började visa att jag skulle kolla pĂ„ motorn men det gjorde jag hĂ€rom dagen sĂ„ jag tog och varvade ur stackarn och dĂ„ slĂ€ckte han fint lampan igen haha. Sen tog vi oss utan missöden till Halmstad i snörusk med sommardĂ€ck och skrapande vindrutetorkare. Vi shoppade det vi skulle och sen Ă„kte vi hem. 
Vi har varit sÄ trötta idag bÄda tvÄ och lite halvkrassliga sÄ det har varit en lugn kvÀll.
Mollan sover sedan lĂ€nge och jag har kollat lite pĂ„ Dean 😍
Hittade förresten ett konstigt förkylningsmedel frÄn USA i skÄpet. Grönt och stort var det sÄ nu kommer jag bli superfrisk! (Eller sÄ kommer jag dö pÄ stört, framtiden fÄr utvisa).


There's a place in your heart

Det Ă€r vĂ€rre igen nu, rĂ€tt mycket vĂ€rre. Det roligaste eller mest ironiska med det hela Ă€r att mĂ€nniskor tror att det Ă€r sĂ„ mycket bĂ€ttre bara för att jag inte pratar om hur jĂ€vligt jag mĂ„r. Anledningen Ă€r mer att jag inte orkar beklaga mig hela tiden, dĂ€rför undviker jag Ă€mnet eller svarar nĂ„got inövat som att "det rullar pĂ„" eller liknande. I mitt huvud försiggĂ„r nĂ„got helt annat. 
Det enda som lindrar min Ă„ngest lite Ă€r mina joggingrundor och mina sobril. Men att jag springer verkar inte vara bra det heller.... 
Tror inte det spelar nĂ„gon roll vad jag gör för det kommer aldrig vara bra nog Ă€ndĂ„.  
DĂ„ har vi alltsĂ„ kvar sobrilen. Detta magiska lilla piller som gör att trycket över bröstet minskar och kĂ€nslan av "jag bryr mig inte om nĂ„gonting" infinner sig. 
Jag vet inget annat eller jag kommer inte ihĂ„g hur det Ă€r att mĂ„ okej och glĂ€djas Ă„t nĂ„gonting sĂ„ kĂ€nslan av den totala likgiltigheten Ă€r den bĂ€sta kĂ€nslan jag vet. Sist jag kĂ€nde att livet hade en mening var för över ett Ă„r sedan,rĂ€ttare sagt för 15 mĂ„nader sen och i mars försvann en del av mig som jag troligtvis aldrig kommer fĂ„ tillbaka för den bĂ€r han med sig för evigt, vart han Ă€n gĂ„r 💔

Nyfiken i en strut.

Jag Àr skittörstig verkligen men jag orkar för allt i vÀrlden inte gÄ upp och dricka haha.

Jag hade typ 10 olika idéer om vad jag skulle blogga om men dom Àr liksom lite "gone With The wind" just nu.
Förresten sÄ kommer jag inte skriva ut hÀr vad det Àr som hÀnt med Enya. Om nÄgon Àr sÄ nyfiken sÄ Àr det fritt fram att vara omtÀnksam nog att frÄga mig om det. Annars kan ni fÄ leva i ovisshet sÄ det sÄ!

En del av er kanske undrar vart inlÀgget om mitt ex tagit vÀgen. Det kommer att komma! Bara tillfÀllet Àr rÀtt och jag Àr.nöjd sÄ ska ni fÄ veta! Jag kanske borde skriva ut det och hÀnga upp i den lokala ica- butiken ocksÄ. Jag kan inte göra mycket men jag kan iaf se till att han aldrig kan gÄ.rakryggad genom det hÀr samhÀllet igen, att han aldrig kan ÄtervÀnda hit.

Nu mĂ„ste jag sova đŸ˜Ș

Dagens promenadkompis 😍😍


Och ingen utav oss kommer nÄgonsin bli helt fri

OförstÄende och oempatiska mÀnniskor Àr vÀldigt trÄkiga att stöta pÄ mÄste jag sÀga. Jag blir inte ledsen av ointelligenta kommentarer utan mer frustrerad och i viss mÄn förbannad. Vill man veta nÄgot Àr det fritt fram att frÄga för jag Àr en öppen person men att anta saker och leka expert Àr bara beklagligt.

Jag gör verkligen allt jag kan för att fly undan verkligheten just nu. GĂ„r hemifrĂ„n vid nio och kommer hem typ tio timmar senare. 
Men det hjĂ€lper inte och nu börjar det slĂ„ tillbaka pĂ„ mig. BĂ„de tröttheten och Ă„ngesten Ă€r brutal och tankarna Ă€r inte rosenröda direkt..  Livet blir inte bĂ€ttre Ă€n sĂ„ hĂ€r och det mĂ„ste jag acceptera. Att jag ens lever mĂ„ste i sig anses som ett smĂ€rre mirakel. 
Jag lÄg och tÀnkte pÄ nÀr jag sist kÀnde mig lite lycklig, tror det var i USA för tvÄ Är sedan. Jag har blivit tvungen att inse att jag inte kan gÄ vidare mer Àn sÄhÀr, att jag inte kan glömma och slÀppa. Det Àr det hÀr eller inte leva alls att vÀlja pÄ.

Det kommer aldrig vara över för mig och tvĂ„Ă„ker/Varberg kommer aldrig vara sĂ€kert för dig. Det spelar ingen roll hur lĂ„ng tid det gĂ„r för jag glömmer och förlĂ„ter aldrig! 




SPÄNNANDE

Just nu ligger jag i min sÀng och kÀnner mig oerhört ynklig. Jag har Ängest och vill inget annat Àn att gÄ ut och springa, jag lÀngtar verkligen efter det men kroppen den sÀger bestÀmt "NEJ". Jag vet inte nÀr jag hade sÄhÀr ont senast. HuvudvÀrken Àr sÄ pÄtaglig att jag ser suddigt och jag blir yr sÄ fort jag rör pÄ mig. Det Àr spÀnningshuvudvÀrk av den vÀrsta sorten och jag har jÀtteont i axlarna och nacken. Jag kÀnner mig som 65+.
Viljan finns dÀr men inte orken och det Àr jÀvligt frustrerande.
Det enda jag vill just nu Àr att snöra pÄ mig mina Asics och ge mig ut en femkilometersrunda men istÀllet fÄr jag ligga hÀr och massera in liniment pÄ mig sjÀlv och vÀrma vetekudden...
Nu domnar ena armen bort ocksÄ, mÄste vara ett gott tecken..
Jag Àr inte bitter, nÀ inte alls.


RSS 2.0