I wanna scream out loud

Jag har en sådan där dag då jag tycker synd om mig själv. Direkt när jag vaknade i morse så kände jag att det var en sådan dag. Ångesten var på topp redan när jag slog upp ögonen.

Såg att proppen kommit upp till KM i dressyr nu. Det har varit mitt mål i tre år nu att vara med där men nej pga vissa omständigheter så tror jag det får vara. Jag vet hur det blir och det skulle nog knäcka mit totalt, det är inte värt det. Jag hoppas på att åka bort då i stället och få en paus från allt. Vi får väl se.
Min häst är däremot världens finaste så det beror verkligen inte på henne.




love you

How do you know?

Hur vet man någonsin om man tagit rätt beslut? Förlåter man någonsin sig själv om man går omkring resten av livet och funderar och ångrar något man inte gjort? Det är så svårt. Jag önskar att jag vore en sådan människa som följde mina drömmar men jag är alldeles för rädd. Rädd för vad jag kan komma att förlora i stället för att tänka på vad jag kan vinna. Livet är farligt och skrämmande, men till för att levas, sägs det i alla fall.....

Soon to be

Oj, det var visst fyra dagar sedan jag skrev sist. Tiden går fort fast ändå inte, det är knepigt det hela.

Jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt. Det finns inga direkt roliga saker som inträffat och jag har inga större störningsmoment heller.

Enya mår bra och är pigg och glad. Vi ska ge oss ut på en skogstur om en stund.

Viktnedgången går väl inget vidare för tillfället. Sexton kilo har jag gått ner men just nu lockar chokladen bra mycket mer än träning så jag har nog lagt på mig ett par hekto igen men skitsamma. Åtta kilo har jag kvar att gå ner tills jag är nöjd men det tar vi tag i snart ;).


Späckat schema

Jag kan berätta att det nu tre dagar framöver är 2.5 timmar om dagen med Mr Saucedo på radio och tv. Det ni ;)


Fly with me

Jag överlevde än en gång att skutta med min skojsiga lilla häst. Hon är verkligen toppen. Trots hennes små krämpor så gör hon alltid sitt bästa och ofast med ren glädje. Hon är verkligen en underbar vän!

Det är en del som undrar om jag inte ska ut och tävla snart och varför. Tja, jag vet inte. Någon liten tävling kanske det blir snart men för mig är inte det så viktigt. Enya går jättefint i dressyren just nu, finare än någonsin faktiskt och de är den känslan som är det viktiga. Jag kanske ställer upp i klubbmästerskapet nu i höst men det beror lite på, det finns vissa omständigheter som gör att jag inte vet om jag vill vara med eller inte. Det återstår att se. Tills dess tar vi det bara lugnt och har roligt tillsammans, det är för mig glädjen att ha häst.



Bild från idag :)

Standing still

Tiden går fort men när man väntar på något så går den oerhört långsamt. Den står liksom nästan still.

Fasiken vad min dator blir varm, jag får röda märken över hela låren. Men jag tänker ju inte direkt ha datorn på bordet så att jag måste böja mig fram, aldrig i livet.

Nu ska jag åka till min underbara häst och rida ett pass, kanske skulle ta några små skutt?! Nu blev jag nervös bara för det. Marcus ska med han kan ju ha mig i en longerlina ;)


problem i livet

Jag har just nu väldigt jobbiga problem. (detta sägs med ironi som jag vill förtydliga eftersom man annars riskerar att åka på en massa påhopp för att man anser sig ha problem för det får man tydligen inte tycka eftersom det sker massa hemska saker i världen som är riktiga problem). Problem nr1: Varje gång jag loggar in på bloggen via mobilen så säger den att jag har angett fel lösenord jag anger då samma en gång till och då är det rätt! Mycket märkligt. Jag var med om ett riktigt i-landsproblem igår också för vet ni vad som hände? Jo ni vet den där spärren på handtaget som man håller i när man tankar var kaputt så jag var tvungen att stå och trycka där själv, en hel full tank med. Ni ser själva vilka Fruktansvärda problem!

Sleepy hollow

Vad glad jag blir av era positiva kommentarer. Skönt att veta att det finns fler som tänker som jag. Det ger mig hopp inför framtiden;-) Idag är en trött-dag. Det blev ett par glas rödvin för mycket i går kväll. Men det var det värt för det var en trevlig kväll i trevligt sällskap:-) ikväll blir det lugnt för hästarna ska in och ut i morgon på morgonen med:-).

By the way

När vi ändå berbetar det här med människor som spekulerar och lägger sig i saker de inte har med att göra så har jag lite mer att framföra.

Jag tycker det bästa hade varit om alla kunde sköta sig själva, sedan förnekar jag inte att det är roligt med skvaller, det tycker jag med.
Jag anser dock att det inte finns någon som har med att göra huruvida jag och Marcus jobbar, och varför. Hur mycket pengar vi har, vart vi åker, när och varför. Vem vi ringer eller inte ringer. Vill vi berätta något så gör vi det och det räcker ju att nämna det för en person så är djungeltelegrafen i full gång.

Det är skillnad på att fråga och bry sig i ren omtanke än att snoka och tala bakom ryggen.
Så nu var det också sagt. Over and out!


Nu reder vi ut det här en gång för alla!

Jag har klurat länge på det här inlägget om jag ska skriva i det och isf hur jag ska skriva det.

Det finns tydligen en del som har ont av att jag har Danny som idol och gillar att gå på hans spelningar. De verkar också tycka att det är synd om Marcus just av denna anledningen!? Detta övergår mitt förstånd och gör mig jävligt irriterad. Hade det varit lika synd om honom om jag hade Agnes som idol eller någon annan tjej? Jag lyssnar inte på Danny för att jag tycker han är snygg, jovisst han ser bra ut men det är inte det väsentliga. Jag anser att han gör musik som gör mig glad, en fin sångröst, en unik energi på scen och dessutom är han jäkligt trevlig.

Jag har följt honom enda sedan hans karriär startade genom Idol och jag har pratat med honom flertalat gånger. Jag har aldrig själv bett honom om att få en kram eller en puss på kinden heller för den delen. Det är han som valt att ge mig det kanske just för att han vet att jag uppskattar honom för det han gör och inte för hur han ser ut. Skulle det vara synd om Marcus då? Jag kan ärligt talat säga att om han hade varit svartsjuk på det så hade inte vårat förhållande varit speciellt bra. Det är inte direkt så att Danny är en vanlig privatperson som jag går omkring och raggar på och hoppas kunna få, det är ju helt patetiskt. Han är min idol,min förebild, en person som jag ser upp till. Marcus är min bästa vän och mitt livs kärlek. Det anser jag vara två helt skilda saker.

Jag kommer fortsätta gå på spelningar,signeringar så ofta jag bara kan och jag skiter i vad folk tycker om det.
Det gör mig glad och är jag glad är Marcus glad så det så!




En enkel biljett

Svåra beslut. Är det rätt, kan jag? Går det att genomföra?
Hur mycket ska man egentligen våga offra för att försöka nå lycka och en förhoppning om ett bättre liv? Skulle det förändra allt till det positiva, skulle jag må bra och våga leva livet på riktigt? 
Vågar man satsa, ta steget? Tänk om man ångrar sig.
Svåra val, tuffa beslut, mycket grubblerier...

(Och för er som undrar, nej jag funderar inte på att lämna Marcus ;)


please

Jag har det fantastiskt. Kan någon vara snäll och stanna tiden!? Jag kan nog säga med nästan 100% säkerhet att om jag inte haft någon häst och valt det livet så hade vi bott här i stället. Jag har precis varit uppe i hotellets gym på femtonde våningen och sprungit fem kilometer så nu kan jag unna mig en riktigt god middag i gamla stan ikväll. Skriver mer när kommer hem.

Lovely

Bye,bye, jag drar till paradiset i ett par dagar <3<3

En liten ledtråd ;)


Hell yea

Åt helvete med falska människor
Åt helvete med rövslickare och jo tänk efter ni är precis det och ingenting annat
Åt helvete med människor som ljuger och snackar skit, kanske för att de just insett att de förlorat det bästa de någonsin haft och någonsin kommer kunna få.
Åt helvete med människor som tror de är bättre än andra och tror att regler inte gäller dom
Åt helvete med jobbiga beslut
Åt helvete med det här

Hej,hej, hemskt mycket hej

Idag känns allt liiiiite lättare än igår. När något litet och roligt inträffar så blir tillvaron genast lite ljusare.
Ikväll har jag dessutom varit ute på reataurang med trevliga människor då svärmor fyllde år. Det var riktigt god mat och en perfekt tempererad kväll så jag var nöjd.
Jag har också fått höra så mycket underhållande saker idag så jag kan inte annat än att dra lite på smilbanden. Vissa människor är bara helt otroliga!

Nu ropar Sture, min kudde på mig!


This is it

Varför händer alla dåliga saker alltid på en och samma gång?

Jag kan inte gå in på exakt på vad som händer, det är inget jag vill dela med mig av till alla men just nu ser det inte speciellt just ut på någon front. Jag orkar inte ens träna längre och äter en massa skit det är väl bara en tidsfråga innan vågen står på 90 kg eller liknande. Jag får fn ta mig i kragen nu hur jävligt det än känns.






Jag vill inte förlora min bästa vän en gång till, jag älskar dig <3


Turn the page

So much hope turning in to fear, so many dreams becoming nightmares.
So much feelings making my heart ache, so afraid of making a big mistake. . .

Skoj eller inte :P

Gör en sådan här tråkig sak så ni iaf får någon uppdatering....

1. Hur gammal är du om fem år? 33

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Sandra,Enya,Marcus

3. Hur lång är du? ca 1.65
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Harry Potter and the Deathly Hallows del 2 på bio.
5. Vem ringde du senast? Marcus
6. Vem ringde dig senast? Pappa
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Nick lever ju!!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det är lite olika men oftast smsar jag
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? I torsdags
11. Vilken ögonfärg har du? gröna

12. När vaknade du i dag? 10.06 då jag fick ett sms från folktandvården
13. Vilken är din favoritjulsång? Mer jul med Adolphson och Falk
14. Vilken är din favoritplats? Stockholm
15. Vilken plats föredrar du minst? Varberg mitt under turistsäsongen

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Skulle tro Tvaager
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker och mardrömmar
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Innan idag när jag och Sandra var och handlade :P
19. Hur stor är din säng? 1,60
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med ett linne
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 stycken

23. Hur många landskap har du bott i? ett

24. Vilka städer har du bott i? Varberg
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor och strumpor. Hatar att gå barfota
26. Är du social? Ja när jag känner för det
27. Vilken är din favoritglass? ben&jerry's half baked
28. Vilken är din favoritefterrätt? Jag gillar allt med socker i
29. Tycker du om kinamat? jadå
30. Tycker du om kaffe? Det är livet
31. Vad dricker du till frukost? kaffe.

32. Sover du på någon särskild sida? nej jag försöker variera mig
33. Kan du spela poker? Ja, litegranna faktiskt
34. Tycker du om att mysa/kela? javars
35. Är du en beroende människa? Japp, för mycket
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nope
37. Vill du ha barn? ja
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite tyska och lite tvååkerska ;)
39. Har du någonsin åkt ambulans? inte vad jag kommer ihåg men enligt min mor fick vi skjuts av en ambulans när vår bil  gick sönder när jag var pytteliten
40. Föredrar du havet eller en bassäng? bassänger är bra för man slipper massa äckliga djur. Däremot uppskattar jag inte heller guppande bajskorvar i vattnet vilket jag träffat på i bassänger
41. Vad spenderar du helst pengar på? Enya
42. Äger du dyrbara smycken? Ett
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Greys anatomy
44. Kan du rulla med tungan? Jupp
45. Vem är den roligaste människan du känner? Sandra
46. Sover du med gosedjur? Ja till Marcus stora förtjusning.

47. Vad har du för ringsignal? Danny-In your eyes
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Hmmm,,,ingen aning

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? On/off knappen på tv-kontrollen
50. Flirtar du mycket? Jag kan nog vara ganska flirtig ja
51. Kan du byta olja på bilen? Jadå, det kan jag faktiskt ;)
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? Fyrvaktaren av Camilla Läckberg
54. Läser du någon dagstidning? Gresabladet (HN)
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej

56. Dansar du i bilen? Haha, ja ibland :P

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? p3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett meddelande till de som passade min häst när jag var borta
59. När var du i kyrkan senast? Jag var inne i en kyrka för bara ett par dagar sedan men sist jag satt ner och lyssnade i en kyrka var nog när min syster slutade nian.
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Harald och Erik
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Typ två dagar. Jag formligen avskyr att campa


Away

Sometimes enough is just enough.



RSS 2.0