🖕

Jag finner inga ord för det du hĂ„ller pĂ„ med. Det finns kanske egentligen inget som kan beskriva det heller mer Ă€n ren psykisk misshandel. Det enda positiva med det hela Ă€r att jag Ă€ntligen börjar se igenom dig och inse hur falsk du verkligen Ă€r. Inget kommer nĂ„gonsin kunna fĂ„ mig att glömma vad du gjort, förlĂ„ta kan jag men aldrig glömma. 

Det var allt. 
Godnatt 

Im an idiot

Jag har funderat mycket pĂ„ en sak, jag kanske Ă€r en sĂ„n person som gillar att plĂ„ga mig sjĂ€lv? Det kanske Ă€r dĂ€rför jag fortsĂ€tter att ge alldeles för mycket av mig sjĂ€lv till mĂ€nniskor som inte vill ge nĂ„got av sig sjĂ€lva tillbaka? Jag kanske helt enkelt njuter av att göra mig sjĂ€lv illa för att jag anser att jag förtjĂ€nar det? Jag börjar faktiskt tro att det Ă€r sĂ„. 
Varför skulle man annars göra om samma misstag gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng? 

Jag Àr en idiot!

Honestly

Okej detta kanske kan vara det med Ă€rliga och tragiska inlĂ€gg jag nĂ„gonsin skrivit i den hĂ€r bloggen. 

Mitt liv Ă€r inte ett liv. Jag vill inte ens leva i det egentligen men jag Ă€r för feg för att dö. Jag tĂ€nker sĂ€kerligen minst 10 ggr om dagen att jag önskar att jag bara kunde fĂ„ dö. 

Mitt liv bestĂ„r av Ă„ngest till iaf 90%. Ångesten av att ha blivit sviken pĂ„ alla sĂ€tt man kan bli det och inte bara av en utan flera personer jag verkligen bryr mig om. Ångest över att inte rĂ€cka till, att inte vara bra nog för nĂ„gon eller nĂ„got. Den största delen Ă€r nog Ă„ngesten över att nĂ„gon jag tycker sĂ„
Mycket om medvetet vill fĂ„ mig att lida sĂ„hĂ€r, att med mening göra saker som sĂ„rar och pushar mig Ă€nnu lĂ€ngre mot stupet. 

Jag kan varken komma över eller bearbeta det sista sveket som Ă€ven varit det absolut vĂ€rsta. Jag kommer skriva mer detaljerat om detta med namn osv nĂ€r allt Ă€r över. Jag vill att sanningen ska komma ut sĂ„ smĂ„ningom. 

Jag gör allt jag kan just nu bara för att orka överleva en dag i taget. Jag stoppar i mig mina 20 tabletter om dagen i en blandad kompott och hoppas att en dag jag ska kunna slippa detta rĂ€vgiftet. Men just nu tackar jag gudarna för "benzodiazepinerna", utan dom hade jag nog skurit sönder min kropp eller blivit helt jĂ€vla galen. 

Jag har ingen ork eller energi för tillfĂ€llet till nĂ„got men jag gör verkligen allt jag kan för att vara en sĂ„ bra mamma som möjligt. Min dotter Ă€r prio ett och hon har blivit sviken hon med, det gör nĂ€stan mest ont av allt att nĂ„gon vill svika ett barn pĂ„ det viset. Totalt oförlĂ„tligt! 

Karma, gör din plikt! 


 

No more

Jag hĂ„ller pĂ„ att förvandlas till nĂ„got slags monster....  Jag kĂ€nner inte igen mig sjĂ€lv i mĂ„nga utav mina mörka tankar. Jag vet inte vad men nĂ„got kommer att hĂ€nda, det kommer inte bara passera obemĂ€rkt sĂ„ att sĂ€ga. 
Det kĂ€nns som att jag hĂ„ller pĂ„ att förlora förstĂ„ndet, att mina spĂ€rrar Ă€r pĂ„ vĂ€g att helt försvinna. Jag tĂ„l mycket skit men jag har nog nĂ„tt min grĂ€ns nu nĂ€r jag inte kan vara snĂ€ll lĂ€ngre. 
Man kan inte behandla mig hur ruttet som helst och bara lalla vidare i livet. SÄ Àr det bara!

Nu ska jag till stallet i det oerhört upplyftande vÀdret..... Usch!

Monster

Har faktiskt haft en helt okej dag, det har övergĂ„tt mer och mer till ilska och hĂ€mndlystnad. Det Ă€r skönare men farligare att kĂ€nna sĂ„. Ibland kĂ€nner jag inte igen mig sjĂ€lv i mina tankar men psykisk smĂ€rta kan göra mycket med mĂ€nniskor. Den kan förvandla Ă€ven den mest omtĂ€nksamma och vĂ€lmenande mĂ€nniskan till ett ondskefullt monster. 

Har Àven varit pÄ lÀkarsamtal idag, mycket trevlig lÀkare men hon verkar ju helt livrÀdd för alla mediciner som finns och det blir liksom lite fel nÀr det Àr tack vare medicinerna jag överhuvudtaget existerar fortfarande. Men sak samma, allt gÄr att fixa om man vill ;)
Tacka Google för det ;) 

The f-Word

Hej! 
Hade du lĂ€st min blogg hade du förstĂ„tt hur dĂ„ligt du fĂ„tt mig att mĂ„. Hade du brytt dig hade du kunnat stoppa mig och kunnat fĂ„ mig att behĂ„lla huvudet ovanför ytan. Men du bryr dig inte överhuvudtaget. Dina lögner och svek Ă€r sĂ„ mĂ„nga nu att du nog knappt vet sanningen skĂ€lv lĂ€ngre. 

Man kan aldrig krĂ€va att nĂ„gon ska hjĂ€lpa en med nĂ„got i livet men om man ska vara vĂ€nner borde man vĂ€l inte medvetet vilja nĂ„gon sĂ„ illa att man gör saker enbart för att man vet att det 
SĂ„rar? 
Mitt liv gĂ„r ut pĂ„ en enda sak just nu och det Ă€r att överleva. FrĂ„gan Ă€r hur lĂ€nge det kommer gĂ„. Ångest Ă€r djĂ€vulens pĂ„fund och att ha det i denna mĂ€ngden dygnet runt alla dagar i veckan kan ta kol pĂ„ vem som helst. 

Nu ska jag sova, not high on life but on medications! 

Letting go

God kvĂ€ll! HĂ€r ligger jag, samtalar med en av mina bĂ€sta vĂ€nner i telefon och har Ă„ngest som vanligt. TĂ€nk att en enda person kan orsaka sĂ„ mycket lidande,  helt otroligt! 
Jag Ă€r ledsen och sĂ„ himla rĂ€dd, jag Ă€r sĂ„ rĂ€dd för att allt kommer vara över pĂ„ riktigt snart. Det skrĂ€mmer mig nĂ„got otroligt! Samtidigt sĂ„ kĂ€nner jag att den enda personen som kan stoppa det Ă€r inte det minsta intresserad av att göra det. Den bryr sig inte om jag försvinner för gott. DĂ„ börjar man ju fundera pĂ„ om man helt enkelt ska lĂ„ta personen fĂ„ som den vill, att lĂ„ta h*n vinna matchen liksom. 
TĂ„ls att tĂ€nkas pĂ„! 

Nu ska jag försöka mig pĂ„ att fĂ„ lite sömn! 

đŸ’©

Jag har slut pĂ„ ord, jag Ă€r sĂ„ utmattad sjĂ€lsligt sĂ„ jag vet inte vad jag ska sĂ€ga lĂ€ngre. 
Det finns liksom inget hopp kvar gĂ€llande nĂ„gonting. Försöker man bearbeta och acceptera nĂ„got sĂ„ kommer nĂ€sta bakslag som ett brev pĂ„ posten. 
Ja jag hade bara behövt höra frĂ„n vissa att jag Ă€r betydelsefull, att jag Ă€r viktig, Ă€lskad osv, just nu hade jag behövt det mer Ă€n nĂ„gonsin. Men jag Ă€r vĂ€l inte vĂ€rd det kan jag tĂ€nka mig. Inget jag gör Ă€r tillrĂ€ckligt och mina kĂ€nslor Ă€r tydligen inget vĂ€rda, man ska bara leka med dom. 

NÀ bajsa pÄ livet sÀger jag bara!


2015 november jag tror det Àr den sjuttonde

Det Ă€r ingen underdrift om jag sĂ€ger att detta varit en av de jobbigaste dagarna i mitt liv. Jag har insett att jag för alltid förlorat den kanske viktigaste mĂ€nniskorna jag haft i min nĂ€rhet. Jag vet inte om nĂ„got annat kan göra sĂ„ mycket ondare förutom att förlora ett barn dĂ„, det Ă€r en klass för sig. 

Livet gĂ„r vidare Ă€ven om jag kanske inte ens vill det. Jag kommer inte vĂ€lja att avsluta mitt liv sjĂ€lv om nu nĂ„gon tror det men jag bryr mig inte om vad som hĂ€nder med mig. Jag har konstiga knölar i mitt ena bröst exempelvis, men jag bryr mig inte om att kolla upp det för jag hade inte gjort nĂ„got Ă„t det Ă€ndĂ„ om det hade varit tex cancer. 
Med andra ord sĂ„ gör det mig ingenting om jag skulle dö, jag Ă€r sĂ„ trött pĂ„ att lida mig igenom livet. 
Jag har sagt det frĂ„n början "det kommer inte vara över förrĂ€n nĂ„gon av oss lĂ€mnar jordelivet" "jag Ă€lskar dig nu och för alltid tills döden skiljer oss Ă„t!" 



I blame it all on you

Jag har aldrig förstĂ„tt mig pĂ„ varför man medvetet vill göra nĂ„gon illa. Hur man dessutom kan göra det mot nĂ„gon som man vet varken vill eller orkar leva Ă€r Ă€nnu mer ofattbart. DĂ„ kan man ju bara vara ute efter en sak, att fĂ„ den mĂ€nniskan bort frĂ„n jorden. 

Jag börjar se svart, jag börjar bli förbannad och blir jag vĂ€l det pĂ„ riktigt sĂ„ har jag inga grĂ€nser. Jag anvĂ€nder inte vĂ„ld men jag kan bli en jĂ€vligt elak mĂ€nniska pĂ„ andra sĂ€tt. Det Ă€r oerhört fĂ„ personer som fĂ„tt mig att bli sĂ„ arg nĂ„gon gĂ„ng men nu Ă€r det riktigt jĂ€vla nĂ€ra. Allt jag behöver göra Ă€r att trycka pĂ„ en knapp och det Ă€r oerhört lockande, jag har ju ingenting att förlora pĂ„ det lĂ€ngre, inget alls. 

Watch out mother fucker 😜

This world is beyond sick

VĂ€rlden Ă€r en sjuk plats med sjuka mĂ€nniskor levandes i den, mer Ă€n sĂ„ finns inte att sĂ€ga om det tragiska som hĂ€nt 😱

NĂ€r det gĂ€ller mitt egna liv sĂ„ Ă€r jag sĂ„ trött pĂ„ kĂ€nslor, lögner, svek, falska förhoppningar och all annan skit sĂ„ jag vill spy. DĂ€rför tĂ€nker jag bli nunna, en egoistisk jĂ€vla nunna! NĂ€ men seriöst, jag vill hĂ„lla mig borta frĂ„n tvĂ„benta varelser med nĂ„got dinglandes mellan benen för det enda dom gör Ă€r illa! Dom gör mig illa! 

Godnatt 


You did it again

Jag Ă€r mer besviken Ă€n nĂ„gonsin och jag önskar sĂ„ att det fanns nĂ„got sĂ€tt att döva Ă„ngesten pĂ„. 
Jag förstĂ„r inte alls varför man medvetet vill sĂ„ra en annan mĂ€nniska som man dessutom vet redan lever med konstant svĂ„r Ă„ngest. 
Jag fĂ„r panik samtidigt som jag kĂ€nner för att ge igen med alla medel jag har! Jag tror pĂ„ karma men ibland kan den kanske behöva lite hjĂ€lp pĂ„ traven! 

Det finns mycket som sĂ„rar i livet men konstant brutna löften och att bli sviken gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng av nĂ„gon man tycker sĂ„ himla mycket om Ă€r nog det vĂ€rsta. 

Jag orkar inte mer nu, men jag vet inte vad jag ska göra heller. Jag bara Ă€r, jag och min jĂ€vla Ă„ngest! 

Broken once again

Nu Ă€r den sista potatisen satt! Jag ligger i min sĂ€ng, fattar ingenting och skakar av Ă„ngest. Det Ă€r inte okej att svika och bryta löften hela tiden, nu mĂ„ste nĂ„got hĂ€nda. Jag varken kan eller orkar vara snĂ€ll lĂ€ngre. Jag skiter i vad som hĂ€nder Ă€rligt talat. Vissa saker kan man förlĂ„ta, vissa inte. Men att medvetet lĂ„ta nĂ„gon lida Ă€r aldrig okej, aldrig! 

Nu ska jag försöka sova vilket aldrig kommer funka. Fy fan vad jag hatar Ă„ngest! 

Never trust

Det började ju sĂ„ bra, jag litade pĂ„ dig och kĂ€nde Ă€ndĂ„ liiiite hopp om att livet kanske kunde bli okej. Men det tog inte lĂ„ng tid innan det sket sig igen. 
Det finns inget mer att sĂ€ga eller göra. Mina ord Ă€r slut. Det Ă€r över! 




Happy.tears

Vilken helg! SĂ„ mycket kĂ€nslor och tĂ„rar samtidigt som jag upplevt glĂ€dje och fina stunder 💕
Tack till er som hört av er och frÄgat hur jag haft det, ibland kommer omtanke frÄn ovÀntade hÄll :)

Jag Àr ocksÄ förbannad och besviken. Alla vill en inte vÀl och min helg har delvis gÄtt Ät till att behöva fokusera pÄ helt fel saker. Att bli anklagad för en massa saker som bara Àr rena lögner och skitsnack Àr jobbigt i sig men nÀr det dessutom kommer frÄn nÄgon som man offrat hur mycket tid och energi pÄ som helst sÄ kÀnns det förjÀvligt!
Men ja, jag sĂ€ger det igen nu, det Ă€r dags att omprioritera. Det Ă€r hög tid att börja tĂ€nka pĂ„ mig nu och vad jag mĂ„r bra av! 

RSS 2.0