Det är inte meningen att man ska få vara glad..

Jag var glad, det höll inte i sig så speciellt länge. Det är så typiskt och så förbaskat orättvist.
Jag har inget mer att säga för tillfället. Det kanske är för att jag inte gillar fisk!?

Hemma bra men borta bäst

Hemma igen.
Varför går tiden så förbannat fort när man har roligt och mår bra? Stockholm gjorde mig inte besviken denna gången heller. Två kändisar blev det denna gången. Alexander Schulman med familj var ute på promenad i solen på Östermalm och skådespelaren Mikael Nyqvist spatserade förbi oss på medborgarplatsen på Söder. Det finns så mycket att skriva om vistelsen men jag känner inte för det så i stället lägger jag ut lite bilder med text till under bilden!


Försäljaren Marcus tar en paus och ser över vart vi ska gå. Just på detta kort sitter vi i en park på Söder. Vi promenerade och åkte tunnelbana över hela centrala Stockholm denna dagen. Hade sådan tur att vi bara råkade hamna utanför en rolig port också!


Vi hittade även Sandys egna place på söder:)


Hotell är bra. Speciellt om dom är gratis och har god frukost!


Vi besökte Solvalla ena kvällen. Mysigt.Här på den suddiga bilden ser ni Erik Adielsson efter en av hans vinster.


Efter travet begav vi oss in till centrum för att spana in bratsen. På bilden är det Café opera by night.


Träffade Mikaela och vi tog en fika. 165 kronor för två personer. Men det får man räkna med när man hänger på prinsessan Madeleines favorithak "Mocco" på Östermalm.


Ett utav Stockholms mindre glamourösa ställen. Sergels torg "plattan"


Sista kvällen gav vi oss ut och letade efter en mysig restaurang på Söder. Vi hittade en som hette Carmen men valde inte denna. Istället placerade vi oss mitt på medborgarplatsen och satt ute i t-shirt och åt. En underbar kväll!


Farväl Stockholm. Om ni tittar ordentligt så ser ni Globen där borta i horisonten.

På vägen hem åkte vi till Skövde och kollade på E.M.D. Som jag har saknat det. Danny är bättre än någonsin, vilken entertainer!


Hela gänget


Två vackra män ;)


The man,the myth, The Danny, med en gitarr, det kan nog inte bli så mycket bättre!


Jag har verkligen haft en underbar vecka. Nu börjar allvaret igen, på riktigt....



GRRR

Jag vill inte åka hem.

Bajsvarberg!

Theese boots are made for walking

Idag har jag gått,gått och gått. Mina ben är som möra köttstycken. Jag är även lärt mig hur man plankar in genom spärrarna på Tuben, mycket lärorikt. Måste dock meddela att jag inte provade att göra det, jag är en hederlig människa.

Stockholm är som jag sagt innan en underbar stad som verkligen har allt. Jag har trots detta upptäckt en sak som jag finner lite skräckinjagnade, alla människor. Jag är på intet sätt folkskygg men det slog mig när jag satt där på T-banan tidigare idag hur nära man tvingas sitta helt främmande människor. Jag vill inte vara så nära människor som jag ej känner. Jag kan bara sitta och tänka på alla bacilusker som jag utsätts för. Någon en bit bort nyser då håller jag andan i minst 30 sekunder, en kille som går på gör en konstig grimas, då tror jag genast att han när som helst kommer att kräkas.
I tunnelbanevagnarna finns det ju även stolpar som man kan stå och hålla i när sittplatserna är uppptagna. Detta skulle aldrig falla mig in. Därför står jag och försöker hålla balansen ändå, ungefär som en elefant på en skateboard. Jag sladdar fram och tillbaka på golvet, men vad gör väl det? Jag ramlar hellre som en strandad säl på golvet än att få 1000000 stockholmares magsjuke,svininfluensa och herpes bakterier på mina fina,rena och oförstörda landsortshänder.


This is who I'am

Jaha, nu sitter man här på hotellrummet. Jag skulle kunna vänja mig vid det här. Egentligen är jag en människa vars drömmar inte består av att bo på landet med en massa djur som ni kanske tror eftersom jag faktiskt föredrar asfalt framför grus och skogen finner jag mest besvärlig.  Nej, innuti mig bor en riktig liten lycksökerska som helst av allt skulle vilja bo i LA, vara mångmiljonär och mingla omkring med en massa rika knösar på diverse premiärer och dyra ställen (jag avskyr egentligen att få skit under mina långa naglar).  Nu är det ju så att detta inte riktigt är realistiskt så då nöjer jag mig med att åka bort ett tag,bo på hotell, äta på restaurang och kolla i dyra botiquer.
Stockholm ger mig en känsla av välbefinnande, ett ställe där jag kan vara mig själv, en plats där alla människor är så fruktansvärt trevliga (jag blir lika chockad varje gång).
Jag älskar lyx och flärd och allt som har med det att göra, men det kommer aldrig bli så. Därför kommer jag antagligen inom ett par år bo i ett hus på landet med både häst,hund och katt för älskar djur det gör jag och jag kommer vara nöjd med det livet, jag säger bara att inom Caroline bor en riktig Paris Hilton fast det är det inte många som vet om :)


Leaving town with o genuine smile on my face

Jag orkar inte fortsätta den här diskussionen om människans vs djurens värde. Om det behövs jakt för att reducera vilttillståndet så behövs det krig,katastrofer och epidemier för att hålla antalet människor på jorden nere. Dessutom så kan jag inte "låta bli" att se bilderna när dom äckliga jägarna fläker upp sig på hela framsidan! Man borde ha ett val, "klicka här om ni vill se en sargad djurkropp och finner det tillfredställande" mina damer och herrar då hade jag haft ett val!
End of discussion

I morgon drar jag iväg på "vaccation" igen. Jag ska leva loppan och strosa omkring i världens mest underbara stad. Jag ska försöka att bara njuta av livet. Det finns ingen gång jag mår så bra som när jag befinner mig i Stockholm! Vad jag längtar!!!!
När jag kommer hem så börjar allvaret på riktigt. Ni som känner mig vet  vad jag pratar om. Stora steg i livet ska tas.

So long...



Stockholm i mitt hjärta!

Maybe I'm just an imbecil

Jag har ju tydligen upprörd en del genom att påpeka att jag inte tyckte det var vidare trevligt att visa en häst som blir påkörd av en bil och flyger i luften.
Anledningen till att jag en kommenterade det hela var för att i vår lokala tidning finns det ofta bilder på döda djur men jag har aldig hittills sett en bild på en död människa. Jag vill inte se något utav det, vad är det för mening med att ha en hel framsida med en stolt jägare som poserar jämte en blodig älg?  Finns det verkligen någon som kan tycka att det är tilltalande? Upenbarligen,ja. Lite sjukt om ni frågar mig. Ungefär lika sjukt som den förbannade hetsjakten som uppstår så fort en björn "attackerar" en människa. Då ska den stackars björnen sökas upp och dödas trots att den inte gjort något "fel", den har bara agerat helt naturligt.

Jag kanske anses som helt hjärndöd men jag vet att det finns många som håller med mig. För mig är djur lika värdefulla som människor. Det är min åsikt,mina känslor och jag tycker faktiskt i sanningens namn riktigt synd om de människor som aldrig fått uppleva den kärlek som kan uppstå mellan en människa och ett djur.

Adventures

Haha, vad hände?
Nåväl.
Dagen har varit oerhört intensiv och givande. Jag har varit ute på min första uteritt med Bellino. Han skötte sig faktiskt riktigt bra. Det blev ett par små bocksprång och en mindre incident men annars är jag extremt nöjd! Duktig kille. Duktig Caroline. Jag har blivit så  modig ;)

Här kommer bilbeviset. (Nej, jag brukar inte sitta så med hälarna,men jag försökte komma åt honom lite)


fotograf:Sandra Strandberg

Efter detta äventyret var det dags för nästa då jag skulle vara barnvakt åt Filippa när Eva hoppade terräng. Även detta gick suveränt bra. Det är en mycket söt,snäll och envis liten tjej det där, men så länge det finns hästar i närheten att titta på så är Filippa glad :)
Dagen och äventyren slutade inte där utan jag begav mig återigen tillbaka till Store sten för att rida lektion på Wilmer. Herregud vad trött jag var efteråt, det smakade sandpapper i munnen efteråt. Jag har verkligen inte ridit på riktigt sedan Misan dog och det känns!
Efter all denna motion på en och samma dag är nu min kropp relativt mör.

För mycket motion är icke bra ;)

Testa pedalen till höger

Jag har skrivit om detta ämne tidigare men jag kan verkligen inte begripa vart folk får sina körkort ifrån!
Det finns så oerhört många människor som inte kan köra bil. Varför i herrans namn måste man köra under hastighetsbegränsningen? Okej om det spöregnar ute att man då kanske inte ligger i 120 km/h det gör inte jag heller. Men om förutsättningarna är perfekta varför ligger man och snålkör i 60 på en 70 väg? Det finns verkligen ingen som helst anledning! Det klagas så mycket på alla som kör för fort men de som kör för långsamt skapar oerhört mycket itrritation och det i sig leder i många fall till dumdristiga omkörningar. Jag tycker naturligtvis inte att man ska ligga och gasa järnet på en 70 väg heller utan jag anser att man ska om förutsättningarna tillåter köra i den angivna hastigheten. Anser man inte sig vara kapabel till detta så bör man inte köra bil alls!
Det som dock gör mig allra mest aggressiv är när bilister kör ut framför mig och inte gasar så att jag måste bromsa. Jag lovar, gaspedalen bits inte. Testa så får ni se,you might get surprised!


Ironi??

Oetiskt

Detta är något som jag blir riktigt trött på (kolla inte om ni är känsliga)

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/motor/rally/article5657559.ab

De hade aldrig lagt ut den bilden om det var en människa han körde på.

Samma sak är det i HN (vår lokala dagstidning) allt som oftast. Det kan ligga ett söndertrasat får på en bild eller en blodig älg. JAG VILL INTE SE SÅDANT!! Det är nog väldigt typiskt "bönner". Det är ju inte för inte som HN kallas för "gresabladet".
Det jag vill komma fram till är att varför lägga ut bilder på döda och sargade djur, tror det finns betydligt fler än jag som inte vill se det.

Banan i munnen

Jag lider av något som kanske kan kallas skrivkramp.. Konstigt ord det där. Kramp gör ju ont och det gör det inte just nu.

Är relativt nöjd med dagen. Lyckades ta mig till tandläkaren efter att ha ombokat och avbokat tider i över ett år. Jag är inte det minsta rädd för tandläkaren men varför envisas dom med att kleta massa äckligt bananlack i käften på mig? Hallå, jag är inte 12 år gammal!?
Sedan lyckades jag också hinna med att longera Bellino lite vilket bara det var en bedrift i sig eftersom jag hade ont,ont,ont om tid! Han skötte sig super så i morgon ska vi upp på ryggen igen. Cowgirl Caroline, that´s me!

Annars gör jag inte så mycket mer än att grubbla, fram och tillbaka. Bak och tillframma ;);)

En fråga bara: Vill jag egentligen ha lax eller inte?


Satan

Jag vet inte, jag vet verkligen inte!!!

Varför är livet så invecklat och komplicerat hela förbannade tiden? 
Varför kan inte jag få vara lycklig?
Varför kan inte min häst komma hem igen?
Varför,varför,VARFÖR??????

jag blir galen,tokig, frustrerad,förbannad!
Jag skiter fanimej i det här nu!

FUCK IT!


Min prinsessa

En månad har passerat, en månad utan dig vid min sida, den värsta månaden i mitt liv. Jag älskar dig nu och för alltid Misan, det är du och jag mot världen!



Artemis
1992-05-25
-
2009-07-14




Lilla lutande rosenknopp,
vill du idag ej vakna?
Vet du ej, att solen gått opp
och alla små blommor
dig sakna?
Solen brände för hett igår.
I natt föll regnet i strömmar.
Aldrig mera solen förmår
att väcka dig
ur dina drömmar.

Älskling

Gud vad jag saknar dig. Kommer aldrig finnas någon så fin om du och jag kommer aldrig älska någon så mycket som dig. Du var min bästa vän och jag kan utan tvekan säga att du räddade mitt liv flera gånger om.  Ingen kommer någonsin kunna ta din plats, men jag måste gå vidare och inte ge upp jag hoppas du förstår det, och jag hoppas av hela mitt hjärta att du visste och vet hur fruktansvärt mycket jag älskar dig.
Jag kommer aldrig att glömma vår tid tillsammans, vi hade verkligen något speciellt. Du var min ängel, som om du vore nedsänd till jorden för att få mig att börja leva, kanske tyckte du att ditt uppdrag var slutfört nu.

Vi ses igen en dag min vackra vän,vi ses igen Mis!



Älskade grannar

Det här med grannar är ju ett kapitel för sig, vart kommer all konstiga männsikor i från?
Jag kan ge ett par exempel på de som bor här runt omkring.

*En kvinna som bara ställer sig och glor mitt framför en och sedan lägger av en brakare!?

*En kille som går runt och letar i alla askkoppar efter fimpar som han sedan röker

* I vår gamla lägenhet hade vi en granne som kom hem mitt i natten och satte på porrfilmer på högsta volym, tack!

*Vår förra granna hade förfest,fest och efterfest alla dagar i veckan. Tjejen som dessutom vid detta specifika tillfälle var 25 år gammal stannar en dag i trappan och räcker ut tungan åt mig.

*Vår nuvarande granne blir arg på sin pojkvän och får för sig klockan 03.00 en tisdagsnatt att kasta glasflaskor i trappuppgången är en bra idé. Kan tillägga att den ena krossas mot vår ytterdörr.

I natt var det då dags igen vid 02.00. Samma tjej och samma pojkvän kommer hem och de står utanför och gapar på varandra om vem som legat med vem.  Underbart,helt fantastiskt!

Dessutom har en annan granne skaffat en stor hund som inte vill vara ensam. Den står och ylar och försöker gräva sig ut när jag vill sova på morgonen. Den bor nämligen precis ovanför oss och det verkar som att den är instängd i sovrummet.

Detta är egentligen inga stora saker och jag är nog egentligen ganska lyckligt lottad när det gäller grannarna. Men ändå? Vad är det för fel på folk??

A pretty ordinary life

Jag är trött!

Har ridit en unghäst två dagar i rad nu. Jag är riktigt imponerad av mig själv. Jag brukar ju vara så otroligt feg men jag har gjort det. Ännu mer imponerad är jag eftersom att han under gårdagens ridpass lekte rodeo med mig och ändå hoppade jag upp idag igen!  *Duktig Caroline*. Jag börjar lära mig.
Annars är livet som vanligt. Jag är orolig men jag klarar av det. Jag har också en del saker fram över som jag verkligen ser fram emot, det underlättar!

Nu pratar dom om bajs på tv. Dom har åtta barn och nu hade ett bajsat, oerhört intressant att veta!

Nu kommer snart Marcus, med kebab, på tal om bajs!

Snabba frågor ...

Snabba frågor

Börjar med två uppsättningar snabba frågor. Så nu kanske ni får veta något nytt om mig :). Har ni fler, annorlunda, som ni vill att jag ska svara på så är det bara skicka.

Här kommer den första!

12 HAR DU:
* Ett förhållande: ja
* En bästa vän: nej, flera bättre
* Dejtat en av dina bästa kompisar: ja
* Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
* Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja!!
* Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja
* Några husdjur: Två katter
* Hamnat på polisstation: Nej

11 DAGENS:
* Klädsel:  linne och mjukisbyxor
* Hår: långt och slitet
* Låt: Snowpatrol-Run
* Vill ha: En häst
* Sjukaste: Att jag red Bellino!
* Saknad: Ja, enorm!
* Köp: En sallad från korv mé mos
* Godis: Marabou digestive
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: Har inte kollat mig i spegeln idag

10 FÖRSTA:
* Bästa kompis: Marie-Louise
* Husdjur: katten Tusse
* Semester: Österrike
* Jobb: Sommarjobb som jordgubbsplockare
* Köpta skiva: Niklas Strömstedt-Om
* Piercing: Inga

10 SENASTE:
* Peronen som ringde dig: Lina
* Personen som du ringde: Marcus
*Personen du sa 'jag älskar dig' till: Marcus
* Bilfärd: Hem från fotbollsmatchen 
* Filmen du såg: Wanted
* Gången du grät: innan idag
* Måltiden: Kycklingsallad

9 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm: kanske
* Våga hoppa bungyjump: nej
* Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: vet inte
* Kalla dig själv lycklig: Nej eller jo på vissa fronter
* Hellre ta bilden än vara med på den: Ta bilden
* Kunna gråta över en kille: Ja
* Kunna gråta över en tjej: Ja
* Ljuga för någon: Ja
* Kunna springa 50mil: nej, 50 meter kanske

8 VAD:
* Gör du just nu: Sitter här..
* Ska du göra imorgon: longera Bellino
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: Fy fan vad livet är orättvist
* Har du med dig in på bion: Marcus,godis och dricka
* Är det för färg på dina byxor: mörkblå
* Är det för väder hos dig just nu: Det är natt men det blåser hör jag
* Skulle du göra om du vann på lotto: Köpa ett hus och en riktigt läcker dressyrhäst!

7 BLANDAT:

* Är du blyg inför det motsatta könet:  I vissa situationer
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja
* Luvtröjor: Har jag på mig ibland
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Vill tatuera mig snart
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Ingen skillnad

4 VAL:
* Solnedgång eller soluppgång: Nedgång
* Sommar eller vinter: vinter
* Vilken ålder har varit bäst hittils: 15 eller 18
* Sova på sida, mage eller rygg: mage

Här kommer den andra!!


Tio senaste
1. Du kramade? Marcus
2. Gången du kramade någon? I morse
3. Du kysste? Marcus
4. Gången du kysste någon? i morse
5. Du spenderade natten med? Marcus
6. Gången du drack alkohol? Lördags
7. Drömmen du minns? Om Misan i natt, kommer dock inte ihåg vad den handlade om
8. Pizzan du åt? ingen aning
9. Maten du lagade? Har inte lagat mat själv på flera månader
10. Gången du flyttade? 2½ år sedan

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? Ja
2. Tror du på kärlek? Verkligen!
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? nej
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? ja
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om det för honom/henne? Inte älskat, men varit kär
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Faktiskt, men det var många år sen nu :P
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja!

Tio saker: This or That
1. Kärlek eller pengar? KÄRLEK!
2. Vin eller öl ? VIN,RÖDVIN!!
3. Dag eller natt ? olika beroende på mitt humör
4. Pussar eller kramar? kramar
5. Tv eller internet ? Internet
6. Pepsi eller cola ? Pepsi
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? Romantisk hemmakväll
8. Färgfoto eller svartvita ? Man vill kanske inte se tillbaka på livet i massa svartvita bilder, även fast det oftast blir snyggare.
9. Telefonkontakt eller face to face ? Face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? Bdb

Nio "Har du nånsin"

1. Har du nånsin varit otrogen ? Nej!
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Ja!
4. Har du hoppat bungy jump? Nej
5. Har du nånsin gjort slut med någon? Nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Nej
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? Ja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Nej
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? Ja!!

Tio snabba
1. Saknar du någon just nu ? Ja min underbara häst
2. Är du glad ? Det händer
3. Är du fundersam ?ofta ja
4. Är du uttråkad ? Ja relativt
5. Är du tysk ? ja
7. Är du italienare ? ja
8. Är du fransk ? ja
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? Ja
10. Gillar du någon just nu ? Ja, klart! Min Marcus är det finaste som finn!


ÅHHHH

GE MIG!
Det snyggaste jag någonsin sett!

Right back at ya!

HAHA, så rätt!
Somliga straffar Gud med en gång!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5627141.ab

Hemlighetsmakeri

Jag har blivit modig. Eller ja modigare. Detta tack vare Misan. Hade någon sagt till mig att jag skulle göra det som jag ska göra i morgon hade jag bara asgarvat. Nu blir ni nyfikna va!? Det kan ni gott få vara :) Man får ju passa på nu att göra saker som man inte hade tid för innan.  Spännande ska det bli iallafall, är det någon som har en portabel airbag att låna ut????

Jobbet idag gick över förväntan, eleverna var mycket duktiga och ambitiösa, sådant gillar vi!

sedan kan jag också meddela att jag är lite småkär, i en vit man! Men schhhh.... säg inget till Marcus!


Big no no

Jag vill inte gnälla och klaga men det här är fruktansvärt! Jag vet varken ut eller in, men jag vet att jag inte vill!
Det finns ingen som kan förstå hur jag har det och det begär jag inte heller på något sätt. Misan visste hur jag hade det, hon var den som ryckte upp mig. Min vardag består av oro,oro och åter oro. När jag hade Misan så var det en anledning att gå ut. Nu har jag inte det, nu har jag ingenting. Jag kan bara sitta här och glo och oron ökar successivt.

Jag hoppas bara att de här sakerna löser sig nu så att min tillvaro kan börja se lite ljusare ut!

Slut på gnället..........


Explain

Snälla,förklara en sak för mig. Varför ser inte dessa "experter" någonting? Visst, jag är absolut inget expert själv  på att rida men jag är ta mig fan bättre än en snorunge som spöar upp sina hästar på framridningen så att de blöder. TRÖTTSAMT är ordet! Öppna ögonen, inse!
Jag är van vid att ingen tror att jag kan, det får mig bara att bli ännu mer motiverad. Misan lärde mig en jäkla massa och även om jag aldrig kommer bli någon Grand prix ryttare så har jag något som många andra ryttare inte har, känsla!  Jag känner vad hästen orkar och om den inte vill. Jag behandlar alltid hästen med respekt och jag skulle aldrig,ALDRIG sparka en häst med sporrarna eller slå den med ett spö.  Det finns någonting som kallas ömsesidig respekt. En häst är ett djur med känslor som alla levande varelser, inga jäkla maskiner som är gjorda för att vara oss människor till lags.
Tänk om bara "experterna" kunde se till de som rider på känsla i stället för till de som rider med makt på rädda hästar!

Fina Cammen

Jag har ridit och det var jätteroligt!
Sandra var snäll och lånade ut Carmen så att jag fick rida lite dressyr. Det var så härligt att jag fick tårar i ögonen! Känslan av att sitta och rida en häst och verkligen känna hur den jobbar, det kan nästan kallas vid lycka!
På vägen hem blundade jag lite och då kändes det som om  jag satt på misans rygg igen. Jag är övertygad om att del utav henne finns med Carmen vart hon än går!

Snart så kanske förresten.... hur ska detta gå?

Now I can see what you mean

Jaha, så var även denna dagen till enda.

Jag befinner mig just nu på det stadiet att jag finner saker och ting mycket irritierande.
Jag kan till exempel för mitt liv inte förstå varför man envisas med att släpa med sig sina ouppfostrade barn på en restaurang om man ändå planerar att formligen stå och gapa på dom och överrösta ett band som spelar!? Ofattbart.

En annan sak som slagit mig är att jag nu förstår varför vissa människor gjorde de val som de gjorde. Saker som jag då tyckte var konstiga, betéenden jag tyckte var fel kan jag nu förstå. Man kommer till en gräns då man inte orkar med mer press och otacksamhet. Man kommer till en punkt där det tar stopp. Jag är farligt nära det nu kan jag säga.

Vill också passa på att tipsa om en låt som iallafall jag tycker är fantastiskt bra. Snowpatrol var ju förband åt U2 som jag såg på Ullevi förra lördagen.

AHHHHHHHHHHHH

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL INTE!

Fattar ni? antagligen inte.


Shut up

BRA låt att lyssna på när man är förbannad!!

This one is for you,bitch!

Poor little rich girl

Vardagen närmar sig och det gör mig livrädd. Jag känner mig inte redo att gå tillbaka till jobbet eftersom jag fortfarande har svårt för att befinna mig på platser som påminner mig om Misan. Dock ser det inte ut som att jag har mycket till val. Ibland önskar jag att jag hade en total avsaknad av EQ. Jag önskar att jag kunde tänka på mig själv för just nu vore det det enda rätta.  Men,men, går det åt helvete så gör det!

Jag har däremot börjat bli sugen på att rida igen (eller det går från och till ). Jag vill träna dressyr. Men jag har förstått att jag kommer aldrig kunna hitta en häst som jag vill ha, som jag måste ha för att kunna utvecklas i min ridning. Jag har inte råd med en häst i 80000 kronors klassen och jag vill inte åka omkring på ett varmblod. Det är absolut inget fel på varmblod, missförstå mig inte men de är helt enkelt inte byggda för att vara dressyrhästar och jag vill kunna träna.
Så om ni vet om någon häst som är till salu eller för utlån så hojta till.
En annan sak med vardagen är ju att även Marcus ska återgå till sitt jobb. Detta gör att allt annat blir mycket svårare att hantera. Jag är van vid att han finns där hos mig hela tiden. Han kan trösta när jag gråter och framförallt så har jag sluppit all oro.
Vi får helt enkelt se vad som händer, kan inte göra så mycket annat.




Humor eller sjukt?

Kolla in det här, människan säger sig ha en hög IQ.....
Sjukt är vad jag kallar det. Vad är det för fel på människor egentligen? Eller är det mig det är fel på kanske för jag kan verkligen inte se något roligt alls i det hela!

http://sofieburman.blogg.se/2009/august/hissar-engla-skamt.html#comment


My own prison

Hemma igen. Man kan tydligen inte stanna tiden, tyvärr.

Saknaden över min prinsessa är stor. Jag vet också hur mycket värre den kommer bli när den hemska vardagen återvänder på måndag. Misan var min stöttepelare i livet, den som fick mig att klara av mina problem, göra vardagen hanterbar. Jag vågar inte ens tänka på hur det kommer vara nu.

Vistelsen i Skövde har varit bra och jag har till och med ridit!  Jag trodde aldrig att jag skulle njuta av en ridtur igen, men det gjorde jag. Fina Ferrari :). Tyvärr är han inte till salu men jag får rida honom när jag vill om jag är och hälsar på.  Precis en sådan häst som honom skulle jag vilja ha men dom växer inte på träd direkt och dom ligger HÖGT över min prisklass.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Egentligen finns det massa saker jag skulle vilja skriva, saker jag behöver få ur mig, men eftersom jag antagligen får någon kommentar om att jag bara gnäller så avstår jag hellre då och håller allt inom mig.
"Sådant är livet när kjolen är randig" som min mor brukar säga. Dock kan jag meddela att jag aldrig i hela mitt liv skitit så mycket i vad folk tycker och tänker om mig som nu. Jag kan säga vad som helst till vem som helst som förtjänar det.  Jag bryr mig helt enkelt inte om vad det får för konsekvenser.


Running away

Jag är borta, borta med vinden och jag hoppas att den aldrig för mig hem till jobbiga Varberg och  alla hemska minnen.
Man kanske skulle flytta till Skövde. Bort från allt man inte vill ha och inte vill minnas....

HAHA

Haha, är det någon som är förvånad?
Boråsare alldeles säkert!

http://hn.se/nyheter/varberg/1.537738

Candle in the wind

I morgon bär det av igen. Första stoppet blir Göteborg och Ullevi. U2 står på programmet. Ska bli riktigt kul att se dom igen, brukar vara något alldles extra. Efter konserten bär det av direkt mot Skövde. Jag hoppas på en ridtur där. Känner att jag måste försöka komma nära hästar igen. Jag måste ju göra det förr eller senare. Jag hoppas på att få låna Ferrari, det är en riktigt läcker häst! Kanske ska sno med honom hem???

Idag har jag varit och hälsat på Misan igen. det känns skönt att vara där och lägga en blomma och prata några ord med henne. Jag hoppas att hon hör mig, men det tror jag nog.
 Jag saknar henne så mycket. Det går inte att beskriva, det är tomt utan henne i mitt liv.
Jag är så tacksam för alla roliga stunder jag fått med henne, hon var verkligen en unik häst på många sätt.  En av de mysigaste stunderna vi hade tillsammans var en dag den sista veckan. Jag satte tyglarna i grimman hoppade upp barbacka och red ut. Vi till och med galopperade och jag kände mig så lycklig där på hennes rygg. Hon var så snäll och duktig. Jag känner mig varm i hjärtat när jag tänker på det oerhörda förtroendet vi hade för varandra. Vi var bästa vänner, ingen kan säga något annat.


 
Tänk om man bara kunde spola tillbaka tiden...

RSS 2.0