Candle in the wind

I morgon bär det av igen. Första stoppet blir Göteborg och Ullevi. U2 står på programmet. Ska bli riktigt kul att se dom igen, brukar vara något alldles extra. Efter konserten bär det av direkt mot Skövde. Jag hoppas på en ridtur där. Känner att jag måste försöka komma nära hästar igen. Jag måste ju göra det förr eller senare. Jag hoppas på att få låna Ferrari, det är en riktigt läcker häst! Kanske ska sno med honom hem???

Idag har jag varit och hälsat på Misan igen. det känns skönt att vara där och lägga en blomma och prata några ord med henne. Jag hoppas att hon hör mig, men det tror jag nog.
 Jag saknar henne så mycket. Det går inte att beskriva, det är tomt utan henne i mitt liv.
Jag är så tacksam för alla roliga stunder jag fått med henne, hon var verkligen en unik häst på många sätt.  En av de mysigaste stunderna vi hade tillsammans var en dag den sista veckan. Jag satte tyglarna i grimman hoppade upp barbacka och red ut. Vi till och med galopperade och jag kände mig så lycklig där på hennes rygg. Hon var så snäll och duktig. Jag känner mig varm i hjärtat när jag tänker på det oerhörda förtroendet vi hade för varandra. Vi var bästa vänner, ingen kan säga något annat.


 
Tänk om man bara kunde spola tillbaka tiden...

Kommentarer
Postat av: Emeline

Vad bra att du försöker komma nära hästarna igen :) <333 Misan blir nog glad :) <333

2009-08-02 @ 11:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0