Komik

Kan någon förklara för mig vad småtjejerna ser hos den här tönten?
Han kan inte sjunga,han är ful (ja, det är jag med), dessutom har han ett enormt ego.
Gårdagens Idol var fanimej komik på hög nivå. Hallå, såg ni den hysteriska fjortisen eller? Jag lovar, jag knäckte mig totalt!  Detta klippet är också enormt underhållande!!

En katt är lika mycket värd...

Jag blir så ledsen och oerhört förbannad när jag hör vissa människors inställning till djur.

Sitter tillsammans med mina kollegor på en restaurang då det börjar pratas om katter. Jag har en stor kärlek til djur och för mig är en katt precis lika mycket värd som en hund,häst eller ja nästen lika mycket som en människa. För mig i mitt liv kommer min sambo först sen min häst och sen mina katter, det är dom som betyder mest. Iallafall sitter vi där runt bordet då e utav mina kollegor kläcker ur sig att hon minsann sätter ut kattfällor hos sig och när de fångat en katt så ringer de någon som kommer och hämtar den för att ta död på den! Jag blir så förbannad att jag inte vet vad jag ska säga. Man har inte rätt att göra på det viset. Det finns någon som äger katten, den har ett hem, det är en levande varelse. Tänk om jag skulle skjuta ihjäl hennes hund bara för att den springer i min trädgård, har jag rätt till det då?

Sedan har vi ju en del människor främst är det "bönner" som skaffar katter bara för att de är så bra musfångare och så springer katterna omkring och förökar sig hit och dit och sen slår de ihjäl kattungarna. För i helvete kastrera/sterilisera katterna, det kostar max 1000 kronor. Man borde ärligt talat inte få skaffa djur hur som helst, det borde finnas någon slags lag.
Överhuvudtaget folk som tar livet av katter eller överger dom bara för att de inte vill ha dom längre ,sådana människor duger inte ens till att pissa på i mina ögon!


 Mina fina älsklingar Alice & Pyret


min vän ångesten

Jag har en sådan där gnagande känsla inom mig. Ni vet när det känns som om något är fel men man kan inte riktigt sätta fingret på vad. så känner jag nu. Sitter och filosoferar och försöker nå mina innersta tanker men det går inget vidare.
 
När man har levt med ångest i hela sitt liv som jag gjort får man ångest just för att man för tillfället inte har ångest. Låter säkert väldigt diffust för någon som är frisk och inte lider av samma sak men det är sant. Man går liksom och letar efter något, "det finns ju säkert något litet jag måste må dåligt över" eller ska det inte hända något snart som jag bör må dåligt över?".  Kommer man då verkligen inte på något (vilket inte är ofta, där finns ju nästan alltid något) då får man ångest för man är så van vid att ha den där, den blir nästan som en vän.  Inte en bra vän utan en som man hela tiden håller på och diskuterar med men som alltid vinner, som alltid får sin vilja igenom. Jag är så van vid att ha min ångest hos mig så när den är borta få korta stunder känns det tomt. Sjukt, jag vet, men säg mig, vad är egentligen friskt i den värld som vi lever i varje dag?

Värdefull

Ibland blir man förvånad. Oftast inte på ett positivt sätt men det blev jag idag. En person som jag aldrig trodde förstod gjorde det och jag blev helt chockad. Mitt liv blev med ens mycket lättare, tack!

Har bestämt mig nu att jag ska börja tänka mer på mig själv. Jag tänker inte ställa upp längre på folk som inte förtjänar det. Jag ska sätta mig själv och mina behov främst nu & ge utav min värdefulla tid till de som betyder något. Jag kommer inte ha dåligt samvete för att jag inte hör av mig eller över att jag spenderar över tre timmar om dagen hos min häst. För vet ni vad, hon förtjänar det! Jag måste försöka intala mig själv att jag också är värd någonting, även om det kommer bli svårt. Men jag har kommit en bit på vägen, jag vågar stå upp för mig själv nu, jag är starkare. All skit jag fått utstå från så många under så många år har fått mig att växa så för det borde jag kanske vara tacksam, så tack ska ni ha!



Många minus & mysiga stunder.

Puh, nu är det kallt ute alltså! Sex minus stod termometern på sist jag kollade.

Vad tycker ni om den nya designen på min blogg? Det var mycket blod,svett och tårar innan jag fattade hur man skulle bete sig. Ja, det är faktiskt sant, jag blev så förbannad att jag grät!. Jag avskyr att inte fatta hur man ska göra saker så skam den som ger sig!

I går var vi ute i vintersolen, jag,Misan,Marcus,Linnea och Thalia. Hade världens mysigaste barbacka skrittur. Då kändes livet härligt! Lägger ut lite mysiga bilder därifrån.

      

 


Sedan i går kväll var det dags för en lite fest. Det var trevligt men jag tog det lugnt,kände för det. Börjar nog bli gammal för jag vill mycket hellre åka hem än att springa omkring på stan.

Idag har jag tagit det lugnt. Var i stallet på eftermiddagen med Sandra och Linnea. Jag och Sandra hoppade lite i ridhuset. Vi tränade på lite snabba svängar. Det var mycket populärt hos min häst att få springa fort men det är tydligen inte lika roligt att vända snävt åt höger. Får träna mer på det inför julshowen.

Ikväll har vi varit barnvakt åt Linnea. Vi har ätit pastagryta och kollat på Wallander.  Sedan körde vi hem Linnea inte ens bilen ville vara ute i denna kylan, den gav ifrån sig ett riktigt illtjut när vi körde iväg! Jag förstår den, usch!!

Fint vinterväder

Ingen tävling idag. är alldeles för halt ute för att jag ska riskera att min häst åker kana! Nej, nu blir det att satsa inför maskerad hoppningen istället!
Idag ska faktiskt Marcus frivilligt följa med till stallet. Vi ska ut och skritta med världens vackraste häst. Det är så härlig känsla att vara ute i det fina vädret tillsammans med de två vackraste varelserna i hela världen. DÅ är jag lycklig och känner mig tillfreds med livet. Då behöver jag inte ens ha med min mobil. Annars har jag den alltid max en halvmeter ifrån mig ifall något har hänt med hästen eller Marcus. Men nu när jag har båda hos mig känner jag mig trygg!
Ska ta med kameran med och se om jag kan få till lite fina bilder :)

Min soffa+jag =sant

Jag har en sådan där dag då man inte orkar ta sig för att göra något. Borde egenligen ha åkt till stallet men det är så skönt här i min nedsuttna klippansoffa. Kaffeglaset står brevid mig och Mtv spelar 10 låtar från Pink.  Har det rätt så bra här med andra ord. Men hästen behöver ompyssling och jag behöver komma ut. I kväll är det dags för något av det tråkigaste som finns, byta däck på bilen. USCH! Kanske ska göra som de flesta andra tjejer och säga att jag inte kan hjälpa till för att jag vill inte smutsa ner mig eller bryta en nagel. Hmm, tror dock inte att min käre sambo köper det, han vet ju mycket väl att jag kan byta ett däck!
Nej,nu måste jag lyfta på bakdelen och ge mig ut, rider man inte kan man inte tävla heller.
Over and out.




Detta ville ni väl veta!?

Tänkte ni ville veta lite onödig info om mig ;)

"99 saker bara om mig"

1. Fullständigt namnen: Eva Croline Svensson
2. Ålder: 25
3. Vart bor du: varberg
4. Bor tillsammans med: Marcus
5. Husdjur: Två katter och en häst
6. Färg på ditt hus: vitt ska det nogvara men ser rätt så grått ut :P
7. När är du född: 10 oktober
8. Klass: ----
9. Vilket år tar du studenten: 2002
10. Något jobb: ja
11. Gillar du ditt jobb: ibland
12. När ska du sova ikväll: vid 0.00 kanske
13. Duschat idag: snart
14. Kramat någon idag: ja
15. Pussat någon idag: ja
16. Vad har du ätit idag: frukost och kycklingsallad och just det ja lite glass
17. Dagens kläder: Mjukisbyxor och en lamullskofta
18. Dagens smink: inget
19. Dagens sötnos: Misan
20. Dagens roligaste: Misan var rolig när hon blev rädd för en buske
21. Har du många vänner: en del
22. Vem kramade du senast: Mackus
23. Föredrar du tjejer eller killar: Att pussa på är det killar, att vara vän med spelar ingen roll
24. Hur många har varit otrogna med dig: none
25. Har du pojk-/flickvän: ja
26. Vem pratade du i telefon med senast: Sandy
27. Vem fick du senast sms ifrån: Marcus

FAVORIT
28. Film: Romeo & Julia,Death proof m.fl
29. Låt: Coldplay med Fix you, The Goo goo dolls-Slide m.fl
30. Mat: Pastagryta
31. Dryck: Kaffe och cola light
32. Färg: Lila
33. Stad: Stockholm
34. Land: vet inte
35. Ämne i skolan: Psykologi och engelska
36. År: ???

SENASTE
37. Du tänkte på: Sandra faktiskt
38. Du kysste: Marcus
39. Gången du spydde: Long time ago
40. Gången du grät: I går
41. Pizzan du åt: Någon med fläskfilé och bearnaisesås
42. Gången du var i Göteborg: Snart ett år sedan
43. Gången du var i Stockholm: Två månader sedan
44. Gången du var full: I lördags :P
45. Gången du var hög: ......
46. Personen som såg dig gråta: Marcus

ANTINGEN ELLER
47. Svart eller vitt: svart
48. Hund eller katt: Katt
49. Ute och festa eller hemma och mysa: Både och beror på vad man känner för
50. Tvspel eller Dataspel: Tvspel!!!
51. Singel eller upptagen: Vet inte hur det är att vara singel typ
52. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: inget
53. Ragga eller bli uppraggad: hmmm...vet ej
54. Big Brother eller Paradise hotel: Big brother,,, I miss
55. Mörkt hår eller blont: beror på hur personen ser ut i övrigt
56. Blåa ögon eller bruna: Blåa
57. Choklad eller lakrits: men herregud vilken dum fråga XD,jag är ju tjej!! CHOKLAD!!!
58. Göteborg eller Stockholm: Stockholm helt klart
59. Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
60. Coca Cola eller Fanta: Cola
61. Pizza eller kebab: Kebab tror jag
62. Randigt eller Prickigt: Randigt
63. Älska eller älskas: båda
64. Leva eller dö: Leva för det mesta

ANTAL
65. Personer du älskar: Verkligen älskar är nog tre
66. Personer du hatar: Det finns nog någon ja :P
67. Personer som sagt, jag älskar dig till: En
68. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: en
69. Glassar du ätit på en dag: 2
70. Festivaler du ska på detta år: Inga vad jag vet
71. Gånger du haft minnesluckor på: fem kanske!
72. Gånger du varit hög: en
73. Personer du saknar just nu: ingen
74. Gånger ditt hjärta brustit: två

VEM
75. Vill du pussa nu: Marcus
76. Ska du träffa imorgon: Som jag vet Marcus
77. Sjöng du senast för: ?? vet inte Misan kanske
78. Hade du senaste en msn-konversation med: Elin
79. Spelade du tv-spel med senast: Marcus spelar nu :)
80. Vill du ta med på en resa just nu: Smackus
81. Vill kasta en sten i huvudet på:.... nämner inga namn
82. Förtjänar att dö: det gör ingen
83. Ville du sova jämte inatt: Misan hade varit mysigt, tänk om hon kunde ligga i min säng... :)

VAD
84. Gör dig glad: Marcus,Misan.katterna,Sandy & Mats
85. Gör dig ledsen: DET är många
86. Vad vill du helst göra nu: Äta chokladkaka,,,,, SANDRA :P
87. Önskar du att du slapp göra: Gå ner och hämta tvätten
88. Vill du ha nu: hur mkt som helst
89. Önskar du dig i födelsedagspresent: samma där
90. Längtar du till: jul
91. Tycker du om dina betyg: nej
92. Ångrar du i ditt liv: en par saker en specifik
93. Är det bästa som hänt dig:Marcus,Misan och stall Strömmaåsen
94. Gör du helst en solig sommardag: Sitter i en bil med AC
95. Gör du helst, ser film på bio eller hemma: Hemma
96. Vad saknar du från barndomen: Mitt hus och att allt va så enkelt då
97. Vad är det första du minns: När jag hade kikhosta
98. Vad önskar du andra människor: Lycka, till de som förtjänar det
99. Vad tycker du om den här listan: Ganska onödig :P


Egoismen når nya höjder

Jag förstår inte varför jag ens reagerar längre. De flesta människor i min omgivning bara sviker och hur mycket man än ställer upp för någon får man aldrig det tillbaka. De som borde stå mig närmast är de som sviker mest och inte kommer det att bli bättre nu direkt....
Egentligen kanske jag inte ens borde reagera, kanske är det så livet ska vara och så som människan är skapt till att bete sig? Inte vet jag men jag är iallafall oerhört trött på att behöva uppleva det gång på gång. Jag är en människa som tycker om att göra andra glada och som i många fall ofta låter andra männsikors behov och önskemål gå före mina egna. Är jag helt unik då eller har jag helt enkelt bara stött på fel människor i mitt liv? Det tål att fundera över men just nu är jag trött på er, ja trött på det mesta faktiskt!

Köp en hästtransport till mig någon, please!

Om inte mitt liv slutar att motarbeta mig så ger jag upp!
Jag vill åka på en enda tävling, har aldrig varit iväg innan utan bara varit med på hemmaplan. Nu vill jag för första gången åka ut, ,men nej då, då finns det ingen transport att få tag på!  HALLÅ!  Det är bara mig det händer, det är bara mig!
Nu ska jag äta massa choklad!


Stallfest m.m

Jag har inte bloggat något om stallfesten och som man brukar säga "det som hände där, det stannar där". Men kul hade vi absolut och att flytta dit och stanna kvar i det stallet är nog en av de bästa besluten jag gjort i mitt liv!
I går mådde jag väl som jag förtjänade men det var ingen större fara. Låg i soffan mest och sedan åkte jag och Sandra till stallet. Jag fick för mig att hoppa lite med Misan, hon var så duktig så. Sandra fick också rida lite, de passar verkligen bra ihop Sandra och min lilla gris :).
Sedan köpte vi pizza på vägen hem,mumma.
Nu ska jag iväg och rida dressyrlektion, hoppas hon är lika fin som igår!

   

Parttty!!

Nu ska jag iväg på fest! KUL! Förresten hittade jag en väldigt underhållande sak på en sida :P HAHHAHAHAHA!!!
Jag knäcker mig!
Hoppas ni får en bra kväll allihop, ni som förtjänar det vill säga!


Who are you?

Om ni är inne på min blogg kan ni väl skriva vilka ni är också :) Hade varit kul att veta!
Nu ska jag spela lite mer Resident evil4 :)
God natt och kram!

Te & regn

Jag sitter och dricker TE. Ni som känner mig väl blir nog lite förvånade :). Men jag tänkte att jag skulle ge det en chans men nej, det är inte gott. Det är inte äckligt  men det smakar ju inget! Bara varmt vatten med lite lukt i känns det som . Tacka vet jag kaffe!
Vädret idag är som vanligt, en massa pissregn! Helt sanslöst vad det kan komma mycket vatten där uppifrån alltså.
Det enda man känner för i det här vädret är ju att sitta i soffan och glo. Men har man en häst att ta hand om så är det bara att ge sig ut. Men hon är värd det helt klart.  Nu ska jag ta och spela lite Resident evil 4. Har fastnat i det spelet igen. SKITKUL,men en del zombies är äckliga :)
Ha en bra dag!

fint!

Två underbara musikstycken från två av mina absoluta favoritfilmer!! Jag ryser!
 

Äcklig unge

Jag vet att jag låter som en väldigt negativ och beklagande människa, men jag är ledsen, det är sådan jag är.
Igår när jag begav mig till mataffären möttes jag av något väldigt irriterande.
En ung välmanikerad mamma med världens mest vidriga unge. Han sprang omkring och gapade och skrek och skulle ha allt som fanns i hela affären och det enda hans våp till mamma sa till honom var "Ja,lilla älsklingen" eller "det får du en annan dag älskling". De gapade äver hela affären precis som om de var de enda som befann sig där. Dessutom var ungen skitful, halvfet med chokladklet runt munnen. USCH! Om jag någonsin får barn som beter sig på det viset så skjut mig, snälla!!

Lite skoj i höstmörkret!

Är alldeles för trött för att skriva något vettigt idag så istället så tipsar jag om ett par roliga videor. Mycket nöje!



God Natt

kärleken till ett djur

Människor frågar ofta mig "hur kan du offra så mycket för ett djur" eller så säger de "men, Caroline det är ju faktiskt bara ett djur inte en människa".  Tyvärr tror jag inte att jag någonsin kommer att kunna få dessa människor att förstå.  Misan som min häst heter är inte bara ett djur hon är min allra bästa vän. I mer än två års tid har jag spenderat 2-3 timmar om dagen tillsammans med henne. Hon är den som alltid finns där och som alltid är glad och positiv. När jag är tillsammans med henne mår jag alltid bättre. Jag tycker mest synd om människor som resonerar på det viset att "det är bara ett djur". De har förmodligen aldrig upplevt den fina gemenskapen och villkorslösa kärleken mellan människa och djur.  Min häst tar i princip all min lediga tid och alla mina pengar men hon finns alltid där och hon sviker aldrig som alla andra gör. Jag skulle kunna offra mitt liv för henne. I mitt liv kommer Marcus  för alltid att komma först och sedan min häst.
Så länge dom två finns i mitt liv så klarar jag mig!


Long time love!

Tänk hur så lite kan göra så mycket.
Denna fina smörgås serverades till mig utav min sambo härom dagen. Hur gulligt som helst!


Snörvel

Jag är förkyld! Detta är för många en bagatell men inte för en nässpraysmissbrukare som jag.
Så fort jag känner det första tecknet på förkylning så kommer ångesten eftersom jag vet vad som väntar.
När man missbrukar nässpray och har gjort de senaste 13 åren, så hjälper den inte när man väl behöver den.
Jag klarar verkligen inte av att vara täppt i näsan, det måste vara helt fritt. Hur lätt är det när man är förkyld?
Så därför innebär en vanlig förkylning för mig, sömnlösa nätter,panikångest & ett sanslöst missbruk av nässpray.
Så nu ska jag tycka synd om mig själv lite mer,,,,,snörvel!



........

Känner att jag behöver reda ut detta. Jag har flertalet gånger påpekat att jag inte litar på någon och inte har några riktiga vänner. Med detta menar jag att jag tror inte att en enda av mina vänner skulle kunna berätta om varför jag är sjukskriven sedan fem år tillbaka (om de ens vet om ATT jag är det) de har inte ens brytt sig om att fråga. Jag tror inte heller att en enda av dem ens vet namnet på min häst, min bästa vän sedan över två år tillbaka, den varelse som räddade mig från att gå under helt.
Jag är ledsen men då kan jag inte heller kalla er för några nära vänner och jag tänker inte intressera mig nämnvärt för era liv heller.  Jag må vara helt dum i huvudet eller helt enkelt bara en extremt bitter människa men så är det!

Sandra: Du är ett undantag :) Du är den bästa!

Detta är riktig vänskap!

Om mig

20 sanningar om mig.

1. Jag missbrukar nässpray

2. Jag följer evighetssåpan "Days of our lives"

3. Jag tycker att feminina killar är mest attraktiva

4. Jag anser mig själv vara betydligt mer intelligent än många i min omgivning

5. Jag lider av svår ångest

6. Jag förstår inte vitsen med at dricka te, det smakar ju inget !?

7. För mig betyder Misan mer än de flesta människor i min omgivning

8. Jag hatar keso

9. Jag har fruktansvärt dåligt självförtroende

10. Jag anser att Du är det största misstaget jag gjort och jag kommer aldrig förlåta mig själv för det!

11. Jag skulle inte kunna leva utan kaffe och choklad

12. Jag anser mig bara ha en eller två riktiga vänner

13. Danny Saucedo får mig att bete mig som 16 år igen

14. Jag avskyr folk som tror att de är bättre än andra

15 Jag är en jävel på att diskutera

16. När jag blir arg då blir jag ARG! Detta sker max två gånger om året och tro mig då vill man inte vara i närheten!

17. Jag litar inte på någon

18. Min högsta önskan sedan 13 år tillbaka är att få åka till USA

19. Jag har inte klippt mig två år

20. Jag älskar att läsa böcker speciellt deckare


Danny & Walz

Nu är den här...
Vet inte vad jag tycker riktigt. Men allt Danny gör blir ju bra bara för att det är han :)
Bägge mina två favoriter inom musik släpper nytt samtidigt kan det bli bättre?



Hittade inte Walz nya så jag lägger ut en gammal. Ett musikaliskt geni!!

Egoism

Människor är generellt sett oerhört egoistiska varelser. Detta är något man kan se i sin närhet varje dag om man bara öppnar upp ögonen. Jag brukar i vanliga fall bara bita ihop och tänka på något annat när jag utsätts för diverse egoistiska handlingar men nu har jag fått nog. Jag vill inte försöka framstå som någon ängel men jag försöker att göra mitt bästa för att vara så osjälvisk och empatisk jag kan mot människor i min omgivning. Jag försöker hjälpa till om jag kan och lyssnar mer än gärna då någon behöver prata. Men även jag har en gräns och den är överskriden nu! Från och med nu tänker jag inte vara snälla Caroline som låter mig utnyttjas längre (man får ALDRIG något tillbaka).
Jag kommer inte jobba "gratis" längre och inte på orimliga tider.  Jag kommer inte att skjutsa folk fram och tillbaka iallafall inte gratis, jag är inget jävla idiellt taxibolag. Och jag tänker defenitivt inte låta mig bli orättvist behandlad av små inkokta "bönner" som tror att de är störst bäst och vackrast!

Och du din patetiska lilla mytoman, sluta läsa min blogg och skaffa dig ett liv i stället!


Ps: Det finns en del fina männsikor i min närhet också som inte behandlar en illa och ni uppskattas och det hoppas jag att ni vet om :Ds


Vi!

Lägger in en bild på mig och min älskade lilla häst från dagens tävlingar.

Stumpan, du är min bästa vän i den här tragiska världen. Du är 1000 gånger mer klok och pålitlig än de flesta  människor i min omgivning. Du är underbar!


Stress i vardagen.

Helgen har varit bra men det har varit mycket att göra. Jag är en person som verkligen inte klarar av när det blir för mycket. Jag blir väldigt lätt stressad och mår illa,får ont i magen och hjärtklappning. Oftast blir jag uppstressad utan anledning vilket är mycket onödigt men också svårt att kontrollera. Det var någon som sa till mig att " jag förstår inte hur någon som bara jobbar 25% kan vara så förbannat upptagen hela tiden". Svaret är rätt enkelt, jag planerar mitt liv så till den grad för att det så mycket som möjligt ska passa in med Marcus tider och planer. Jag ska hinna med att jobba,ta hand om hästen (vilket tar minst tre timmar om dagen), och fixa andra saker på den tiden då han är på jobbet. Så därför består mitt dygn i mitt "egna" liv egentligen bara av åtta timmar. Där har ni svaret. Tragiskt, ja mycket möjligt men that's my life och jag har blivit så illa tvungen att inse det.

RSS 2.0