Storebror ser dig

Hur ska jag och Enya och Carmen klara oss i flera dagar utan Sandra? Det kommer kännes alldeles tomt att vara i stallet utan henne!

Idag har jag blivit upprörd och skällt lite på en kassör. Jag var nämligen inne på systemet med Marcus. Eftersom det var han som skulle handla så tog jag inte med mig min handväska. När vi kommer till kassan och Marcus ska betala så frågar han om VI har leg. Jag hade ju inte detta med mig och ifrågasatte då hans motiv till detta. Då påstod han att det hela såg ut som ett gemensamt köp. Jag blev tvärilsk och sa till honom att han var pinsam och så knallade jag iväg till bilen för att hämta legitimationen. Väl tillbaka höll jag upp det framför honom och frågade om han verkligen hade rätt att behandla människor så, det är man kränkande! Vet ni vad gossebarnet svarade då? Jo "jag har rätt att neka vem jag vill att handla, dessutom om det ska vara på det viset så kan jag meddela att det är lag på att bära legitimation".
Det här är ren bullshit, man behöver inte alls bära legitimation. Och har man den inställningen att "man har rätt att neka vem man vill" kanske man borde blivit polis i stället!?

Jag har diskuterat det här en del under dagens lopp med olika människor och alla har samma inställning. Att det är helt sanslöst. Jag kan förstå att de frågar om det är en uppenbar langnings-situation. Att en 50-årig man och en ung tjej går in och köper fem cider t.ex men i detta fallet, nej.
En mamma eller pappa kan alltså inte gå in på systemet med sitt barn.... sjukt.

Nej, nu har storebror gått för långt. Dags att avskaffa spritmonopolet kanske? Ungdomarna får tag på spriten ändå, enda skillnaden är väl att de dricker hembränt i stället om de inte för tag på vanligt.

Dessutom vill jag också tillägga att jag tycker det är en sanlös dubbelmoral att man inte får köpa sprit på systemet om man är 18 men att supa sig full på krogen, det är helt okej. Hmm....dags att tänka till lite nu kanske?



Training

Kl är 11 och ridningen är avklarad för dagen.

Vi är igång och försöker träna lite nu jag och Enya, hon är pigg och glad som en liten gnu så ett pass i militärbacken är inbokat så att hon får springa av sig ordentligt. Tävlingen är ju om mindre än två veckor så nu är det bara att försöka köra på! Har dock inga förväntningar alls, hon har ju sina bestämda åsikter ibland det lilla livet!

På tal om liv så är mitt liv som det brukar. Snart är semestern slut och då kommer alla stora problem som ett brev på posten. Jag vill bara vara normal, kan jag få bli det tack!? Kan man köpa det på Ge-kås?



Kolla på den sjukt lilla hästen,den känner sig nog inte heller normal

Choices

Jag funderar och funderar fram och tillbaka. Jag borde göra vissa förändringar i mitt liv men jag får aldrig tummen ur.

Jag borde vara nöjd,lycklig och glad. Jag borde ta vara på mitt liv, men icke. Jag slösar bort det framför allt på min ångest som verkligen styr allt men även på otacksamma och tråkiga människor.
Jag vill lägga min tid på Marcus, min fina Enya och de goa,trevliga och roliga vännerna  i stallet även om där också kan finnas vissa irritationsmoment ibland ;).
Jag vill inte ägna mig åt att diskutera mascaror,lösögonfransar,bröststorlekar och andra ytliga saker. Det är inte jag, och varför ska jag vara någon jag inte är?

Jag är ingen elak och otacksam människa men jag måste prioritera de sakerna som får mig att må bra istället för tvärtom. Det borde alla göra även om man naturligtvis måste göra tråkiga också saker ibland.
Men tänk på det, umgås inte med människor som inte får dig att må bra, visa människor du tycker om att du just tycker om dom. Ibland kan lite välmening betyda så himla mycket!

Hallojse

Man upphör verkligen aldrig att förvånas! Människor är konstiga varelser!

Semestern är snart slut och det känns inget vidare alls. Det är visserligen en vecka kvar, men det går fort!

Stockolms vistelsen var super. Trots 30-gradig värme och ingen ac så tog jag allt med ett léende, den staden har verkligen något magiskt över sig. Det finns inget ställe på jorden som jag besökt där jag känt mig så hemma som där. Träffade även en gammal vän som bosatt sig i huvudstaden. Det är verkligen härligt när man kan träffa någon efter flera år, någon som lever ett helt annat liv än en själv och allt bara känns helt naturligt och avslappnat. Så är verkligen inte fallet med alla människor.

Nu måste jag sova, jag är dödstrött

Tjipp

Nu är vi hemma igen och det här var tamejfan den bästa nyheten på bra länge!!

http://www.aftonbladet.se/vader/article7503646.ab

Bye bye,tråkvarberg!

Jag ska fatta mig kort för jag är tröttelitrött. Det har varit en jobbig period nu med extrem värme som varken jag eller häste, eller katterna heller för den delen uppskattar.

Jippot i stan lämnar väl ingen människa oberörd. Synd bara att bilarna är så förbaskat tråkiga. Man ser ju inte på dom om de är värda 20 000 eller 200 000, tråkigt! En Snygg bil syns det på den att den är just snygg och speciell, den sticker ut från mängden, den har något unikt!

I morgon drar vi till paradiset, till sveriges framsida. Det ska bli alldeles fantastiskt underbart!

See ya!

I don't like amerikano

Jaha, nu sätter det här satans jippot igång i stan igen. Började ju bra med att det stod en kille mitt i bostadsområdet jämte en sleten ful amerikanare och pissade mot en sten. Förbaskade IQ-befriade puckon!! Tur man inte behöver vara mitt inne i skiten. Nej, jag är inte en sur och bitter satkärring, jag gillar bara inte osofistikerade människor.

Vill bara tillägga här längst ner att det säkert finns jättetrevliga människor som kör runt i raggarbilar med. Tyvärr är det dock inte de som syns och hörs!

My star

Idag har det gått ett år sedan min fina och bästa vän lämnade jorden.
Ett år har gått fort men ändå oändligt långsamt. Det går inte en enda dag utan att jag tänker på min fina lilla Skruttis.

För er som inte vet vad som hände, kan ni läsa det här http://ecarolines.blogg.se/2009/july/utkast-tiden-gar.html#comment

Artemis

*1992-05-25

+ 2009-07-14


Hoppas du sover gott min prinsessa

Feelings

Jag vet inte vart jag ska börja egentligen. Det har hänt en del saker. Bland annat så har jag och Linnea körat bakom Darin och Sana Nielsen. Det ni ;) Det var en rolig upplevelse och Då med Erik Saade och Shirley Clamp! Jag lägger ut lite bilder sen när jag får dom.

Annars har det mest varit jobbiga saker, jobbiga känslor. Jag känner mig otillräcklig. Jag klarar inte av när jag tror att människor jag bryr mig om irriterar sig på mig, eller är sura. Det är inte ens säkert att de är det men jag inbillar mig det och mår skit. Vad andra människor tycker och tänker om mig det skiter jag i utan det är just de som jag bryr mig om, som betyder något.

Kan det sluta vara luftfuktighet typ 100% ute? Jag dör, och mitt huvud sprängs.
I morse vaknade jag strax efter sju av att åskan slår precis utanför fönstret. Kör i ilfart de 1,5 milen till stallet bara för att hitta hästen glatt betandes i SOLSKEN! Inte ett muller hörde jag, det var bara att ratta hem igen!


*Gulp*

I morgon smäller det. Nu börjar jag bli nervös! tänk om Darin inte vill att jag ska stå där på scenen. Hjälp!

Sleepy hollow

Helt plötsligt vände allt. Från att ha mått helt okej i en vecka så känns det nu som jag gått in i en vägg. Normalt, nej! Tänk att andra människor kan påverka så mycket hur man känner sig. Arg,glad,ledsen, you name it. Just nu känner jag mig mest bekymrad,förvirrad och allmänt trött. Jag tycker det är oerhört jobbigt med människor som börjar bete sig annorlunda helt plötsligt... var den du är, oberoende på vem du är med!

På tal om något annat så såg jag en riktig b-kändis härom dagen i stan, på Gina Tricot. Han som är den där arga kocken på tv, i Kniven mot strupen. Han såg lika löjlig och slajmig ut i verkligheten.


Nu är det gjort

Jag har ett par fjärilar som bor i min mage för tillfället. Det är ju en del spännande saker på gång nu. Jag har nu anmält mig och Enya till vår första dressyrtävling, hennes första dressyrtävling, ja faktiskt hennes första tävling någonsin. Det ska bli oerhört spännande och det kan verkligen gå precis hur som helst! Jag har inga förhoppningar alls, ska bara se det som en rolig grej och en utmaning.

Nu är fotbollsmatchen slut vilket innebär att alla suck,pust,stön och slag mot soffan har avtagit. Rätt lag vann enligt Marcus och nu vill han lägga beslag på datorn i stället. Får väl göra honom till lags. Måst eändå upp i ottan och släppa ut hästarna!


Scary shit ;)

Jag blev nervös, jag såg en proposition inför tävlingen på hemmaklubben. Jag hade ju bestämt mig men nu börjar jag tveka. Är vi verkligen redo för detta? Får ta mig en ordentlig funderare.

Dagen har varit bra och jag har fått köpt mig lite kläder, eller fått lite kläder ska det väl stå :)
På söndag smäller de nämligent. Jag har ju inte skrivit något om det här men en god vän till mig anordnar allsång på Tylösand två söndagar i sommar med riktigt bra artister så som Darin och Erik Saade och där ska jag vara med och köra. Jag ska alltså stå där i bakgrunden och skråla. Det ska bli roligt och naturligtvis lite nervöst. Jag har även bjudit med min lillasyster som också ska köra. Systrarna Svensson/Hansdotter is da shit ;)
Jag funderar skarpt på att göra en kupp och springa fram och nypa Darin i stjärten!

Kom dit och kolla vet jag :)
Här har ni adressen till sidan http://www.tylosand.se/allsang-pa-solgarden

what happens?

Vart är Sandra? Hon svarar inte, har hon gömt sig för mig måntro? Hon är lite lurig den!

Det har egentligen hänt ganska mycket saker sista tiden men i den värme som varit har jag knappt orkat trycka på tangenterna! I fredags fyllde ju världens bästa Marcus år och detta firades i Göteborg på kvällen. Vi var och åt på Joe Farellis på avenyn och sedan var det bio, Eclipse.
Jag var ju väldigt skeptisk till att se Twilight filmerna, ja jag ville inte alls. Jag väntade tills den kom på tv och jag ångrar mig inte! Den sista filmen nu så grät jag mig i princip igenom hela filmen! Det är så vackert,så magiskt och alldeles underbart!

Sandra svarar fortfarande inte, hmmmmmm

NU blev det liv i henne,,,,så nu är det bråttom i knutarna!

Suck

Jag har bestämt en sak. Eftersom minst halva sveriges befolkning anser att man inte får klaga på den här "underbara" värmen så tycker jag att det borde vara tvunget för dessa att vistas i konstant solsken hela dagarna utan att FÅ gå in i skuggan eller ta ett dopp. De borde inte heller få använda AC i bilen och absolut inte öppna fönstrena inomhus. Njut nu då, bara njuuuuut!

Hipp,hipp Hurra!

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Marcus födelsedag. Hurra,hurra,HURRA!

Grattis Älskling!
Ikväll blir det mys <3


Kärlek mellan gränserna!

Jag är ledsen! Min bil mår inte bra! Den gillar tydligen inte heller värmen för den blir alldeles kokhet!
Egentligen tror jag att fallet är så här.

Min bil, PMS har en tid nu varit väldigt förälskad i sandras bil EFE. De har stått och kukelurat jämte varandra i stallet i två års tid nu. De är ett par. Nu är det dock så att EFE ska gå i pension och Sandra har köpt en ny bil. Jag tror helt enkelt att min fina bil har blivit rejält deperimerad utav detta, hon känner liksom ingen livslust längre :/ Jag kanske får låta henne gå i terapi, eller helt enkelt köpa EFE av Sandra.
Får ta mig en funderare på detta!

Förutom detta hemska har dagen var bra men hektisk. jobbat,ridit,hämtat hö,varit med Marcus och spelat golf och sedan tillbaka till stallet för att ta in kusarna. I morgon har jag sovmorgon igen, underbart (om jag bara kunde få vakna upp till ett kmulet varberg, DÅ hade allt varit på topp)

RSS 2.0