I'll do it!

Ah, man lever bara en gång. Nu gör jag det! Skämmas kan man göra när man är död!

No sports

Jag vill bara börja med att säga att sport är bland det tråkigaste jag vet. Hockey,fotboll,slalom,innebandy, You name it! Jag är totalt ointresserad. Den enda gången jag tycker det är lite roligt är om det är fotbolls-vm men då sitter jag oftast och smyghejar på motståndarlaget. Jag tycker sporten tar alldeles för mycket plats i samhället. Det finns lika många om inte fler sidor tillägnade sport än vad det finns om riktiga nyheter. På dessa sidor nämns dessutom inte alla sporter utan för det mesta fotboll eller innebandy.

Det som är absolut mest irriterande är när de ställer in program på tv för att visa "viktiga" matcher. Sänd sporten på de rena sportkanalerna så att vi som inte vill se skiten slipper störas av det. När min favoritserie på tv blir inställt pga något så löjeväckande som en final i elitserien i hockey då blir jag arg, riktigt arg! Jag ska inte behöva lida för att det är några svettiga fula män som glider omkring och jagar en puck och tror att de är viktiga!

En annan sak med sport som också är otroligt irriterande är när en svensk medborgare tar ett guld i sin gren och det står och sägs överallt "sverige har tagit guld". Det är väl för f*n inte landet som tagit guld utan den specifika individen.

Jag är naturligtvis medveten om att ridning också är en sport men det ställs då inte in några tvprogram bara för att det skulle vara en världscupfinal i dressyr eller hoppning. Nej, då sänds det ett sammandrag på 45 minuter i SVT24


Leave me a note?

Det är väldigt roligt att så många läser min blogg. Men kan ni inte lämna ett litet avtramp också? En liten kommentar så jag ser vilka ni är, det är kul att få veta! Kram på er!

Vår,kärlek och min fyrbenta bästis!

Lite bilder från dagens uteritt . Marcus följde med på en promenad i det fina vårvädret. Vi utforskade ett berg,klättrade i skogen och galopperade i favoritbacken.  Misan var pigg och glad som vanligt. Min fina lilla tjej!

Längst upp i "skidbacken"



Uppe på toppen av Höråsberget


Puss på dig mín prinsessa


Lycklig häst i rullning

.....

Jag vet inte varför jag känner som jag gör just nu, det gör bara ont allting! Jag vill lägga mig ner i min säng och bara sova i flera veckor. Inte jobba,inte äta, inte tänka bara vara.

We're all human after all.. This is from my heart

Det finns tillfällen i livet som är riktigt genuint lyckliga stunder. Man får ulleva saker som är få förunnat. När man är mitt i det så glömmer man oftast av att njuta, man förstår liksom inte riktigt att det händer.  Dessa stunder blir till underbara minnen som man önskar att man kunde minnas varenda sekund utav.  Ibland gör det dock ont att tänka tillbaka. Man vet att saker förändras och att man aldrig kommer kunna få uppleva samma sak igen.  Istället för att tänka tillbaka och glädjas så sörjer jag över det som jag aldrig kan återuppleva. Sådan är jag, tyvärr.

Ge-kås igår var helt okej. Jag kände mig gammal som gatan. Danny var söt som socker i gröt, Mattias var vänlig och Erik var dryg. Precis så som det brukar vara. Danny kände igen mig, han tyckte det var längsedan:)  Det var mycket folk. Lite skillnad från 2007 då jag såg Danny där för första gången, då var han en liten blyg gosse med lite halvdåligt självförtroende. Det är lite svårt att tänka sig att det är samma kille som står på scenen i melodifestivalen som jag stod och åt hamburgare med i en korvkiosk i Kinna. Men det är det ,och jag sa till honom då den kvällen att han kommer bli något stort och se så rätt jag hade. Han är en fantastisk enertainer med en ödmjukhet som är ganska unik för en så känd person. Han är en bra förebild för sina unga fans, han peppar dom till att kämpa i skolan och att älska sig själva. Att

Jag vet att många anser att min "dyrkan" av  denna popidol är löjlig.  Att jag dessutom är tre år äldre än honom gör knappast inte saken bättre. Men jag står för vad jag tycker. Så länge han behåller båda fötterna på jorden så kommer jag att beundra honom. Jag kommer åka på spelningar och signeringar för det gör mig glad,han gör mig glad.  Jag kommer stå där och känna mig lastgammal bland alla småtjejer men det är det värt. Så länge han uppskattar det och det vet jag att han gör!


Danny för två år sedan


Danny igår


Ge-kaus

Nu bär det snart av.  Ge-kås ska tas med storm & jag kanske tar Danny med mig ;) Återkommer med mer info senare ikväll. Nu väntar restaurangmat hos svärmor!  Rock on honeys!

Spelling

Jaha, med min sedvanliga tur så är ju naturligtvis E.M.D. konserten inställd i morgon. Känns för jävligt om jag ska vara ärlig. Jag hade verkligen sett fram emot detta, jag hade något att se fram emot för en gångs skull..
Jaja, som en god vän sa till mig i går "jag överlever nog detta också". Trots att det svider något otroligt just nu.

Dagen har varit helt okej. Red ett dressyrpass på sötisen vilket gick bra och hon var samarbetsvillig. Sedan åkte jag förbi min kollega och vän för en kaffepaus innan jobbet. Jag fick kanelbullar och fick sjunga "Imse vimse spindel". Ibland leker verkligen livet :)

Måste bara ta upp detta med stavning lite kort
Jag förstår inte hur dåliga många framförallt ungdomar är på att stava. Det är skrämmande! Hur kan man ha gått i vissa fall 12 år i skolan och stava fel på de mest simpla svenska orden? Det finns hur många exempel som helst.Man borde bli hårdare i skolan när det gäller stavning. Inför rättstavning på schemat igen. Låt eleverna lämna in uppsatser som är handskrivna, där de inte kan använda stavningskontrollen i Word. Tror att det är där problemet ligger, iallafall till stor del. Om datorn stavar åt dom lär dom ju sig aldrig!

Me & my honey

Ingen respekt gentemot auktoriteter överhuvudtaget. Jag förstår bara inte.... Att behöva sitta och försvara en människa som är totalt oskyldig känns inte rätt. Tråkigt!

Idag har jag haft en riktig stalldag helt för mig själv. Utsläpp av hästar sedan morgonkaffe på jobbet. Gjorde lite listor så att jag är väl förberedd till nästa vecka. Åkte tillbaka till stallet där jag mockade boxen jättefint,tog ur massa bädd,strödde upp med mycket nytt spån, skurade rent krubban,satte upp krokar åt Misan och Tuva m.m. Efter en massa slit hämtade jag Misan och borstade henne ute i solskenet och sedan gav vi oss iväg på en härlig barbackaritt i skogen. Helt underbart!

I morgon ska jag träna lite dressyr och jobba, det har varit mycket jobb nu men det är roligt. Dagarna går fort,våren är på väg och snart är det fredag.. kan det bli bättre???


OMG

HAHAHA,,,vad i hela fridens namn är detta?

http://www.youtube.com/watch?v=9o4BR9JALwQ&feature=player_embedded

Truth hurts

Det finns så mycket naiva människor utan självinsikt i den här världen att jag blir mörkrädd. Människor som inte inser sina egna begränsningar, människor som aldrig växer upp, människor som ljuger så mycket att de till slut börjar tro på sig själva  m.m 
På många sätt är det synd om dessa individer men mest synd är det ändå om de som stöter på dom genom livet. Man kanske inte ser igenom personen förrän det är för sent & då talar jag mest om mytomanerna. Undra om dessa människor ens tänker på att de ljuger eller om de bara kommer helt naturligt för dom?

Ett gott självförtroende ska man naturligtvis ha men att tro och i vissa fall t.om uttala att man är bättre än någon annan trots att man innerst inne vet att man inte är det, det är bara patetiskt. Skryt är också starkt förknippat med dålig självkänsla. Man måste liksom hävda sig själv hela tiden "titta på mig, här är jag".

Sätt någon annans behov framför dina egna någon gång. Rannsaka dig själv, är du den som du utger dig för att vara? Kan du stå för alla dina åsikter? Om du hela tiden hittar på lögner är du då inte rädd för att sanningen ska uppdagas? Tro mig det gör den, förr eller senare och då skulle inte jag vilja vara i dina skor!


Marcus <3

Fantastiska människa, jag älskar dig! Snart åtta år tillsammans, du är mitt allt!

Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va' vinden
Men jag skulle inte va' nånting om du inte fanns


Entertaining

Det här är ju helt fantastiskt underhållande. Det känns som att gå på mellanstadiet igen.  När man bråkade och jämförde vilka yrken ens föräldrar hade. Den vars pappa hade jobbet med högst status vann. Alltså jag XD.

Less is more är ett bra uttryck tycker jag. Man är inte duktigare bara för att man har dyrare saker på sin häst. Kunskapen sitter inte i utrustningen. Däremot är det väldigt fult med hästar som ser ut som julgranar, utsmyckade med massa onödiga saker. Man är inte heller en bättre ryttare bara för att man har en dyr häst men som sagt är inte självinsikten på topp.
Nog om detta, den debatten sköter Matilda så bra.

Dagen idag har varit konstig. Mycket känslor både bra och dåliga. Hann i alla fall med en kort runda i solskenet med sötnosen. Sedan jobbade jag och frös halvt ihjäl,,, Varför envisas barnen med att rida ute i paddocken? Tänk på mig ;);)
Efter jobbet bar det av till Marcus morbror som bjöd på våfflor. Riktigt gott efter en lång dag!
Hmm,,,nu blev jag sugen på kladdkaka, ska nog ta en bit :)


Vacker!

Vilken häst! En sådan vill jag ha en dag!


Debatt

Jag vet verkligen inte om jag orkar en gång till. Jag tänker så varje gång jag är på väg in i en ny "mörk" period. Allt känns jättetufft och framför allt känns allt helt meningslöst. Jag vill helst bara vistas hemma eller ute i skogen tillsammans med Misan. Jag känner mig så fruktansvärt ensam.

Jag är ju också medverkande i den heta diskussionen på matildas blogg http://matildahildingsson.blogg.se/2009/march/sa-javla-oproffsigt.html
Jag har redan sagt att jag kanske uttryckte mig lite väl hårt men det var som sagt en reaktion på hopptränarens löjliga uttalande.
det råder en enorm "pajkastning" mellan alla "äger inom hästsporten. Alla snackar skit om alla. Det är också en enorm prestations hets också.  Man ska hoppa högt, högst är bäst. Om man inte vill hoppa 1.20 för att man helt enkelt inte är intresserad eller inte tycker det är roligt då är man en dålig ryttare. Om man inte är intresserad av att tävla då är det ännu värre, då är man helt misslyckad. Jag tycker detta är fruktansvärt tråkigt att höra gång på gång. Jag är inte tävlingsintresserad. Nu har jag lovat vara med i laget men det var för att jag blev tilfrågad eftersom de inte fanns tillräckligt många. Jag har så fruktansvärt höga krav på mig själv att jag inte klarar av att tävla. Jag blir så arg och besviken på mig själv om det inte skulle gå bra. Jag kan älta det i veckor och kan till och med bli så upprörd att jag inte ens vill träna mer.

Jag har min häst först och främst för att ha kul tillsammans med.  Hon är min bästa vän. Uteritter i skogen på långa tyglar  är himmelriket för mig. Träna kan också vara kul någon gång ibland.
Jag anser mig inte vara en sämre ryttare bara för att jag inte är ute efter att tävla MSV eller hoppa lättA. Jag älskar min häst och jag har lagt många timmar på att bygga upp det förtroende och den respekt som vi har för varandra nu. Hon är inte en helt enkel häst trots att vissa verkar tro det, hon har enormt mycket vilja! Jag kan faktiskt med handen på hjärtat säga att jag tycker att hon har blivit riktigt fin och jag brukar inte skryta till skillnad från vissa andra.

Det här med kostnadshysterin orkar jag inte ens gå in på. Dyrast häst är inte bäst. De mest imponerande jag vet är folk som köper riktigt billiga "dåliga" hästar eller hästar med noll förutsättning och får dom riktigt fina. Det tyder på kunskap!!

Slutligen vill jag bara säga att människor med för höga tankar om sig själva är oerhört osmakligt.  Tyder också på extremt dålig självinsikt! Fast å andra sidan är det enormt roligt när ingen håller med dom :)


Me and my little princess


Tired in a box

Puh, jag är trött. jag klarar verkligen inte av att gå upp tidigt och hålla lektioner. Jag känner mig helt ofokuserad så tidigt på morgonen. Att gå upp och åka till stallet och pyssla går bra för då behöver inte hjärnan arbeta.

Jag är iallafall lite mindre arg nu. Jag blev för det första skitförbannad för att Morgan åkte ut ur Let's dance. Han var enligt mig den enda värdiga vinnaren. Det är alltid den bästa som åker ut! Det skulle varit Laila och Morgan i final!

Shakin'

Nu är jag ännu mera arg, jag skakar. Inte bra detta! Vad har hänt med mig? Eller med andra kanske jag ska säga...

Har jobbat ikväll, sjukdom i Store sten familjen :)  Det gick bra, trevliga grupper och jag tror de var nöjda. I morgon blir det upp och hoppa vid 07.00. Hästarna vill ut och eleverna vill rida :) Det ska vara fint väder så det blir nog en bra dag hoppas jag.  Misan har vilodag i morgon, en välförtjänt sådan. Idag var vi ute på en härlig barbackatur i vårsolen. Det är det bästa som finns! Bara hon och jag. Det är naturligtvis trevligt att rida ut med sällskap med någon gång ibland.
På söndag är det dressyrträning igen. Fullt ös medvetslös :)

........

På många sätt har mitt liv varit mycket bättre den sista tiden.  Jag har inte samma panikångest och konstanta oro t.ex. Men just nu känns allt helt hopplöst! Jag förstår helt enkelt inte varför man aldrig kan få något tillbaka för allt som man gör för andra? Inte ens ett tack får man!  Det kan väl inte bara vara jag som vill hjälpa och göra andra människor glada? I såfall är ju den här världen för hemsk för att vara sann. Ska det behöva gå så långt att man måste bli lika jävlig själv? Tydligen är det så illa. Det gör mig oerhört ledsen men dock inte förvånad.

Slänger in en liten bild för att pigga upp. Världens sötaste häst i vårsolen idag. Hon står högre med bakbenen än frambenen, riktigt så överbygd bak är hon inte :)


ARG!

Detta händer inte ofta men nu är jag arg! Det är max tre gånger om året det inträffar. Nu slutar jag att vara generös och hjälpsam. Nu tänker jag enbart se till mig själv! Jag vill inte vara en sådan hemsk människa egentligen,men nu känner jag att jag måste!


Lite nostalgi!

Kul sida om ni har tråkigt!!!
http://www.saltmannen.se



Nostalgi!  DETTA är melodifestival!


Caroline var kär!



eller denna, kommer ni ihåg? Var även här lite kär :)


Mycket bra låt men här var jag inte kär :P

Stormigt på alla fronter

Det är inte mycket man förstår i livet, iallafall inte jag. Sist jag kollade på mitt körkort så stod där att jag är född 1983. Detta påvisar alltså att jag rimligtvis borde vara 25 år. Det stämmer, så långt är jag med. Men det känns ändå som att jag lever i en värld där människor (vissa) beter sig som 13 och behandlar mig som en tönt som man inte vill umgås med. Eller rättare sagt man passar när personen har tråkigt men så snart någon med mer status kommer så är man inget värt längre. Det var så det var hela mellanstadiet och iallafall halva högstadiet. Så är det än idag. Inte konstigt att jag var och varannan natt drömmer om Lindberga skola och huset där jag växte upp. Det blir ju Deja vu upplevelser hela tiden. Jag är så van vid det hela att jag knappt bryr mig längre, tycker mest det är patetiskt och att det visar på att denna person har något slags bekräftelsebegär!

Uteritten idag var solig men blåsig. Jag har verkligen världens snällaste häst. Det blåste så mycket när jag skulle sitta upp att sadelkåporna i princip stod rakt upp. Vad gjorde Misan då? Ingenting, hon stod där så snällt.  Sedan red vi en mysig tur i skogen bland knarrande tallar och porlande bäckar. Vi mötte många saker som hästar generellt sett brukar tycka är läskiga. Flygande plastpåsar,ensilagebalar som hade plast som fladdrade i vinden, dörrar som stod och slog,brevlådor vars luckor öppnade och stängde sig men Misan var coollugn.
På väg hem så blåste det så mycket att ländtäcket blåste upp och lossade så det la sig framåt. Trodde Misan skulle flippa ur men icke, hon skrittade på lika glatt som innan i den fruktanvärda sidvinden. Hon är underbar den lilla hästen. Hennes envisa men goda humör och livsglädje får mig att bli alldeles varm inombords. Vi är ett bra team hon och jag!

Kajsa: Tröjorna finns i Ullared i massa olika färger, bara att välja och vraka :)


Die sonne scheint

Fint väder, kaffet är intaget nu beger sig PMS bilen till Tvååker och uteritt i skogen med pärlan!
Hörs kanske ikväll!
Ut och hoppa hopprep med er nu :) Eller kanske lite tvist!


Sörse i mitt <3

Att bo där jag bor i varbergs sk "ghetto" är jättebra. Det är lugnt och fridfullt och vi trivs hur bra som helst.
Vid vår parkering finns en sk "återvinningsstation" där kan man slänga precis allt. Kläder,trä,hushållsmaskiner m.m
På helgen är dock detta låst och stängt vilket resulterar i att all skit läggs utanför.Då vaknar hela Sörse till liv. Där står människor och rotar runt i de slängda soporna. De kommer cyklades med kärror efter och verkligen frossar i allt skräp.  Jag blir lika faschinerad varje gång men samtidigt lite äcklad. Att rota i genom andra människors avlagda och ofta trasiga ägodelar känns liksom lite snuskigt. Men vem är jag att dömma!?

Helgen har varit bra. Det fantastiska vädret i går gjorde att längtan efter vår och grönska blev ännu starkare. Detta kände även Misan av då hon släpptes ut i ett lite svalare täcke och firade detta med att rulla sig! Hon är lustig den hästen, hon rullar sig inte på vintern eller om det är för blött i hagen. Det ska vara plusgrader och torr lera, då trivs hon som bäst!

Veckan kommer bli ganska mycket jobb men ändå rätt lugnt!


Reflektioner över gårdagens spektakel.

Jag fattar inte! Nu har jag verkligen gjort allt jag kan men det är fortfarande likadant. Lägger ner nu!

Gårdagens spektakel var underhållande som vanligt. Jag är mest lycklig över att inte "psykot" vann. Även om man kan diskutera hur normal Malena ser ut på scenen.
Här kommer mina reflektioner över gårdagens bidrag.

Måns: Tråkig,intetsägande låt. Killen är oerhört charmig och snygg men låten nja....

Caroline af ugglas: Låten är helt okej men hon själv, urk. Fett hår,gummistövlar och så ser hon ut som om hon har dödsryckningar på scenen. TACK för att ni inte lät henne vinna

Agnes: Tjejen är ju både söt ochbegåvad. Låten är helt okej men igår gick det på halvfart. Inte så konstigt om man har lunginflammation kanske

H.E.A.T:  Med risk för att bli halshuggen så måste jag tacka nej till detta bidrag. Grabbar med stripigt långt hår som "sjunger" gubbrock är helt enkelt inte min grej.

Emilia: Nja, jag vet inte riktigt. Hon blir lite väl exalterad på scenen, ser lite ut som ett barn på julafton. Låten är okej men inte mer

Alcazar: Min favorit! Gillar inte gruppen så värst mycket egentligen men deras eurodisco låt Stay the night är bra! Den sätter sig fort och det svänger!

Sarah Dawn Finer: Sjunger fantastiskt! Låten är även den helt okej om inte lite slätstruken

E.M.D.: Låten är faktiskt bra! Ingen schlager kanske men ett roligt bidrag. Sen att Danny är min stora favorit är väl ingen hemlighet direkt

Sofia: Grekiska i svenska melodifestivalen? Nej tack! Låten är bra men hon ser ut som en plastig 40 åring som vill se ut som 25

Molly Sandén: vad har de gett henne för låt? den är ju så tråkig att man somnar efter 30 sekunder. Tjejen är duktig och kan sjunga men ge henne en bra låt nästa gång

Malena Ernman: Hon kan ju sjunga, inget snack om det. Låten är annorlunda och ja, den växer. Tycker det var roligt att hon vann & jag tror att det kan gå bra för den i finalen sen!

SNÄLLA svenska folket!

Jaha, då var det helg igen. Tiden går fort! Det händer inte speciellt mycket upseendeväckande saker i mitt liv. jag rider och tränar med hästen,jobbar och umgås med Marcus. Det är precis som det ska vara med andra ord.
Egentligen hade jag tänkt skriva ett långt inlägg om hur vissa människor hanterar sina hästar. Men vid närmare eftertanke så tror jag att det skulle blir ett ramaskri då. Underbart ord förresten, ramaskri. Jag sparar helt enkelt mina tankar om alldelse för ensidig ridning,uppbetsling och överdrifter med täcken till en dag då jag känner mig extra irriterad!

Helgen kommer att spenderas lugnt. Ikväll ska jag väl se på spektaklet. Jag hoppas ju att E.M.D. vinner  eller möjligtvis Agnes. Men jag är rädd att den hemska människan med fett hår,sneda tänder och gummistövlar tar hem det. Då skäms jag över min svenska härkomst.

Ha en bra helg allihop och rösta inte på psykot i kväll. Ät mycket godis,sitt uppe länge och unna er ett glas rödvin eller cocacola om ni är minderåriga!


Ont någonstans? Eller kanske har hon analklåda!


Självförvållad magkatarr

Hej på er!

Jag är jättedålig på att uppdatera, har helt enkelt ingen skrivarlust. Inte för att det inte finns något  att irritera sig på, tro mig det finns massor.
Mitt liv flyter på i sin vanliga takt. Igår var jag ute på en helt underbar tur i skogen tillsammans med min kollega och vän, alltid lika trevligt! Det blir inte en tyst sekund när vi två sätter igång. Det var riktig vår i luften till skillnad mot i dag, usch! Dagen idag har också varit bra fast jag har druckit alldeles för mycket kaffe!
* Två koppar på jobbet 10.30
* En kopp inne hos stallägaren 12.00
* En kopp på jobbet 15.00
*Två koppar hos mina föräldrar 20.00

Min mage säger ajjabajja men man ska dricka kaffe. Det är socialt och trevligt och gott!
Nu ska jag sova tror jag, eller läsa i en äcklig bok. Mitt tips till er där ute är att läsa mycket böcker. Man håller hjärnan aktiverad på ett bra sätt och man lär sig massor!  Ska jag rekomendera en författare så blir det nog Helene tursten! Läs hennes böcker, man vill inte att de ska ta slut!

Mörkrädd

Jag blir så förbaskat trött på vissa människor. Jag är absolut inte perfekt, absolut inte men jag försöker att få människor runt omkring mig att må bra utan att sätta mig själv i första hand.
Är det något jag finner oerhört vidrigt i samhället är det denna ständiga egoism. jag,jag,JAG hela förbannade tiden. Man borde införa en kurs i empati för alla högstadie elever. Testa att någon gång sätta någon annans behov och önskemål framför dina egna, bara ett tips! Tänk, du kanske kan göra någon annan än dig själv glad, hua vilken hemsk tanke!

Ska förresten sätta upp övervakningskameror i mitt stall. Återigen har det på något oförklarligt sätt försvunnit hö från mig. Hmmmmmmmmmm...........................

Ny länk till programridningen, nu MED musik hoppas jag!

Fina,fina Mis

Jag är helt slut men glad.
Räknade ut att jag suttit mer än 3½ timme i sadeln i dag vilket har resulterat i en lite lätt ömmande bakdel.
Hela kroppen är ömmande kan jag säga. Nu låter jag som en gammal åderförkalkad pensionär men så är fallet!

Programridningen idag gick bra! Jag är nöjd med den lilla söta hästen. Hon gör sitt bästa och är noga med att säga ifrån när hon tycker jag gör fel ;). Fick höra av domaren att jag verkligen verkar känna min häst och att jag gör allt för att underlätta för henne så mycket som möjligt i ridningen. Detta värmde oerhört kan jag säga, jag försöker verkligen mitt allra bästa för att ge Misan ett så bra och lyckligt liv som möjligt. Domaren sa också att Misan ligger på sjuor och åttor i snitt om jag bara blir lite mer tydlig med vissa av mina hjälper. Det är inget dåligt betyg för att vara en förvuxen ponny. Ja, vad kan man säga mer än att jag har världens bästa häst helt enkelt, iallafall den bästa för mig!

En liten film med dålig kvalitet för den som är intresserad!

No money for me

Casinot var trevligt men ingen storvinst med hem tyvärr.

Imorgon ska jag rida tre timmar!? Först ska jag ut med två ridgrupper i skogen på någon ridskolehäst och sedan ska jag rida programridning för Britt Hammar med Mis. Herregud, jag kommer att ha skavsår i baken. Men det är det värt! Få betalt för att göra det roligaste som finns, det är då inte illa! Tänk om man hade suttit och glott på något grått och trist kontor. Nej, usch! Vara ute i skogen på en fyrbent vän det är toppen (även om jag hade önskat att det var Misan jag satt på då också,ingen är som hon).

Nu ropar kudden!

Uppdatering

Snabb,snabb uppdatering

Idag..

*Vaknade,kollade ut och tackade Gud för att jag inte anmält mig till hopptävlingen.

* Åt frukost framför tvn

*Åkte till stallet

*Red dressyr. Mycket duktig flicka. Hon är inte riden "ordentligt" på över en vecka men gick i princip som en klocka ändå. Massa beröm och pussar fick hon världens bästa tjej!

*Åkte hem

*Åt en halv pizza

Nu väntar Casino Cosmopol, ska vinna lite pengar är det tänkt. Hörs kanske ikväll!

Aggressioner men även glädjeämnen!

Jaha så var också denna dagen snart till ända. Har varit en bra dag måste jag säga.
I korta drag

*vakna
*Äta lunch på Stinas
*Köpa present till Marcus pappa
*Åka till stallet
*Rida ut
*Balla ur med Sandra och Matilda
*Säga till en fjant som tror att hon är cool,hon blev tyst
*Åka hem
*Sitta i soffan och vänta på maten

Ja, detta är vad som inträffat i mitt liv idag. Jag har kanske samlat ett par pluspoäng hos någon och förlorat ett par hos en annan men sådant är livet.
Måste tipsa om Matildas senaste blogginlägg också, mycket läsvärt för er som håller på med hästar eller har hållt på!
http://matildahildingsson.blogg.se/index.html

Vill avsluta detta inlägg med att säga att jag är så ofantligt trött på människors inställning och i vissa fall avundsjuka till min sjukdom. Ta ansvar för era egna liv, jämför er inte med mig. Jag har varit sjukskriven i sex år för att jag är sjuk inte för att jag lyckats "lura till" mig en diagnos. Jag har hur många A4 ark som helst skrivna i min journal hos olka psykologer och läkare. Jag kommer förmodligen aldrig bli frisk och tro mig man får inte en fet plånbok av att gå på bidrag!

Chocolate dreams

Ledig idag vilket i princip innebär att jag gått upp för bara en liten stund sedan. Men såklart är jag ändå trött! Tur att jag och Marcus är likadana, sova ska man göra läääänge! Hade varit lite jobbigt om han var en person som ville gå upp vid åtta på helgen.

Idag ska jag åka till Stinas och äta lunch,det var längesedan och det ska bli mycket gott. Fast jag är just nu endast sugen på choklad i alla dess former, vit,ljus,mörk ,med nötter,nougat ja all choklad är underbar!
Ska gå och rota lite i skåpen!

trött

Jag är trött i hela kroppen,trött i huvudet och trött på barnsligheter.
Säga vad man vill om mig men jag har iallafall en mogen syn på livet och allt runt omkring det!

Nu ska jag sova för jag är som sagt vad trött!

Utkast: Min kropp ...

Min kropp är trött men det är rätt så härligt. Ska upp i tid och jobba i morgon med. Tycker faktiskt att det är ganska roligt. Det är bra stämning och trevliga människor på jobbet då blir man på gott humör.

I dag har jag även provat något så konstigt som en chokladsemla. De har tagit bort mandelmassan och ersatt med någon slags chokladkräm och grädden smakade kakao. Jag var skeptisk innan jag smakat och jag är faktiskt fortsatt skeptisk. Jag vill att grädde ska smaka grädde eftersom det är så gott. Så jag måste nog säga att jag föredrar vanliga hederliga semlor.

Idag har jag även gjort något som jag förundras över. Jag har köpt "lyxprodukter" till mig själv för nåstan 300 kr. Bla en minimal burk med kräm till läpparna för 165 kr!!  Det känns så lyxigt, underbar känsla. Nu kommer resten av månadens pengar gå åt till Misan men det gör inget för det är hon värd!

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med morgondagen! Då får jag rida igen också! UNDERBART! Tänk att man kan sakna det så mycket efter bara tre dagars uppehåll! Jag är rid & Mis beroende tror jag!

This is what I've done

*Golvet är dammsugit

*Toaletten är skurad

*Diskbänken är avtorkad + alla andra ytor i köket

*Sängen är nybäddad

Nu har jag svettats en stund,gjort av med lite energi, nu åker jag till stallet och jobbar lite till!!

Over and out

Är inne i en jobbig period. Känner mig mest nervös,orolig hela tiden. Kan dock inte sätta fingret riktigt på varför.
Misan blev behandlad av kiropraktorn i går. Hon hade lite problem med ischiasnerven igen men inte alls så farligt som förra gången.  Kiropraktorn gav mig en stor eloge för att jag kontaktat honom innan jag kände något konstigt med hästen. Klart jag gör, hon är värd det allra bästa min lilla tjej.
Eftersom det nu inte blir någon ridning på två dagar känner jag mig oerhört rastlös. Funderar på att ta och städa lite.. Det är tråkigt men man får iallafall tiden att gå.
Kommer bli en del jobb i veckan också. En kollega som ska nresa bort så jag ska jobba i stallet i två dagar i rad!  Undra hur min kropp kommer må då,,,herregud. Men det blir trevligt när lönen kommer, man får se det så.
Jag har inte så mycket mer att komma med idag känner jag. Lev livet,ta vara på det fina ni har!


X-rated Oprah

Nu sitter jag återigen i min fina  Klippansoffa. Kaffekoppen står placerad jämte mig och Oprah visar sitt glada ansikte i tvrutan. Allt är precis som det ska med andra ord.
Kiropraktorn kommer om någon timme och jag är nervös, men det löser sig, han är bra!

Nu är det måndag och ny vecka. Jag tycker måndagar är helt okej ändå. Dagarna går relativt fort och innan man hinner blinka så är det helg. Fast jag jobbar ju på helgen med så det spelar ingen roll.

Haha, nu är dom sådär fantastiska på Oprah igen. De varnar en gång i minuten för att programmet handlar om sex och bara riktar sig till vuxna. Just nu går de igenom den kvinnliga anatomin. Det visar sig att många tror att man kissar och föder barn ur samma öppning. Fantastiskt roligt. Lärde man sig inte hur det låg till när när man var runt åtta eller något? De är otroligt okunniga i det landet. De är därför program som Oprah är så fruktansvärt underhållande. Visste ni t.ex att man i vissa delstater får ta körkort när man är 16 men man får inte dricka alkohol förrän man fyllt 20 och sex det är olagligt att ha om man är under 21. Vad säger man om det? No coments!


Love,love,love

Jag har varit dålig på att uppdatera, ber om ursäkt för det. Har helt enkelt inte haft lust eller tid.
Det har varit en bra helg, har ätit lite för mycket onyttigheter bara, fy på mig!

Lördagen ägnade jag med Marcus och lät min lilla häst vila. Vi åkte och kollade på soffa,tog en fika,var i stallet och mockade. Det var en lugn och skön dag. På kvällen var Marcus dock lite ledsen för han var två decimeter ifrån att vinna 500 000. "Surt sa räven".
Vi kollade naturligtvis på melodifestivalen på kvällen. Tillsammans med goda vänner och en kebabrulle!

Idag har jag ridit och "storhandlat" (500 kr är storhandling för mig).
Misan gick som en klocka även idag, man kan inte göra annat än att älska den lilla skrutten!

I morgon kommer kiropraktorn på återbesök, hoppas att han inte hittar något.


Är det verkligen möjligt att älska någon så som jag älskar er?




RSS 2.0