No sports

Jag vill bara börja med att säga att sport är bland det tråkigaste jag vet. Hockey,fotboll,slalom,innebandy, You name it! Jag är totalt ointresserad. Den enda gången jag tycker det är lite roligt är om det är fotbolls-vm men då sitter jag oftast och smyghejar på motståndarlaget. Jag tycker sporten tar alldeles för mycket plats i samhället. Det finns lika många om inte fler sidor tillägnade sport än vad det finns om riktiga nyheter. På dessa sidor nämns dessutom inte alla sporter utan för det mesta fotboll eller innebandy.

Det som är absolut mest irriterande är när de ställer in program på tv för att visa "viktiga" matcher. Sänd sporten på de rena sportkanalerna så att vi som inte vill se skiten slipper störas av det. När min favoritserie på tv blir inställt pga något så löjeväckande som en final i elitserien i hockey då blir jag arg, riktigt arg! Jag ska inte behöva lida för att det är några svettiga fula män som glider omkring och jagar en puck och tror att de är viktiga!

En annan sak med sport som också är otroligt irriterande är när en svensk medborgare tar ett guld i sin gren och det står och sägs överallt "sverige har tagit guld". Det är väl för f*n inte landet som tagit guld utan den specifika individen.

Jag är naturligtvis medveten om att ridning också är en sport men det ställs då inte in några tvprogram bara för att det skulle vara en världscupfinal i dressyr eller hoppning. Nej, då sänds det ett sammandrag på 45 minuter i SVT24


Kommentarer
Postat av: Matilda

bra skrivit!

innebandy o fotboll tar alldeles för mycket plats! in med ridsport och judo! ;P

2009-03-31 @ 19:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0