Krasch

"Vilken jävla smäll!" för att citera Dynamit-Harry.
Den där förbaskade väggen är lika hård att gå in i varje gång!

Jag önskar att jag hade ett psyke av stål som alla andra verkar ha.
Att ta motgångar med en klackspark och att känna sig stark på egen hand.

Jag är inte den personen och jag kommer aldrig kunna bli den personen. Just nu skriker hela min kropp av ångest och jag vill inget hellre än att krypa ut ur mitt egna skinn.
Bara för en stund i alla fall. Låt mig få en paus, låt mig andas.

Jag tar ett djupt andetag och börjar om.



Reach out

Man kan inte älska alla människor på jorden, det är en omöjlighet! Ibland hamnar man dock i situationer som gör att man måste låtsas om att göra det....
Sådana situationer känner jag mig otroligt obekväm i.

Nu är vi iaf hemma igen från vår lilla tripp till Dalarna.
Vi har haft det bra och nästan padd-fritt ;)

Nu måste jag verkligen sova:)


Tankar på en sjö mitt i natten

Jag sitter i en båt någonstans i Dalarna och metar efter fisk.
Jag har fått två små fiskar men de fick simma tillbaka hem igen :)

Jag har inte bloggat så mycket den sista tiden och det har sina förklaringar. Jag mår inte dåligt men jag är trött på mänskligheten!
Varför har inte en del någon självinsikt alls? Jag blir rädd!

Jag är en människa med rätt starka åsikter. Jag är uppfostrad till att vara omtänksam, hjälpsam och givmild. Jag tycker artighet och allmänt hyfs är viktigt. Jag anser att sex är något man har med den man älskar, ligger någon runt är det väl deras ensak men även om jag inte vill så ser jag ner på människor som håller på så.
Jag tycker det är viktigt att både kunna tala och skriva ordentligt, att ha en bra vokabulär tyder på intelligens!

Jag hoppas att jag kan lära Molly en del "vett och etikett". Lagom är bäst!
Många barn nu för tiden verkar inte ha regler och språket ska vi inte tala om!

Nu ska jag hoppa i land!
Skepp ohoj;)

Så stolt blev min man över sin fångst ;)


I mitten på sommaren

Det är midsommar, det är tropiskt och jag längtar efter Molly!
Jag kanske får se henne lite ikväll om hon och Marcus kommer förbi och säger hej! Naturligtvis har jag inte druckit en massa då. Skulle aldrig visa mig full för mitt barn, det är bara inte okej. Barn och alkohol går inte ihop!

Jag har längtat efter den här kvällen länge. Hoppas den blir bra:). Hoppas det blir lite åska först så tungheten i huvudet försvinner!

Nu ska jag bli fin:)
Kram på er!


Prickigkorv

Idag känns det som om vi skulle leva i regnskogen eller nåt. Vilken luftfuktighet!
Det jag gillar med sommaren är att man får lite färg och därmed ser mycket friskare ut. Nu menar jag inte söndersolade blondiner utan en naturlig, lätt solbränna!
Själv blir jag ju väldigt fräknig på köpet men jag trivs faktiskt med mina fräknar. De är en del av mig och jag har lärt mig att uppskatta min ljusa hy och röda hår. Jag är faktiskt stolt över det :)

Nu ska jag lägga mig framför fläkten!


Trainee

Jag vill börja med att skriva att föregående inlägg skrevs av den lite galna och roliga Sandra Strandberg så ni inte tar allt på största allvar ;)

Jag ligger just nu i sängen och borde sova. Både Gabriel och Molly ligger och snusar och sover gott.
Jag älskar när min dotter sover här för även om det betyder dålig sömn och stundtals nervositet så känner jag mig tillfreds med att hon är hos mig!

Jag håller på med en ny metod nu som kallas 5:2 metoden. Den går i korta drag ut på att man två dagar i veckan bara får äta max 500 kcal och de resterande får du leva som vanligt. Vi får se om det ger något resultat!
Jag försöker även att köra styrketräning och lite motion nästan varje dag!
Jag är trött på min kropp och det är bara jag som kan förändra den!
Imorgon laddar jag för 110 knäböj,,.,,


I´m just a girl

Vem är Caroline Svensson?
 
Det tänkte jag att jag skulle ta och berätta för er.
Jag är en brud född 1983. I min ungdom var jag ofta ute på galenskap. Satt jag inte med fötterna på bussätena så tanterna blev sura, så brukade jag gå och kasta sten på fönstrena hos killar jag tyckte var snygga. Detta är ingenting som jag gör nuförtiden men ibland är man sugen på att återuppliva gamla minnen!
Som liten gillade jag att stå i centrum. Jag ville ofta åka på sångauditions. Min mamma ville att jag skulle bli den nya Madonna. Det gick väl kanske inte så bra, men jag fick åka och stå och sjunga in sommaren på Borås torg en gång. Då var jag ungefär 8 år. Efteråt var jag ledsen för jag ville sjunga mera!
 
Jag gillar även slott väldigt mycket. Jag vill gärna åka och besöka massor av slott.... Jag brukade alltid låtsas att jag var en prinsessa och väntade på min drömprins. Låtsas fortfarande ibland att jag är en prinsessa...
 
Jag gillar färgen rosa väldigt mycket. Vågar inte riktigt skyta om det så, eftersom jag ska anses som en hård och bestämmande tjej men det är sanningen, jag gillar rosa jättemycket. Och det känns bra att ha en sambo som delar det intresset! Vi har alltså rätt mycket rosa saker här hemma :)
 
När jag var liten dansade jag balett. Lärarna tyckte att jag var så duktig men att jag var lite lustig, för varje gång jag ramlade, så ramlade jag ner i spagat. En gång kom jag inte upp så då minns jag att dansläraren gick och frågade 5 killar i receptionen om de kunde hjälpa mig upp, och där låg jag som ett fån ;)
 
Ska avsluta lite smått nu. Vill bara till slut säga att jag älskar att segla! Har alltid drömt om seglar-lektioner, men aldrig vågat ta tag i det eftersom jag är rädd för vatten. Men någon dag ska man väl få uppleva sina drömmar!
 
Ha en fin dag där ute alla vänner!
 

Make a difference

 
 
Jag blir så ledsen och frustrerad över vissa människors sätt att se på djur.
Jag har två katter som fortfarande bor kvar hos Marcus för att jag helt enkelt inte vill flytta på den som skulle bo hos mig egentligen.
Pyret som katten heter är en helt ordinär långhårig huskatt även kallad "bonnkatt" på 10 år. Den katten är en av mina bästa vänner!
Jag vet inte hur många vändor vi har gjort till olika djursjukhus med henne och hur mycket pengar vi lagt ner men jag skulle tippa på runt 30000:-.
För vissa låter det helt otroligt, för mig är det lika självklart som att ta ett barn till läkaren vid behov.
Så länge prognosen är god och katten inte utsätts för onödigt lidande finns det inga andra alternativ och detta gäller naturligtvis även min häst.
 
Jag anser inte att man har rätt att ha djur om man inte gör allt för att de ska må så bra som möjligt. Man har ingen anledning till att skaffa ett då överhuvudtaget faktiskt.
Ett djur är ingen "slit och släng-vara", det är en levande individ som har känslor och som förlitar sig på dig att ta hand om denne.
 
Pyret <3

My precious

Nu går det framåt med stormsteg för mig och det känns fantastiskt!
Molly sov här onsdag-fredag och oj vad mycket skoj vi har haft tillsammans. Hon ger mig verkligen så himla mycket glädje den ungen!
Det finns mycket bus och humör i den lilla tjejen men också massa mys och kärlek <3
Det kommer bli bra det här, nu känner jag det på riktigt!


As we go on

Det är inte lätt att veta vilka som är ens riktiga vänner här i världen. Efter den här dagen har jag dock kommit mer till insikt.
Det finns dom som valt att inte stötta mig i allt som hänt det sista året. Det finns dom som skapat egna uppfattningar och utgått från att allt de hört är sant. Det finns tom dom som borde funnits där som istället tryckt ner mig ännu mer genom att anklaga och döma.

Jag har lärt mig mycket om mig själv tack vare allt det här och jag är en betydligt starkare människa idag.
Jag skulle bara önska att människor ville ta reda på hela sanningen innan de skapar sig en uppfattning!

Jag skulle tro att många sitter där framför sina skärmar och tänker att jag är världens elakaste människa och att jag bara sket i Marcus och Molly. Så är dock inte fallet. Marcus är och kommer alltid vara en av mina allra bästa vänner som jag tycker väldigt mycket om. Vi är bättre vänner nu än på många år och även om vi kan bråka stundtals så vet vi ändå att och vart vi har varandra.
Min dotter har jag aldrig skitit i. Jag var där varje dag i början och träffade henne sedan har jag successivt börjat försöka ha henne själv. Marcus har dragit ett jäkligt tungt lass och det är jag väl medveten om och det är något jag alltid kommer få leva med!

Men nu känner jag att det är dags att försöka byta kapitel, att vända blad.
Det finns fantastiska människor i den här världen som ger mig energi, styrka och glädje!
Tack för det <3


Molly

 
Ett år har gått, ett år sedan världens finaste tjej såg världens ljus för allra första gången.
Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att livet kunde motarbeta mig så som det gjorde.
 
Men det som var är då och allt har blivit mycket bättre än vad jag någonsin trodde. Jag känner mig äntligen som en mamma och jag kan ta hand om min dotter själv. Hon känner trygghet i mig och jag älskar henne mest av allt.
 
Grattis min lilla ögonsten på din 1-årsdag!
 

 

We came a long long way

Jag har en fin vän som jag är väldigt glad över och hon vet vem hon är!

Vad har annars hänt det sista förutom alldeles för mycket känslor? Jo ridturer, goda middagar, roadtrip med fin människa, crosskörning och vackra Pytonormar.
Jag orkar inte vara rädd för allt längre, jag lever bara en gång liksom! Har man fött barn utan fungerande bedövning så klarar man allt tänker jag!

I morgon kanske det kommer hända för mig något stort, vi får se!

God natt!


RSS 2.0