Sleeping beauty

Jag vet vad som kommer att hända, han vet vad som kommer att hända men vad spelar det för roll när han ändå inte vill göra något åt det? 
Det finns saker som inte borde hända men som ändå händer, sånt är livet när kjolen är randig som min mor skulle sagt. 
Men alla har vi en gräns och min är nådd nu. 
Jag vill önska alla ett gott nytt 2016, det kan inte bli värre än 2015 iaf. Lev livet, var glada, älska era nära och glöm aldrig att all smärta syns inte utanpå!

Från djupet av min själ

En sista natt ska jag tillåta mig själv att tänka på dig och gråta mig till sömns. En sista natt ska jag tillåta mig själv att somna med näsan inborrad i din tröja. En sista natt ska jag tillåta mig själv att sörja det finaste jag upplevt i mitt liv, sen får det vara nog.  

Jag är trött på att leva mitt liv i mörker, trött på att döva mina inre smärtor med lugnande mediciner. Trött på att inte orka göra något, vara en rolig mamma och ha ett välstädat hem. Jag är trött på att inte kunna sova en enda natt utan att vakna av mardrömmar minst fem gånger, jag är trött på att vakna upp på morgonen med en sådan ångest att det känns som att hela insidan av kroppen liksom vrider om hela sig själv och hjärtat slår snabbare än om jag sprungit fem kilometer, och jag är så jävla trött på att sakna dig och känna att det verkligen inte gör någon skillnad.

Jag har insett att jag inte kan släppa det och gå vidare. Jag kan varken förlåta eller glömma. 
Jag hade offrat allt för dig när som helst utan att tveka en sekund (nej inte min dotter). Jag hade kunnat lämna allt bara för att få vara med dig, så mycket jag älskar jag dig. 
Du kommer alltid äga en stor del av mitt hjärta och jag är rädd att jag kommer vänta på dig för alltid. Mitt liv har inte samma mening utan dig i det och jag vet inte hur länge till jag står ut med att känna att jag betyder ingenting, jag är ingenting för den som för mig är allting. 

Refuse to be used

Alltså jag fattar ingenting, mindre än vanligt alltså :p 
Hur någon som vet hur det är att leva i ett psykiskt helvete vill göra så någon dom "tycker om" vill sitta i den skiten ännu mer än innan. Helt oförståeligt. 
Ungefär lika konstigt som att kräva allt och lite till av någon som man sen inte vill ge något tillbaka. 
Men egentligen kan jag inte vara sur på någon annan än mig själv för det är jag som låter mig "luras" och bli utnyttjad. Jag är för godtrogen och naiv helt enkelt. Jag vill så gärna tro att människor är omtänksamma och vill väl även om jag innerst inne vet så väl att det inte är så. 
Jag har dock en vän jag litar på, en som jag vet inte sviker och som skulle ställa upp 24/7. Hon vet vem hon är och hade det inte varit för henne så hade jag nog tappat tron på mänskligheten helt och hållet. 




Use your brains for ones

Älskar, älskar inte, älskar, älskar inte, älskar.... Nej jag vet inte ens själv. Mitt liv är kaos, helt upp och nervänt och jag vet inte åt vilket håll jag ska gå. 
Hjärnan vill åt ett håll, hjärtat ett helt annat. Jag vet ju sen tidigare erfarenhet att man oftast blir sårad av att följa sitt hjärta, men det är så svårt och gör så ont att låta bli. 
Just nu hade jag kunnat vara på ett helt annat ställe där jag så mycket hellre hade velat vara, men jag kan inte, det går bara inte. 
Jag kan inte såra mig själv en gång till, eller rättare sagt så klarar jag inte en gång till. Mitt hjärta är redan så jävla trasigt att det aldrig kommer gå att laga igen. 

In sickness

Jag skulle vilja skriva så mycket saker, så mycket elak skit för jag undrar ärligt talat vad fan det är för fel på dig!

Ligger en liten sjuk tjej jämte mig. Hon är ledsen och vaknar en gång i halvtimman ungefär. Kommer bli en lång och jobbig natt. Det är så jobbigt att se henne må dåligt, jag vill bara kunna göra något för henne. Jag vill ju att hon ska få vara frisk och ha roligt nu när tomten kommer. 

Ja julen ja, snart är den över, så himla skönt! 
Godnatt,  och du förresten Karma, du kan göra ditt jobb nu! 

Bitterfitta

Okej, då var det också över. 2015 slår alla rekord ggr 100 över att vara det fittigaste året någonsin. 
Jag trodde inte det kunde komma mer bakslag och att jag kunde förlora mer människor i min närhet men ack så fel jag hade. Om någon någon gång planerat att väcka mig ur den här mardrömmen så snälla gör det nu innan det är för sent! 

Jag vill bara att julen ska vara över och nyår med. Egentligen vill jag att hela livet ska vara över men det är väl typ 60 skitår kvar om man har otur.
Fy fan vad jag är bitter just nu, jag är fullt medveten om det men jag orkar inte bry mig, jag vill bara ha ett slut på skiten och gärna nu! 
Det finns en annan sak som skulle få stopp på det mesta lidandet också men sånt får man tydligen inte ha önskningar om...

God jävla jul eller nåt!

Soon to be

Dom här orden kommer ifrån min själ och mitt hjärta. Om jag får reda på att jag blir ljugen för och någon går bakom ryggen på mig så kommer jag flippa totalt. Då står jag inte längre för mina handlingar kan jag säga. Och jag skiter också totalt i konsekvenserna.  Just sayin'.

Ligger i sängen jämte min febriga dotter. Kommer bli en orolig natt och jag som redan är så orolig.... Ingen bra kombo. Men jag gör mitt bästa och igår sa hon "du är en bra mamma", det värmde mitt hjärta även om hon inte riktigt förstår innebörden av det hela. Jag gör iaf allt för den lilla tjejen 💜💜

Stolt mamma

Ibland blir jag liksom löjligt stolt över min dotter. Som idag tex när hon lämnade över sina nappar till kaninbebisarna på Liseberg och visade stolt upp sitt diplom. Det kommer bli ett par jobbiga kvällar nu men jag vet att hon kommer klara det.  
Hon var så himla glad över att vi var där tillsammans alla tre mamma, pappa och Molly.
Vi borde göra sånt oftare eftersom vi har en så bra relation jag och Marcus. Det borde iofs alla som har barn ihop ha men så ser det tyvärr inte ut. Men jag skulle liksom inte kunna tänka mig ett liv utan honom i det. Han är en del av det och har varit i typ 25 års tid och dessutom har vi fått världens underbaraste unge tillsammans!  





Not surprised but disappointed

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. 
Jag blir så ledsen när människor ändrar sig till det negativa. När det finaste hos en människa försvinner och dom blir något som inte är dom egentligen. Att det man älskar hos en människa inte längre finns där. Det gör ont, känns nästan som en sorg, som att den fina människan inte finns längre.

Ikväll har jag även fått reda på saker som gör mig ledsen, förbannad och besviken. Mitt självförtroende fick sig en  rejäl törn, precis som om det inte var dåligt innan..
From nu kommer jag prioritera annorlunda och lägga min energi på människor och djur som förtjänar det och ger mig något tillbaka. 

Avslutar med den här bilden som ger mig glädje i allt det dystra :) 




FML

Okej, det hände precis något som förändrar allt och för alltid. Nu finns inte längre någon återvändo, jag tänker inte hamna i det helvetet igen. När jag äntligen höll mig ovanför ytan så kommer den här käftsmällen som ett brev på posten. 
Fuck me
Fuck you
Fuck this
Fuck life 

Sad bad day

Har haft en helt okej dag idag tills nu ikväll då allt bara vände. Jag känner mig så himla ledsen och tårarna vill bara inte sluta rinna. Jag saknar min dotter så det gör ont och ja jag saknar honom också. Det var ändå ett tag sedan jag kände en sådan här stor "sorg" inombords. Det var längesedan jag kände att jag inte orkar mer. 
Jag vet inte varför jag får sådana här dippar förutom det uppenbara, att vara ignorerad och oviktig för människor jag älskar. 

Jag förstår verkligen inte vad jag gjort för att förtjäna allt det här. Har jag varit en så dålig människa? Jag kommer säkert aldrig få svaren jag behöver och vill ha. 
Äsch jag vet inte ens vad jag svamlar om längre. Jag vill bara hålla om min älskade dotter och känna hennes villkorslösa kärlek. 

Waking up

Jag känner ett lugn inom mig som jag inte känt på ett bra tag. 
Att jag blev så orättvist behandlad härom dagen fick mig på något sätt att ändra kurs, iaf tillfälligt. Nu är bollen i rullning och även om det känns skrämmande så känns det också riktigt bra! 

Dagen har spenderats först med min bästis, den roligaste lilla tjejen i världen, Molly. Hon är så skojig och full av bus just nu men även väldigt go och älskar att mysa och kramas. Tänk att jag kunde få en sådan fin dotter ❤️
Sedan efter molly åkt till sin pappa så var det kalas för en annan av mina bästisar. God mat och trevligt sällskap, det är aldrig fel :) 

Nu ligger jag hemma i min säng och ska sova, tröttare än vad jag brukar och mer avslappnad än på länge! 

Release me

Jag har haft ett bra "samtal" idag, något jag borde ha haft för min skull för längesedan. 
Jag fick bekräftat vad jag trott hela tiden och det känns så himla skönt att få veta att det jag känt så länge har varit befogat och att jag inte är ensam om det. 
Jag känner en lättnad inombords vilket behövdes efter gårdagens oförtjänta påhopp.

Det har varit en dag med mycket känslor. Skratt, tårar, ilska, sorg, glädje, kärlek, ja hela registret. 
Så nu är jag trött och ska krypa ner jämte det finaste jag har. 


Jalla

Om någon har en vettig anledning till varför man medvetet vill såra någon annan så djupt att personen inte vill leva längre så hör av er. 

Själv ska jag fundera och planera. Inte på att ta livet av mig alltså så ingen missförstår. Nej detta kommer bli så himla mycket bättre, så himla mycket roligare och så jävla värt det! 

Pöss

Sometimes I run, sometimes I hide

Jag känner mig arg, frustrerad och så himla ensam just nu. 
Hur snäll och positiv jag än är så får jag bara skit tillbaka, jag är inte ens värd att pissas på känns det som. 
Jag älskar en människa som tycker illa om mig och i princip inte vill veta av mig.
Varför? Det är precis som om jag vill tortera mig själv....

Något annat som gör mig oerhört trött är när folk har åsikter om Vad jag skriver här.  Det är bara jag som vet vem/vad jag syftar på när jag skriver. Det står aldrig namn. Jag skriver som en slags terapi för min egna skull och för att få ur mig mina känslor. Ska det komma massa förutfattade meningar och anklaganden mot mig för det så får jag låsa bloggen. Men ett tips är ju att inte läsa om det stör er det som skrivs...

Nu ska jag sova, lite trasigare och mer ensam än igår. 
Godnatt 


Words

Jag önskar att jag hade lyssnat på en speciell person i somras och jag önskar att jag hade lyssnat på ett par personer nu. Mitt hjärta är för stort och jag är alldeles för godtrogen och känner alldeles för mycket känslor för mitt eget bästa. 
Hur jag än gör så slutar det alltid med att jag blir sårad, sviken och inte betyder ett skit. 

Jag har iaf haft en fantastisk dag med min dotter idag. Hon är roligast, gosigast och bäst i världen! Det är en väldans tur att jag har henne ❤️

Stormy weather

Jag har bestämt mig för att sätta mina planer i verket. Det tog emot länge men jag känner att det känns rätt nu. Jag kommer förlora "vänner" i och med detta men det är smällar man får ta. 

Jag börjar bli ordentligt trött på det tråkiga vädret nu. Det går ju aldrig att rida. Hellre massa snö och minusgrader fast nä kanske inte för jag har inga snösulor kom jag på :p 

Nu ska jag försöka få några timmars sömn innan jag ska upp och släppa ut kusarna :) 

I saw the sign

Vill varna känsliga läsare för att aggressivt och ovårdat språk kommer att förekomma i den här bloggtexten. 

Ja vad fan ska jag säga? Jag är så arg och besviken att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag kan inte tänka på något annat än att "ge igen" på alla sätt jag kan komma på. Jag vet att det är fel att tänka så men jag har kommit till den gränsen där jag känner att det är det eller försvinna som gäller. Jag tänker inte tolerera att bli behandlad som en betydelselös jävla sopa längre. Jag förtjänar så mycket bättre än det. Ja ni läste rätt! 

Jag har ett par ess i rockärmen att ta fram vid behov som sagt och ja, gränsen just nu är hårfin! Min fantasi är det inget fel på ;) 
Jag är definitivt ingen elak människa men även den snällaste har sina gränser, så är det faktiskt. 

Nu ska jag sova och drömma om mina planer ;) 

Godnatt mother fuckers! 

Hate is a strong Word but for the first time in my life I really mean it!

Jag skrev ett långt inlägg men just idag kändes det inte rätt att publicera, just idag känner jag att mina tårar inte är det mest väsentliga.

I stället ska jag skriva ett inlägg om min vän"karma". Jag tror stenhårt på det, "what goes around comes around". 
Beter du dig illa, åsamkar någon annan smärta genom att vara elak, är girig och självisk så kommer du en dag få tillbaka och då 10 ggr värre. Det är det jag sitter och väntar på nu med popcornskålen i högsta hugg! När den dagen kommer så ska jag skratta och fira i en hel vecka så illa tycker jag om just denna människa (nej det är inte den ni tror) utan denna person är så mycket hemskare än så och jag hatar henne/honom med varenda cell i min kropp! 

Andas Caroline, andas....

En sak till som gör mig förbannad just idag är dom som påstår att dom är mina "vänner", skit på er det är ni inte alls, då visar man det och man visar intresse för mitt liv, vad som händer och mitt mående, allt annat är bara ren falskhet och det har jag lärt mig att se igenom. 

Jag vill avsluta detta inlägg med att skicka en extra kram till min allra bästa vän, Sandra. Hade det inte varit för henne hade jag nog tappat förståndet helt för längesedan! 💗

RSS 2.0