Let go


Käre barn

Man får inte tycka någonting och inte säga någonting. Man får inte tycka någonting är störande och ironi får man absolut inte använda sig utav.
Jag säger bara suck och sedan håller jag käften för att inte skapa mer problem men jag får bannemej bita mig i tungan!

I c u when you get there

Jag har gått in i någonslags försvarsbubbla känns det som. Jag orkar inte prata eller träffa några människor, förutom mina närmaste vänner och familjen. Men när jag däremot träffar dom är jag precis som vanligt och igår hade jag faktiskt en riktigt bra och rolig dag.

Dagen idag ser varm ut, så det blir väl ett par vändor till stallet för att rädda hästen. Jag avskyr det här jäkla vädret och jo jag har rätt att göra det. Ett "bra väder" är enligt mig 15 grader varmt på ett ungefär. Då trivs jag och hästen.

Nu ska jag äta äggmackor med för famla ägg på!

Screw this

Jag är trött som jag vet inte vad. En heldag på golfbanan i solen utan solkräm gör att man känner sig som en halvdöd kräfta. För er som undrar så nej jag spelade inte, jag iakttog ;)

I morgon har jag ytterligare en hektisk dag framför mig med bla höhämtning på schemat. Det är nog bra att jag har mkt att göra för tillfället, det får bort tankarna från allt jobbigt.

Jag måste sova nu, hjärnan känns som en grå klump!

See ya!

Getting around

Som ni kanske märkt har jag inte varit på topp de senaste dagarna. Jag ber om ursäkt för de "tråkiga" inläggen men ibland måste jag ventilera mig. Den här helgen har inte varit någon trevlig upplevelse men jag kommer igen snart hoppas jag.
Nu ska jag bara försöka ta det lugnt och försöka göra saker som gör mig glad. Måste också samla energi så att jag orkar ta hand om Enya och rida henne.

Everything happens for a reason???


.........

Jag ska aldrig mer säga att livet börjar se ljusare ut, aldrig. Pang säger det bara så får man sig en sådan jävla smäll tillbaka till verkligheten så att man inte vet om man någonsin orkar ta sig uppåt igen.

I'am

Jag vill tänka som en normal människa. Varför oroa sig för saker som kan komma att hända? Jag har idag ägnat i princip hela dagen åt att oroa mig över saker. Jävligt onödigt om man tänker efter. Jag försöker tänka positivt men kroppen lyder inte det hjärnan tänker och ångesten består. Jag är inte i ordning på en fläck ;-). Jag borde verkligen sova nu för 6.30 ringer klockan och de söta djuren vill ut till sitt gräs. Tanken var också att jag och enya skulle ta oss en morgontur :-). Det är en av de bästa medicinerna mot oro, att sitta på enyas rygg och bara höra hennes steg och naturen runt omkring. Härligt! Oj nu är klockan alldeles för mycket, måste sova nu annars blir jag orolig att jag får sova för lite. Ni ser, det finns alltid något att oroa sig över någonstans det gäller bara att hitta det;-)

My brains is killing me

Min hjärna spelar verkligen mig ett spratt just nu. Varför kan jag inte bara vara glad utan måste oroa mig för saker hela tiden? För i helvete Caroline, SLUTA! Jag vill typ be en jätte komma och lyfta upp mig och ruska om mig riktigt ordentligt så det kanske skakar till rätta där uppe!

Bättre jag går och lägger mig och försöker få tankarna på anna håll eller helst inte tänka alls.

<3

Jag måste bara skriva ett snabbt inlägg och berätta hur tacksam jag faktiskt är över de fina människor och djur som jag har runt mig.

Marcus,Mamma,Pappa,Linnea,Linda,Sandra,Enya,Pyret och Alice. Tack för att ni finns och är de ni är <3


Sorry

Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera men jag orkar inte, är så himla trött hela tiden.

Livet knallar på och det ser för tillfället ljust ut.

Det var allt jag kom på och nu måste jag sova

Hiss and diss

Dagens hiss:

Glädjande besked och en häst som kändes superfräsch :)

Dagens diss:

Människor som inte tar hand om sina djur och alla dessa förbannade blinningar!


List

Den här listan hittade jag hos sandra www.sandrastrandberg.blogg.se , hon ville tydligen att jag skulle svara på dessa frågor. Vad är jag då för vän om jag inte gör det???


Favoritklädsel:
Mjukisbrallor
Favoritlåt just nu: Danny-In your eyes
Vad ser du om du tittar till höger: Min sambo
Vad gör dig glad just nu: Att jag ska grilla hos min familj ikväll och at W&W snart är slut
Vad ska du göra härnäst: Ta det lugnt och sedan åka iväg igen
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: Neutralt
Favoritgodis: Choklad i alla dess former och sura godisar
Kläder just nu: Leggins och en t-shirt
Sommarplaner:? Det ni ;)
Hur många kuddar sover du med: Två
Morgon eller nattmänniska: Inget utav det
Vad är viktigast för dig: Rättvisa, att de djur och människor ja gälskar mår ra och att det finns nässpray hemma
Är du kittlig: Ja men bara på ett enda ställe ;)
Stjärntecken: Vågen
Äckligaste insekten: Fästingar är rätt vidriga
Längtar du mest efter just nu: Ett boende på landet och ett beskmmersfritt liv
Drömboende? Den röda lilla gården efter kalhygget om man rider Kristoffers ;)
Landet eller mitt i stan? Landet
Mysigt eller sterilt? Mysigt men det får inte vara för skitigt
När skrattade du senast? Igår tror jag
Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Tavlor,fondtapet och en ljusstake
Har du sett något konstigt på sistone? Ja, raggarbilar
Vilken var den senaste film du såg? Baksmällan 2
Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Ett hus i Stockholm, en snygg bil till mig och en till Marcus
Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Jag kommer inte på något, inget jag vill dela med mig av iaf ;)
Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle se över djurskyddslagen och förbjuda onödig jakt samt högre straff för djurplågeri.
Tycker du om att dansa? Nja inte direkt
George Bush? Han verkar inte ha en enda häst i stallet den gubben. Något allvarligt fel är det ju på honom
Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Det kan jag inte skriva här för då snor säkert någon det
Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Ja
Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Stig in
Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Danny,Jared Leto,Mozart och kungen



Sandra i egen hög person

Just so you know

Jag ska fatta mig kort får sängen ropar högt efter mig.

För er som läste min status på Fejjan innan så var det inte sant. Det var alltså ett skämt. Jag och Sandra skulle nog aldrig vara ute och cruisa runt i en raggarbil på stan. Istället har vi spenderat kvällen hemma hos oss med god mat ett glas vin och en bra film. En ganska så perfekt kväll skulle jag vilja säga.

God natt!

This weekend

Det verkar komma lite mindre nederbörd från himlen. Detta gillar både jag och Enya eftersom vi snart kreverar om vi inte får ge oss ut på en runda med lite trav igen nu.
För er som nu genast börjar spekulera så, nej hon har inte varit skadad. Hon blev vaccinerad och då passade jag på att ge henne lite "sommarvila" och eftersom hon är såpass stel i bakbenen som hon är så vill jag inte låta henne vila helt då jag tror att hon bara skulle bli mer stel av det så därför har vi skrittat en vecka i stället.

Nu har spektaklet i Varberg dragit igång. Det är säkert kul för människor med intresse av sådana bilar men jag själv kan nog inte vara mer ointresserad. Jag tcker inte heller att det är helt rätt att vi vanliga människor blir så lidande av detta evenemang. Jag själv klarar mig nog relativt bra men stackars Sandra hon kommer nte ens ut från sin parkering.
Jag vet inte varför jag är så anti egentligen. Men hur jag än försöker så kan jag inte se någon charm alls i dessa bilar. De bara drar en massa soppa, kör långsamt,kokar och luktar illa. De enda jag överhuvudtaget tycker är liiite snygga är muskelbilarna isåfall. Nej, tacka vet jag riktiga, snygga, SNABBA bilar <3
Men,men snart så är det över och vi kan andas ut igen!

Nu ska jag och Sandra åka till stallet, om vi kommer fram dvs. Men Fabbe är en suberb bil, man susar förbi de gamla vraken och alla turister på nolltid :)


nej tack!



ja tack


Min vän i Trappalanda

I will always love you <3







Artemis "Misan"

*1992-05-25

+2009-07-14


Monkey biz

Jag vet att ni väntar med spänning på blogginlägget om Danny. Jag orkar bara inte motivera mig själv till det. Jag vill att det ska formuleras rätt så det inte blir en massa missuppfattningar. Men som sagt, det kommer så småningom.

Nu har jag nog äntligen lyckats få lite mer ordning på min blogg iallafall. Det ska numer gå och se vad man skriver i kommentarsfälten ;) Det här med html m.m är verkligen inte min grej, tur det finns "fusk-sidor".

Nu ska jag sova, jag är fortfarande sådär hiskeligt trött. Det har ju inte direkt varit någon jätteansträngande dag men jag hittar ju saker att må dåligt över alltid. I kväll när jag tog in hästarna var Enya t.ex liite varmare i ett framben, då finns det ju 100 miljoner katastrofer som kan inträffa så det kommer jag ligga och fundera på nu innan jag somnar. Har man inga problem så skapar man dom själv!



<3

Make me smile

Jag vet att jag lovade ett specifikt Danny-inlägg men jag har inte rätt mood just nu känner jag. Jag är bara i ett mood, nämligen sleeping mode. Jag är så trött hela tiden att jag nog skulle kunna somna ståendes.

Jag vill flytta, till ett hus eller det går bra med radhus med. Jag vill bo på landet. Inte mitt ute i ingenstans men på landet. Vad ska jag göra i stan, jag avskyr ju att vara i stan. Det kanske är lite märkligt egentligen efterson jag fullkomligt älskar storstäder. Men Varberg, nej tack! Två-tre gånger per år max besöker jag centrum och det är när jag blir tvingad.

Nu ropar min sköna säng på mig, hoppas på många glada drömmar!


Later on

Okej, på er inrådan så ska jag skriva ett längre inlägg om Dannys konsert men det får bli sen. Först ska jag iväg och "jobba" lite!

Ha en bra dag, idag verkar det inte vara lika varmt!!


I left the world behind

Kvällen var bra! Marcus var en guldklimp som följde med och Danny var lika amazing som vanligt. Om ni undrar varför jag aldrig skriver några ingående detaljer om spelningarna jag går på så är det för att människor, alltså ni alltid skapar massa förutfattade meningar om allt. Om detta ska jag däremot skriva ett långt och ingående inlägg någon dag när lusten infinner sig.

Nu ska jag äta en toast!


Swing it

You make me wanna dance some bugg ;)

Ingen fattar någonting förutom Sandra men det gör ingen för jag gillar kryptiska inlägg. Jag gillar när andra för fundera och tro saker.

Dagen har hittintills varit både bra och dålig, rolig och tråkig. Nu hoppas jag bara på att kvällen ska bli så som jag hoppas på.

Take care folks...


Cry baby

*Jag är täppt i näsan

*Jag har ridsår

*Jag känner mig tjock

*Jag är tjock

*Min katt kräks

*Jag har tydligen inget liv (enligt vissa)

*Det är för vamt

*Det är för mycket blinningar ute

*Jag är sugen på godis

*Jag är trött

Så det var dagens gnällista, jag återkommer i morgon

The right direction

Äntligen börja allt se lite ljusare ut och jag ser nästan fram emot framtiden. Jag kan inte gå in på några närmare detaljer just nu men jag hoppas att det är vår tur att ha lite flyt nu! Jag blir bara lite rädd. Det sägs ju att efter regn kommer solsken. Men i mitt liv blir det alltid efter solsken kommer en störtflod så jag vågar inte slappna av och må bra!

Igår var en intensiv dag med massvis av saker på schemat. Bla lite "hoppning" med Enya. Det gick fint på de lägre höjderna men sedan när det blev lite högre så fick Louise ta över. Kan säga så mycket som att den lilla hästen tcker om att hoppa,,, hon är så söt när hon verkligen suger tag i hindrena. Tur hon har Louise så att hon kan få ha lite extra kul ibland.

Nu ska jag göra mig i ordning och möta dagen!!





Marcus fann det hela lite oroväckande att Carmen hade tappat ett framben ;)




hjärtat



Love you honey bunny ;)

Picture it

Lite bilder från linneas student :)








Dear friends

Jag är täppt i min ena näsborre. Bara litegrann men ändå, det räcker. Det måste vara helt fritt i båda borrarna annars börjar panikkänslorna komma. Nu sitter jag alltså här i soffan och det kryper i hela kropen bara för att jag så gärna vill ta nässpray. Mitt livselixir, en av mina bästa vänner, min räddare i nöden.

På tal om vänner så var jag idag förbi och hälsade på en kär och saknad vän, den vita faran, the one and only, PMS <3. Hon såg ledsen ut med betydligt fler bruna fläckar och fullt av aska innuti. Jag ville bara ta med henne hem där på direkten, man röker inte i den bilen! Vet de inte att passiv rökning är farligt, tänk om hennes luftfilter täpper igen!?

Nu förlorar jag kampen och går för att ta mig ett spray i vardera borren, lovely!


Stek

Jag blir så trött på människor som leker besserwisser. Speciellt när de talar om saker som de inte har någon erfarenhet utav. När de sedan lägger in en lite spydig ton i det hela också så blir det hela ännu mer lite skrattretande och irriterande.

Idag är det vaaarmt som vanligt. Det får gärna vara sol och 22 grader men det behöver inte vara 30 grader och en luftfuktighet på 80%. Jag får ju andnöd. Katten och hästen verkar inte uppskatta det hela heller. Dessutom har jag en skallebank som inte är utav denna värld. Åskan hänger i luften kan jag konstatera.

Dags att dra på sig kläderna och åka dagens första tur till Tvååker! Tror vi får se till att skaffa oss ett boende där snart ;)

Neggo

Jag har en konstig känsla i kroppen idag. Jag känner mig supernervös men har ingen aning om varför. Det kanske är att Marcus fyller år i morgon, eller att Sandra nu påbörjat sin semester? Elle rinte, jag borde ju inte vara så exalterad över dessa saker.
Det brukar inte båda gott när min magkänsla är så här. Jag är beredd på allt från att krocka med bilen på väg ut till Tvååker till att hitta hästen på tre ben eller liknande.

Vet ni förresten att det är negativa dagen idag på Facebook? Ett jätteroligt initiativ om ni frågar mig. Den är till för alla som är trötta på, jag citerar "
XXX checked in at [insert valfri hipp krog] with YYY and ZZZZ" och bilder på flaskor/glas med vin/öl i motljus. Dagen är en fredag, den absolut värsta dagen då fredagsmyset inte vet några gränser och peppen inför helgen är hög".
Gå med ni med vet jag :) http://www.facebook.com/profile.php?id=100001104938526&ref=ts#!/event.php?eid=162674573798682

Nu måste jag rusa!
Ha en för jävlig dag alla positiva slackers ;)

RSS 2.0