Sorry...

Hej!
Det går inte att ladda upp bilder så ni får vänta tills i morgon på nummer två!
Ha en superbra kväll allihop. Drick lugnt och gott nytt år på er!


Numero tres

Så, efter lite pill så är nu tredjeplatsen korad. Denna man är kanske inte i allas ögon speciellt snygg. Men enda sedan jag såg honom spela i Dawsons creek har jag varit såld. Namnet på killen är Michael Pitt. Han spelar även i ett grungeband, vill ni lyssna kan ni göra det här http://www.myspace.com/pagodamusic 
Är ni sugna på att se lite bilder nu kanske??? Here they come!








Abrupt uppvaknande!

Idag var det ett konstigt uppvaknande. Jag hade ont i magen,slem i hela halsen, hosta och till råga på allt kommer min ena katt upp i sängen. Hon som hatar mig kommer upp i sängen och lägger sig jämte mig. Snacka om att jag blev förvånad! Så vi låg där tillsammans och gosade, jättemys!
Idag blir en ganska så lugn dag hoppas jag. Ska iväg till hästen snart, ut och skritta med Sandra och Carmen! Mysigt, det var aldeles för längesedan! Misan och Carmen är goda vänner och det är jag och Sandra också, hoppas jag iallafall :).

Ikväll kommer jag också avslöja nummer tre på min lista! Spännande va!? Har ni någon gissning? Även om du som läser typ hatar mig så skriv en kommentar! det går ju att vara anonym :)



Min lilla snutta!





Number four

Jaha, då var vi  på plats nummer fyra på min lilla lista över de fem vackraste männen i världen.

Fjärde platsen var lite svårare men efter moget övervägande går den till mr Jude Law.
Bara kolla på hans magnifika blå ögon!





Good looking guys!

Tänkte jag skulle lista de fem vackraste männen i världen enligt mig. En varje dag :).
OBS: Marcus är ju naturligtvis allra vackrast i mina ögon!!

På femteplats finner ni...


Leonardo DiCaprio


Hur många tjejers dröm var inte den här killen när Titanic gick upp på biograferna? Själv tycker jag att han är väldigt fin både i Romeo & Julia (som för övrigt är en utav mina favoritfilmer),Titanic och The Beach.


Bom bi di bom

Ah, nu är det där förbannade zeldat igång igen...suck. Samma deprimerande melodislinga om och om igen. Bom,bi dom bom bom bi di bom bi dom, typ. Men han har ju roligt iallafall.
Vet inte om jag har något vettigt att skriva om och då kanske det är bättre att knipa käft!? Det enda jag känner just nu är stress, men det har jag alltid. Inatt drömde jag till och med att jag hade fått problem med hjärtat på grund av all stress. Haha, men det var en rätt så rolig dröm för doktorn var snygg och han hånglade med mig...
Skämt åsido, kommer säkert få några problem så småningom efter all stress men det är smällar man får ta.

Ska försöka ta mig i väg snart, till en vän som fyller år. Ska nog klara av detta!



Attjo

Jag borde egentligen skriva ett riktigt långt och intressant inlägg men jag orkar inte. Jag nyser,är täppt i näsan,trött, ja känner mig helt miserabel helt enkelt. Jag hatar förkylningar!! Kan någon snälla komma på ett vaccin emot det NU! Min sambo är helt fast i sin julklapp. Ett Nintendo från 80-talet, suck! Men jag får väl skylla mig själv, det var ju jag som köpte det.. Nu måste jag snart nysa igen, skit också!

Utkast: Jaha så ...

Jaha så var det juldag igen. Har jobbat mellan 7.30-12.30, det var faktiskt helt okej. Det har blivit lite som en tradition det också, tredje året i rad nu ialafall. Ikväll så är det väl tänkt att man ska supa sig full och springa ut på stan men jag är inte det minsta sugen. Jag vill sitta hemma kanske med ett glas rött och ha det gott i soffan! vi får se hur vi gör, blir väl ett jäkla liv annars.
Julaftonen igår var bra. Fick många fina paket av nära och kära, TACK!
Nu ska jag äta lite choklad,ta en dusch och vila mig lite!

tjipp ohoj!a


Merry x-mas

Ville bara önska er alla en riktigt god jul!


Sad but true

Något av det allra värsta som jag vet är människor som har FÖR bra självförtroende. Folk som tror att de är snyggare än andra,coolare än andra, bättre än andra, ja överhuvudtaget stöddiga människor. Enligt mig så finns det inget mer oattraktivt än en människa som själv anser sig vara just oerhört attraktiv. Man ska naturligtvis inte ha dåligt självförtroende heller utan bara bete sig som en normal,vettig människa och inte tro att man är förmer än någon annan,
Men ofast är det nog så att den som bryr sig om sitt utseénde mest och anspelar på att han/hon skulle vara snygg är nog egentligen den som har sämst självförtroende, den som är mest osäker!


Snålblåst

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tycka,tänka eller tro. Jag förstår mig verkligen inte på människor. Ena stunden är man jättepopulär och ska pratas med hela tiden sen är allt som förbytt och man behandlas som om man vore pestsmittad! Jag fattar verkligen ingenting. Men jag orkar inte bry mig nämnvärt heller om jag ska vara ärlig! 
Det sägs ju enligt talesättet att julen ska vara glädjens högtid, sug min k.. (har dock ingen men det lät bra). Det enda julen består av är stress,press,ekonomiska problem,viktuppgång och utfrysning. Iallafall min jul! Önskar mest att det ska bli mitten på januari så att allt är över. Jag orkar inte ens julpynta.
Det enda som är mysigt är att vakna upp jämte älsklingen och kolla i min julstrumpa :). Jag skulle verkligen aldrig kunna tänka mig att inte fira jul tillsammans med Marcus, han är ju mitt liv, min framtid och han bryr sig faktiskt om mig!

Något mer jag är rejält trött på just nu är att visa inte kan ta egna initiativ utan man måsta tjata,riktigt trött blir jag!


Eine Liste

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Marcus
Vilken är den senaste filmen du sett?  Titanic
Bästa filmen?  Finns många bra, Romeo & Julia,Deathproof m.fl
Hur löd det tredje senast sms:et du fick? "Det är bra att du säger såna sakertill mig, det vet du att jag tycker.Ha ingen ångest, det finns roligare saker o lägga energi på! Kram"
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett hus på landet
Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker och mardrömmar
Hur stor är din säng? 1.60
Sover du med eller utan kläder på dig? Underkläder
Kan du spela poker? Jovars
Är du en beroendemänniska?  JA
Vem träffade du senast? Marcus
 Har du någonsin åkt ambulans? Nej
Vad har du närmast dig just nu som är rött? En ljuslykta
Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, bara p-böter
Dansar du i bilen?  Det har hänt
Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nix
Sover du på någon särskild sida?
Oftast på mage med huvudet åt höger

Stackars Leo :(

Har precis kollat klart på Titanic. Folk får tycka vad de vill men jag tycker den är fantastisk. Kommer ihåg när den hade premiär. Alla, speciellt tonårstjejer var halvt hysteriska.  Själv hade jag en hel pärm med utskrivna bilder på Leonardo di caprio, jag har nog faktiskt kvar alla fortfarande.
Fast jag hatar slutet, jag mår så dåligt. Jag kan känna mig ledsen i flera dagar efteråt. Mycket beror nog på att det just är Leonardo som dör där i slutet. Han är så himla vacker i den filmen (jo killar kan vara vackra). Jag mår alltid dåligt när just vackra människor dör. Låter kanske lite sjukt men det är sant. Visst jag blir berörd om det är en halvfet gubbe i 60års åldern också men inte på samma sätt. Är det en vacker person så mår jag verkligen psykiskt dåligt! Klumpen i halsen växer sig så stor att det känns som att jag ska kvävas och tårarna fullkomligt sprutar!



Minnen

Oförståelse

Jag blir så ledsen när jag läser min kompis sandras blogg.
http://sandrastrandberg.blogg.se/
Jag känner igen mig så himla väl. Vissa människor förstår inte hur mycket tid det tar att ha en häst. Det tar minst tre timmar om dagen iallafall fem dagar i veckan. De få timmar man får över efter häst och jobb är det jäkligt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Så känner jag iallafall, vissa människor kanske är tvärtom att de gärna vill ut och träffa folk efter de har jobbat men jag är inte sådan. Jag trivs bäst hemma i soffan jämte Marcus i mina mjukisbyxor. Tråkigt, ja kanske men det är mitt liv & mina val!


Varför detta spektakel?

Jag säger bara usch! Varför ska de vara med i det spektaklet!? Låt sådana där avdankade gamla artister såsom Carola och Magnus Carlsson vara med i stället!


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article3992750.ab

Naken,blästrad & skitsur!

Har inte så mycket att skriva om. Har inte varit någon bra dag. Känner mig mest trött och lite ledsen. Har inte ens ridit , frös så förbannat efter att jag hade jobbat. Fick dessutom leta hem åt en upphittad katt. Jättefin är han och han sover just nu hemma hos mina föräldrar, hoppas att vi hittar ägarna till veckan.

Idolfinalen igår var helt ok. Jag är oerhört glad över att Kevin vann, han är helt enkelt 100% bättre än Alice som jag faktiskt aldrig gillat. Jag undrar liksom när tjejen ska ta i!?. Ok, alla kan ju inte ha en sådan stark och bra röst som jag (obs ironi) men de kan ju iallafall försöka klämma i.  Dessutom stör jag mig något fruktansvärt på att hon försöker verka så oerhört vuxen hela tiden. Hallå, du är bara ett barn på 16år!?

I natt hade jag en fin,fin dröm om Danny :). Vi skulle sjunga en duett och sen skulle han bjuda ut mig på middag. Mitt i denna euforiska upplevelse väcker min dumma katt mig för att hon var hungrig! Jag var inte nöjd. Om det är någon där ute som funderar på att skaffa barn men inte vet om de är redo så låna min ena katt. Hon är precis som en bebis om inte värre! Hon dricker bara rinnande vatten ur kranen och det kan hon få för sig mitt i natten och hon ger sig inte heller. Hon håller på tills man vaknar. SUCK! 

Nu ska jag nog krypa till sängs!
Nattinufsan!


Här har ni det lilla monstret. Dock var det inte hon som väckte mig i natt utan den andra lilla skitkatten :P

Finaldags.

HEJA KEVIN!

Nu ska jag hem till Sandy och kolla på Idol. Marcus är på julbord.
Om inte Kevin vinner ska jag tvinga Sandra att äta en räka :P.
Idol något att se eftersom inte Danny är med, men,men!


Hoppla

Tänkte bara länka till den här! 
Min häst kan! Tyckte bara det var lite läskigt med stora oxrar. Detta var första gången på iallafall fem år som hon löshoppades så jag tycker hon sköttesig kanon!


Kebab

Vet inte vad jag ska skriva om därav den ekande tystnaden här i min blogg.
Sitter just nu och är extremt trött och har ont i magen. Har förmodligen ätit för mycket kebab och druckit för mycket kaffe. Icke bra. Kebab är gott men det är riktig skitmat.
Allt i livet flyter på som vanligt. Hästen är go och glad,Marcus sitter hemma och är lat ;), mitt ena katt är sur, ja allt är precis som vanligt. Ska åka och hämta 50 balar hö i morgon, pust och stånk.

Jo förresten har hört talas om att du tycker att allt är mitt fel!?  I såfall har du verkligen noll självinsikt. Tror du verkligen på det själv? Fast det är klart du kanske ljuger för dig själv lika mycket som du ljög för mig!?

Aja, nu ska jag försöka trycka ner kebaben med hjälp av en polle :P


Supa,supa,supa, yes,yes,yes!!

Kommer säkert få en massa skit för detta inlägget nu men vem bryr sig.

Det finns en sak som jag länge funderat över och stört mig på. Så fort det blir helg så ska folk supa så förbannat. Nu syftar jag inte på att ta en öl eller ett glas vin på kvällen utan att supa sig full. Det måste vara otroligt jobbigt att känna att man måste dricka och måste gå ut bara för att det är lördag. Det stämmer nog att Sverige är ett utav de länder där man dricker mest alkohol. Men varför? Måste man hävda sig på något sätt, eller känner man sig tvungen att dricka bara för att alla andra gör det? Ok att man tyckte det var roligt och spännande när man var 14-15 år. Men när man är 25 år och fortfarande dricker sig berusad i princip varje lördag då måste man ha problem, det är min åsikt.  Någon gång kan man väl festa till det självklart det gör jag med, men varenda helg!? Nej, det tycker jag är omoget,patetiskt och framförallt oerhört tragiskt!


Respektlöshet

Respekt för andra människor är något man ser allt mindre utav tycker jag. Att visa respekt är väl A och O för ett fungerande samhälle!?
Jag är iallafall uppfostrad till att man alltid låter andra människor gå före en själv. Men i dagens samhälle ser man inte sånt. Folk roffar åt sig det bästa och största till sig själva och beter sig som gamar.

Ett annat exempel är ju det här med grannar. När man bor i en lägenhet måste man ta hänsyn. Man kan inte spela hög musik sent på kvällen varenda dag, eller klampa med hälarna i golvet eller duscha mitt i nätterna. Det bor andra människor runt omkring som kanske vill ha lite lugn och ro.

Det sista jag tänkte ta upp nu är det lilla men så betydelsefulla ordet tack! Det används knappt det heller. Jag har gjort så mycket för en del människor utan att ens få ett tack tillbaka. Därför försöker jag nu att inte göra för mycket sådant eftersom man nästan aldrig får något tillbaka. Ganska tragiskt faktiskt men när man lever i ett sådant själviskt samhälle kanske man måste anpassa sig!? Man får helt enkelt bli likadan själv.

Undra vart den här världen är på väg, inte bådar det gott för framtiden iallafall.


Idol

Stressig helg! Har en massa saker att fixa och trixa med.

I går var Sandra och Lina här. Vi åt mat och kollade på Idol. Kevin är så otroligt bra!!!! Han kommer ju vinna busenkelt om nu det är en fördel!?  Vem gick det bäst för från Idol 2006? Jo Danny och vart kom han? Jo sexa. De som vinner brukar mest bli en flopp. Liksom vart är Marie Picasso och Daniel Lindström t.ex? Har inte hört ett ord om dom på länge.  Jaja, Kevin rockar iallafall fett medan Alice är alldeles för slätsruken tycker jag, när ska tjejen ta i undrar jag. Tycker mest det låter pipigt, ja typ som Robyn! Nog pratat om det där kommersiella jippot.

Måste också berätt att jag är stolt! Lyckades köra ända till Heden i natt utan några som helst problem Lyckades också lägga märke till hur fruktansvärt patetiska fulla människor är!
Ikväll är det julbord, mumma! 
I morgon är det julshow, hjälp!!!


För er som inte fattar att Kevin ska vinna, kolla på detta! Han är helt fantastisk!

Mobila problem?

Jag & Marcus satt och kollade på tv igår. I en reklampaus dyker det upp någon fånig liten animerad kanin som sjunger något som antagligen ska liknas vid en julsång. Kanalen vi har på är Mtv, företaget som står för reklamen heter Jamba. Rösten säger att för bara 50 kr i veckan kan du få denna fina julmelodi på din mobil eller något liknande. Jag skrattar och tänker i mitt stilla sinne att vem f*n betalar 50 kr i veckan, alltså 200 spänn i månaden för sådan skit!? Men tydligen gör folk det annars hade det ju inte funnits kvar. Inte konstigt att de finns så många människor med ekonomiska problem i det här landet. Stackars satar!


Min mobil som fungerar precis lika bra utan en animerad groda eller kanin. Den trivs så bra så med Dannys Tokyo som ringsignal :)

Julen

Nu är det jul här i vårt hus. Har faktiskt lyckats få till till riktigt mysig stämning här nu. Vill bara måla om vårt enormt tråkiga sovrum med. Men vi har iallafall bytt gardiner i alla rum och hängt upp stjärnor i fönstren. Köpte en ny stjärna som jag dock inte är helt nöjd med, visst är den snygg men den ger liksom inte ifrån sig det där mysiga ljuset som är så speciellt med julen. Jag har alltid älskat julen förr men det är inget speciellt längre tyvärr. Får inga julkänslor alls,förra året hade vi inte ens någon gran. När julafton väl kommer så vill jag bara att det ska vara slut för då är jag så trött på allt som har med julen att göra att jag vill spy. Jag tror att det är pga all reklam och skyltning som börjar redan i början av november på vissa ställen. Vänta iallafall tills första advent det är min åsikt. 



Bild på min favoritstjärna

.........

I en period nu har jag mått bättre, ganska mycket bättre faktiskt. Men nu i lördags var det som om allt bara slog emot mig igen som en vägg. Ingenting känns roligt, ångesten finns där som en konstant malande värk i bröstet och allt känns fulständigt meningslöst. Jag klarar inte av att ta tag i någonting,vill inte ens gå upp ur sängen. Men det gör jag, jag går upp och äter en meningslös frukost trots att magen säger åt mig att den inte alls vill ha någon föda i sig. Jag tar mig i kragen och åker till min häst som är en av mina ljusstrålar,jag går till mitt jobb och jag klarar av det, ingen märker att något är fel. Sen kommer jag hem och då orkar jag inte längre, orkar inte hålla god min. Jag bara sitter,svarar på tilltal men inte mer. Jag beundrar Marcus för att han står ut, jag beundrar mig själv att jag står ut.
Kom inte att säg att ni vet hur det är ni som gjort det. För jag lovar det vet ni inte, ni har inte en jävla aning.

Vackert

LYSSNA när Danny sjunger jullåt!

http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=2024


Danny

Jag blir fortfarande tårögd, det är så förbannat bra, han är så förbannat bra.
Varför blir jag som en 15 åring varje gång jag ser honom??

Hoppas att han fortfarande är sitt gamla fina jag. Ser fram emot 2009 och Danny on tour ;).

Måndag

Trötthet,huvudvärk,hunger,värk i kroppen,tung i ögonen.
Bara helt vanliga tecken på att det är måndagkväll och att kroppen har fått jobba! Lite väl mycket kanske..
Får muntra upp mig lite med en fin bild :).


Haha ;). Blir alltid glad av fina bilder på Danny, speciellt de gamla. Saknar gamla goda tider!


Envishet som går överstyr!

Jag är en fruktansvärt envis människa i vissa situationer. Jag ger mig inte, saker och ting SKA gå som jag vill.
Ett bra exempel är nu när Marcus börjar prata om att kunna göra vissa "trick" med pokermarker. Han sitter och tränar vid vardagsrumsbordet. Efter en stund får jag för mig att försöka och sedan är det kört. Jag kämpar,irritationen stiger och pulsen går upp. I närmare en timme sitter jag och försöker frenetiskt att få de förbannade pokermarkerna att lägga sig som jag vill. Detta går ju naturligtvis inte, det är inget man lär sig på en timme men jag borde kunna, jag SKA kunna. När jag efter många om och men lägger ner mina försök känner jag mig totalt värdelös!


RSS 2.0