Mobila problem?

Jag & Marcus satt och kollade på tv igår. I en reklampaus dyker det upp någon fånig liten animerad kanin som sjunger något som antagligen ska liknas vid en julsång. Kanalen vi har på är Mtv, företaget som står för reklamen heter Jamba. Rösten säger att för bara 50 kr i veckan kan du få denna fina julmelodi på din mobil eller något liknande. Jag skrattar och tänker i mitt stilla sinne att vem f*n betalar 50 kr i veckan, alltså 200 spänn i månaden för sådan skit!? Men tydligen gör folk det annars hade det ju inte funnits kvar. Inte konstigt att de finns så många människor med ekonomiska problem i det här landet. Stackars satar!


Min mobil som fungerar precis lika bra utan en animerad groda eller kanin. Den trivs så bra så med Dannys Tokyo som ringsignal :)

Kommentarer
Postat av: martina

Haha, ja vist är det så! Vad gjorde man innan nässprayet uppfanns liksom? Idag är ställningen som så att näsan bara rinner och jag är sådär otroligt snygg runt näsan som man blir när man snyter sig 20 ggr i timman. Rudolf har helt klart fått konkurans i år ;)



Kul att du med har en blogg!

Kram banan

2008-12-05 @ 12:00:30
URL: http://bengtssonm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0