Some boosting to me!

Fy faderullan vad jag är duktig. Man ska inte skryta men idag måste jag. Först lyckades jag koppla in en elektrisk makapär alldeles själv och tror ni inte till allas förvåning att den faktiskt fungerade!? Det har nog aldrig hänt innan.

Jag har även ridit dressyr i 40 minuter UTAN stigbyglar för att jag skulle få lite träning tänkte jag (jag gick även till och från ridhuset för de var män som lekte motorsågsmassakern i skogen).
Men när jag kom hem så blev jag lite sugen på att springa en sväng. Marcus hade inte tid så jag tog med mig Danny och sprang iväg. För er som inte fattar ironi kan jag förtydliga att Danny naturligtvis inte hade teleporterat sig hit till Sörse och sprang jämte mig utan jag lyssnade på hans musik i lurarna.
Jag är så oerhört stolt över mig själv för jag sprang 5,5 kilometer!! Ja, jag höll på att avlida på kuppen och jag hade håll nästan hela vägen men jag sprang ta mig fan hela vägen!

Så, nu har jag skrutit tillräckligt mycket för ett år framöver men det är min blogg så jag får skriva vad jag vill!

Kommentarer
Postat av: Linda

Usch va duktig du är syster ;). Själ har jag varit ute och tränat mitt tålamod med tre hundar som envisas med att dra åt varsitt håll :)



Kram

2011-02-24 @ 22:39:25
Postat av: Kajsa

Jäkla bra jobbat med ridandet och springandet!! I am impressed! Själv sitter jag på Donken och har precis mumsat i mig en Bic Mac...ajabaja, men snart är semestern slut och då blir det allvar igen! :) Kram

2011-02-25 @ 17:21:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0