Biltjuv eller söndagsåkare?

Jag satt och funderade en stund på vad jag skulle blogga om så slog det mig, folks beteénde i trafiken.

Jag är egentligen en ganska tålmodig människa, men när det kommer till bilkörning blir jag fruktansvärt frustrerad. Antingen kör folk som riktiga idioter. De gasar och ligger in i röven på en. Då finner jag det extra underhållande att köra ännu lite långsammare eller att spruta spolarvätska så det hamnar en massa på deras bil.
Om de inte kör som biltjuvar så kör de i slowmotion i stället. Ligger och trycker i 70 på 90 väg. DÅ blir Caroline riktigt irriterad. Jag känner liksom hur jag bygger upp min ilska, det verkligen kokar inom mig. Jag försöker använda mig av olika andningsövningar men det är till ingen nytta.
Eller detta exemplet. Folk som STANNAR innan de svänger. Det är ju rent livsfarligt. Man tror att de ska sakta in litegranna men i stället så stannar de nästan helt innan de svänger. Liksom, varför?? Har er bil så himla dålig svängradie eller vad är det frågan om egentligen!?
Det här med rondeller ska vi inte ens gå in på. I en stad som Varberg som någon rondellkåt vägplanerare designat måste man verkligen förstå sig på rondeller. När sen hela Varberg invaderas av turister på sommaren blir det ren kaos.
Ska man ge sig in i varbergs största rondell när det är mycket trafik så gör man det verkligen med livet som insats.
Ne usch, jag önskar att alla körde som jag i trafiken, då hade det inte sket några olyckor alls ;). Och för guds skull, testa alla över 70 för att se om de fortfarande är kapabla till att köra! Både för deras skull och min!

Kör lugnt /Förarproffset!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0