Willys i mitt hjärta <3

Var på willys innan idag, kan meddela att den fellagda gräddpaketen fortfarande ligger kvar. Den är dock uppflyttad ett hyllplan!? Slarvigt!
Det inträffade en rolig incident i mataffären. Marcus petar mig i sidan och viskar "vänd dig om" jag gör då detta och ser något underbart. En barnfamilj med en kundvagn som ser ut som en moped i fronten. Jag lovar att jag knäckte mig! När jag väl börjat skratta åt något kan jag inte sluta. Denna kundvagn förföljde mig sedan hela handlingsrundan. Stackars människor, de måste trott att jag var någon slags psykopat som började asgarva så fort de närmade sig. Men,men, roligt hade jag iallafall, kul att en sådan sak verkligen kan förgylla min dag, lättroad tror jag att det kallas!

En sak som förvånar mig när jag är i matbutiker är hur fräcka folk är. De klämmer på alla äpplen och lägger tillbaka hälften. Ok, om frukten är rutten men bara för att den inte är tillräckligt röd på en sida så kan man faktiskt inte lägga tillbaka den. Vem vet vart de har haft sina händer innan? USCH!
Sen mina damer och herrar har vi det allra värsta! Folk som stoppar ner sina äckliga,snuskiga fingrar i lösgodisbehållarna för att plocka upp en godis och stoppa in i sin mun. För det första, det är ohygieniskt. För det andra, BETALA FÖR DEN!!
Annars kan man ju alltid gå och öppna en burk med gulaschsoppa och häva i sig, varför inte?
En sak som jag däremot finner oerhört underhållande är hur snåla människor kan vara när de ska handla. Det finns olika exempel på detta. De finns dom som tar bort blasten på morötterna och den lilla stjälken på tomaten för att varan ska väga mindre, och sist men inte minst, nästan det roligaste, de som tar med sig egna plastpåsar hemifrån när de handlar....
Det finns verkligen alla sorters människor, både på ont och på gott!


Kommentarer
Postat av: Sandry

Haha Caroline du måste lära dej att tvätta äpplena! Och sen att folk tar med påsar hemifrån är faktiskt bra för miljön =)

2009-01-22 @ 05:37:31
URL: http://sandrastrandberg.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Tjenare. Vad kan man säga? Det finns folk till allt! :)



Tips på en gripande blogg:

http://mittlivsabina74.blogspot.com/

Dock är det deppvarning, men man uppskattar det man har efter att ha läst den om man säger så.



Imorgon blir det veterinärbesök med Fanny. Vi ska till Bjertorp, där de är specialiserade på travhästar. Det känns tungt, men vi får se vad vet. säger.



Kramar



2009-01-22 @ 11:27:15
Postat av: Matilda

patetiskt att de tar av blasten och kvistarna, då har man inget liv :)

2009-01-22 @ 16:10:51
URL: http://matildahildingsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0