Happy 2015

Jag vet jag frågar ofta mig själv i den här bloggen hur mycket en människa verkligen kan orka. Det finns inga konkreta svar på det men när det gäller mig så har den gränsen varit nådd flertalet gånger. Jag vet också att om det kommer hända som jag befarar då är det kört på riktigt denna gången. Då ger jag upp!

Jag förstår att jag är en svår människa att vara vän, sambo, familj osv med. Jag är överkänslig * 10 och jag överanalyserar allt och har en massa katastroftankar. 
Samtidigt är jag väldigt hjälpsam och ödmjuk och älskar jag någon då älskar jag på riktigt och går all in! 
Jag skulle tom hjälpa de människor jag tycker minst om i världen om de behövde min hjälp. 
Jag är också en jävel på att spela teater. Jag kan sitta och gråta helt hysteriskt med världens ångest för att två minuter senare sitta på en familjemiddag eller liknande utan att någon skulle märka någonting. 
Om det är en bra egenskap det vet jag inte men det är så jag är van att leva mitt liv. 

Det sista året i mitt liv har varit mitt värsta någonsin och jag vet med 100% säkerhet att hade jag Inte varit så feg så hade jag inte legat här just nu. 
Om det är bra eller inte kan jag inte svara på för jag vet inte hur det är på den andra sidan. Men jag vet att jag hatar år 2015 och att det bannemej är min tur att få lite medvind nu även om det ser mörkt ut. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0