A gun to your head

Min häst var ett fullständigt krutpaket idag. Har hon ont någonstans så döljer hon det oerhört väl! Jag lade ut två bommar på en volt och det var no breaks! Jag flög omkring runt ridbanan med noll kontroll! Enya frustade,sprang,frustade,sprang och körde upp huvudet. Det var rätt galopp,fel galopp och korsgalopp. I vanliga fall hade man ju blivit måttligt road över ett sådant betéende men jag bara satt och skrattade åt henne. För vare sig hon har ont eller inte så var hon iallafall jäkligt lycklig den stunden!

Dagens irritationsmoment eller snarare hatobjekt var jägarna som idag sköt ihjäl en älg på en åker kanske 200 meter ifrån våra hagar. För det första hur vågar man skjuta så? Tänk om de missar och träffar en häst? För det andra hur i hvete kan man se något nöje i att ta död på ett levande djur, att mörda ett djur?
Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna vara tillsammans med en jägare, det är avskyvärt! Om man nu prompt måste hålla beståndet nere tycker jag att vissa utvalda från naturvårdsverket eller liknande kunde skjuta av djuren. Bort med alla skjutkåta idioter från våra skogar tack!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0