Spring, where are you?

Vart är våren? De sista ären har det inte varit någon vår alls. Det går från att vara 6 grader och regn ena veckan till 25 i skuggan nästa. Det är helt sjukt.
Vart tog 15 grader varmt i solen vägen? Att gå från att änvända fodrat täckte på hästen till att de svettas utan täcke på ett par dagar är inte normalt.


Jag saknar våren, det är en av mina favoritårstider. Jag vill se knoppar som långsamt spricker ut. Jag vill vara lagom varm i en långärmad tröja och jag vill att min häst ska ha fält klart innan det blir 30 grader varmt.

Jag tycker inte om sommaren, det är enligt mig den värsta årstiden. Jag står för det! Att svettas,att inte kunna sova,alla förbannade flugfän är outhärdligt. För att inte tala om hur jobbigt det är att ha häst, täcke på,täcke av,vilket täcke ska på? Inne eller ute? Flughuva eller inte? Ska det åska? Att köra fram och tillbaka till stallet ett par gånger om dagen är inget ovanligt för mig under de varmaste dagarna. Jag får faktiskt riktigt mycket ångest av tanken att detta bara är början. jag får be vädergudarna om en för mig "bra" sommar.
Moln och regn,ja tack!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Moln och regn och sommar!! JA TACK!!!!!!!

2010-05-20 @ 16:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0