Trust

Jag förstår inte vitsen med att ha en mobil om man aldrig svarar på den eller på sms? Speciellt inte om man har en annons ute på något man vill sälja!? Detta gör mig nu lite nervös inför morgondagens äventyr. Jag hoppas verkligen att jag kan lita på människor för jag vill kunna göra det, men man vet ju aldrig!?

Jag har tänkt börja med en ny sak i bloggen idag. Som ni kanske har märkt så är jag än människa som är full av MYCKET åsikter. Jag kan ju verkligen bli upprörd för minsta lilla och jag kan relativt lätt skaffa mig förutfattade meningar om människor jag knappast känner. Jag vågar nog påstå att en utav de få sakerna som jag faktiskt är bra på är att diskutera även om jag ibland hellre biter ihop och håller käft än att uttrycka mina åsikter. Därför tänkte jag nu börja med att utse dagens mest överskattade respektive underskattade inom olika kategorier (de dagar jag känner mig motiverad.) 

Artister

Dagens mest överskattade: Robyn,
Denna pojkaktiga "världsstjärna" med babyröst. Jag kan inte med henne. Det känns hemskt att säga men jag mår fysiskt illa när jag ser henne. Varför har hon blivit så stor? Jag förstår inte. Hon sjunger ju inte bra på något sätt, det låter snarare mest nasalt och falskt. Nej, tummen ner för henne!

Dagens mest underskattade: Christian Walz
Detta musikaliska geni borde uppskattas betydligt mer än vad han gör. Han lägger verkligen ner hela sin själ i sin musik. Han skriver allt material själv och spelar in det mesta själv i sin egna studio som han har byggt i sin källare. Kan dessutom meddela att han spelar in i princip alla instrumenten själv också. DET mina damer och herrar är musikalitet!

Då det inte gick att lägga in filmen på bloggen så gå in och kolla på den på You tube. Min absoluta favorit med Christan Walz!
http://www.youtube.com/watch?v=MCAqaHwhP2Q





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0