I'm the man

I did it!! Jag är stolt men lite rädd. Ni behöver inte fråga vad för jag säger inget ändå. Det är få förunnat att få veta den hemligheten :)

I dag har jag varit trött eftersom sömnen vägrade att infinna sig i natt. Sista gången jag kollade på klockan var hon 02.50. Jag funderade då på att skicka ett sms till min goda vän tidningsbudet men kom fram till att hon nog inte ville bli störd i sin nattliga tur på varbergs gator.

Dagen har annars varit helt okej. Jag har dock helt tappat suget på att åka ut och tävla, känner inte alls för det. Jag vill bara vara ute i skogen och lulla omkring. Men nu har jag ju lovat så jag får ställa upp de här tre gångerna. Vem vet, jag kanske tycker det är jättekul.

I morgon ska jag rida ut med Ms Strandberg vi får se vart vinden för oss denna ridtur. Jag är lite poetisk idag märker jag. Inte så aggressiv heller. Eller jag har massa saker som stör på men inget jag går in på nu. Tycker det är ganska roligt att vissa specifika individer läser min blogg. Speciellt eftersom jag vet att "ni" inte gillar mig. Det måste ju tyda på att mitt liv är väldans intressant och det bjuder jag på. Det är alltid roligt när man kan glädja någon, vän som ovän!

Kommentarer
Postat av: Sandra

haha tokstolle! du ska sova på natten annars kan du lika gärna hjälpa mej o jobba! :)

jag och carmen fyller 1 år idag :D

2009-04-01 @ 11:28:41
URL: http://sandrastrandberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0