Helgens reflektioner

Ok, ska försöka få till ettordentligt inlägg här nu.

Jag vill börja med att förklara att allt jag skriver här är mina åsikter och reflektioner över saker och ting. Jag skriver aldrig någonting för att såra eller peka ut någon specifik person. Alla människor tycker och tänker inte likadant.

Efter denna helgen är det två saker som slagit mig allra mest. Det ena är det här med det frenetiska och nästan i många fall sjuka solbeteendet. Jag tycker det är fint att vara lite solbränd för att man ser friskare ut då, lite färg är fint. Men när det blir en sådan hysteri att folk verkligen ligger och pressar (oftast utan solskydd) för att sedan kunna tävla om vem som fått mest färg då har det gått för långt. Att som en vit människa gå omkring och se ut som någon som föddes i sydamerika är inte snyggt. Det är ungefär lika konstigt som att Michael Jackson (R.I.P.) slipade ner sin hud för att bli vit. Jag har den senaste veckan sett så många människor med förstörd hud att jag blir mörkrädd. Det är inte konstigt att hudcancerfallen i Sverige ökar så mycket.

Den andra saken som jag upplevde i helgen var Tvååkersdagarna. Detta lilla samhälle ute på vischan hade i lördagskväll förvandlats till någon slags krigszon. Jag kan lugnt säga att det var det värsta jag har sett och då har jag både besökt Hultsfredsfestivalen,Båstad under tennisveckorna,göteborgskalaset m.m.
Detta spektakel i Tvååker gjorde både mig och Marcus chockade. Det var bara fulla människor överallt. Folk kastade glasflaskor,polis och ambulans kom farandes med blåljusen på,folk gjorde bort sig mer än vanligt och pricken över iet var väl paret som låg nästan precis vid vår bil och utförde någon form av sexuell handling. Jag skämdes över att vara människa när jag stod där mitt i. Tragiskt är nog rätt uttryck....

Kommentarer
Postat av: Matilda

tvååkersdagarna är bara jätteskumma, håller med dig!vad är det för mening med dem?

2009-06-29 @ 23:13:47
URL: http://dimmland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0