Different kind of jobs

Det är lite roligt när man nu ser människor från skoltiden som ansågs vara lite "coolare" än alla andra. De gick runt på högstadiet och mobbade folk och var allmänt stökiga. På den tiden var jag lite rädd för de här värstingarna.
Nu däremot när man ser dom så tycker jag mest synd om dom. De flesta fick barn i tonåren och är numer arbetslösa eller har riktiga skitjobb. Med skitjobb menar jag att de har jobb som de inte ens vill ha utan tvingas gå till!

Det är lustigt det här med olika yrken.
Det finns vissa jobb som jag aldrig i hela mitt liv skulle vilja ha medan andra människor har dessa jobb och trivs hur bra som helst. Tidningsbud är ett exempel. Jag hade aldrig i hela mitt liv orkat med att ha det jobbet. Får inte jag sova minst åtta timmar i sträck på natten så blir jag grinig som en hungrig hundvalp. Men min goda vän Sandra som jobbar som detta verkar trivas som fisken i vattnet och tur är väl det annars hade ingen tidning kommit fram till alla tvååkersbor :). Kan tillägga att jag är grymt imponerad av att hon orkar med det jobbet + ett jobb till på dagtid. Henne skulle man ha som anställd!

Det finns säkerligen människor som aldrig skulle vilja ha mitt jobb. Det är skitigt och dåligt betalt men jag gör något som är få förunnat, jag jobbar med mitt största intresse och jag har aldrig tråkigt på mitt jobb.

Kommentarer
Postat av: Sandy

Vad du är gullig :)

Jag trivs jätte bra med mina jobb. Och tur att du inte tror att du skulle orka med dom, då kanske du hade snott dom från mej :)

Enligt mej har jag världens bästa jobb :P

2009-06-12 @ 20:37:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0