Boring nights

Kallt,kallt,kallt! Fast jag ska inte klaga, jag gillar ju inte värme.

Lugn och trevlig dag idag. Jag sov som vanligt för länge och hann inte dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro.  Stressade iväg till stallet där en glad häst och en svärmor väntade. Vi gav oss iväg på en promenad. Eller rättare sagt svärmor promenerade och jag red. Misan fick en massa komplimanger för att "hon är så himla söt". Misan tycker själv att hon är mycket söt och detta ska belönas med en massa godis, därav den "lite" för stora magen.
Har ju velat lite fram och tillbaka om jag ska tävla eller inte tävla. Men nu är det klart. Jag och Misan ska ingå i Tkrks div3 lag i dressyr. Om hon sköter sig på träningarna vill säga. Hon är ju lite väl bestämd ibland den lilla damen. Varför ska man skritta efter man har galopperat t.ex? Men det är bara att träna,träna och åter träna! Och skulle det mot förmodan gå helt åt helvete så har vi i allafall försökt!

Jag lider just nu av svår tristess. Vad ska man hitta på om kvällarna egentligen? Marcus har gått och lagt sig för att han ska upp kl 4 (!?) i morgon. Sandra sover hon med och ingen annan är online som jag är intresserad av att prata med. På tvn är det bara skit och min bok har jag läst ut. Jag är inte det minsta trött heller. Så, vad gör man? Någon som har ett bra tips? får väl leka med en katt, nehe, de sover visst dom också. Tråkiga djur! Jag önskar jag kunde ha min häst i lägenheten, då hade jag aldrig haft tråkigt! Kolla bara på den här.



Nu ska jag fördriva tiden med att äta en apelsin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Lätta ditt hjärta:

Trackback
RSS 2.0